- Konu Sahibi melodysilk
-
- #4.621
cnm doktor kaan aydos sperm dna hasar testini yapan iyi bir doktormuş google a yazınca hakkında çokça yazı görürsün zaten ama oda volkan hoca gibi ankarada hatta bunu bende yaptırmak istedim ama ankaraya nasıl gidicem yapan biryer bulamadım yaşadığım şehirde
canım ALLAH a şükür bi sorunum yok benim 5 yaşında bir kızım var ikinciyi düşünüyom şubat ayında korunmadım ama olmadı değişik şok sancılı bi adet geçirdim belirtilere falan bakıyom kan pıhtılaşması diye görünce yardımım dokunur belki diye yazdım hepimiz kadınız rabbim tez zamanda tedavini görürsün bu arada nerede yaşıyorsun
cnm benim de hiç aptt testime bakılmadı.sadece sezeryandan 9 gün önce bakıldı ameliyat için yapılan tahlilller içinde.özel olarak bakılmadı yani.kan dolaşımında mı bozukluk olmus bebeğininçallah sabır versin çok zor evlat acısı.benmde 27 haftalık kaybım var
cnm benim mutasyonlarım şunlar.
Factor v g1691a(leiden),factor xıı v34l heterozigot, mthfr c677t homozigot, paı-1 4g/5g, protein s düşük, fv leiden heterozigot,lupus antikoagülan(la1) düşük
ben 12 eylül 2011de 27 haftalık bebeğimi kaybettim preeklampsiden.ve tansiyon hastası oldum.sonra yapılan testler sonucu bu faktörlerden dolayı kan pıhtılaşması çıktı.clexan 0,4 lük,corasprin ve alfamet tansiyon hapıyla 37 haftalıkken doğum yaptım sezeranla.bugün kızım 6 ayını bitirp 7.ayından gün almaya başladı.senayın söylediği elif benim.
Merhabalar arkadaşlar; 2 yıldır bebek istememize rağmen olmayınca daha doğrusu sürekli kimyasal gebelik geçirince tıp fakültesien gittim kan pıhtılaşması çıktı.
Bugün sonuçları bi doğum uzmanına gösterdim. Hamile kaldıktan sonra iğneğe başlıcaz dedi.
Ama sorun zaten 3 haftalıkken gebeliğim sonlanıyor adet kanı ile beraber atıyor vücut kese oluşmuyor yani.
Asprin başlayayım mı dedim gerek yok gebelikten sonra iğne ile beraber vericez dedi.
Kafam çok karıştı bana 4-5 haftalık hamileyken geliceksin dedi
Bekleyeceğiz dedi şimdiye kadar olanlar sağlıksız gebelik o sebeble sonlanmıştır dedi Hiç bişi anlamadım farklı bi doktora gitsem mi bilemedim
Bide progestan başlattı. herşey temiz çıktığı için akışına bırakıcaz doğal yollardan hamile kalacaksın dedi. Sizde napsam
aspirine 1-2 ay önceden başlaman gerek canım gebe kalıncada öğrenir öğrenmez iğneye başlanıyo en azından benim doktor öyle dedi
Pıhtıcanlar ben 2 kürtajdan sonra çok şükür Rabbime oğluma kavuştum 2 ay önce. Coraspirini nerdeyse 3 senedir içiyordum iğneyede ilk 2 gebeliğimden farklı olarak reglime 4 gün kala kan tahlilinde gebeliğimi öğrenir öğrenmez başladım çünkü gittiğim doktorlardan biri bebek oluştuğunda rahmindaha doğrusu plesantanın bebeği beslemesi için hazır olması gerekiyor demişti.ayrıca ben yumurtlama takibi yaptırdım ve 0.6 lük iğneyle devam ettim ilk 2 gebeliğimden farklı olarak.bunların hepsi vesile tabikide Rabbim istedi ve oldu bizler isyan yerine dua ettik ve dönüp bakın geçmişe çok şükür çok pıhtıcanımız kavuştu bebeğine.darısı hepinizin başına olsun inşaallah.bu arada benim mutasyonum 1298homozigot.
cnm sen nerde yaşıyosun.ben istanbuldayım.burda sperm dna hasar testi yapan yer yoksa yuh derim.cuma gitceğim tüpbebek merkezinde yapılıyomu sorcam.doktorada dicem pgt düşünmeden bunu yaptırmanın faydası olurmu diye.ben kolaylıkla hamile kalabiliyorum.4hamilelikten biri 3aylığı geçmiş olsaydı pgt tüpbebek düşünülmezdi gibime geliyor.doktorların bazıları normal dene bazılarıda pgt tüpbebek diyolar.artık normal hamilelikten korkuyorum kürtaj olmaktan yapışıklı oldu ve rahim duvarım inceldi.yapışıklığı histeroskopi oldum açıldı ama tekrarlanıyomuş.rahim duvarı inceliğide osrtojenle tedavi edilebiliyomuş.Allahım beni hayırlı doktorlarla hayırlı hastanelerle karşılaştırsın.hepimizi inşallah.
