Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

cnm benim ya hem kendin güzelsin hem kalbin.ben arkadaşın yaptırıp şuan 5aylık hamile kalan arkadaşın doktorundan cuma gününe randevu aldım.bir görüşücem derdimi sıkıntımı anlatıp.inşallah memnun kalırsam oraya devam ederim.memnun kalmazsam doktor kıtlığımı çıktı.başkasına giderim artık.ben güler yüz ve ilgi istiyorum her insanın istediği gibi.bir doktora gittim.adam sonuçlarıma baktı hamile kal gel dedi.muayene bile yapmadı.suratsızdıda.ama çok öğdüler.ona daha adımımı bile atmadım.ama verdiğin sitelere bakcam şimdi.sağol

cok teşekkür ederim cevabın için.ben hala inanamıyorum bu yaz yasadıklarıma oglumda hamilelikte ve dogumda hiçbir problemimiz olmamıstı. ikiinci hamilelik cok istedigim birşeydi...... 4 aydır cok korkuyordum bir oglum var bukadarına da sükür diyordum ama suan en erken 7-8 ay sonra bir hamileleginin hayalini kuruyorum... ilaçlar ve diyet listesine dikkat edicem.eylül gibi Hacettepede prof Sinan beye görünürüm inşallah bir sorun olmaz.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

emineeee verdiğin siteleri okumayı şimdi bitirdim.gözlerim fıldır fıldır dönüyo:)))) benim randevu aldığım doktoruda övmüşler.oyüzden içim rahat gitcem.bakalım ne dicek.hayırlısı şekerler.

cnm çok geçmiş olsun.....bende pgt yaptıracağım için araştırdım doktorumda araştırdı türkiyeye pgt yöntemini getiren ve bu dalda en iyi prf. dr. semra kahramanmış. memeorial hatanesinde. ortalama fiyat 4bin ile 10bin arasıymış 10bini geçmezmiş.ben aradım konuştum ilaçlarda da yardımcı oluruz meraketmeyin dediler hemen hemen her yerde fiyat aralığı bu şekilde...ben ankarada genartı da aradım, istanbulda medicina da aradım heryerde fiyat bu şekilde pgt olduğu için normal tüp bebekten daha pahalı....

çok teşekkür ederim kızlar. emzirirken öperken koklarken hep dördünüze dua ediyorum siz de yaşayın bu mutluluğu diye.
Allah ol der ve oluverir...

elifçim senin emeklerin araştırmna sayesinde bu noktaya geldin en azından sorunun ne olduğunu öğrendin yapılacak şey iyi araştırmak zaten sen elinden geleni fazlasyla yaptın çocuğa soyadını verme fikrine gülmüştüm ama eşin hak etmiş :) şaka bir yana da inşallah herşey gönlünce olur en kısa zamanda senden şenaydan vildandan emelden hayırlı habrler bekliyoruz.

Son düzenleme:

cuma gününe randevu aldım cnm.çok araştırınca hangisine gitceğmi şaşırcam.eminenin verdiği sitelerede randevu aldıktan sonra baktım.orda hastane 4500tl.ilaçlar 2500tl.pgt 1500dolar.aklımı karıştıran pgt tek fiyat olması.arkadaşım ankarada yaptırmıştı bir emriyoya 275tl ödemiş.6emriyosu varmış.hepsine 1650tl vermişti.ama orası ister 1 tane ister 10tane 1500dolarmış.toplam hepsi 11bini buluyor.bide bir yeri daha aradım.pgt nekadar dedim.çeşidine göre değişiyo dedi.pgt çeşidi olduğnu hiç duymamıştım duyan varmı?

29 aralık 2012 de 12 haftalık bebeğimi kaybetmiştim dünyam başıma yıkılmıştı. kürtaj olmuştum yatış verdiler 1 gece. koru hastanesinde 209 nolu odada... doğum katı haliyle diğer odalarda bebek sesleri, kapılarında süsler gelen misafirler ikramlıklar... benim odamda ise tarifsiz bir acı. kaybettiğim sadece bebeğim değildi hayallerim umutlarım... tükenmiştim. güçlü gözükmek için gözyaşımı içime akıttım annem görmesin diye. zaman geçti acım hafifledi. 15 ay sonra aynı odada 209 nolu odada bebeğimi kucağıma aldım. doktorum daha ben hamile kalmadan korunmayı bırakmamız gerektiğini söylediğinde 209 nolu odada kucağına bir bebek verelim artık demişti. dedği de oldu elhamdülillah. darısı bekleyenlerin başına hep dua ediyorum. hala şaşkınlığım geçmedi gidip gelip bebeğime bakıyorum rüya zannediyorum. inşallah bu topikte herkes muradına erecek tüm klabimle diliyorum Rabbimden...

canım merhaba bence artık zaman kaybetmeden tüp bebek merkezine gitmelisin benim duyduklarımdan volkan baltacı bu konuda çok iyiymiş genetik uzmanı kendisi ama hangi klinik şimdi bilmiyorum google da bi arama yaparsan epeyce bilgi bulursun onunla ilgili..diğeride gürgan klinik doktor timur gürgan da çok iyiymiş..bence bunlara bir göz atmalısın bide eminenin doktoruda sanırım tüp bebek tapıyordu tolga bey onunda adını çok duydum

canım az önce yamıştım volkan baltacının kliniğin adı genart

güle güle büyüt bebeğini canım,çok sevindim sağlıkla kucagına almana .önce hayal kırıklıkları tarifi mümkün olmayan acılar yaşadık ama sonunda rabbim dualarımızı kabul etti ve bize evlatlarımızı verdi.darısı tüm isteyenlerin basına inşallah kimsenin kucağı boş kalmaz herkesin duacısıyız.

