sağol canım güzel dileklerin için,bende inşaallah bu ay başlamayı düşünüyorumkafamçokkarıştı benim kafam karışıkCADIARZU acaba hematoloğamı gitsem diyorum ama topicten yalnış hatırlamıyorsam papatyasüreyya arkadaşımız gitmiş yaptırdığı tahlillere baktım doktorumda hamile kalınca aşağı yukarı bunları yaptıracak bilmiyorum.:uhm:bu arada senin homosisteinin kaçtı?hamilelliğini yatarak geçirmedin demi?normal şekilde işlerini görüyorsun herhalde soruyorum çünkü;benim bu son düşük çok zordu o yüzden bak 2 seneyi geçtik korkumdan cesaret edemedim daha yeni inşallah bu sefer her şey yolunda olur dualarım hamile arkadaşlarla giderek çoğalırız görüşmek üzere ...[/QUOTE]
06EE walla canım ben hematologa gitmedim. dogumdan sonra ilk fırsatta gitmek isterim, genel olarak bilgilenmek için. homosistein düzeyimi bilmiyorum ben. bence sende bir an önce calışmalara basla, zaten kayıplarımız yüzünden çok vakit kaybettik. tabi bu benim fikrim. inşallah hersey yolunda gider görüşürüz
06EE walla canım ben hematologa gitmedim. dogumdan sonra ilk fırsatta gitmek isterim, genel olarak bilgilenmek için. homosistein düzeyimi bilmiyorum ben. bence sende bir an önce calışmalara basla, zaten kayıplarımız yüzünden çok vakit kaybettik. tabi bu benim fikrim. inşallah hersey yolunda gider görüşürüz