Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

bebeğini allah bagıslasın tesekkur ederim cevabın için inşallah ben ve benim gibi bekleyen hepimiz saglıkla kucagımıza alırız bebeklerımızı

maşallah canım Allah inşallah kucağına kucağımıza aldımız günleride gösterir. kaybettim bebeğimde dr 35 e kadar göbekten vurdurmuştu morarmasına rağmen bişey olmaz demişti.bende şimdilik göbekten vuruluyom ama sonra kol ve bacağa geçmeyi düşünüyom.bazıları hep koldan vuruluyo canım sağlık ocağında veya eczaneden sor nerden vurulcanı. bir iki kez sağlık ocağında yaptır öğrenene kadar.
,bende öyle yapayım diyom kısmet olursa.

bende öle diyorum canım.benim kullandığım ilaçlar elavit,progestan günde iki kez,balık yağı,5 güne bir progestan iğne kalçadan,yarm aspirin içiyorum bide. bide diyet yapmaya çalışıyom rabbim inşallah kucağımıza almayı nasip eder.

inşallah canım bebişlerimiz sıkı sıkı tutunur bizede sağlıkla kucağımıza almak nasip olur ancak o zaman rahatlicaz şimdi ufacık şeyleri bile öle kafaya takıyom ki. doktor beni çok strese sokuyon sen dedi düşün yani durumumu.Allah yardımcımız olsun hepimizin.

sağol cnm.inşallah herşey güzel gider.bu ana geldiğime bile şaşırıyorum.Allahım bozmasın inşallahj.

ben kendım yapamıorum zaten eşim falan yapıo yada ecznede yapılıo dr umda sankı gobek taraftarı koldan dikmi yapıcam zayıfım kasa gelırmı dıye sordum oda gobegı ondan onerdıgını soyledı ama ustunden bıkac hafta daha gectı bı yanım elbet gececksın kola nereye kadar gobek dıo bı yanım bısey olursa vıcdan azabı duyarmıyım dıo aslında allah bılıo kısmet ötesi yok bunun ama zor elde edılen bır bebek herseyımı ona gore degstrdım işi gucu bıraktım lekelnmelerden gecen hafta bıle bı -ıkı gunluk cok az lekelenmem oldu az bıraz yurumustm oncekı gun sımdı artık evde yatıorum ufak tefek yemek falan yapıp ıstırhatteym cok seyden vazgecıp kaybetme dusuncesi bıle yıpratıo yolumuzda daha uzun allah hepimizin yardımcısı olsun

kızlar şimdilik hoşçakalın.inşallah en yakın zamanda laptop alabiliriz.nasip.kötü bişey olursa nazifeye haber veririm o size iletir.inşallah öyle bişey olmaz.dualara katılamadığım için hakkınızı helal edin.oturamıyorum çünkü.hiçbirişe yaramıyorum.kendinize iyi bakın.hepinizi öptüm.

[TABLE="width: 630"]
[TR]
[TD]Duamıza katılmak isteyen arkadaşlar gerçek isimleriyle, kaç adet okuduklarını yazabilirler[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1-Hangi dilek için okunuyorsa niyet edilir. (aşağıdaki duamız okunur).[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2-Euzu besmele çekildikten sonra duaya başlanır.[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DUAMIZ[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yerleri ve gökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikram kapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkımızda hayırlısıysa, hamile kalmak isteyen Şenay, Emel, Ayşegül ve Selda'nın, sağlıkla ve hayırla biran evvel hamile kalabilmesini ve sağlıkla sağ salim doğum yapabilmelerini, şu an hamile olan Vildan, Elif, Ceren ve Meryem'in sağlıkla hamileliklerini devam ettirip, hayırlarla bebeklerine kavuşmasını, tüm doğum yapan arkadaşlarımızın bebeklerini sağlıkla büyütebilmesini, evlatlarımızın ana baba sözü dinleyen, allahtan korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine, senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dua[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SALAVAT-I TEFRİCİYE[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]NICK GERÇEK İSİM [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Şenay079-Şenay:[/TD]
[TD="align: right"]609[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muco509-Emel:[/TD]
[TD="align: right"]250[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esmiras-ceren[/TD]
[TD="align: right"]145[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]MANOLYA0606-Selda[/TD]
[TD="align: right"]500[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayşegülzeynepali-Ayşegül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umud40-Vildan:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]67elif-Elif:[/TD]
[TD="align: right"]50[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hame0101-meryem[/TD]
[TD="align: right"]411[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Atis-Senem:[/TD]
[TD="align: right"]101[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slvy1987-Selvi:[/TD]
[TD="align: right"]200[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eoe-Emine:[/TD]
[TD="align: right"]450[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]serap06_06-Serap[/TD]
[TD="align: right"]270[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD]Duamıza katılmak isteyen arkadaşlar gerçek isimleriyle, kaç adet okuduklarını yazabilirler[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1-Hangi dilek için okunuyorsa niyet edilir. (aşağıdaki duamız okunur).[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2-Euzu besmele çekildikten sonra duaya başlanır.[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DUAMIZ[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yerleri ve gökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikram kapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkımızda hayırlısıysa, hamile kalmak isteyen Şenay, Emel, Ayşegül ve Selda'nın, sağlıkla ve hayırla biran evvel hamile kalabilmesini ve sağlıkla sağ salim doğum yapabilmelerini, şu an hamile olan Vildan, Elif, Ceren ve Meryem'in sağlıkla hamileliklerini devam ettirip, hayırlarla bebeklerine kavuşmasını, tüm doğum yapan arkadaşlarımızın bebeklerini sağlıkla büyütebilmesini, evlatlarımızın ana baba sözü dinleyen, allahtan korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine, senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dua[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SALAVAT-I TEFRİCİYE[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]NICK GERÇEK İSİM[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD]esmiras-ceren[/TD]
[TD="align: right"]145[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD]hame0101-meryem[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD]serap06_06-Serap
Toplam
[/TD]
[TD="align: right"]270
3236

