Belizcim çok geçmiş olsun . Çok üzüldüm , ama sen üzgün olursan daha da üzülürüm. Benim de ilk düşüğüm Kurban Bayramının 2. günü olmuştu. İlk gün herkese müjdeli haberi duyurmuştuk. 2. gün bayram bize de , ailelerimize de zehir olmuştu. Allah bir daha aynı üzüntüleri yaşatmasın diyorum , hiçbirimize. .. Daha yaşın da çok genç , her türlü üzüntünü geride bırakmaya çalış, çünkü hiç faydası yok zararı var. Herşey gönlünce olur inşallah.
Artık tıbbi anlamda herşeyi yaptığımıza göre , dualarımızın kabul olmasını beklemekten başka yapacak şey yok sanırım.
Bu sürecin sıkıntılı olduğunu bilirsin , ben de aynı durumdayım. Bu ay mümkün olduğu kadar kafamı dağıtmaya çalıştım. Spor yaptım , kitap okudum . Sinemada bile neşeli filmleri tercih etmeye çalıştım. Ben yüksek lisansımı yarıda bırakmıştım. Öğrenci affıyla ilgili yasayı bekliyorum , çıkarsa başvurup devam etmeyi düşünüyorum. Sen de başlamışsın ne güzel ..Bize iyi gelebilir diye düşünüyorum..
Bu arada bu aybeklediğim adet tarihim 20 Ekim. Sen sorunca cep telefonumun takviminden bakıp yazdım. Önceki aylarda sorulduğu an kaç gün olduğunu söyleyebilirdim. Bu ay biraz gelişme var bende galiba , en azından gün saymıyorum. Tabii olumsuz olursa gene üzüleceğim ama hayırlısı.
Böyle işte Belizcim , karşılıklı dertleştik. Güzel dileklerin için teşekkürler. Hani bir söz vardır ya , ben de aynı dileklerin 10 katını senin için diliyorum...Sevgiler , selamlar..