Sülalciğim merhaba daha öncede yazmıştım ben sana sanırım okumadın, benimde aynı 4. gebeliğimde ne yaptıysam olmadı. 8. haftada kaldı 2 doktora birden gittim MTHFR C677T Heterozigotum bana aspirinle bile doğum yapabilirsin dediler. 3. gebeliğimde kalp atımı duyulunca iğneye başladım olmadı, 4. gebeliğimde öğrenir öğrenmez başladım yine olmadı. Kısmet diyorum artık. Banada dozun az geldi dediler 0,4 claxan kullanıyordum bebeğin kalp atımı yavaşlayınca 0,8 lik kullandım. Ama malesef dozuyla alakalı değil denildi. Genetiğe yolladık kromozomları normal çıktı.
Yani neden yok. Bu arada bana da PAI-1 testi yapıldı sonuç 4/G / 4G homozigot. Kürtaj olalı 5 ay oldu bir daha hamile kalmaya cesaret edebilirsem 0,8 lik başlanacak. Bende aynen senin gibiyim. Daha yeni yeni kendime geliyorum. Biz elimizden geleni yapıyoruz, Allaha dua etmekten başka çaremiz yok. Kendini üzme lütfen.[/QUOTE]
Canım benim sadece bu gebeliğimde iğne kullanmaya başladık bende mthfr heterezigotum gebeliği öğrenir öğrenmez 0,4 lük iğneye başladık aspirinle birlikte ama olmadı kalbi durdu yine 8. haftada bana antfaktörxa diye bir kan testi yapıldı ve pa1 diye bir test ama henüz pa1 sonucun almadım ama 0,8 lik başlayacaklarını söylediler ama tabi benim şevkim kırıldı çok inanmıştım iğneye sana mail adresimi versem tekrar gebe kaldığında görüşsek 0,8 lik ile başarabilecekmiyiz bunu merak ediyorum yeniden gebelik düşünüyormusun doktorun ne kadar ara vermeni istedi yazarsan sevinirim benim için çok önemli çünkü