Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

cnm sen nerde yaşıyosun.ben istanbuldayım.burda sperm dna hasar testi yapan yer yoksa yuh derim.cuma gitceğim tüpbebek merkezinde yapılıyomu sorcam.doktorada dicem pgt düşünmeden bunu yaptırmanın faydası olurmu diye.ben kolaylıkla hamile kalabiliyorum.4hamilelikten biri 3aylığı geçmiş olsaydı pgt tüpbebek düşünülmezdi gibime geliyor.doktorların bazıları normal dene bazılarıda pgt tüpbebek diyolar.artık normal hamilelikten korkuyorum kürtaj olmaktan yapışıklı oldu ve rahim duvarım inceldi.yapışıklığı histeroskopi oldum açıldı ama tekrarlanıyomuş.rahim duvarı inceliğide osrtojenle tedavi edilebiliyomuş.Allahım beni hayırlı doktorlarla hayırlı hastanelerle karşılaştırsın.hepimizi inşallah.

tşk ederim .inşallah canım k maraşta yaşıyorum .adanada Cüneyt evrükeye gittim olumlu konuştu hayırlısı bakalım

evet çok zor geçiyor günler canım.kalbi durmuş dediler otopsi istemedik zaten.anti xa ve aptt ye bakarak aylık doz uygulaması gerekliymiş.35.haftaya kadar hiç bir problemimiz yoktu oysa ..sizinde başınız sa olsun Allah diğer bebeğinize uzun ömversin

cevabın için teşekkürler.memnun oldum Elif,ben Güneş.2 ablamda,annemde hiç böyle bir gen mutasyonu yok.benim ilk hamilelegim hiç sorunsuzdu cok kolay bir normal dogum yaptım.ama bu yaz cok istedigim bir hamilelik 6. haftada sonlandırıldı,dünyam başıma yıkıldı.hayatımda ilk defa duydugum testle,hastalıklar..... üzücü ama sizin gibi saglıklı bebek dünyaya getiren anneleri okuyunca inan cok mutlu ve ümitli oluyorum.Teşekkürler

Canim dua az okudum bu hafta ve simdiden soylemek istiyirum.35 tane.yarin mevlutumuz var girip yazamam.bu hafta da cok hastaydim.ondan okuyanadim.

Hepiniz hosgeldiniz.kotu bir deneyim sonucu buraya katiliyorsunuz ama adettendir hosgeldin demek.burada guzel paylasimlar oluyor ve guzel arkadasliklar doguyor.sorulariniza cevap veren pek kisi olmama sebebi herkesin dogum yapip buraya istese de girememesidir.bu size umut olsun.ben de 50 gun once dogum yaptim. Tek tek alinti yapamiyorum bir goz atabildim sadece yazilanlara.hizlica birseyler yaziyim size.venim mutasyonum 677 ve 1298 heterozigot.gebelik oncesi ogneye basladim.ayda bir aptt bakildi.gebelik oncesi ve gebelik baslarinda protein diyeti yaptim.aspirin kullanmadim.cok sukur kizim kollarimda.umudunuzu yitirmeyin.yedi yasinda bir kizim daha var.onda boyle probl yasamadim.ikinci cocuk isteyen arkadaslar siz de pes etmeyin.cocuklarinizi kardessiz koymayin.burayi takip edin.birbirimize cok umut olduk.moral verdik.dualar ettik ve etmeye de devam ediyiryz.sizler de muradiniza erersiniz allahin izniyle.

aspirine 1-2 ay önceden başlaman gerek canım gebe kalıncada öğrenir öğrenmez iğneye başlanıyo en azından benim doktor öyle dedi

şenaycığım yarın hasta bakmaya gitcem.oyüzden şimdiden yazayım dedim.bu hafta adetli olduğum için az okuyabildim.150tane Allahım kabul etsin.
dualamayı yapan arkadaş benim için dua etsin.biliyorum ediyosunuz.hayırlı iyi doktor karşıma çıkarsın Allah.şimdiye kadar kanpıhtılaşmasından bebeklerimi kaybediyorum sanıyodum.genleri bozuk emriyodan olabilir dediler.niye daha önce denilmedi.okadar proflara gittim.kızıyorum ama allahın yazısı böyleymiş.önemli olan bundan sonra doğru adım atmak için iyi bir doktor bulmak.Allahım hayırlı güzel yazılar yazsın hepimiz için inşallah.

