- Konu Sahibi melodysilk
-
- #5.601
Aspirin kullanıyorsun sanmıştım ben. Lekelenmeye aspirin neden oluyormuş genelde. Sen merak etme canım ben 0.4 lük kullanıyorum ve takip yapılmıyor. Dediğin gibi takip edince sende stres yapıyorsun ister istemez. Icini ferah tut.
Çok şükür Şenaycim. Insallah Rabbim kucağımiza almayi da nasip eder. Dualarımdasin hep. Ne zaman gideceksin eşinin yaninabu arada ben okurum canım kalani. Başlıyorum simdi
vildancim gozun aydin.cok secindim ayrintilina.canim beniim yaa agladin demek usg de kiyamam.bu kez iyi olacak canim allahin izniyle insallah.amniyosentez cikti mi peki.o da iyi olacaktir allahin izniyle.
mihrimah kac haftaliksin.benim de 16. Haftalarda dususe gecmisti aptt degerim.benim ayda bir bakilirdi.ben dususe gecince hergun bir kivi yedim bir sonraki ay duzelmisti.limon ve kiraz da kani sulandirir.kiraz ye bence su siralar cok var.abartmadan bunlardan yiyerek icini rahatlatirsin en azindan.hamilelik boyunca hic aptt si bakilmayan daha ciddi mutasyonlular bile 0.4 le dogum yapti burada.korkma.kanama alanin var mi iceride peki.gelen kan kirmizi degilse onceki kanamayi vucut atiyirdur.korkulacak birsey degil bu.yeni kanama degil yani.iceride kanama alanin varsa da onu vucut disari atiyordur.korkma canim.allah yardimcin olsun.
Sağol Eminecim. Amniyosentez çıkmadı ama doktor % 90 iyi çıkar dedi. Herşey yolunda gözüküyor nasip.vildancim gozun aydin.cok secindim ayrintilina.canim beniim yaa agladin demek usg de kiyamam.bu kez iyi olacak canim allahin izniyle insallah.amniyosentez cikti mi peki.o da iyi olacaktir allahin izniyle.
inş. canım o günleri de görürüz. allah razı olsun bitanem. sen de benim dualarımdasın. 27 haziran da ramazandan bir gün önce gidiyorum inş. bu ay yalan oldu deneme zaten. hayırlısı diyorum. artık kısmetse temmuzda denerim gibi geliyor. tabi önce bi de eşimi ikna etme meselesi var. inş. bu sefer düşüksüz bir hamilelik yaşabilirim.Aspirin kullanıyorsun sanmıştım ben. Lekelenmeye aspirin neden oluyormuş genelde. Sen merak etme canım ben 0.4 lük kullanıyorum ve takip yapılmıyor. Dediğin gibi takip edince sende stres yapıyorsun ister istemez. Icini ferah tut.
Çok şükür Şenaycim. Insallah Rabbim kucağımiza almayi da nasip eder. Dualarımdasin hep. Ne zaman gideceksin eşinin yaninabu arada ben okurum canım kalani. Başlıyorum simdi
Şenaycim okudum ben canım. Tamamlandı çok şükür sen yapacaksın sanırım dualamayi.
kızlar yeniden duaya başlıycaz ama bu sefer isim isim okuyalım demiştik. kura çekerek. yalnız bitirmemiz 3 haftayı buluyo böyle nasıl yaparız bilmiyorum. her hafta bir isim mantıklı ama 3 hafta baya uzun oluyo. fikri olan var mı. hala aynı fikirdeysek yarın kura çekicem haksızlık olmasın diye.
Haklisin senaycim.tuhah bir fikir verebilirim.son duada kim en cok okuduysa sira onun olsun:) boyle boyle gidebilir.ornegin bunda kim cok okuduysa sira onun olsun.bir sonraki de yine en cok okuyanin olsun.bir de herkesin hedefi 500 okumak olsun.sanki esit paylasmisiz gibi.ayrica herkes kendi duasini baslatmali bizler de ona yardim ediyor olacagiz aslinda.tipki senin bana yardim ettigin gibi.ben de uzun sure bitirememistim.burdan yardim istemustim.aen ve sevinc okumustunuz.benim bu dua istegim sanirim elifi tetikledi.kendimize salavat okuyalim diyip sayiyi paylastirmisti:))hey gidi gunler heyy.tarih tekerrurden ibaret diye bosa demiyorlar.
kızlar dualamamızı yaptım. ysin, tebareke, amme, meryem, amenerrasulu, inşirah surelerini okudum. hacet namazı kıldım ve duamızı yaptım isim isim. inş. rabbim kabul eder.
amin.Allah kabul etsin canım.sanırım dua benden başlanacakmış çok sevindim .hep okumaya niyetlenmiş bi okuyamamıştım.inşallah bugün başlarım ben okumaya .
kızlar merhaba ben bugün doktora gttim 5+5 günlük hamileyim kese gelişimi hayet iyi hatta embriyoyuda gördü 1,5 mm ama şuan kalp atımı yok dedi cuma günü yine bakalım dedi.bebek küçük olduğu için duyulmayabilirmiş.ama ben yine çok korktum tabii sizce embriyo görülünce hemen kalp atımı olmalımı yoksa birkaç gün sonra görenler oluyormu çok korkuyorum
canim hayirli olsun hamileligin..ben 5+5 te kalp atimi olani duymadim hic..bu son hamileligimde 7+1 gitmistim ozaman görmüstüm kalp atimini..daha öncekileri 6+2 ne görmüstüm.. telas yapma normal..ama cuma olur kalp atimi...rabbim tamamina erdirsin ins
cnm inşallah duyarım yada görürrüm..peki sen 7.haftadan önce kese içinde bebeği görmüşmüydün çünkü bebek görüldüyse hemen kalbi böyle kıpır kıpır olması gerekmezmi canlı olduğu için..onu merak ediyorum..
kızlar merhaba ben bugün doktora gttim 5+5 günlük hamileyim kese gelişimi hayet iyi hatta embriyoyuda gördü 1,5 mm ama şuan kalp atımı yok dedi cuma günü yine bakalım dedi.bebek küçük olduğu için duyulmayabilirmiş.ama ben yine çok korktum tabii sizce embriyo görülünce hemen kalp atımı olmalımı yoksa birkaç gün sonra görenler oluyormu çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?