elifcım canım kusura bakma uzun zamandır gıremedım sımdı goz gedırırken okudum sanırım tup bebek yaptırman kesınlesmıs allahım yardımcın olsun.ınsallh yuzdun yuzdun kuyruguna geldın bundan sonrasıda hallolcak dualarımız senınle cnm benım hıc sıkma canını rabbımın dedıgı olur ınsallh senın hakkındada hayırlı yazılar yazmıstır.cemıl hocaya gıttın mı hıc orasını goremedım cnm

Çok güzel yazmışsın Selvi. Hayat böyle. Aklımıza gelmeyen olaylar başımıza geliyor. Bundan daha büyük acı olmaz diyoruz ve yenisini yaşıyoruz. Nasıl dayanıyoruz sabrediyoruz bilmiyorum. Sonra rabbim bir umutla ayağa kaldırıyor tekrar. Ne acılar yaşadık burda çocuk derdiyle. Babasını eşini kaybedenler oldu, çocuğunu torununu göremeyenler. O yüzden hep şükrediyorum bende daha kötüsü olmasın diye. Nasip bundada bir hayır var en azından şefaatçilerimiz var diyorum. Çok büyük beklentilerim kalmadı benimde sadece huzur ve sağlık. Çok şükür kucağına aldın oğlunu mis gibi kokla doya doya öp. Bu arada senin çıkış yaptığın gün bende ordaydım seni görürmüyüm acaba dedim ama öğlen çıkmışsın. Nasip olmadı.

Ne guzel ve ibretlik bir anin olmus oldu selvi.iki farkli duyguyu da ayni odada yasatmis allah sana.allahim sabredersen veririm diyor resmen.ve o oda olmasi da bunu hatirlatmak icin.ne mutlu sana sabrinin mucadelwnin karsiligini aldin.
Gurgan klinige benim bir tanidigim yillardir gidiyor olumlu sinuc alamadi.yalniz bu kisinin cok problemi var belki ondandir. Canim bu klnik de tolga bey de ankarada.elif istanbulda.orda da muhakkak cok iyi dr lar vardir.

Vildan ne guzel yazmissin.dimi neler gorduk burda.esini kaybeden bir ayse vardi allah sabir versin ona da.esi cocugunu gorememistu.binlerce sukur rabbimin verdigine ve beterinden esirgesin.

ne güzel anlatmışsın.gerçekten yaşadıkların yaşadıklarımız çok zor.o kalp sesini duyupta sonra kalpatışını alamamak çok acı bir şey ama sonunda muradına ermişsin.Allah en yakın zamanda hayırlısıyla bize de nasip etsin inşallah.

cnm dediklerine baktım volkan baltacı tam bana göre gen uzmanıymış ama dediklerin ankarada ben istanbuldayım. pgt konusunda istanbulda çok iyi bir yer bilenler varsa söyleyebilir.cuma günü gitceğim tüpbebek merkezine şuan için sadece muayene amaçlı gidiyorum.beğenmezsem devam etmem.benim için içime yatması çok önemli.

cnm ya senide senin kopyan emiride unutamıyorum.çok tatlıydınız.allahım eşinle sana bebişini hayırla güzel günlerde büyütmeyi naip etsin.en yakın zamandada ikincisini versin hayırlısıyla.konsey uzayınca cemil beyden randevu alim dedim aradım bu ay kongresi var diğer ay arayın dediler.o aradada konsey kararı çıktı.pgtli tüpbebek deyince daha cemil beye gitmeye gerek olmadığnı düşünerek hemen bir tüpbebek merkezinden randevu aldım.cuma 17,30da randevum.zaman geçmek bilmiyor.iple o günü bekliyorum.benim bayağı sorunum var hep kendimden biliyodum.eşimin spermleri morfolojisi düşüktü ama şimdiye kadar bir çok doktora gittim.hepside alanında çok iyi ama hiçbiri tüpbebek dememişti.neden demediler onu anlamış değilim.zamanında deselerdi vakit kaybetmezdim.hayırlı zaman buymuş demekki.Allahım hepimize hayırlı yazılar yazsın inşallah.

İstanbulda bahçeci tüp bebek merkezi de iyiymiş. Bakabilirsin.

canlarım benim ya çok sağolun.eminem 4site göndermişti bana o sitelerde bahçeci kıliniğini herkez övüyodu.ben çok fevri davrandım.hemen arkadaşımın tüpbebek yaptırdığı yeri aradım.şuan 5aylık hamile.orda muayene olcam sadece.memnun kalmama bağlı.ben sadece muayene olup fikir alcam.sonra maddi ayarlama durumum var.hemen başlayamam.ozaman zarfında daha iyi araştırır karar veririm.benim için pgt çok önemli olduğu için o konuda iyi olan yer istiyorum.esmeray ankarada gen konusunda iyi bir yer söyledi.istanbulda aynısı olsaydı direk ona giderdim.

cnm volkan baltacı müthiş bu konuda ama bazen başka şehirlerede gidebiliyormuş ben duymuştum bi yerde internet siteside ücretsiz danışma hattı diye bi numara yazmışlar arayıp sorsan belki istanbulla irtibatta olduğu bi yer vardır çünkü hem sperm dna hasar testi falanda yapıyorlar bunlar heryerde yapılan testler değil cnm inşallah artık bizde anne oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…