kızlar ben bu ay tedaviye başladım doktorum duruma göre aşılama veya yumurta takibi yapacak bu ayda olmazsa rahim filmi istiyorum dedi ben 3
kere çektirdim zaten ama her kürtajda yapışıklık olabilirmiş dualarınıza benide katın ben bu hafta hasta olduğum için okuyamadım hakkınızı hela edin
Emelcim allah yardimcin olsun.herkesin yeri ayri bende ama oglun kardes istedigi icin kendime cok benzetiyorum seni ve o yuzden senin yerin cok ayri bende.dualarimdasincnm sanırım dna hasarı olunca ilaç falan veriyorlar.ben istanbulda değilim istanbulda vardır muhakkak araştır bence.bende sorun olmamasına rağmen pgt istiyorum çünkü korkuyorum ama eşimde bidaha deneyelim diyor ben mayısta belki bir kez daha denerim allah korusun yine olumsuz olursa tüp bebek yaptırıcam sanırım
Aramıza hoşgeldin öncelikle.ben 2 kürtajdan sonra çok şükür Rabbime oğlumu kucağıma aldım sağlıkla darısı senin ve isteyen herkesin başına olsun.amin. Ben izmirdeyim ve ilk kürtajdan sonra Atatürk araştırma diğer adıyla Yeşilyurt devlet hastanesinde ücretsiz yaptırdım.9tüp kan aldılar genetik test adıyla yaptırdık. 2.de de ege ünv.de yine ücretsiz yapıldı.bence vakit kaybetmeden sen de yaptır. Burada herkes bildiğinde her soruna cevap verir buradan da ayrılma biz birbirimize destek ve dualarla aldık bebeklerimizi kucağımıza çok şükür. Eminim istanbullu arkadaşlar daha iyi yardım edecektir sana.kanamaya gelince ilkinde değilde ikinci kürtajda ben de de olmuştu sanırsam 1. Hafta kadar.[/Q
Çok teşekkür ederim cevap verip bilgilendirdiğiniz için İstanbul da olan bir arkadaş çapa da yapabildiklerini söyledi. Onu araştıracam şimdi. Tekrar teşekkürler. Umarım Rabbim benimde sağlıkla bebeğimi kucağıma almayı nasip eder.
geçmiş olsun cnm.Allah bidaha yaşatmasın.ilk kürtajda devlet yardım etmiyo biliyorum.2.kürtajdan sonra kanuni süleymana gittim.biz 3kürtajdan sonra bakıyoruz deyip gönderdiler.infertilite bölümü vardı ama doktorlar öyle boş boş oturup muhabbet ediyolardı. kapısında bekleyen hasta yoktu.sonra çapaya gittim.Allahtan onlar bütün tahlillerimi yaptılar.sende çapaya gidebilirsin.inşallah yardımcı olurlar.bu arada kanamayı kafana takma 10günden sonra azalmaya başlar.benim 10günden fazla bile sürmüştü.bu kötü günler geççek Allahın izniyle.sorununuda öğrenirsen çok daha iyi olcak.
çok sağol elifcim allah razı olsun bazen çok yoruluyorum bırakacam gitmeycem bi daha diyorum sonra oğlumun yalnızlığını görüyorum bende tek çocuktum onu çok iyi anlıyorum tekrar devam ediyorumEmelcim allah yardimcin olsun.herkesin yeri ayri bende ama oglun kardes istedigi icin kendime cok benzetiyorum seni ve o yuzden senin yerin cok ayri bende.dualarimdasin
allah yardimcin olsun.
Hatirliyorum canim seninle gecen mayista korunmayi birakcaz diyorduk.cok bekledin sen de.zaten tup bebek karari verilince hep bir ay oncesi bir mucize oluyo:) kimden duysam tup veya asilama oncesi hamile kaliyo:) esini dinle istersen.insallah bu kez olur.senin gercek adin ne canim.dualarimda seni de aniyim.
çok sağol elifcim allah razı olsun bazen çok yoruluyorum bırakacam gitmeycem bi daha diyorum sonra oğlumun yalnızlığını görüyorum bende tek çocuktum onu çok iyi anlıyorum tekrar devam ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?