Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

Allah kabul etsin canım.şuan çok şükür iyiyiz rabbim sonunuda görmeyi nasip etsin sağlıkla.inşallah artık sırada şenay var güzel haberler bekliyoruz.

Pıhtıcanlar kusuruma bakmayın sohbetlere çok fazla katılamıyorum oğluma tek başıma bakıyorum çok şükür o uyuyunca da ev işi falan derken çok zamanım olmuyor ama hep dualarımdasınız. Hamişlerimiz de iyi maşaallah darısı şenayımızın ve isteyen herkesin başına olsun.amin. Süper kadın Emine maşaallah sana neler yapıyorsun Bebişimiz nasıl?

inan okadar doktora gittim 4kürtajım var neden kaynaklandığını bende bilemedim doktorlarda.bir ara protein S düşüktü sonradan düzeldi.sadec 1298heterozigotum var.onla bukadar kürtaj oluncağnı sanmıyorum.Allah nasip etmedi böyle olmasını istedi demek.inşallah bu hamileliğim güzel gider.hayırlısıyla sağlıkla doğurmayı nasip eder inşallah.benim sülaledede tek benim.numineliğim yani.çekeceğim çile varmış demek.hamilelikte sorun yok şimdilik ama balgam ve öksürükle mücadele ediyorum.ufacık bir düzelmem bile yok.galiba doğurana kadar öksürcem.hamilelikte öksürük yaşayanlar olmuş.bazıları doğurana kadar bazılarıda 5aylığa kadar geçmemiş.inşallah 5aylığı geçmez.bronşit oldum galiba.

Super kadin haa:))ilahi senem cok hossun:))
Aslinda ben de bazen kendime sasirorum.evdeki yogun maratona ragmen yikilmadim ayaktayim:))ben de aynen senin gibiyim.istahsiz bir kizim var.ek gidalara hizli bir gecis yaptim cunku uyanikken mama icmiyo.memeyi zaten hic emmedi.sut kesildi.mamayi da reddedince ek gidaya basladik iki aydir.bir hafta sonra alti ay bitecek.haa ek gidayi da bayila bayila yemiyo zaten.bin takla atiyorum yedirebilmek icin.bunlarla ugrasirken buyuk kizim da malum evde okullar kapandi.kiskancligi tavan yapti.kardesinin bezini bile baslayip ona cis yapti yedi yasindaki cocuk:) kucuge ne yedirsem hemen yanimda bitiyo:) o ne, ne yediriyorsun, ben de yiyebilir miyim,...bu boyle uzayip gidiyo.cok da seviyo kardesini.zarar vermiyo.bir de aksam parka cikariyorum guc bela onu.iste bunlardan dolayi kendime ben de sasiriyorum.allah demekki guc veriyo.dermanim kalmiyo ama mecbur.iste boyle...senin bebis ne kadarlik oldu?

ay canım allah yardımcın olsun gerçekten çok zor iki çocukla uğraşmak. inş. kızının kıskançlığı geçer biran evvel. bütün bunlara rağmen dularımızdan geri kalmıyosun herkesten çok okuyosun maşallah. allah gönlünün ne muradı varsa versin inş. kalbinin güzelliği yüzüne yansımış arkadaşım benim seni kocaman öpüyorum.

Ne guzel seyler yazmissiniz kizlar.sagolun.allah sizin de gonlunuze gore versin. Cok sukur biz dogurduk.duaya daha cok ihtiyaci olanlar var burda.masallahimiz var.cogu kisi hamile.darisi senaya emele seldaya( hamile degildi sanirim).

