- 26 Aralık 2012
- 2.501
- 440
- 128
- Konu Sahibi Shirine-alish
-
evet canım sonuçlarımı bekliyorum korunuyorz daha..korunmayı bıraktın mı peki canm... Sonuçları mı bekliyorsunuz
iyi o zamn canm. Kendini iyi hissedince başlarsın hm sonuçlarında anca çıkarevet canım sonuçlarımı bekliyorum korunuyorz daha..
bı daha aynısını yasama ıstemıom cunku daha ıkı ay oldu bıd dınleneyım dıyorum hem
merhaba canım biraz geç oldu ama aranıza yeni katıldım.cewap yazmak istedim.çok üzüldüm inanbenimde 3 düşüğüm olduMrb arrkadaşlar. Malesef dun 2. Gebeliğim de duşukle sonlandı.moralim çok bozuk. Hala çok ağrılarım var. Dktrum tahlillere bakarak kan pıhtılaşması dedi ama kesin sonuçlar patolojiden gelicek. Benim sormak istediğim kan pıhtılaşması hakkında bilgisi olan veya yaşıyan var mı. Morale ve bilgiye çok ihtiyacım vat.
çok sağol canm.. Uni. Hastanesinde pıhtılşma olsuğunu oğrendi,. Şimddi gebe kalmayı bekliyorummerhaba canım biraz geç oldu ama aranıza yeni katıldım.cewap yazmak istedim.çok üzüldüm inanbenimde 3 düşüğüm oldukan pıhtılaşması patolojiyle çıkmaz diye biliyorum.bi ünüversite hastanesine gidip genetik test yaptırman gerekir.ben yaptırdm ve maalesef kan pıhtılaşması olduğunu öğrendim.sürekli aspirin kullanıyorum.gebe kalıncada hergün koldan veya göbekten kan sulandırıcı iğne...allah yardımcımız olsun.
merhaba bende 2 ay once bebegimi kaybettim genetik test yaptirdiniz mi doktor ne kadar sure verdievet canım sonuçlarımı bekliyorum korunuyorz daha..
bı daha aynısını yasama ıstemıom cunku daha ıkı ay oldu bıd dınleneyım dıyorum hem
Mrb kizlar benim tek yumurta ikizlerim vardi biri 5 haftalikken digeri 8 haftalkken öldü ve kürtaj oldum.ilk hamilelgimdi cok uzuldum ama dr yeniden yaparsin sikma canini dedi.Bebeklee patolojiye gitti temiz cikti dr genetigime baktirdi kan pihtilasmasina yatkinlik varmis coraspin ve folidace baslatti 2 adet sonrasi hamile kal gel igneye baslicaz dedi.Bebeklerimin tek yumurta ikizi oldugundan gelisemediginden öldugunu dusunuyordum simdi pihtilasma cikti bide acaba pihtilasmaya yatkinlik da olsa igne kullanan varmi aranizda
canım benimde ikiz bebeklerim 8 haftalıkken kalbi durduğu için kürtaj oldum monozigot ikiz kız bebeklerim olacaktı.
patolojiye gönderdiler enfekte ve nevrotik desidual yazmışlar doktorum enfeksiyon var dedi ayrıca bendende kan pıhtılaşma testi istedi 10 gün sonra sonuçlar çıkacak.yanlız benim doktorum kan pıhtılaşmam olursa iğneye bebek olmadan başlanması gerektiğini söyledi.10 gün sonra sonuç çıkınca yazarıminş hepimizin sağlıklı bebekleri olur.
canım benimde ikiz bebeklerim 8 haftalıkken kalbi durduğu için kürtaj oldum monozigot ikiz kız bebeklerim olacaktı.
patolojiye gönderdiler enfekte ve nevrotik desidual yazmışlar doktorum enfeksiyon var dedi ayrıca bendende kan pıhtılaşma testi istedi 10 gün sonra sonuçlar çıkacak.yanlız benim doktorum kan pıhtılaşmam olursa iğneye bebek olmadan başlanması gerektiğini söyledi.10 gün sonra sonuç çıkınca yazarıminş hepimizin sağlıklı bebekleri olur.
