kan pıhtılaşması ve düşuk

Sanada cok geçmiş olsun cnm benimkisi heterozigot , sen bir şey yapıyormusun cnm, 3.dusukten sonra mı yaptrdın yoksa testlerini?

mthfr a 1298 heterozigot olan var mı arkadaşlar???
sağol canım 2.ciden sonra öğrendim.3.de kan sulandırıcı iğne ve aspirin kullandım ama yine düştü.şimdi 4. için tedaviye başladım.bu defa hamile kalmadan önce başlicam iğneye yumurtlama dönemnde

canım heterozigot bende de var doktor iğneye gerek yok ama yine de her ihtimale karşı kullanalım dedi. yani homozigot gibi illa iğne kullanmamıza gerek yok fakat kullansak da zararı yok.
canım kesinlikle kullan derim ben bak ben kullandığım halde bile kaybettim bebeğimi...yeterli olmadı..şimdi hamile kalmadan önce başlicam.

canım kesinlikle kullan derim ben bak ben kullandığım halde bile kaybettim bebeğimi...yeterli olmadı..şimdi hamile kalmadan önce başlicam.
canım ben de iki kez kürtaj oldum üçüncü de kullandım yine kaybettim doktor kullanmasan da olur dedi ama ben kullanmıştım yine de. hem coraspin hem iğne

canım bende pko da var doktor pkoyu sebep olarak görüyor merak ettim sende de var mı ?
bana pıhtılaşmadan başka bir sebep var gibi geldi canım. inşallah neyse problem bulunur. iğneye rağmen düşük yapanlarda genelde başka sorun çıkıyor. pkolu doğum yapan çok duydum aslında. düşüğe sebep olacağını hiç duymadım

bnde oyle duşunuyorum. Bncede başka bi soorun daha vardr

Pıhtılaşma sorunu bildiğim kadarıyla düşüğe değil daha çok bebeğe pıhtı atması sonucu bebeğin ölümüne sebep oluyor. Bende de aynı sorun war pıhtılaşmayla ilgili hem faktör 5 hem faktör 2 yim heterozigot. Çok iyi bir dr a gidiyorum bir prof ve çook memnunum. Dr.um sadece iğnenin yeterli olduğunu söyledi ve iğneyi kullandığım sürece herkes kadar düşük riskim olduğunu belki birazcık daha fazla. Pıhtı sorunu olanların en önemli yapması gereken hareket. Dr.um hareket ettiğin sürece ii olucağını ni sorun olmıycağını Allahın izniyle tabii söyledi. Eğer corasprine ihtiyaç olduğuntakdirde 12. Haftadan sonra kulanırsın bakarız bebeğim gelişimine göre dedi. Ayrıca corasprin kullanırken kanama olabiliyormuş. Eğer olursa hemen kesilmesi gerektiğini söylemişti dr.um. Sewgiler canların inş hepimizin nur topu gibi çocukları olsun boy boy. İstediğimiz kadar...

canım pko da çok fazla düşük ve özellikle kalp durması sorunu var. o kadar kişiyle irtibata geçtim ki çoğumuzda ortak sorun pko ve insülin direnci.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…