Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

dua bu hafta bana okunuyodu arkadaşlar dua okuyan herkesten Allah razı olsun.yarın dua sayısını tamamlayıp dualamayı yaparım inşallah .Allah dualarımızı kabul etsin.bu hafta tefriciye okuncak arkadaşımız emine .dualamayı arkadaşımız başlatsın ona okuycaz yarın ben listeyi yapıştırırım.

Kizlar merhaba ben 100 tane okuyabildim ALLAH kabul etsin..ben yarin doktora gidicem çok korkuyorum ne olur benim için dua edinyarin 8 hafta bitmiş 9 a girmiş olucam bu haftaya hiç gelememiştim umarim bebeğim iyidir...

Allah yardımcın olsun canım .inşallah ilerki haftalarıda görür sağlıklada kucağına alırsın .

meryemciğim 65tane okuyabildim.az ama benimde tuzum bulunsun istedim.niyetin neyse kabul olur hayırlısıyla inşallah.

Aminnn. Allah razı olsun canım gönlünden dilinden geçmiş ya daha ne olsun. Allah bebişlerimize sağlıklı uzun uzun ömürler versin acılarını göstermesin tek dileğim o.sende inşallah çarçabuk hastalığını atlatıp hamileliğinden tat alırsın.eşine çok kafayı takma canım inan hepimiz öleyiz bu sıralar bende çok alınganım aslında kocalarda değişiklik yok onlar aynıda biz fazlaca ilgi bekliyoz ama onlarda bizim kadar endişeli eminim sevinmeye hayal kurmaya korkuyolar.öle çok isterdimki bebeğimle ilgili hayaller kurmayı eşimle onun muhabbetini yapmayı ama hiç bebiş muhabbeti yapamadımız gibi karnımı bile sevemiyorum.ramazan girdi gireli birlikte bile uyumuyoz eskiden bensiz uyumazdı eşim.onlarda bize nasıl yaklaşcaklarını bilmiyo canım eşin göstermiyosa sen ilgi göster erkekler ilgiyi sever.

Vücut direncini yuksek tut derken nasil olacak anlamadim.ben biri 5gunluk şuanda 10gunluk antibiyotik kullaniyorum.hicbir etkisini göremedim.normalde gecmesi gerekiyoda benim niye gecmiyo.sanki kar yagiyoda kara yattim.bu sicak günlerde hikir hikir nefer aliyorum.ses de gitti.tikaniyorum.doğuma kadar gecmiyo gorunuyo.insan uzun zaman boyle olunca sanki hic geçmicek omur boyu boyle kalcam saniyom.bunalımlara gidiyorum.

Ama olmazki aslında onların ilgi göstermesi gerek.eskisi gibi değiliz artik.insan elinde olmadan uzuluyo.artik yapacak bizi yok.zorla ilgi olmaz.

Kizlar merhaba ben 100 tane okuyabildim ALLAH kabul etsin..ben yarin doktora gidicem çok korkuyorum ne olur benim için dua edinyarin 8 hafta bitmiş 9 a girmiş olucam bu haftaya hiç gelememiştim umarim bebeğim iyidir...

Seni çok iyi anliyorum.bende hic 8haftaligi geçememiştir.Allahim YARDIMCIN olsun.inşallah bize güzelhaberler verirsin. Herşey güzel olacak Allahimin izniyle.

inşallah canım guzel haberlerle gel dualarımız senınle ben hep 10 hafta olsa bı derdım sankı donum noktasymıs gıbı sende 10 u sonra 15 ı 20 yı derken kucagına alıcaksın ınsallah

Canim sorma ya ne dualarla gittik çok şükür büyümüş iyiydi maşallah haftasi ile uyumlu 2 gün geriden geliyor kanama alanim var ama çok sorun görmedi doktor dinlenmemi önerdi ama tamamende yatma dedi pihtilaşmasi olanlara çok hareketsizlik önermiyorum dedi.inşallah rabbim bu mübarek ayda bu topikteki arkadaşlarıma bir evlat nasip etsin olanlarinkine saglik versin tüm isteyenler bu duyguyu yaşasin çok güzel bi duygu inşallah hep böyle gider ben buradaki dualarimiz sayesinde herşeyin iyi gittiğine inaniyorum hepinizden allah razi olsun..

