kan pıhtılaşması ve düşuk

merhaba canım biraz geç oldu ama aranıza yeni katıldım.cewap yazmak istedim.çok üzüldüm inanbenimde 3 düşüğüm oldu kan pıhtılaşması patolojiyle çıkmaz diye biliyorum.bi ünüversite hastanesine gidip genetik test yaptırman gerekir.ben yaptırdm ve maalesef kan pıhtılaşması olduğunu öğrendim.sürekli aspirin kullanıyorum.gebe kalıncada hergün koldan veya göbekten kan sulandırıcı iğne...allah yardımcımız olsun.

çok sağol canm.. Uni. Hastanesinde pıhtılşma olsuğunu oğrendi,. Şimddi gebe kalmayı bekliyorum

canım benimde ikiz bebeklerim 8 haftalıkken kalbi durduğu için kürtaj oldum monozigot ikiz kız bebeklerim olacaktı.
patolojiye gönderdiler enfekte ve nevrotik desidual yazmışlar doktorum enfeksiyon var dedi ayrıca bendende kan pıhtılaşma testi istedi 10 gün sonra sonuçlar çıkacak.yanlız benim doktorum kan pıhtılaşmam olursa iğneye bebek olmadan başlanması gerektiğini söyledi.10 gün sonra sonuç çıkınca yazarıminş hepimizin sağlıklı bebekleri olur.

İnsallah canim.Benim patoloji temiz cikti ama gelismesi iyi degildi bebeklerimin ve kesemin ortasindan zar gecmesi gerekiyormus gec bolunme oldugundan zar yok.Bu sekilde zaten yasmalari cok zor demisti drum.Ama su an net olarak zar olmadigindanmi pihtilasma yatkinligindanmi öldüklerini bisey soylemedi dr.Umarim sonucunda pihtilasma cikmaz arastirdigima gore 9 ay boyunca her gun igne gerekli.Bende pihtilasmaya yatkinlik oldugu icin igneye hamile kalinca baslicak dr um.Bende hergün yaptircakmisimRabbim yardimcimiz olsun zorlu sureclerden geciyoruz.Sonucun cikinca yazarsin.Hoscakal..

öncelikle hepimize geçmiş olsun. korunmayı bırakan var mı aranızda ve ne durumdasınız ? ben bu ay bırakıyorum korunmayı, folbiol alıyorum 1 tane ve incir yiyorum her gün. birde 1 poşet inofolik içiyorum. yumurtlamaya 3 gün kalada havuç + incire başlıcam. coraspirin almıyorum ama henüz. yumurtlama geçince başlıcam coraspirine. başka neler önerirsiniz ?

bn korunmuyorum. Dktr bana corasprin,folikasit,progestan verdi. Bnce sende corasprine bsşla hemn

bn korunmuyorum. Dktr bana corasprin,folikasit,progestan verdi. Bnce sende corasprine bsşla hemn
yumurta kalitesini etkiliyormuş diye duydum coraspirin. yumurtlama olunca başlıcam bakalım. progestan gebe kalınca verilmiyor mu. öncesinde ne işe yarıyormuş canım ? biliyor musun ? ona göre bende kullanayım.

yumurta kalitesini etkiliyormuş diye duydum coraspirin. yumurtlama olunca başlıcam bakalım. progestan gebe kalınca verilmiyor mu. öncesinde ne işe yarıyormuş canım ? biliyor musun ? ona göre bende kullanayım.
kafana gore kullanma sakın canm... Bn doktra gittim yumurtam çatladığı için şimdiden verdi doktr. Çunku çok etkilş bi ilaç. Bende aşırı baş donmesi ve uyku yapıyo

Arakadşlar merhaba, 8 haftalık bebeğimi kalbi durduğu için aldırmak zorunda kaldım, kan testlerimi yaptırdım dun sonucu cıktı "mthfr a 1298 heterozigot " bu kan pıhtılaşması var demek mi oluyor? druma cuma günü gidicem size öncesinde sormak istedim

ahh çok geçmiş olsun canım..benim ilkimde öyle olmuştu...yanılmıyorsam ewet kan pıhtılaşması homozigot olması gerekir..bendede var.3 defa düşüğüm oldu kan pıhtılaşması yüzünden.işimiz çok zor allah yardımcımız olsun.

Sanada cok geçmiş olsun cnm benimkisi heterozigot , sen bir şey yapıyormusun cnm, 3.dusukten sonra mı yaptrdın yoksa testlerini?

mthfr a 1298 heterozigot olan var mı arkadaşlar???

Sanada cok geçmiş olsun cnm benimkisi heterozigot , sen bir şey yapıyormusun cnm, 3.dusukten sonra mı yaptrdın yoksa testlerini?

mthfr a 1298 heterozigot olan var mı arkadaşlar???
Bende de var aynı problem , 2.düşük yaşadıktn sonra öğrendim,3.sünde iğne olmama rağmn kaybettim.

canım heterozigot bende de var doktor iğneye gerek yok ama yine de her ihtimale karşı kullanalım dedi. yani homozigot gibi illa iğne kullanmamıza gerek yok fakat kullansak da zararı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…