Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

evet takıp daha cok strese sokuo bende 0.4luk kullanıorum prospektuste doz ayarı kıloya gore aslında ve cok zayıfım bana basta zaten 0.4 e kadar clexane demıstı pernatlg kendı dr umda dırek 0.4 basladı doz artırmak belkı baska sakıncalar dogurur bıraz arastırınca dusuk molekul heparınlerde aptt takıbının saglıklı olmadıgı bılgılerıd evar ama bu iş cok karısık her dr baska sey soyluyor ve allaha sıgınmaktan baska yapacagımız bıseyımz olmadıgını gosterıyor dualrınıza düzenli yapamam die sorumluluk almak ıstemedıgımden gırmıyorum ama hepınıze herzaman dua edıyorum allah hepimizin yardımcısı olsun, ayrıca aspırını bıraksamda leklenmelerden kurtulamadım nedense dr umda anlam veremıo herlde 9 ayım boyle gececek sonucta stresle huzursuz bır bebegım olacak

vildancim gozun aydin.cok secindim ayrintilina.canim beniim yaa agladin demek usg de kiyamam.bu kez iyi olacak canim allahin izniyle insallah.amniyosentez cikti mi peki.o da iyi olacaktir allahin izniyle.

mihrimah kac haftaliksin.benim de 16. Haftalarda dususe gecmisti aptt degerim.benim ayda bir bakilirdi.ben dususe gecince hergun bir kivi yedim bir sonraki ay duzelmisti.limon ve kiraz da kani sulandirir.kiraz ye bence su siralar cok var.abartmadan bunlardan yiyerek icini rahatlatirsin en azindan.hamilelik boyunca hic aptt si bakilmayan daha ciddi mutasyonlular bile 0.4 le dogum yapti burada.korkma.kanama alanin var mi iceride peki.gelen kan kirmizi degilse onceki kanamayi vucut atiyirdur.korkulacak birsey degil bu.yeni kanama degil yani.iceride kanama alanin varsa da onu vucut disari atiyordur.korkma canim.allah yardimcin olsun.

aslında kıraz vişne cok tukettım buaralar ama lımonu deneycegm bakalm ben 17+6 yım sata gore ama usg de masallah 18lerde cıktık önden gıtmeye basladık bıraz mthfr 1298 homozgotum ınsallah bu sefer saglıkla kucagıma alırım bakalım persembe ayrıntılım var baska bır perınatlg bakıcak onada danısıcam tabı nasıl bır yol önerır bıde onun fıkrını alıcam, buarada kanama alanı yok ıcerde rahım agzı acıklıgı falan coksukur hepsı normal tam kanama gıbıde degıl akıntıda ufak sızıntı kırmızı kanama oluo aslında rahım agzı yaram var onun kanamasıda aynen böyle olurdu ama dr um onunla ılıskılı bısey demıo bılemıorum o sebep olabılrmı olamazmı boyle devam edecek herlde

vildancim gozun aydin.cok secindim ayrintilina.canim beniim yaa agladin demek usg de kiyamam.bu kez iyi olacak canim allahin izniyle insallah.amniyosentez cikti mi peki.o da iyi olacaktir allahin izniyle.
Sağol Eminecim. Amniyosentez çıkmadı ama doktor % 90 iyi çıkar dedi. Herşey yolunda gözüküyor nasip.

inş. canım o günleri de görürüz. allah razı olsun bitanem. sen de benim dualarımdasın. 27 haziran da ramazandan bir gün önce gidiyorum inş. bu ay yalan oldu deneme zaten. hayırlısı diyorum. artık kısmetse temmuzda denerim gibi geliyor. tabi önce bi de eşimi ikna etme meselesi var. inş. bu sefer düşüksüz bir hamilelik yaşabilirim.

[TABLE="width: 630"]
[TR]
[TD]dua[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SALAVAT-I TEFRİCİYE[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]NICK GERÇEK İSİM [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Şenay079-Şenay:[/TD]
[TD="align: right"]759[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muco509-Emel:[/TD]
[TD="align: right"]250[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esmiras-ceren[/TD]
[TD="align: right"]250[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]MANOLYA0606-Selda[/TD]
[TD="align: right"]500[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayşegülzeynepali-Ayşegül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umud40-Vildan:[/TD]
[TD="align: right"]465[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]67elif-Elif:[/TD]
[TD="align: right"]50[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hame0101-meryem[/TD]
[TD="align: right"]911[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Atis-Senem:[/TD]
[TD="align: right"]184[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slvy1987-Selvi:[/TD]
[TD="align: right"]315[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eoe-Emine:[/TD]
[TD="align: right"]490[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]serap06_06-Serap[/TD]
[TD="align: right"]270[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]TOPLAM:[/TD]
[TD="align: right"]4.444[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
canlar duamız bitti sağolasın vildancım. okuyan herkesin ağzına sağlık inş. rabbim dualarımız hürmetine hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder. olanlara da sağlıklı hayırlı ömürler nasip etsin rabbim.

