Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bende de pıhtılaşma sorunu var ve 2 kaybım var.Şuanda da 9 haftalık hamileyim hergün coraspin B vitamini folik asit clanexe iğne ve progestan kullanıyorum.İnşallah bir sıkıntı yaşamadan sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım bu sefer.korkmayın kızlar ne kadar korksakta aynı sıkıntıları yaşamaktan üzülmekten anne olmaktan vazgeçmiyeceğimize göre tekrar tekrar deniyeceğiz.Rabbbim sağlıklı hayırlı versin herkese inşallah.
Merhaba benim de kan pihtilasma sorunum vardi ayni sekilde 2015 ocak ayinda bebegimi kaybettim.. 15 ay sonra hamile kaldim korunmadigim halde ve ilk günden beri bebe aspirini iciyorum clexane igne vuruluyorum hee gun.. Şükür 22. haftaya geldik doguma kadar igne ve aspirine devam.. insaah en kisa zamanda hamile kalirsiniz ve bu tedavi yontemiyle devam.eder hamileliginiz
Bende de pıhtılaşma sorunu var ve 2 kaybım var.Şuanda da 9 haftalık hamileyim hergün coraspin B vitamini folik asit clanexe iğne ve progestan kullanıyorum.İnşallah bir sıkıntı yaşamadan sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım bu sefer.korkmayın kızlar ne kadar korksakta aynı sıkıntıları yaşamaktan üzülmekten anne olmaktan vazgeçmiyeceğimize göre tekrar tekrar deniyeceğiz.Rabbbim sağlıklı hayırlı versin herkese inşallah.
Merhaba, gecmis olsun oncelikle. Peki igne sende de morarma yapiyor mu? Ve coraspin mideme dokunuyor benim sanirim ya cok fena bi hazimsizlik ve agri var
Merhaba, gecmis olsun oncelikle. Peki igne sende de morarma yapiyor mu? Ve coraspin mideme dokunuyor benim sanirim ya cok fena bi hazimsizlik ve agri var
Merhaba teşekkür ederim.iğneyi ben şuan göbekten yapıyorum ve iğneyi yaptıktan sonra bir süre kalkmıyorum yerimden yaptığım yere herhangi bir temasta bulunmuyorum bir saat kadar.çünkü bunları yapmadığımda çok büyük çürümeler oluyor bende de.size tavsiyem sizde öyle yapın kanasa bile müdahale etmeyin peçeteyle siliyim falan demeyin.hazımsızlık ve ağrı bu haftalarda normal zaten coraspinden değildir belki ben bi yan etkisini görmedim henüz
umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi zor bir süreç Rabbim herkese yardım etsin
Merhaba teşekkür ederim.iğneyi ben şuan göbekten yapıyorum ve iğneyi yaptıktan sonra bir süre kalkmıyorum yerimden yaptığım yere herhangi bir temasta bulunmuyorum bir saat kadar.çünkü bunları yapmadığımda çok büyük çürümeler oluyor bende de.size tavsiyem sizde öyle yapın kanasa bile müdahale etmeyin peçeteyle siliyim falan demeyin.hazımsızlık ve ağrı bu haftalarda normal zaten coraspinden değildir belki ben bi yan etkisini görmedim henüz
umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi zor bir süreç Rabbim herkese yardım etsin
Dr.um bna da bastir ki morarmasin dedi o yuzden bastiriyorum. Ben de suan gobusten yapiyorum sonra kola gecicem esim yapacak. Bir onceki gebeligimde kullanmadim ilac sadece bulanti ve kusman olmustu, suan kusma degil ama asiri bir istahsizlik ve afedersin kabizlik yasiyorum ben de coraspine bagliyorum o yuzden sindirim sorunlarini. Size de saglikli dogumlar dilerim.
Merhaba clexane kullaniyormussunuz. Sizde de morarmalar oluyor mu? Benim cildim cok kotu simdiden,nasil olacak bilmiyorum...bir de coraspin sizin de midenizi bozdu mu? Benim farkli bir bulantim ve hazimsizligim var da..
Merhaba evet ben bugun 110. ignemi vurdum ve gobegim kollarım mosmor bagimlilar gibiyim Doktor artik kanim pihtilasmadigi icin morarmalarin arttigini ve gec iyileştiğini soyledi.. Midedeki rahatsizlik hamileligin etkisidir bence aspirinden degildir.. Allah kolaylik versin hepimize