- Konu Sahibi melodysilk
-
- #4.581
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=448202
dogru yapistirdim.mi bilmiyorum ama istanbuldaki en iyi tup bebek merkezi yaz kk da sekiz sayfa yorum var.belki isine yarar.baska forumlari da arastir.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=562833
http://www.bebegimonline.com/forum/index.php?topic=23394.0
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...ldaki-iyi-tup-bebek-merkezi-neresi-sizce.html
evet cnm ayetel kürsi sen bu hafta okuma o zaman cnm. sen bize dua et yeter. minişini de bolbol öp bizim için.
cnm geçmiş olsun. ben bir yıldır bu diyeti yapıyorum ve hala değerlerim düzelmedi. yani ne zaman başlayayım gibi bir şey yok eğer imkanın varsa biran önce başla. yurt dışında daha bir zor olur ama elinden geldiğince dikkat etmeye çalış. açıkçası diyetin doğrudan bir yararı da olduğunu söyleyemem özellikle factör v leiden geninde bozukluk olanlarda. çok minimal değişmeler oluyor ki benim 6 ay da 7 birimlik bir düzelme oldu protein c düzeyimde. daha yaklaşık bir 30 birim daha dzelmesi lazım o da her halde seneler alır. ama biz dr ne diyorsa onu yapmak elimizden gelenin en iyisini yaparak gerisini allaha bırakmakla yükümlüyüz. allah yardımcın olsun.
sağol emineciğim.şuan beynim öyle karışıkki anlatamam.ben hemen acilen bir tüpbebek merkezine gidip neler yapılması lazım.nekadar tututo.durumumu anlatmak istiyorum.eşimde çok acelecisin dur bir araştır diyo.bak araştıralım demiyoda araştır dedi.herşeyi benim üzerime attı çekildi.ben şunu yapalım buraya gidelim şöyle edelim böyle edelim dicem oda kukla gidi yapcak.doktor karar veremiyorum.burası istanbul dünya kadar tüpbebek yapan yer var.nekadar araştırırsan okadar işin içinden çıkamam gibi geliyor.Allaha sığınıp birine başlicaksın.biz zaten bir tane yaptırabiliriz.maddi durumumuz yok çünkü.oda şansımıza kadar.ben herşeyin farkındayım artık.Allah neyi takdir ederse o olur.olmasada kaderime razıyım.yeterki hakkımda hayırlısı olsun.derim demek çocuk olmaması hayırlıki olmadı.yapcak bişi yok.Allah beni doğru doktorlarla doğru insanlarla karşılaştırsın.en önemliside Allahım hayırlısıyla nasip etsin inşallah.burda benim gibi 3aylığı bulamadan düşük yapan arkadaşlar vardır.belki onlarda pgt ile tüpbebek yaptırarak şansları artabilir ama benim eşimin sperm analizi iyi çıkmadı.onların eşlerinde sorun olmadığı için tüpbebek dememişlerdir.
duaların için çok sağol cnm.zorluklar yaşamışsın baya.oda sıkıntı ve stresden dolayı.kolay değil yaşadıkların.sonu güzel bitti şükür.güzel mutlu günlerde büyüt sağlıkla cnm.
çok teşekkür ederim kızlar. emzirirken öperken koklarken hep dördünüze dua ediyorum siz de yaşayın bu mutluluğu diye.cnm allah analı babalı büyütsün inş. aman dikkat et. tabi yaşadıklarımız kolay değil. rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inş. bebişini
cnm hiç bilmiyorum artık ne yapacağımı şaştım. hayırlısı bekliycem bakalım. sen de kullan bakalım değerlerin düzelecek mi. öğrenebilirsen sevinirim cnm. senin de az kaldı maşallah baya ilerledin rabbim sonuna erdirsin inş.