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

şenaycım ben 55 adet daha okudum kusura bakmayın fazla okuyaadım çünkü bu hafta hep uykum geliyor eve gider gitmez uyuyorum iş yerindede fırsat olmuyor allah kabul etsin..

şenaycım 50 tane daha okudum toplam 300 oldu. 1103 tane kalmış gözüküyor. Epey var bugüne yetiştireceksek. Hadi kızlar kişi başı 200 tane daha okumak gerekecek gibi.
Kızlar bende iğneyi artık göbekten yapmıyorum bir gün eşim kolumdan yapıyor bir gün de ben bacaktan yapıyorum. Doktorum yeni bir yer gösterdi bacakta burası pek ağrımıyor ama ben dün morarttım biraz hatta kırmızıya yakın bir renk aldı. Bacağın iç kısmına kasık altı tarafa yapıyorum cep kısmına göre hç acımıyor nerdeyse ama damarlı bir bölge orası o yüzden biraz dikkat etmek lazım benim gibi morartmamak için. Göbek beni korkutuyor artık rahim büyüdü zaten kolay girmiyor karına, 4 aya kadar yaptım bende.

evet bende korkuorum acıkcası bıde bıkac hemsırede korkuttu göbekten bebek buyudu yapma falan dıe ama dr uma gore öle bı durum soz konusu degıl 4 aydada gobek degısıo sertlesıo ıgne zor gırıo bende bugun koldan denemeyı dusnuorm allah korusun bebeklerimizi meryem 35 hafta gobekten nasıl yaptı buyuk basarı

Bende şaşırdım rahim yukarı çıkıyor benim karnım çok gerginleşti ve sanki iğne rahime denk gelir gibi hissediyorum ama demekki öyle olmuyor kolu ve bacağı dene sende hem dinlendirmiş olursun ben göbeğimi morarttığım için doktorum bacağa yapabilirsin demişti. Etkisinin daha az olacağına katılmıyorum ben. Sen kaç haftalık oldun canım taramalar nasıl?

[TR]
[TD]NICK GERÇEK İSİM [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD]esmiras-ceren[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: right"]300[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD]hame0101-meryem[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD="align: right"]315[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD]serap06_06-Serap[/TD]
[TD="align: right"]270[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]TOPLAM:[/TD]
[TD="align: right"]3.456[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

kolumdan oldum yandı bıraz ama gobek gıbı acımadı bacaga cesaret edemem gıbı gelıo cok acıo yazıo genelde forumlarda korktum ondan.. ben sata gore 17artı4 oldum ınsallah hersye yolundadır hareketlerı hıssedıorum arada ama emın olamıorum ıyıce psıkopat oldum hamılelkte:) 2lı ve 3 lu taramalr ıyı cok sukur haftayada ayrıntılım var sen kac hafta oldun canım yakınız sanırım

Maşallah canım bende 19+1 bugün. benim de yarın ayrıntılı ultrasonum var inşallah güzel haberler alırız. Zaman çabuk geçiyor gibi artık. Hareketleri bende artık daha çok hissediyorum. Bu aralar hemen hemen hergün hissediyorum oğlumu:) Allahım herkese nasip etsin kucağımıza almayıda bu duyguları da Şuan okunan ezanlar yüzü suyu hürmetine bu sefer sağsalim olur inşallah. Şenayıma nasip etsin tez zamanda inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…