- Konu Sahibi melodysilk
-
- #5.561
Ben 3.aydan sonra önce bacağa geçtim çok morarınca kola başladım öyle de devam ettim çok şükür Allah'a sağlıkla aldım kucağıma. Ben bi de iğneyi yaptıktan sonra 15 dk kadar evin içinde git gel hem yürüyüp hem de dua ettim etkili olsun diye iğne.
arkadaslar 4 ayım bıttı ıgnemı hala gobekten oluorumda artık cok zor oluo yaparken ıgne zor gırıo ılac zor gıdıo morarıo kola gecmem lazım sanırım ama dr umda gobek daha etkılı demişti basındayken sımdı kola gecınce ya bebegıme bişey olursa korkusu oluo siz nereden yapıosnuz yada kacıncı ayda gobekten kola yada bacaga gectınız
benim 4gün geriden gidiyo.iyi olsunlarda önemli değil.bana hiç kortizon söylemediler.ama internetten araştırırken çok okudum.bazı hamileler kullanmış.şuan 7ilaç kullanıyorum.coraspirin,forbiol,elevit,estrofem,clexan,progesteron ve crinone jel.bazılarını 3ay dolunca kesecem.
Senay 200 s.tefriciye ekler misin cnm. Internet paketinden bahsetmissin.ben de yeni vodafona gectim. 1gb internet 1000 dk gorusme var.tavsiye ederim.
elif,meryem:iyi haberlerinizi okuyorum yorum yazamasam da.kizlar adet tarihine gore o kadar fark cikmasi cok normal helwki bebekler bu kadar kucukken.cunku dr milimetrik olcumler yapiyor.elindeki probu cok azcik oynatsa bir cok milim farkediyor.bunlara takmayin.cok sukur iyi gidiyor.stres yapip bebisleri strese sokmayin.elif dr un da herseyi yasaklamis.aman dikkat et.ikiz tasimak cok zor.buyutmek de ayrica zor tabi.aman her seyine dikkat et.o dedigin kasik agrilari doguma kadar oldu bende.yattigim yerde saga sola donerken, bacagimi oynatirken falan hep oldu.kan sulandiricidan kaynakli sanirim bu.ama dogumdan sonra hicbirsey kalmiyo ve zarari olan bir durum degil merak etme.
Senay 200 s.tefriciye ekler misin cnm. Internet paketinden bahsetmissin.ben de yeni vodafona gectim. 1gb internet 1000 dk gorusme var.tavsiye ederim.
elif,meryem:iyi haberlerinizi okuyorum yorum yazamasam da.kizlar adet tarihine gore o kadar fark cikmasi cok normal helwki bebekler bu kadar kucukken.cunku dr milimetrik olcumler yapiyor.elindeki probu cok azcik oynatsa bir cok milim farkediyor.bunlara takmayin.cok sukur iyi gidiyor.stres yapip bebisleri strese sokmayin.elif dr un da herseyi yasaklamis.aman dikkat et.ikiz tasimak cok zor.buyutmek de ayrica zor tabi.aman her seyine dikkat et.o dedigin kasik agrilari doguma kadar oldu bende.yattigim yerde saga sola donerken, bacagimi oynatirken falan hep oldu.kan sulandiricidan kaynakli sanirim bu.ama dogumdan sonra hicbirsey kalmiyo ve zarari olan bir durum degil merak etme.
maşallah canım Allah inşallah kucağına kucağımıza aldımız günleride gösterir. kaybettim bebeğimde dr 35 e kadar göbekten vurdurmuştu morarmasına rağmen bişey olmaz demişti.bende şimdilik göbekten vuruluyom ama sonra kol ve bacağa geçmeyi düşünüyom.bazıları hep koldan vuruluyo canım sağlık ocağında veya eczaneden sor nerden vurulcanı. bir iki kez sağlık ocağında yaptır öğrenene kadar.
,bende öyle yapayım diyom kısmet olursa.
canım ayşegülzeynepali' yide eklermisin cep tlfnundan giremiyomuş .oda pıhtılaşma tedavisi görcek hamilelik istiyo gerçek adı ayşegül
şenaycım 50 tane daha okudum toplam 300 oldu. 1103 tane kalmış gözüküyor. Epey var bugüne yetiştireceksek. Hadi kızlar kişi başı 200 tane daha okumak gerekecek gibi.
Kızlar bende iğneyi artık göbekten yapmıyorum bir gün eşim kolumdan yapıyor bir gün de ben bacaktan yapıyorum. Doktorum yeni bir yer gösterdi bacakta burası pek ağrımıyor ama ben dün morarttım biraz hatta kırmızıya yakın bir renk aldı. Bacağın iç kısmına kasık altı tarafa yapıyorum cep kısmına göre hç acımıyor nerdeyse ama damarlı bir bölge orası o yüzden biraz dikkat etmek lazım benim gibi morartmamak için. Göbek beni korkutuyor artık rahim büyüdü zaten kolay girmiyor karına, 4 aya kadar yaptım bende.
evet bende korkuorum acıkcası bıde bıkac hemsırede korkuttu göbekten bebek buyudu yapma falan dıe ama dr uma gore öle bı durum soz konusu degıl 4 aydada gobek degısıo sertlesıo ıgne zor gırıo bende bugun koldan denemeyı dusnuorm allah korusun bebeklerimizi meryem 35 hafta gobekten nasıl yaptı buyuk basarı
Bende şaşırdım rahim yukarı çıkıyor benim karnım çok gerginleşti ve sanki iğne rahime denk gelir gibi hissediyorum ama demekki öyle olmuyor kolu ve bacağı dene sende hem dinlendirmiş olursun ben göbeğimi morarttığım için doktorum bacağa yapabilirsin demişti. Etkisinin daha az olacağına katılmıyorum ben. Sen kaç haftalık oldun canım taramalar nasıl?
kolumdan oldum yandı bıraz ama gobek gıbı acımadı bacaga cesaret edemem gıbı gelıo cok acıo yazıo genelde forumlarda korktum ondan.. ben sata gore 17artı4 oldum ınsallah hersye yolundadır hareketlerı hıssedıorum arada ama emın olamıorum ıyıce psıkopat oldum hamılelkte:) 2lı ve 3 lu taramalr ıyı cok sukur haftayada ayrıntılım var sen kac hafta oldun canım yakınız sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?