- 16 Aralık 2014
- 200
- 113
- 53
- 35
- Konu Sahibi Shirine-alish
-
Artik kan vermekten tahlil yaptirmaktan ne kanim kaldi ne bisey 3 aydir kan demir surubu iciyorum kollarim tahlillerden mosmor olmustu rabbim tez zamanda bir sonuca ulastirsin rabbim cnm bundan sonrasinda yasatmasin ayni seyleridevlet derken araştırma hastanesi canım. üniversite hastanesi
çok iyi anlıyorum seni şuan canım. yani dr. lara artık güvenemiyorum. şuan tek yapılcakşey kürtaj olmazsa iğne tedavisi yani dış gebelik. sonlansın da artık ne şekilde sonlanacaksa razıyım. kendiliğinde düşerse çok mutlu olucam.yurtdisindayim biliyorum cokk uzun bi surec cok yipratici allahim gunah yazmasin ama bende biran once dusecekse dussun yada ne olacaksa olsun diyordum cunku bir sonu yoktu iyi olmucakti ve ne yapagimizida bilmiyorduk hep acaba acaba deyip duruyoduk artik sonucu ogrenince rahatlamistik birazda olsa
ben de diyorum iğne olayım bitsin gitsin ama protokol buymuş canım. şüpheli durumda direk iğne yapmıyorlar. rahim içiyse kürtaj la sonlanıcak. anladığım kadarıyla iğne daha mı zararlı ? ben bir şey anlamadım bu işten. yada dış gebelik mi diye anlamak istiyorlar. çünkü ona göre tedavi olacak belkide yani zarar vermiş mi tüpe diye bakacaklar. bilemiyorum.Cnm igne kotu bisey degil sakin kurtaj laporoskobi fln olayim deme zaten gorunmuyoki nerde oldugu belli degil cnm kurtaj olmaz muhtemelen eger benimde dusmeseydi degerlerim ignede laporoskopi yapilacakti ama cok sukur igneyle yok oldu
evet canım bende hep okudum bunları. kanser iğnesi belkide o yüzden yapmıyorlar. vücuda küretjdan daha çok zararı olabilr. ama normal hayatıma devam edemiyorum şuan. içim çok sıkılyor. yapmam gereken şeylere odaklanamıyorum. nezamana kadar böyle devam edecek. ozaman kürtaj olmak zorundayım. hap vermeleri için uğraşayım bakalım yarın. ama vermezlerse mecbur kürtaj olucam çok çaresizim.Cnm bu igne evlerden uzak kanser hastalarinin tedavisinde kullanilan ilacmis ve cokk pahaliymis duydugum kadariyla sadece bizim burda devlet hastanesinde varmis o yuzden hemen olmadik yere yapmiyolar herkese bu igneyi cnm benimde surekli tahlil yapiyolardi anlamak icin sonuc takibi yapiyolardi ondan sanada hemen uygulama yapmak istemiyolardir cnm
çok tşkkur ederim. Bnce onemli olan sebebin bulunması. Umarım gerisi hallolur. Bu arada ben korunmayı duşunmuyorum. İlkinde beş ay ara verdim de,ne oldu sanki. Tedaviyle inşllh hallolur.
Cnm bu igne evlerden uzak kanser hastalarinin tedavisinde kullanilan ilacmis ve cokk pahaliymis duydugum kadariyla sadece bizim burda devlet hastanesinde varmis o yuzden hemen olmadik yere yapmiyolar herkese bu igneyi cnm benimde surekli tahlil yapiyolardi anlamak icin sonuc takibi yapiyolardi ondan sanada hemen uygulama yapmak istemiyolardir cnm
biz farklı bişi konuşuyorduk canım. sulandırıcı iğne değil biz dış gebelikten konuşuyorduk. benim dış gebelik sorunum var. net değil ama arkadaş yaşamış. bana onu söylüyordu.kanser hastalarının kullandığı iğne değil bunlar normal sulandırıcı iğneler seni kim korkuttu bu kadar ki canım hatta kanı sulandırmak yararlı bişey hiçbir sakıncası yok şeker hastası değilsen tabi.Ben özele gidiyorum ve dr.um tecrübeli bu konuda ama tabi tahlillerinizi yapmadan kullanmayın.
Allah baska dert vermesin cnm bununla def etsin konus bakalim doktorundan net cevap almaya calis kurtajla bitecekmi ogren eger bitecekse biran once yaptir kurtul cnm cunku degerlerin yukselirse allah gistermesin ignede kurtajda ise yaramazsa yani kurtaj laporoskopiya gore daha iyievet canım bende hep okudum bunları. kanser iğnesi belkide o yüzden yapmıyorlar. vücuda küretjdan daha çok zararı olabilr. ama normal hayatıma devam edemiyorum şuan. içim çok sıkılyor. yapmam gereken şeylere odaklanamıyorum. nezamana kadar böyle devam edecek. ozaman kürtaj olmak zorundayım. hap vermeleri için uğraşayım bakalım yarın. ama vermezlerse mecbur kürtaj olucam çok çaresizim.
