- 29 Eylül 2014
- 1.252
- 816
- 178
- 37
- Konu Sahibi Shirine-alish
-
Canım inşallah yükselr değerin sters yapma, bende bekliyorum düşüğü bir türlü başlamadı kanamam başlasın ve bitsin sters çalışmalara devam .Canım inşallah ya 49 dan 59 a çıkınca kendimi düşüğe o kadar hazırladım ki anlatamam o gün düşük yapsam inan üzülmeyecek haldeydim bir baktım Göğüs hassasiyetim ve bulantılar devam ediyor duramadım test yaptırdım 109 çıktı. Düşüğe hazırlamışken değerim yükselince allak bullak oldum ve bir hamilelikte iki acı yaşamak istemiyorum o Yüzden
Canım çok sıkkın ya ne zaman gelecek ki bu kanama? Senin beta hcg düşüşe geçti mi canımCanım inşallah yükselr değerin sters yapma, bende bekliyorum düşüğü bir türlü başlamadı kanamam başlasın ve bitsin sters çalışmalara devam .
canım napım gıtttım fakülteye fılm ıcın speculum takarak baktılar ve kst gördüler patolojıye yolladılar daha çıkmadı sonuç.tokyoomm. Nasl gidiyoo,neler yaptın
korunmayı bıraktın mı peki canm... Sonuçları mı bekliyorsunuzcanım napım gıtttım fakülteye fılm ıcın speculum takarak baktılar ve kst gördüler patolojıye yolladılar daha çıkmadı sonuç.
adetının ılk gunu kadın doğumu ara hsg ıcın randevu al dendı...
genetık testımde nısanın son haftası cıkıcak canım
dktra gittin mi canmm. Ne olduCanım çok sıkkın ya ne zaman gelecek ki bu kanama? Senin beta hcg düşüşe geçti mi canım
Perşembe günü canım. Umut yok da umarım dış gebelik çıkmazdktra gittin mi canmm. Ne oldu
kanama falan var mı canm. Ağrı falnPerşembe günü canım. Umut yok da umarım dış gebelik çıkmaz
Hiçbiri yok canım hiç olmadı da en başından beri o kadar rahatım ki. Ne bir Ağrı ne bir sızı. Arada bir hafif ağrı oluyor ve mide bulantım varkanama falan var mı canm. Ağrı faln
mide bulantısı iyiye işarettir. Kan değeri yukselfdikçe bulantı olur. Bakalım inşllh bi mucize olurHiçbiri yok canım hiç olmadı da en başından beri o kadar rahatım ki. Ne bir Ağrı ne bir sızı. Arada bir hafif ağrı oluyor ve mide bulantım var
Şu an bir mucizeye ihtiyacım var zaten canım ya.mide bulantısı iyiye işarettir. Kan değeri yukselfdikçe bulantı olur. Bakalım inşllh bi mucize olur
allah katında sonsuzdur mucizeler.. Sen yeterki gonulden dua et.. İnşllh herşey yoluna girer.. Perşmbe mi gdceksin dktra canmŞu an bir mucizeye ihtiyacım var zaten canım ya.
Evet canım Perşembe gel dedi doktorum. Sonum kürtaj olmaz inşallah. Doğacaksa doğum düşecekse düşük olsun diyorum yeter ki kürtaj Olmasın canım ya iki kürtajım zaten var.allah katında sonsuzdur mucizeler.. Sen yeterki gonulden dua et.. İnşllh herşey yoluna girer.. Perşmbe mi gdceksin dktra canm
haklısın duşeceği varsa da inşllh kurtaj olmaz.. Bnde perşmbe gunu dktra gdcem inşllh. Haberleşiriz o vakitEvet canım Perşembe gel dedi doktorum. Sonum kürtaj olmaz inşallah. Doğacaksa doğum düşecekse düşük olsun diyorum yeter ki kürtaj Olmasın canım ya iki kürtajım zaten var.
Tamam canım inşallah sen de güzel haberlerle gelirsin. Coraspine başladın değil mi hamile kalmadanhaklısın duşeceği varsa da inşllh kurtaj olmaz.. Bnde perşmbe gunu dktra gdcem inşllh. Haberleşiriz o vakit
evet kullanıyorum şuan. Bnde yumurtlama takibine başlafım. Yarın adetim bitiyo yum. Oluşnuş mu diye bakıcak dktrumTamam canım inşallah sen de güzel haberlerle gelirsin. Coraspine başladın değil mi hamile kalmadan
Hadi inşallah yola çıkmıştır yumurtan canım.evet kullanıyorum şuan. Bnde yumurtlama takibine başlafım. Yarın adetim bitiyo yum. Oluşnuş mu diye bakıcak dktrum
inşllhHadi inşallah yola çıkmıştır yumurtan canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?