Allah ol der ve oluverir...senay cnm sende yazmışsın sabır diye gerçekten sabır ve hayırlı zamanları beklemek kızlar benim eltim pkosluydu ve rahimi bir çocuğun rahmi gibi kalmış gelişmemiş bir rahimmiş hangi doktora gittiyse kıza senin çocuğun olmaz demişler kaç kere yumurta takibi yapılmış kaç kere yumurta geliştiriciler vurulmuş kaç kere çatlatma iğnesi yaptırmış sayısını ben unuttum diyor kendisi en son rahim filmi çekmişler tüplerede bakalım demişler ama yok olmaz olmaz demişler hormon bozukluğu felanda varmış 6 ayda yada senede bir adet olurmuş neyse umutsuz umutsuz bekeleyiş içinde artık olmuyoru kabullenmiş ne kadar zorda olsa ama yinede içinde eğer hamile kalırsam ve bir oğlum olursa adınıda umut koyucam dermiş ve hiç beklemediği bir anda hamile kaldığını öğreniyor evliliğinin 5. yılında hemde ne yumurtlama ilacı ne çatlatma iğnesi kendiliğinden hamile kalıyor ve bir oğlu oldu adı umut oldu umut daha 1 yaşındayken hiç farkında değil 2. çocuğuna yani kızına hamile kalıyor ve bunu 16 haftalıkken fark ediyo adet olmadığı için yine olmuyorum herhalde diye düşünerek zaten hamile kalmam imkansız diyor bir taneyi allah bana nasip etti diyor söktürücü vurdurmak için doktora gidiyolarki bebepğin cinsiyetini öğreniyolar ve şimdi maşşallah umut 5 yaşında kızı begüm 3 yaşında ikiside ona göre mucize çocuklar ama rabbim ol dedikten sonra olmayack birşey yook allahım en kısa zamanda hayırlı olan en kısa zamanda da sizlerinde yüzünü güldürsün inşallah canlarım hemde çifter çifter çocuklarla inşallah
( bu arada eltime danışarak onun hikayesini paylaştım sizinle size umut olmak için) her şeyin vakti ve zamanını rabbim ayarlıyor o yüzden önünüze çıkan engelleri konsey beklemesiymiş doğru doktormuş falanmış filanmış bunların hepsi sizleri evlatlarınıza yaklaştıracak olan ve geçilmesi gereken engeller olarak görün ve umudunuzu yitirmeyin ve bende inanıyorumki yakında mide bulantısı, baş dönmesi ve yorgunluk şikayetlerinizi bizimle paylaşacaksınız.
kızlar konsey kararı çıktı.pgtli tüpbebek yaptırman gerek dedi.sorun eşinde görünüyo spermleri çok düşük dedi.hiç vakit kaybetme dedi.yaş 37olduğu için.nazifenin doktoru kongreye gitti randevu alamadım diye üzülüyodum.her durumdan hayır çıkarmak lazım.istanbulda okadar tüpbebek merkezi varki.vakit kaybetmeden birini seçip başlamak lazım.bide maddiyatıda ayarlamak lazım.daha yeni bir arkadaşım normal tüpbebeğe yani pgt yaptırmadı 12bin tl verdi.şuan 3aylık hamile.3emriyo koydurdu teki tuttu.kızı olcak hayırlısıyla.onun doktoruna gidebilirim.bakalım bir eşimle görüşüm bizde bir konsey yapalım:)burda tüpbebek yaptıran arkadaş yoktu demi
elifçim senin emeklerin araştırmna sayesinde bu noktaya geldin en azından sorunun ne olduğunu öğrendin yapılacak şey iyi araştırmak zaten sen elinden geleni fazlasyla yaptın çocuğa soyadını verme fikrine gülmüştüm ama eşin hak etmiş :) şaka bir yana da inşallah herşey gönlünce olur en kısa zamanda senden şenaydan vildandan emelden hayırlı habrler bekliyoruz.sağol emineciğim.şuan beynim öyle karışıkki anlatamam.ben hemen acilen bir tüpbebek merkezine gidip neler yapılması lazım.nekadar tututo.durumumu anlatmak istiyorum.eşimde çok acelecisin dur bir araştır diyo.bak araştıralım demiyoda araştır dedi.herşeyi benim üzerime attı çekildi.ben şunu yapalım buraya gidelim şöyle edelim böyle edelim dicem oda kukla gidi yapcak.doktor karar veremiyorum.burası istanbul dünya kadar tüpbebek yapan yer var.nekadar araştırırsan okadar işin içinden çıkamam gibi geliyor.Allaha sığınıp birine başlicaksın.biz zaten bir tane yaptırabiliriz.maddi durumumuz yok çünkü.oda şansımıza kadar.ben herşeyin farkındayım artık.Allah neyi takdir ederse o olur.olmasada kaderime razıyım.yeterki hakkımda hayırlısı olsun.derim demek çocuk olmaması hayırlıki olmadı.yapcak bişi yok.Allah beni doğru doktorlarla doğru insanlarla karşılaştırsın.en önemliside Allahım hayırlısıyla nasip etsin inşallah.burda benim gibi 3aylığı bulamadan düşük yapan arkadaşlar vardır.belki onlarda pgt ile tüpbebek yaptırarak şansları artabilir ama benim eşimin sperm analizi iyi çıkmadı.onların eşlerinde sorun olmadığı için tüpbebek dememişlerdir.