Seni çok iyi anliyorum.bende hic 8haftaligi geçememiştir.Allahim YARDIMCIN olsun.inşallah bize güzelhaberler verirsin. Herşey güzel olacak Allahimin izniyle.
Elifim çok sağol canim inşallah herşey yolunda gider canim simdilik şükür iyi gidiyor hala inanamiyorum inşallah hep böyle güzel devam ederiz canım..

burada herkesin en iyi dediği doktorlarla görüştüm ve bana gerek olmadığını diğer çocuğumda da aynı şeyi yaşama ihtimalim olmadığını söylediler. illa o yüzden diye bir şey yok ve tekrarlayan düşük olmadığı sürece bir tedavi uygulamanın saçma olacağını da... o yüzden boşu boşuna kendime bunu yapmak istemiyorum çünkü öyle kan sulandırıcı kullanmak kolay değil. doktorlar böyle söylerken de kendi kafama göre illa ben kullanacam diye de zorlamak istemiyorum. bir kez ALLAH a güvenip o şekilde denemek istiyorum. hayırlısı ALLAH tan diyerek. ben antibiyotik falan kullanmadım canım. doktorum ateşin çıkmadığı sürece gerek yok demişti ama ben 3 4 gün boyunca yerimden kalkamadım bile çok kötü günlerdi. ayrıca benimki virüsün sebep olduğu bir grip viral enfeksiyondu. buna antibiyotik ne yapabilir ki? virüsü geçiremez sonuçta. sebebinin ne olduğunu bilmiyorum sadece bana göre bir sebep o olabilir. bilemiyorum artık düşünmek istemiyorum. buraya baktıkça okudukça moralim daha da bozuluyor. mesela reglim az geldi burda okuduktan sonra direk acaba rahim yapışması mı var bende diye evde ağlaya ağlaya dolandım. hem eşim bunaldı hem ailem hem de en çok da ben. biraz işi ALLAH a bırakmak gerek diye düşünüyorum. inşallah Rabbim yüzümü kara çıkarmaz ne diyeyim. korkmuyor muyum evet çok korkuyorum ya yine aynı şeyi yaşarsam diye ama bir kez daha deneyeceğim dediğim gibi. üzülme gripten olmaz bir şey sana herhalde. kafana bunları takma. taktıkça kötüyü çağırıyoruz. ben öğretmenim grip çocukalrdan bulaştı ve iki kere atlattım. bu da bana diğer hamileliğim için ders oldu. kendine çok dikkat et canım. bol bol dua et. dua her şeyi değiştirebilir. kendini sakın lütfen. benim bebeğim 16 haftalıktı. büyük bir acı bu. Allah kimseye yaşatmasın. umarım sağlıkla alırsın bebeğini kucağına. senin ve burdaki herkes için meleğimle birlikte dua ediyoruz Rabbim tekrar yaşatmasın diye. öldürmeyen Rabbim öldürmüyor. ölmesini istedikelrine de bir sebep vesile ediyor. bunu düşün sadece. senin koskoca iki ay geçmiş bir şey olmamış bundan sonra da olmaz Allah ın izniyle hiç üzülme ve aklına kötü bir şey getirme lütfen. benim etrafım doktor dolu ailem. ailemdeki doktorlar da bana bekle diyor. kötülüğümü isterler mi hayır? o yüzden ben de dediğim gibi akışına bıraktım. ilk gebelik doğal seleksiyon olabilir... başka sormak istediğin bir şey varsa zevkle yardımcı olabilirim canım. bu günlerde pozitifliğim üstümde :))

DUAMIZ
Yerleri ve gökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikram kapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkınızda hayırlısıysa şu an hamile olan Meryem'in sağlıkla hamileliğini devam ettirip, hayırlarla bebeğine kavuşmasını evladının ana baba sözü dinleyen, allahtan korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine, senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN
dua
SALAVAT-I TEFRİCİYE

Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.