Bu arada kizlar eminim hergun bebisleriniz icin dua ediyorsunuzdur.duaniza sutum bol olsun, cocugum emsin, istahli olsun diye de ekleyin.istahsiz bebek cok zor oluyo.

elif gecen gun esinin ilgisizligini yazmissin:) meryeme katiliyorum.o ayni aslinda senin hormonlar tavan yaptigi icin hassaslasiyorsun.daha cok ilgi bekliyorsun.ve klasik aglamayla son buluyor:)) bu bana da olmustu.ama birsey soyleyimmi dogumdan sonra roller degisiyo:)) sen tamamen bebislerle ilginencen bu kez de o senin ilgisizliginden sikayetci olacak:))bosver esini.onu takip da bebisleri uzme bosuna.ben de hungur hungur aglamistim.kendimi durduramamistim bir turlu sacma sapan bir sebeple.gozum ve dudagim aglamaktan sismisti.aklima geldi de kendimekizdim ne sacmalamisim diye.bosuna kizimi strese sokmusum diye.belki o zaman kordonunu boynuna doladi benimki:)o yuzden takma srn ona.cinsiyetler belli olmadi mi? Bir de oksurukle ilgili soyle oluyo sanki benim fikrim tabi bu.bizim bunye guclu olunca sanki bebisler gucsuz oluyo.senin suan bunyeni gucsuz birakti ikizler cunku onlar cok guclu.hani bagisiklikla ilgilo soyle birsey varya.hamile olunca bagisikligi cok guclu olanlarin vucudu bebegi zararli birsey olarak goruyo.hemen savunmaya geciyo bebegi vucuttan atiyorya.ben boyle dusundum.olabilir mi.

Sagol canim.sen de sahurdan sonra uyuyamayanlardansin anlasilan:) cok sicak bugun zaten.ben de seni opuyorum cnm.iyi haberlerini bekliyorum.gep dualarimdasin emelle birlikte.

Kızlar hepinize. Merhaba biz iyiyiz çok şükür çok uzun zamandır giremiyorum ama yazdıklarınızı okuyup çıkıyordum. Çok şükür biz bu hamilelik serüveninin sonuna geldik yarın doğum var rabbim nasip ederse. Bu uzun dönem rabbim sizlerle tanışmama vesile oldu herşeyde var bir hayır güzel dostlar tanıdım. Rabbim herkese nasipetsin inş ( şenaycım ilk başta sana inş yarın doğumda da dualarımdasın). Bebeği olanlarada sağlık sıhat uzun ömürler nasip etsin. Hamilelerimize de kolay doğumlar inş sağlıkla sıhatle. Hepiniz hakkınızı helal edin inş doğumdan sonrada haber vermek nasip olur hepinizi kocaman öptüm:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ay cnm yeni gördüm. aklımdaydın hep. tuğçe doğum yaptı mı acaba diye. allahım sağlıkla bebğine kavuştursun inş. belki şu an doğum yapmışsındır. seni tanıyanlardan biri olarak gerçekten çok mutluyum. hakikaten her şeyde bir hayır var. bu rahatsızlık birbirimizi tanımamıza vesile oldu. inş. herşey gönlünce olur. bebişin ve ailenle sağlıklı, huzurlu bir ömrün olur. doğumdan sonra da bizleri unutma. yine bekliyoruz aramıza.
duaların için şimdiden teşekkürler. allah senden burada tanıdığım herkesten razı olsun gerçekten çok duygulandım.

Sagol canim.sen de sahurdan sonra uyuyamayanlardansin anlasilan:) cok sicak bugun zaten.ben de seni opuyorum cnm.iyi haberlerini bekliyorum.gep dualarimdasin emelle birlikte.
aynen canım hatta hiç desek yeridir. bugün burası da çok sıcaktı ve 5 te yattım 9 da kalktım uyku mücadelemden hiç uyumadım desem yeridir. bir de biriken işler var onlar aklımda yapmadan rahatlayamacağım galiba. ara ara dinlenip yaparak evi yeniden düzene koymaya çalışıyorum işte :)
inş. iyi haber vermeyi çok istiyorum dualarınızın ve dualarımın yardımıyla inş.

