günaydın kızlar herkese hayırlı sabahlar...berat kandiliniz mübarek olsun inşallah...Rabbim bu güzel gecede dualarımızı kabul eylesin..herşeyin hayırlısını nasip eylesin..
bende dün devlet hastanesine gittim aptt testi için, gitmişken ultrasona da girdim..bebeğim 17.haftalık olmuş maşallah..kilosu boyu yerinde..kıpır kıpır hiç durmuyo yavrum benim..ama doktor beni şok etti..gözün aydın kızınız olacak dedi..ben kısa süreli bir şok yaşadım..kendi doktorum erkek olduğundan emindi..devlet hastanesindeki doktor da kız dedi aklım karıştı..keşke 2 tane olsaydı..biri kız biri erkek..ben kız da isterim erkek de isterim..yeterki sağlıklı hayırlı bir evlat olsun yeterki..
aminn canım aman sağlıklı sıhhatli olsunlarda kız erkek nasılsa bizler için farketmiyor benim doktorum 11 haftadan beri erkek diyor gerçi bu 2 hafta içinde ayrıyeten 2 dr da erkek dedi ayrıca detaylı yaptırdım hafta sonu o da erkek dedi bundan sonra da değişse bile inanki umrumda değil yeterki sağlıklı olsun yeterki bu sefer benimle kalsın