kızlar dualamamızı yaptım. ysin, tebareke, amme, meryem, amenerrasulu, inşirah surelerini okudum. hacet namazı kıldım ve duamızı yaptım isim isim. inş. rabbim kabul eder.

kızlar yeniden duaya başlıycaz ama bu sefer isim isim okuyalım demiştik. kura çekerek. yalnız bitirmemiz 3 haftayı buluyo böyle nasıl yaparız bilmiyorum. her hafta bir isim mantıklı ama 3 hafta baya uzun oluyo. fikri olan var mı. hala aynı fikirdeysek yarın kura çekicem haksızlık olmasın diye.

Haklisin senaycim.tuhah bir fikir verebilirim.son duada kim en cok okuduysa sira onun olsun:) boyle boyle gidebilir.ornegin bunda kim cok okuduysa sira onun olsun.bir sonraki de yine en cok okuyanin olsun.bir de herkesin hedefi 500 okumak olsun.sanki esit paylasmisiz gibi.ayrica herkes kendi duasini baslatmali bizler de ona yardim ediyor olacagiz aslinda.tipki senin bana yardim ettigin gibi.ben de uzun sure bitirememistim.burdan yardim istemustim.aen ve sevinc okumustunuz.benim bu dua istegim sanirim elifi tetikledi.kendimize salavat okuyalim diyip sayiyi paylastirmisti:))hey gidi gunler heyy.tarih tekerrurden ibaret diye bosa demiyorlar.

Cnm tsk fikir yine senden geldi. Geçen sefer de en az 500 demiştim kişi başı ama olmadı inş. Bu sefer olur. Dediğin gibi en çok okunanlar başlamak en mantıklı olanı. Yanlış hatırlamıyorsam bu fuarda en çok okuyan Meryem. O zaman bugün Meryem başlasın. Haber versin bize biz de devamını getirelim. Bakalım canlılık getirecek mi duasına. Aynen hey gidi günler.

kızlar dualamamızı yaptım. ysin, tebareke, amme, meryem, amenerrasulu, inşirah surelerini okudum. hacet namazı kıldım ve duamızı yaptım isim isim. inş. rabbim kabul eder.

amin.Allah kabul etsin canım.sanırım dua benden başlanacakmış çok sevindim .hep okumaya niyetlenmiş bi okuyamamıştım.inşallah bugün başlarım ben okumaya .

kızlar merhaba ben bugün doktora gttim 5+5 günlük hamileyim kese gelişimi hayet iyi hatta embriyoyuda gördü 1,5 mm ama şuan kalp atımı yok dedi cuma günü yine bakalım dedi.bebek küçük olduğu için duyulmayabilirmiş.ama ben yine çok korktum tabii sizce embriyo görülünce hemen kalp atımı olmalımı yoksa birkaç gün sonra görenler oluyormu çok korkuyorum

canim hayirli olsun hamileligin..ben 5+5 te kalp atimi olani duymadim hic..bu son hamileligimde 7+1 gitmistim ozaman görmüstüm kalp atimini..daha öncekileri 6+2 ne görmüstüm.. telas yapma normal..ama cuma olur kalp atimi...rabbim tamamina erdirsin ins

cnm inşallah duyarım yada görürrüm..peki sen 7.haftadan önce kese içinde bebeği görmüşmüydün çünkü bebek görüldüyse hemen kalbi böyle kıpır kıpır olması gerekmezmi canlı olduğu için..onu merak ediyorum..

onu söyle anlatim..bu 7 haftalikken gittigimde evet bebek vardi..ama daha öncesinde gitmedigim icinn bebek vardidaa kalp atimi sonrami oldu onu bilemiycem.belki öncesinde gitseydim doktor bebegi bile demezdi sadece kese var sonra gelderdi büyük bi ihtimal.

canım hayırlısı ınsallah kalbıde goruceksın telaslanma o haftalarda bende cok sık gıdıodum kanamamdan dolayı sureklı keseye bakıoduk bebek varmı dıe sormustum bıseferde bebek olusmaya baslamıs demıstı ama sonucta kalp atımını daha sonra gorduk hatta dr gordu belkı duyamayız cok kucuk dedı ama duymustuk sesını ılk olusmaya baslamıs dedgınde olcum yapmamstı bebekle ılgılı bısey dememıstı baska ama demekkı once bıseyler gorunuo kalbı sonrakı gıttgımde gormustuk tam haftasnı hatrlamsmda 7. haftaya dogrudu yada basıydı korkma ınsallah hersey guzel olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…