ben de bundan korkuyorum canım. olduda pat diye yükseldi ve tüpte diyelim bebek. ozaman tüpümümü alsınlar illede. inşallah yarın netleşir canım. artık yok hap olmaz derlerse olurum kürtaj ne yapayım. ama arkadaşın dediği hapı araştırdım. varmış gerçekten 7. haftadan düşük gebeliklerde kullanılıyormuş. benim daha kese bile yok. işe yarar diye düşünüyorum bu hap. inşallah dış gebelik değildir. bir an önce kurtulurum.Allah baska dert vermesin cnm bununla def etsin konus bakalim doktorundan net cevap almaya calis kurtajla bitecekmi ogren eger bitecekse biran once yaptir kurtul cnm cunku degerlerin yukselirse allah gistermesin ignede kurtajda ise yaramazsa yani kurtaj laporoskopiya gore daha iyi
Canim bendede kan pihtilasmasi cikti suanda yumurtlama takibim bitti catlatma ignemide oldum calisma asamasindayiz :) ve doktorum coraspirin verdi kanimi sulandirsin diye hamile kalir kalmazda igneye baslicaz kani sulandirsin diye :)kanser hastalarının kullandığı iğne değil bunlar normal sulandırıcı iğneler seni kim korkuttu bu kadar ki canım hatta kanı sulandırmak yararlı bişey hiçbir sakıncası yok şeker hastası değilsen tabi.Ben özele gidiyorum ve dr.um tecrübeli bu konuda ama tabi tahlillerinizi yapmadan kullanmayın.
biz farklı bişi konuşuyorduk canım. sulandırıcı iğne değil biz dış gebelikten konuşuyorduk. benim dış gebelik sorunum var. net değil ama arkadaş yaşamış. bana onu söylüyordu.
önemli değil canım teşekkür ederim. hepimizde pıhtılaşma var bu arada. ama sorun bitmiyor ki. Allah şifa versin hepimize.pardon canım o zaman geçmiş olsun.
Insallah cnm benim deger 3000 in uzerindeyse bu igne ise yaramiyomus oyle diyolardi seninki zaten eger dissa korkma cnm daha hemen bisey olmaz ama kontrolu aksatma lutfenyanlış anlaşılmasın biz tülin melisle dış gebeliği konuştuk. kemoterapi iğnesi olunuyor. sulandırıcı iğneler zararlı değil faydalı.
ben de bundan korkuyorum canım. olduda pat diye yükseldi ve tüpte diyelim bebek. ozaman tüpümümü alsınlar illede. inşallah yarın netleşir canım. artık yok hap olmaz derlerse olurum kürtaj ne yapayım. ama arkadaşın dediği hapı araştırdım. varmış gerçekten 7. haftadan düşük gebeliklerde kullanılıyormuş. benim daha kese bile yok. işe yarar diye düşünüyorum bu hap. inşallah dış gebelik değildir. bir an önce kurtulurum.
ben de diyorum iğne olayım bitsin gitsin ama protokol buymuş canım. şüpheli durumda direk iğne yapmıyorlar. rahim içiyse kürtaj la sonlanıcak. anladığım kadarıyla iğne daha mı zararlı ? ben bir şey anlamadım bu işten. yada dış gebelik mi diye anlamak istiyorlar. çünkü ona göre tedavi olacak belkide yani zarar vermiş mi tüpe diye bakacaklar. bilemiyorum.
hiç bir belirtim yok canım. ne bi ağrı, ne bi lekelenme, o yüzden belkide tam teşis koyamadılar. birde dış gebelikte daha çok artıyomuş galiba benim kinin artışı düşüyor mesela. yakında nerdeyse tamamen duracak . seninde mi öyleydi nasıldı artış ?
aynen iğne iste benim arkadaşımda geçirdi iğneyle 2 ayda sıfırlandı 3 ay sonra hamile kaldı 2 ay öncede doğum yaptı.[/QUOTE
önemli değil canım teşekkür ederim. hepimizde pıhtılaşma var bu arada. ama sorun bitmiyor ki. Allah şifa versin hepimize.Bu arada iyi bir doktor bul kendine iyiarastir eger dis gebelikse sonuc biraz kafani dinlersin ve rahim filmi cektirirsin cnm neden oldu diye cunku ben ikinciye hamile kalmadan once yaptirmamistim hep ksfamda soru isaretleri vardi 3. Den sonra yaptirdikyanlış anlaşılmasın biz tülin melisle dış gebeliği konuştuk. kemoterapi iğnesi olunuyor. sulandırıcı iğneler zararlı değil faydalı.
ben de bundan korkuyorum canım. olduda pat diye yükseldi ve tüpte diyelim bebek. ozaman tüpümümü alsınlar illede. inşallah yarın netleşir canım. artık yok hap olmaz derlerse olurum kürtaj ne yapayım. ama arkadaşın dediği hapı araştırdım. varmış gerçekten 7. haftadan düşük gebeliklerde kullanılıyormuş. benim daha kese bile yok. işe yarar diye düşünüyorum bu hap. inşallah dış gebelik değildir. bir an önce kurtulurum.
baştan kimyasal dediler canım. 18 kasım da adet gecikmesinin 4. günüydü değer 18 çıktı ogün zaten kanama oldu ve düşük yaptın dediler. 1 aralıkta ben başka şikayetle dr. a gittim ve değer 98 olmuş. şok olduk biz. 1 aralıktan beri işte 760 kadar çıktı. teşis konmadı henüz. kimyasal olsaydı bukadar yükselirmiydi bilmiyorum canım. dış gebelikse tüplerime zarra vermeden sonlansın, değilse yine sonlansın artık 3. ve sağlıklı gebeliğime hazırlanmak istiyorum.canım sen kimyasal geçiriyo olmayasın temmuzde bende geçirmiştim battan bir gün sonra değerim 120 idi iki gün sonra 60 ve geçikmenin altıncı günü regl oldum onun öncesinde hiçbirşeyim olmadı ne ağrı ne de kanama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?