Peki düşüğünüz hangi haftalarda oldu sebep verebildi mi doktorlar ?Ben denerken günlük coraspin içiyorum. En kötü unutursam 2 güne 1. Doktorlar hep farklı görüşlerde pıhtılaşma konusunda. Son gebelikte benim deneme sürecinde içmeme gittiğim doktorlar hep iyi yapmışsınız dedi. Ben de active c rezsitansı, protein C ve protein S değerleri referans aralığında olmuyordu hiç. Ben onu araştırdım bayağı kendim ve bu s ve c proteinleri referans dışı ise, gebelik oluşunca pıhtılaşma oranının arttığını okudum. O sebeple olası gebelik oluşur ve pıhtılaşma eğilimi artarsa diye deneme sürecinde coraspin kullanıyorum. Oluşunca da doktorlar iğne de yazıyor. Ankara bilkent şehir hastanesi en son gebelik oluşur oluşmaz gelin dedi. Hemen rapor yazmak adına ama en baştan itibaren kullanmama rağmen de düşük oldu. Artık hayrlısı nasip diyorum. Ben yapmam gerekeni yapıyorum sadece ...
Benimde kalp durması sebebiyle bir kürtajım ve kimyasal gebeliğim var. Dediğim gibi pıhtılaşma seviyem oldukça yüksek doktor direkt coraspirinne başladı gebelik saptanır saptanmaz iğneye başkayacağız dedi ve şu an sanırım 4+1 haftalık gebeyim. Kese gözükmez diye doktora gitmedim bir hafta hatta 2 hafta daha bekleyeyim diyorum ama geç mi kalırım