kan pıhtılaşması ve düşuk

Canım inşallah yükselr değerin sters yapma, bende bekliyorum düşüğü bir türlü başlamadı kanamam başlasın ve bitsin sters çalışmalara devam .

merhaba arkadaşlar
Biraz alakasız olacak ama bişey sorabilir miyim
ben 6 şubatta kürtaj oldum 8 haftalık ikiz bebeklerimin kalbi durduğu için alınması gerekti.
kürtajdan sonra kan tahlili yaptırdım henüz sonuç gelmedi doktorum kan pıhtılaşmasından şüpeleniyor.
2 ay içinde sonuçlar gelir dedi ve 2 ay hamile kalma dedi.
kürtajdan sonra 29 gün sonra adet oldum.adet bitiminde 4 gün sonra eşimle ilişkiye girdik ve bende yeniden kanamaya benzer akıntı ve kan karışımı geldi ve hafif hafif devam ediyor.
biraz alakasız biliyorum ama sizde de böyle oldumu?
yardımcı olabilir misiniz?

Canım inşallah yükselr değerin sters yapma, bende bekliyorum düşüğü bir türlü başlamadı kanamam başlasın ve bitsin sters çalışmalara devam .
Canım çok sıkkın ya ne zaman gelecek ki bu kanama? Senin beta hcg düşüşe geçti mi canım

gecen persembe 407 du pazartesu 195 oldu tum belirtiler yok oldu kanamm baSlamDi akintim var

tokyoomm. Nasl gidiyoo,neler yaptın
canım napım gıtttım fakülteye fılm ıcın speculum takarak baktılar ve kst gördüler patolojıye yolladılar daha çıkmadı sonuç.

adetının ılk gunu kadın doğumu ara hsg ıcın randevu al dendı...

genetık testımde nısanın son haftası cıkıcak canım

korunmayı bıraktın mı peki canm... Sonuçları mı bekliyorsunuz

Hiçbiri yok canım hiç olmadı da en başından beri o kadar rahatım ki. Ne bir Ağrı ne bir sızı. Arada bir hafif ağrı oluyor ve mide bulantım var
mide bulantısı iyiye işarettir. Kan değeri yukselfdikçe bulantı olur. Bakalım inşllh bi mucize olur

allah katında sonsuzdur mucizeler.. Sen yeterki gonulden dua et.. İnşllh herşey yoluna girer.. Perşmbe mi gdceksin dktra canm
Evet canım Perşembe gel dedi doktorum. Sonum kürtaj olmaz inşallah. Doğacaksa doğum düşecekse düşük olsun diyorum yeter ki kürtaj Olmasın canım ya iki kürtajım zaten var.

Evet canım Perşembe gel dedi doktorum. Sonum kürtaj olmaz inşallah. Doğacaksa doğum düşecekse düşük olsun diyorum yeter ki kürtaj Olmasın canım ya iki kürtajım zaten var.
haklısın duşeceği varsa da inşllh kurtaj olmaz.. Bnde perşmbe gunu dktra gdcem inşllh. Haberleşiriz o vakit

Mrb kizlar benim tek yumurta ikizlerim vardi biri 5 haftalikken digeri 8 haftalkken öldü ve kürtaj oldum.ilk hamilelgimdi cok uzuldum ama dr yeniden yaparsin sikma canini dedi.Bebeklee patolojiye gitti temiz cikti dr genetigime baktirdi kan pihtilasmasina yatkinlik varmis coraspin ve folidace baslatti 2 adet sonrasi hamile kal gel igneye baslicaz dedi.Bebeklerimin tek yumurta ikizi oldugundan gelisemediginden öldugunu dusunuyordum simdi pihtilasma cikti bide acaba pihtilasmaya yatkinlik da olsa igne kullanan varmi aranizda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…