Son düzenleme:
aspirine 1-2 ay önceden başlaman gerek canım gebe kalıncada öğrenir öğrenmez iğneye başlanıyo en azından benim doktor öyle dedi

Pıhtıcanlar ben 2 kürtajdan sonra çok şükür Rabbime oğluma kavuştum 2 ay önce. Coraspirini nerdeyse 3 senedir içiyordum iğneyede ilk 2 gebeliğimden farklı olarak reglime 4 gün kala kan tahlilinde gebeliğimi öğrenir öğrenmez başladım çünkü gittiğim doktorlardan biri bebek oluştuğunda rahmindaha doğrusu plesantanın bebeği beslemesi için hazır olması gerekiyor demişti.ayrıca ben yumurtlama takibi yaptırdım ve 0.6 lük iğneyle devam ettim ilk 2 gebeliğimden farklı olarak.bunların hepsi vesile tabikide Rabbim istedi ve oldu bizler isyan yerine dua ettik ve dönüp bakın geçmişe çok şükür çok pıhtıcanımız kavuştu bebeğine.darısı hepinizin başına olsun inşaallah.bu arada benim mutasyonum 1298homozigot.

Kızlar bu hafta 33 adet dua okudum kusura bakmayın hakkınızı helal edin ama günlük dualarımda hep varsınız.Rabbim hepinizin kucağını sağlıklı ve hayırlı evlatlara doldursun.amin

Allah sana ve bebeğine uzun ömürler versin canım inşallah bizde bebeğimizi bi gün kucağımıza alırız. iğne için doz kontrolü yapıldımı canım hep 06 lık mı kullandın iğneyi

şenay canım sen topluyosun sanırım ben anneme geçiyorum evde olmıycam da o yüzden erken yazıyorum.

70 tane okudum eklermisin.

kızlar ben bu ay tedaviye başladım doktorum duruma göre aşılama veya yumurta takibi yapacak bu ayda olmazsa rahim filmi istiyorum dedi ben 3
kere çektirdim zaten ama her kürtajda yapışıklık olabilirmiş dualarınıza benide katın ben bu hafta hasta olduğum için okuyamadım hakkınızı hela edin

cnm sanırım dna hasarı olunca ilaç falan veriyorlar.ben istanbulda değilim istanbulda vardır muhakkak araştır bence.bende sorun olmamasına rağmen pgt istiyorum çünkü korkuyorum ama eşimde bidaha deneyelim diyor ben mayısta belki bir kez daha denerim allah korusun yine olumsuz olursa tüp bebek yaptırıcam sanırım

Emelcim allah yardimcin olsun.herkesin yeri ayri bende ama oglun kardes istedigi icin kendime cok benzetiyorum seni ve o yuzden senin yerin cok ayri bende.dualarimdasin
allah yardimcin olsun.
Hatirliyorum canim seninle gecen mayista korunmayi birakcaz diyorduk.cok bekledin sen de.zaten tup bebek karari verilince hep bir ay oncesi bir mucize oluyo:) kimden duysam tup veya asilama oncesi hamile kaliyo:) esini dinle istersen.insallah bu kez olur.senin gercek adin ne canim.dualarimda seni de aniyim.

Elif hanım çok teşekkür ederim bilgilendirme için. Çapaya gidip şansımı denemek istiyorum ancak Çapada İnfertilite bölümü var mı yoksa kadın doğuma mı gitmem gerekiyor. Nereye başvurursam testleri yaptırabilirim? Tekrar çok teşekkür ederim, Rabbim isteyen herkese sağlıkla bebeğini kavuşturmayı nasip etsin.

çok sağol elifcim allah razı olsun bazen çok yoruluyorum bırakacam gitmeycem bi daha diyorum sonra oğlumun yalnızlığını görüyorum bende tek çocuktum onu çok iyi anlıyorum tekrar devam ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…