cnm çok geçmiş olsun.....bende pgt yaptıracağım için araştırdım doktorumda araştırdı türkiyeye pgt yöntemini getiren ve bu dalda en iyi prf. dr. semra kahramanmış. memeorial hatanesinde. ortalama fiyat 4bin ile 10bin arasıymış 10bini geçmezmiş.ben aradım konuştum ilaçlarda da yardımcı oluruz meraketmeyin dediler hemen hemen her yerde fiyat aralığı bu şekilde...ben ankarada genartı da aradım, istanbulda medicina da aradım heryerde fiyat bu şekilde pgt olduğu için normal tüp bebekten daha pahalı....
kızlar konsey kararı çıktı.pgtli tüpbebek yaptırman gerek dedi.sorun eşinde görünüyo spermleri çok düşük dedi.hiç vakit kaybetme dedi.yaş 37olduğu için.nazifenin doktoru kongreye gitti randevu alamadım diye üzülüyodum.her durumdan hayır çıkarmak lazım.istanbulda okadar tüpbebek merkezi varki.vakit kaybetmeden birini seçip başlamak lazım.bide maddiyatıda ayarlamak lazım.daha yeni bir arkadaşım normal tüpbebeğe yani pgt yaptırmadı 12bin tl verdi.şuan 3aylık hamile.3emriyo koydurdu teki tuttu.kızı olcak hayırlısıyla.onun doktoruna gidebilirim.bakalım bir eşimle görüşüm bizde bir konsey yapalım:)burda tüpbebek yaptıran arkadaş yoktu demi
cuma gününe randevu aldım cnm.çok araştırınca hangisine gitceğmi şaşırcam.eminenin verdiği sitelerede randevu aldıktan sonra baktım.orda hastane 4500tl.ilaçlar 2500tl.pgt 1500dolar.aklımı karıştıran pgt tek fiyat olması.arkadaşım ankarada yaptırmıştı bir emriyoya 275tl ödemiş.6emriyosu varmış.hepsine 1650tl vermişti.ama orası ister 1 tane ister 10tane 1500dolarmış.toplam hepsi 11bini buluyor.bide bir yeri daha aradım.pgt nekadar dedim.çeşidine göre değişiyo dedi.pgt çeşidi olduğnu hiç duymamıştım duyan varmı?
29 aralık 2012 de 12 haftalık bebeğimi kaybetmiştim dünyam başıma yıkılmıştı. kürtaj olmuştum yatış verdiler 1 gece. koru hastanesinde 209 nolu odada... doğum katı haliyle diğer odalarda bebek sesleri, kapılarında süsler gelen misafirler ikramlıklar... benim odamda ise tarifsiz bir acı. kaybettiğim sadece bebeğim değildi hayallerim umutlarım... tükenmiştim. güçlü gözükmek için gözyaşımı içime akıttım annem görmesin diye. zaman geçti acım hafifledi. 15 ay sonra aynı odada 209 nolu odada bebeğimi kucağıma aldım. doktorum daha ben hamile kalmadan korunmayı bırakmamız gerektiğini söylediğinde 209 nolu odada kucağına bir bebek verelim artık demişti. dedği de oldu elhamdülillah. darısı bekleyenlerin başına hep dua ediyorum. hala şaşkınlığım geçmedi gidip gelip bebeğime bakıyorum rüya zannediyorum. inşallah bu topikte herkes muradına erecek tüm klabimle diliyorum Rabbimden...
29 aralık 2012 de 12 haftalık bebeğimi kaybetmiştim dünyam başıma yıkılmıştı. kürtaj olmuştum yatış verdiler 1 gece. koru hastanesinde 209 nolu odada... doğum katı haliyle diğer odalarda bebek sesleri, kapılarında süsler gelen misafirler ikramlıklar... benim odamda ise tarifsiz bir acı. kaybettiğim sadece bebeğim değildi hayallerim umutlarım... tükenmiştim. güçlü gözükmek için gözyaşımı içime akıttım annem görmesin diye. zaman geçti acım hafifledi. 15 ay sonra aynı odada 209 nolu odada bebeğimi kucağıma aldım. doktorum daha ben hamile kalmadan korunmayı bırakmamız gerektiğini söylediğinde 209 nolu odada kucağına bir bebek verelim artık demişti. dedği de oldu elhamdülillah. darısı bekleyenlerin başına hep dua ediyorum. hala şaşkınlığım geçmedi gidip gelip bebeğime bakıyorum rüya zannediyorum. inşallah bu topikte herkes muradına erecek tüm klabimle diliyorum Rabbimden...