NICK GERÇEK İSİM

Şenay079-Şenay:

muco509-Emel:

esmiras-ceren:

MANOLYA0606-Selda:

Ayşegülzeynepali-Ayşegül:

umud40-Vildan:

67elif-Elif:

hame0101-meryem:

Atis-Senem:

slvy1987-Selvi:

eoe-Emine:

serap06_06-Serap

TOPLAM:

benim kayıplarım hep kücüktü.en fazla 8haftalığa kadar çıkabilmiştim.şuan Allaha şükür 13haftalığım ama endişelenmedende edemiyorum.burda çok örnekleri var.bak sen 16haftalıkta kaybetmişsinAllahım bidaha yaşatmasın.senin ilk gebeliğindi galiba.şimdi nezaman düşünüyosun tekrar.Allahım busefer yüzünü güldürür inşallah.ben 4tane kaybedince önlem amaçlı kansulandırıcı iğne kullanıyorum.ilk gebelikte pek önem vermiyolar.olabilir diyolar.inşallah dahada olmaz.şuan okadar umutluyuzki Allahım kötü olay yaşatmasın inşallah.

korkman, korkmamız gayet normal... inşallah bana da sana da burdaki arkadaşlarıma da Rabbim tekrarını yaşatmasın. seninkinin sebebi tamamen kan pıhtılaşması mı? heterozgito 1298? onun çok önemli olmadığını söylüyorlar aslında.... inşallah bir şey olmaz. senin önlem olarak vermiş doktor. benim ilk olduğu için gerek yok diyorlar. korkuyorum ama korkmak da çözüm değil. hiç böyle bir şey yaşayan olmamıştı çevremde. ilk bende oldu. o yüzden beklemiyorduk şok olduk. umarım bir daha olmaz. ben eylülde istiyordum ama yaz dönemine denk geliyor o yüzden kasım aralık gibi deneyeceğim.haftaya da doktora gideceğim bakalım o ne diyecek... herşeyin hayırlısı

Allah kabul etsin dilegini canim.
meryemcim ben dua istemiyorum. ben sizlere yardim edecem insallah elimden geldigince.siradaki kisinin olsun dua.

Kızlar merhaba. Gecmişi okuyamadım ama umarım herkes ıyıdır. Esimin tayin işini birturlu halledemedigimiz için kpss ye tekrar girdi. O yuzden ıkı haftadır bende ona tefriciye okudum. O yuzden duaya katılamadım. Elif, meryem ve vildan nasılsınız. Umarım sizlerde bebişlerde ıyıydır. Telefondan girdigim için okuyamıyorum sayfa donuyor surekli. O yuzden haberlerinizi alamadım. Senaycım sen ne taptın. Tatil basladı döndünmü esinin yanına. Marım iyi haberler verirsin en kısa zamanda. Duada ne yapıyorsunuz. Yine tefriciyemi okuyacagız.

Döndüm cnm. Nihayet evim de yim. Bir süredir koydeydim. Bugün döndüm. Ins. Ben de sizlere iyi haberler Vermek istiyorum. Ins. Siz de tayin işini halledersin cnm. Duaları mız sizlerle.

meryemcim ben dua istemiyorum. ben sizlere yardim edecem insallah elimden geldigince.siradaki kisinin olsun dua.

Eminim allah senden razi olsun. Kızlarını korusun inş. Hep bize destek sin. Bu desteği de hep hissediyoruz inan. Seni kocaman öpüyorum cnm. Bütün bebişleri olan lar dualarimizda

Amin,sağol canım. Allah razı olsun.bize yaptın duaların mükafatını rabbim kat kat versin.senden sonra selda arkadaşımız var. bu hafta ona okuyucaz o zaman.selda arkadaşımız başlatsın duayı .

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…