canım inşallah hep böyle güzel haberlerle gelirsinkızlar allaha şükür herşey yolunda inşaallah hep böyle devam ederdoğum şeklimizide belirledik rabbim nasip kısmet eder o günleri görürsem kasımın ilk haftası sezeryan yapıcak doktorum rabbim isteyen herkese anne olma duygusunu tattırsın inşallah
maşallah canım hep böyle devam eder inşallah devlet hastanelrinin ultrasonları pek gelişmiş değil bende gidiyorum arada tahlillerimi falan ücretsiz yaptırıyorum iyi oluyorkızlar iyi akşamlar...
bugün ilk defa devlet hastanesine gittim. daha ümitliydim ama baya sıkıntılı ultrasonu falan. en azından kan ve idrar tahlillerimi yaptırdım. kalsiyum biraz düşük çıktı halbuki süt yoğurt tüketmeye çalışıyorum fazlsıyla...
bebişim haftasıyla uyumlu hatta önde çıktı. çok şükürbayram sonu kendi dr.ma gidiceğim. umarım hep böyle devam eder...
canım maşallah bayağı olmuşsunuz sıkıntın ne burda hemetoloğa giden bildiğim kadarıyla pek yok ama daha önce hastası olna birini tanıyorum erken doğumla bebeğini kaybeden topiğinden melek 76 var ben onu hatırlıyorumkızlar buraya gelip hamileliği güzel gidenleri gördükçe moral buluyorum bende... 16.haftamdayım bende ama pıhtılaşmayla ilgili ciddi sorunlar yaşıyorum malesefki... aranızda hematolog osman özcebenin hastası olan varmı ankaradan? varsa lütfen benimle irtibata geçsin aklıma takılan çok fazla sorun var araştırıyorum ama bulamıyorum.takip etmeye çalışıyorum ama atlarsam diye rica ediyorum varsa daha önceden yada suanda hastası olan lütfen bana bi mail atsın,sormam gereken çok şey var...
hamileyken cok sık burun kanaması yasayan varmı??? ve neden olurmus? biliyomusunuzz??