Ne guzel ve ibretlik bir anin olmus oldu selvi.iki farkli duyguyu da ayni odada yasatmis allah sana.allahim sabredersen veririm diyor resmen.ve o oda olmasi da bunu hatirlatmak icin.ne mutlu sana sabrinin mucadelwnin karsiligini aldin.29 aralık 2012 de 12 haftalık bebeğimi kaybetmiştim dünyam başıma yıkılmıştı. kürtaj olmuştum yatış verdiler 1 gece. koru hastanesinde 209 nolu odada... doğum katı haliyle diğer odalarda bebek sesleri, kapılarında süsler gelen misafirler ikramlıklar... benim odamda ise tarifsiz bir acı. kaybettiğim sadece bebeğim değildi hayallerim umutlarım... tükenmiştim. güçlü gözükmek için gözyaşımı içime akıttım annem görmesin diye. zaman geçti acım hafifledi. 15 ay sonra aynı odada 209 nolu odada bebeğimi kucağıma aldım. doktorum daha ben hamile kalmadan korunmayı bırakmamız gerektiğini söylediğinde 209 nolu odada kucağına bir bebek verelim artık demişti. dedği de oldu elhamdülillah. darısı bekleyenlerin başına hep dua ediyorum. hala şaşkınlığım geçmedi gidip gelip bebeğime bakıyorum rüya zannediyorum. inşallah bu topikte herkes muradına erecek tüm klabimle diliyorum Rabbimden...
Gurgan klinige benim bir tanidigim yillardir gidiyor olumlu sinuc alamadi.yalniz bu kisinin cok problemi var belki ondandir. Canim bu klnik de tolga bey de ankarada.elif istanbulda.orda da muhakkak cok iyi dr lar vardir.canım merhaba bence artık zaman kaybetmeden tüp bebek merkezine gitmelisin benim duyduklarımdan volkan baltacı bu konuda çok iyiymiş genetik uzmanı kendisi ama hangi klinik şimdi bilmiyorum google da bi arama yaparsan epeyce bilgi bulursun onunla ilgili..diğeride gürgan klinik doktor timur gürgan da çok iyiymiş..bence bunlara bir göz atmalısın bide eminenin doktoruda sanırım tüp bebek tapıyordu tolga bey onunda adını çok duydum
Çok güzel yazmışsın Selvi. Hayat böyle. Aklımıza gelmeyen olaylar başımıza geliyor. Bundan daha büyük acı olmaz diyoruz ve yenisini yaşıyoruz. Nasıl dayanıyoruz sabrediyoruz bilmiyorum. Sonra rabbim bir umutla ayağa kaldırıyor tekrar. Ne acılar yaşadık burda çocuk derdiyle. Babasını eşini kaybedenler oldu, çocuğunu torununu göremeyenler. O yüzden hep şükrediyorum bende daha kötüsü olmasın diye. Nasip bundada bir hayır var en azından şefaatçilerimiz var diyorum. Çok büyük beklentilerim kalmadı benimde sadece huzur ve sağlık. Çok şükür kucağına aldın oğlunu mis gibi kokla doya doya öp. Bu arada senin çıkış yaptığın gün bende ordaydım seni görürmüyüm acaba dedim ama öğlen çıkmışsın. Nasip olmadı.
canım merhaba bence artık zaman kaybetmeden tüp bebek merkezine gitmelisin benim duyduklarımdan volkan baltacı bu konuda çok iyiymiş genetik uzmanı kendisi ama hangi klinik şimdi bilmiyorum google da bi arama yaparsan epeyce bilgi bulursun onunla ilgili..diğeride gürgan klinik doktor timur gürgan da çok iyiymiş..bence bunlara bir göz atmalısın bide eminenin doktoruda sanırım tüp bebek tapıyordu tolga bey onunda adını çok duydum
elifcım canım kusura bakma uzun zamandır gıremedım sımdı goz gedırırken okudum sanırım tup bebek yaptırman kesınlesmıs allahım yardımcın olsun.ınsallh yuzdun yuzdun kuyruguna geldın bundan sonrasıda hallolcak dualarımız senınle cnm benım hıc sıkma canını rabbımın dedıgı olur ınsallh senın hakkındada hayırlı yazılar yazmıstır.cemıl hocaya gıttın mı hıc orasını goremedım cnm
İstanbulda bahçeci tüp bebek merkezi de iyiymiş. Bakabilirsin.
cnm dediklerine baktım volkan baltacı tam bana göre gen uzmanıymış ama dediklerin ankaradaben istanbuldayım. pgt konusunda istanbulda çok iyi bir yer bilenler varsa söyleyebilir.cuma günü gitceğim tüpbebek merkezine şuan için sadece muayene amaçlı gidiyorum.beğenmezsem devam etmem.benim için içime yatması çok önemli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?