Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

aminn allah isteyen herkese saglıklı hamılılek ve dogum nasıp etsın en kısa zamanda ınsallah.. bana zaman cok uzun gectı hala bulantı kusmalrım tam gecmiş degıl ama eskıye gore iyiyim arada lekelenmelrde korkutuo belki sorunlu gıttıgı ıcınde zaman cok uzun gelıo sankı 1 senedır hamıleyım:) hayırlı haberler verırsın ınsallah ayrıntılıdan sonrada bende merakla beklıorum ayrıntılıyı allah saglıkla kucagımza aldırsın ınsallah

[TABLE="width: 630"]
[TR]
[TD]Duamıza katılmak isteyen arkadaşlar gerçek isimleriyle, kaç adet okuduklarını yazabilirler[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1-Hangi dilek için okunuyorsa niyet edilir. (aşağıdaki duamız okunur).[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2-Euzu besmele çekildikten sonra duaya başlanır.[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DUAMIZ[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yerleri ve gökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikram kapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkımızda hayırlısıysa, hamile kalmak isteyen Şenay, Emel, Ayşegül ve Selda'nın, sağlıkla ve hayırla biran evvel hamile kalabilmesini ve sağlıkla sağ salim doğum yapabilmelerini, şu an hamile olan Vildan, Elif, Ceren ve Meryem'in sağlıkla hamileliklerini devam ettirip, hayırlarla bebeklerine kavuşmasını, tüm doğum yapan arkadaşlarımızın bebeklerini sağlıkla büyütebilmesini, evlatlarımızın ana baba sözü dinleyen, allahtan korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine, senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dua[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SALAVAT-I TEFRİCİYE[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]NICK GERÇEK İSİM [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Şenay079-Şenay:[/TD]
[TD="align: right"]609[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muco509-Emel:[/TD]
[TD="align: right"]250[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esmiras-ceren[/TD]
[TD="align: right"]200[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]MANOLYA0606-Selda[/TD]
[TD="align: right"]500[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayşegülzeynepali-Ayşegül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umud40-Vildan:[/TD]
[TD="align: right"]300[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]67elif-Elif:[/TD]
[TD="align: right"]50[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hame0101-meryem[/TD]
[TD="align: right"]911[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Atis-Senem:[/TD]
[TD="align: right"]134[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slvy1987-Selvi:[/TD]
[TD="align: right"]315[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eoe-Emine:[/TD]
[TD="align: right"]450[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]serap06_06-Serap[/TD]
[TD="align: right"]270[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]TOPLAM:[/TD]
[TD="align: right"]3.989[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
kızlar 455 kaldı. yarına kadar biterse inş. yarın dualamasını yapıcam.

Pıhtıcanlar 50 adet daha okudum duamızdan.Allah kabul etsin inşaallah duamızı bize yaşattığı mutluluğu tüm isteyenlere de yaşatsın sağlıkla huzurla hayırla inşaallah.amin

[TR]
[TD]NICK GERÇEK İSİM [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: right"]759[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD]esmiras-ceren[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: right"]400[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD]hame0101-meryem[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: right"]134[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD="align: right"]490[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD="align: right"]4.329[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Şenaycın benim 184 olmadı mı bi bak istersen benim için önemli değilde bu sefer sayıyla ya duamız o yüzden yazıyorum

Kızlar ayrıntılı ultrasonumuzda güzel çıktı çok şükür. Ben öldüm bittim ama. Doktor iyi dedikçe artık dayanamadim ağladım. Ağlaya ağlaya muayene olduk. Ne stres ya . Bebisi de üzdüm. Bundan sonra daha rahat olurum inşallah. Allaha emanet yavrularımiz.

gözün aydın canım saglıkla devam eder inşallah zaten her muayenemız stresli rahat bır hamılelık gecıremıoruz malesef dr a gıttıgım gun ve bı ıkı gun rahat oluorum bende sonra baslıorum acabalara haftada bır gıdıodum dr a bu sefer ıkı hafta olacak benımde ama beklemek cok zor oluo dr umda alıstı normalde tarih vermıo bana artık istedıgın zaman gel dio dayanamadıgımı bılıo şimdilik ayrıntılıyı beklıorum perınatalog bakıcak kendı dr um degıl umarım haftaya bende rahatlamıs olurum

Inşallah canım içini ferah tut. Bebisleri de uzuyoruz böyle. Güzel olacak inşallah. Riskli dönemi atlatıyoruz artık. Allah Esirgesin . Seninde hayırlı haberlerini bekliyoruz. Benim yeni aklım başıma geldi. Muayenedeyken dondum kaldim. Simdi aklima geldikce mutlu oluyorum. Doktor herseyi anlatıyor. Tüm organlarına tek tek bakıyor. Kan akışını gösteriyor. Mucize yi görüyorsun. Ben ona da duygulandim aslında. Çok şükür bin şükür. Darısı başına.

amin canım benım ufaklık benı korkutuo hep bugunde bıraz lekelenmem olunca dr a gıttım iyi cok sukur kanama profılıne bı bakalım dedi aptt 29.9 dr normal dedi ama onceden 31 di dusmus bıraz aslında clexane doz kontrlu ıcın yapmadı ama bazı dr lar doz kontrlunu aptt ile kontrol ediyor canım sıkıldı 30 un altına düşmesi canımı sıktı alt lımıt 25 falan yazıo dr da normal dıyo ama napıcagıma bılemedım

Canım meraklanma hem iğne hem aspirin kullanıyorsun zaten. Fazla tedirginsin. Kivi yada limonla takviye yapabilirsin. Fazlası da zarar biliyosun.

[TR]
[TD="align: right"]759[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD]esmiras-ceren[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: right"]400[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD]hame0101-meryem[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: right"]184[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD="align: right"]490[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD="align: right"]4.379[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DUAYA BAŞLAMA .TARİHİ:09/06/2014[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

cnm şükür bu günleri de gördük. inş. sonuna kadar sıkıntı yaşamazsın. çok güzel gidiyo. allah bozmasın:)

Canım meraklanma hem iğne hem aspirin kullanıyorsun zaten. Fazla tedirginsin. Kivi yada limonla takviye yapabilirsin. Fazlası da zarar biliyosun.

evet bu hamilelik bana hiç yaramadı iyice sorunlu biri oldum herseyden tedirgın oluorum ama ben aspırın kullanmıorum kanamalrdan dolayı ılk haftalarda bıraktık daha aslında gıttıgım perınatlg aptt takıbıne gerek yok kafanı karıstırırsın demıstıı ama burda cogunluk takıple gıdıo korkuorum iste herseyden dusmeye baslyıncada moralım bozuldu limonla takvıye yapayım bakalım acıkcası bı yandanda lekelenmele roldukca insan ne yapacagını bılemıo

Aspirin kullanıyorsun sanmıştım ben. Lekelenmeye aspirin neden oluyormuş genelde. Sen merak etme canım ben 0.4 lük kullanıyorum ve takip yapılmıyor. Dediğin gibi takip edince sende stres yapıyorsun ister istemez. Icini ferah tut.
cnm şükür bu günleri de gördük. inş. sonuna kadar sıkıntı yaşamazsın. çok güzel gidiyo. allah bozmasın:)

Çok şükür Şenaycim. Insallah Rabbim kucağımiza almayi da nasip eder. Dualarımdasin hep. Ne zaman gideceksin eşinin yanina bu arada ben okurum canım kalani. Başlıyorum simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…