- Konu Sahibi melodysilk
-
- #5.581
Maşallah canım bende 19+1 bugün. benim de yarın ayrıntılı ultrasonum var inşallah güzel haberler alırız. Zaman çabuk geçiyor gibi artık. Hareketleri bende artık daha çok hissediyorum. Bu aralar hemen hemen hergün hissediyorum oğlumu:) Allahım herkese nasip etsin kucağımıza almayıda bu duyguları da Şuan okunan ezanlar yüzü suyu hürmetine bu sefer sağsalim olur inşallah. Şenayıma nasip etsin tez zamanda inşallah.
Kızlar ayrıntılı ultrasonumuzda güzel çıktı çok şükür. Ben öldüm bittim ama. Doktor iyi dedikçe artık dayanamadim ağladım. Ağlaya ağlaya muayene olduk. Ne stres ya . Bebisi de üzdüm. Bundan sonra daha rahat olurum inşallah. Allaha emanet yavrularımiz.
gözün aydın canım saglıkla devam eder inşallah zaten her muayenemız stresli rahat bır hamılelık gecıremıoruz malesef dr a gıttıgım gun ve bı ıkı gun rahat oluorum bende sonra baslıorum acabalara haftada bır gıdıodum dr a bu sefer ıkı hafta olacak benımde ama beklemek cok zor oluo dr umda alıstı normalde tarih vermıo bana artık istedıgın zaman gel dio dayanamadıgımı bılıo şimdilik ayrıntılıyı beklıorum perınatalog bakıcak kendı dr um degıl umarım haftaya bende rahatlamıs olurum
Inşallah canım içini ferah tut. Bebisleri de uzuyoruz böyle. Güzel olacak inşallah. Riskli dönemi atlatıyoruz artık. Allah Esirgesin . Seninde hayırlı haberlerini bekliyoruz. Benim yeni aklım başıma geldi. Muayenedeyken dondum kaldim. Simdi aklima geldikce mutlu oluyorum. Doktor herseyi anlatıyor. Tüm organlarına tek tek bakıyor. Kan akışını gösteriyor. Mucize yi görüyorsun. Ben ona da duygulandim aslında. Çok şükür bin şükür. Darısı başına.
Canım meraklanma hem iğne hem aspirin kullanıyorsun zaten. Fazla tedirginsin. Kivi yada limonla takviye yapabilirsin. Fazlası da zarar biliyosun.amin canım benım ufaklık benı korkutuo hep bugunde bıraz lekelenmem olunca dr a gıttım iyi cok sukur kanama profılıne bı bakalım dedi aptt 29.9 dr normal dedi ama onceden 31 di dusmus bıraz aslında clexane doz kontrlu ıcın yapmadı ama bazı dr lar doz kontrlunu aptt ile kontrol ediyor canım sıkıldı 30 un altına düşmesi canımı sıktı alt lımıt 25 falan yazıo dr da normal dıyo ama napıcagıma bılemedım
Şenaycın benim 184 olmadı mı bi bak istersen benim için önemli değilde bu sefer sayıyla ya duamız o yüzden yazıyorum
cnm şükür bu günleri de gördük. inş. sonuna kadar sıkıntı yaşamazsın. çok güzel gidiyo. allah bozmasın:)Kızlar ayrıntılı ultrasonumuzda güzel çıktı çok şükür. Ben öldüm bittim ama. Doktor iyi dedikçe artık dayanamadim ağladım. Ağlaya ağlaya muayene olduk. Ne stres ya . Bebisi de üzdüm. Bundan sonra daha rahat olurum inşallah. Allaha emanet yavrularımiz.
Canım meraklanma hem iğne hem aspirin kullanıyorsun zaten. Fazla tedirginsin. Kivi yada limonla takviye yapabilirsin. Fazlası da zarar biliyosun.
Aspirin kullanıyorsun sanmıştım ben. Lekelenmeye aspirin neden oluyormuş genelde. Sen merak etme canım ben 0.4 lük kullanıyorum ve takip yapılmıyor. Dediğin gibi takip edince sende stres yapıyorsun ister istemez. Icini ferah tut.evet bu hamilelik bana hiç yaramadı iyice sorunlu biri oldum herseyden tedirgın oluorum ama ben aspırın kullanmıorum kanamalrdan dolayı ılk haftalarda bıraktık daha aslında gıttıgım perınatlg aptt takıbıne gerek yok kafanı karıstırırsın demıstıı ama burda cogunluk takıple gıdıo korkuorum iste herseyden dusmeye baslyıncada moralım bozuldu limonla takvıye yapayım bakalım acıkcası bı yandanda lekelenmele roldukca insan ne yapacagını bılemıo
cnm şükür bu günleri de gördük. inş. sonuna kadar sıkıntı yaşamazsın. çok güzel gidiyo. allah bozmasın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?