bn korunmuyorum. Dktr bana corasprin,folikasit,progestan verdi. Bnce sende corasprine bsşla hemnöncelikle hepimize geçmiş olsun. korunmayı bırakan var mı aranızda ve ne durumdasınız ? ben bu ay bırakıyorum korunmayı, folbiol alıyorum 1 tane ve incir yiyorum her gün. birde 1 poşet inofolik içiyorum. yumurtlamaya 3 gün kalada havuç + incire başlıcam. coraspirin almıyorum ama henüz. yumurtlama geçince başlıcam coraspirine. başka neler önerirsiniz ?
yumurta kalitesini etkiliyormuş diye duydum coraspirin. yumurtlama olunca başlıcam bakalım. progestan gebe kalınca verilmiyor mu. öncesinde ne işe yarıyormuş canım ? biliyor musun ? ona göre bende kullanayım.bn korunmuyorum. Dktr bana corasprin,folikasit,progestan verdi. Bnce sende corasprine bsşla hemn
kafana gore kullanma sakın canm... Bn doktra gittim yumurtam çatladığı için şimdiden verdi doktr. Çunku çok etkilş bi ilaç. Bende aşırı baş donmesi ve uyku yapıyoyumurta kalitesini etkiliyormuş diye duydum coraspirin. yumurtlama olunca başlıcam bakalım. progestan gebe kalınca verilmiyor mu. öncesinde ne işe yarıyormuş canım ? biliyor musun ? ona göre bende kullanayım.
canmm başka bi topikte okudum duşuk yapmışsın. Çook geçmiş olsun tatlımm.. İnşllh kurtaj olmadı. Sıkma canını allh buyuk. Bu zor gunlerinde bol bol dua et canmmŞu an bir mucizeye ihtiyacım var zaten canım ya.
sağol canım ya çok teşekkür ederim. evet kürtaj olmadım tek tesellim bu oldu.canmm başka bi topikte okudum duşuk yapmışsın. Çook geçmiş olsun tatlımm.. İnşllh kurtaj olmadı. Sıkma canını allh buyuk. Bu zor gunlerinde bol bol dua et canmm
çokk geçmiş olsun..ilk düşüğünmü?sağol canım ya çok teşekkür ederim. evet kürtaj olmadım tek tesellim bu oldu.
ahh çok geçmiş olsun canım..benim ilkimde öyle olmuştu...yanılmıyorsam ewet kan pıhtılaşması homozigot olması gerekir..bendede var.3 defa düşüğüm oldu kan pıhtılaşması yüzünden.işimiz çok zor allah yardımcımız olsun.Arakadşlar merhaba, 8 haftalık bebeğimi kalbi durduğu için aldırmak zorunda kaldım, kan testlerimi yaptırdım dun sonucu cıktı "mthfr a 1298 heterozigot " bu kan pıhtılaşması var demek mi oluyor? druma cuma günü gidicem size öncesinde sormak istedim
ahh çok geçmiş olsun canım..benim ilkimde öyle olmuştu...yanılmıyorsam ewet kan pıhtılaşması homozigot olması gerekir..bendede var.3 defa düşüğüm oldu kan pıhtılaşması yüzünden.işimiz çok zor allah yardımcımız olsun.
Bende de var aynı problem , 2.düşük yaşadıktn sonra öğrendim,3.sünde iğne olmama rağmn kaybettim.Sanada cok geçmiş olsun cnmbenimkisi heterozigot , sen bir şey yapıyormusun cnm, 3.dusukten sonra mı yaptrdın yoksa testlerini?
mthfr a 1298 heterozigot olan var mı arkadaşlar???
yok canım önceden iki kürtajım vardı bunun kendi düştüçokk geçmiş olsun..ilk düşüğünmü?
canım heterozigot bende de var doktor iğneye gerek yok ama yine de her ihtimale karşı kullanalım dedi. yani homozigot gibi illa iğne kullanmamıza gerek yok fakat kullansak da zararı yok.Arakadşlar merhaba, 8 haftalık bebeğimi kalbi durduğu için aldırmak zorunda kaldım, kan testlerimi yaptırdım dun sonucu cıktı "mthfr a 1298 heterozigot " bu kan pıhtılaşması var demek mi oluyor? druma cuma günü gidicem size öncesinde sormak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?