- 19 Mart 2015
- 140
- 54
- 123
- 33
- Konu Sahibi Shirine-alish
-
sağol canım 2.ciden sonra öğrendim.3.de kan sulandırıcı iğne ve aspirin kullandım ama yine düştü.şimdi 4. için tedaviye başladım.bu defa hamile kalmadan önce başlicam iğneye yumurtlama dönemndeSanada cok geçmiş olsun cnmbenimkisi heterozigot , sen bir şey yapıyormusun cnm, 3.dusukten sonra mı yaptrdın yoksa testlerini?
mthfr a 1298 heterozigot olan var mı arkadaşlar???
canım kesinlikle kullan derim ben bak ben kullandığım halde bile kaybettim bebeğimi...yeterli olmadı..şimdi hamile kalmadan önce başlicam.canım heterozigot bende de var doktor iğneye gerek yok ama yine de her ihtimale karşı kullanalım dedi. yani homozigot gibi illa iğne kullanmamıza gerek yok fakat kullansak da zararı yok.
canım heterozigot bende de var doktor iğneye gerek yok ama yine de her ihtimale karşı kullanalım dedi. yani homozigot gibi illa iğne kullanmamıza gerek yok fakat kullansak da zararı yok.
Bende de var aynı problem , 2.düşük yaşadıktn sonra öğrendim,3.sünde iğne olmama rağmn kaybettim.
aynı şeyleri yaşamışızBende de var aynı problem , 2.düşük yaşadıktn sonra öğrendim,3.sünde iğne olmama rağmn kaybettim.
Dr.hamile kalmadan önce kullancaksın dedi.Planladığın zaman başlanacak iğneye dedi , bide öyle denicem.aaaacok buyuk gecmıs olsun
dr bir şey dedi mi peki?
canım ben de iki kez kürtaj oldum üçüncü de kullandım yine kaybettimcanım kesinlikle kullan derim ben bak ben kullandığım halde bile kaybettim bebeğimi...yeterli olmadı..şimdi hamile kalmadan önce başlicam.
canım bende pko da var doktor pkoyu sebep olarak görüyor merak ettim sende de var mı ?canım kesinlikle kullan derim ben bak ben kullandığım halde bile kaybettim bebeğimi...yeterli olmadı..şimdi hamile kalmadan önce başlicam.
ayy canm korktum şimdi. Bnde mthf a1298 homozigotum ama gebe kalınca başlycam iğneye. İnşllh geç kalmammDr.hamile kalmadan önce kullancaksın dedi.Planladığın zaman başlanacak iğneye dedi , bide öyle denicem.
çookk geçmiş olsun canm. Rbbim bi daha yaşatmasınncanım bende pko da var doktor pkoyu sebep olarak görüyor merak ettim sende de var mı ?
amin canım inşallah yaşatmaz artık hiçbirimize bu acılarıçookk geçmiş olsun canm. Rbbim bi daha yaşatmasınn
sen iğne kullanmana rağmn nasl duştu yaa.. Sende extra bi neden daha vardr o zamnn bnceamin canım inşallah yaşatmaz artık hiçbirimize bu acıları
var canımm var..bugün dua edin bana nolur.kontrole gidicem öğleden sonra bakalım yumurtlama olmuşmu...canım bende pko da var doktor pkoyu sebep olarak görüyor merak ettim sende de var mı ?
bana pıhtılaşmadan başka bir sebep var gibi geldi canım. inşallah neyse problem bulunur. iğneye rağmen düşük yapanlarda genelde başka sorun çıkıyor. pkolu doğum yapan çok duydum aslında. düşüğe sebep olacağını hiç duymadımcanım bende pko da var doktor pkoyu sebep olarak görüyor merak ettim sende de var mı ?
hadi haberini bekliyoruz canm.. Kaçıncı gunun bugunvar canımm var..bugün dua edin bana nolur.kontrole gidicem öğleden sonra bakalım yumurtlama olmuşmu...
bnde oyle duşunuyorum. Bncede başka bi soorun daha vardrbana pıhtılaşmadan başka bir sebep var gibi geldi canım. inşallah neyse problem bulunur. iğneye rağmen düşük yapanlarda genelde başka sorun çıkıyor. pkolu doğum yapan çok duydum aslında. düşüğe sebep olacağını hiç duymadım
canım pko da çok fazla düşük ve özellikle kalp durması sorunu var. o kadar kişiyle irtibata geçtim ki çoğumuzda ortak sorun pko ve insülin direnci.bana pıhtılaşmadan başka bir sebep var gibi geldi canım. inşallah neyse problem bulunur. iğneye rağmen düşük yapanlarda genelde başka sorun çıkıyor. pkolu doğum yapan çok duydum aslında. düşüğe sebep olacağını hiç duymadım
başka sorun yok ki canım pkolularda düşük riski çok çok yüksekbnde oyle duşunuyorum. Bncede başka bi soorun daha vardr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?