canımm geçer hiç merak etme. dua et sadece. Rabbim büyük yardımcın olacaktır. ben o kadar şey yaptım ki düşününce şimdi neden olduğunu bilmeye imkan yok gibi. inşallah dediğin gibi sağ salim atlatırız bu dönemler. önemli olan sana bir şey olmasın : annem öyle diyor bana da :) onlar meleklerimiz cennette bizi bekliyor olacaklar. bunu düşün. rahatla biraz daha. ben öyle yapıyorum. kaderimiz en baştan yazılmış. olacakla öleceğe çare yok derler. iyi düşün iyi olsun :)

Kizinin bez baglayip CIS yapmasına bayildim.oda ilgi istiyor demekki.yerim onlari ben.eşime ramazandan sonra fabrika ayarlarina geri Dönersen sevinirim dedim ama hic sanmıyorum.bizim ev rutubetli ve güneş almiyor.acaba ondandami iyilesemiyorum diyorum.teyzem 6ay oksurmus.onun evinde boyleyleymis değiştirince SIP diye kesilmiş.benim değiştirme sansim yok.kendi evimiz.bu grip yüzünden de ağlama krizine çok girdim.oksururken karnima sanci giriyor.hamile olmasam Neyse.

Ben iyi olmam lazimki onlarda iyi olsun.hastayiiiiim.boyle devam ederse hem Griple hem hamilelikle nasil mücadele etcem.şua 3.5ayligim.yolun basi.herşey dahada zorlancak zaman geçtikçe.dogurana kadar oksurdugumu düşününce sinirlerin bozuluyor.ağlama krizine gidiyorum.Allahtan geldi buda.her serde bir hayir vardir.bir bildiği var demekki.

Son düzenleme:

Rabbim hayırlı kolay doğumlar nasip etsin .inşallah sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına alırsın.inşallah darısı bizlere

canım nemde çok etkiliyo seni o zaman.en azından 1 aylığına falan başka bi yerde annenlerde falan kal bende çok üzülüyom haline.ninemin en etkili ilacıdır ayva çayı,limon bal karışımı ...

merhaba kızlar nasılsınız hepinizi çok özledim oğluma içim kaynadığında hep siz geliyorsunuz aklıma. geçen sene bu zamanlar aklıma geliyor korkularım telaşlarım ümitlerim ama kucağınıza aldıktan sonra yaşadığınız her türlü stres yerini başka şeylere bırakıyor. tabiki çok zor bebek bakmak sana muhtaç olan birinin ihtiyaçlarını gidermek -ki çoğu zaman neye hitiyaç duyduğunıu anlamadan- ama bunların hiçbiri ağır gelmedi bana evlat özlemi çekmek hepsinden daha zor. bu mübarek günler hürmetine Rabbim tüm hamilelerimizin hamileliklerini sağlıkla hayırla tamamına erdirsin hamilelik isteyen arkadaşlara en kısa ve hayırlı zamanda sağlıklı gebelik nasip etsin.. evlat sahibi olanlara da güç kuvvet sabır versin bebişlerine de sağlık tabi ki.

bana da dua edin kızlar şu aralar ev bakıyoruz. lojmanda kalıyoruz lojman çok eski rutubetli geçen hafta da çok afedersiniz üstekinin tuvaleti aktı üstümüze ( daha öncesinde de 4 5 defa tuvalet tıkandı en tiksindiğim şey başıma geldi. o yüzden ev arıyoruz şimdi dua edin gönlümüze göre bir ev bualım hayırlısıyla huzurla oturabileceğimiz.

bu arada kızlar ağustos geliyor. ağustosta ankara buluşması yapcaktık bayramdan sonra. şenaycım sen sinan hocaya gelecek misin senin geldiğin vakit ayarlasak inşallah ben de kırıkkaleden gelirim

merhaba arkadaşlar. geçmişi çok okuyamadım herkes iyidir inşallah. bende çocuklarla uğraşıyorum. iştahsız oğlumla başım dertte. az yiyor 3-4 aydır kilo almıyor. gerçi hastalıklar üst üste geldi .idrar yolu enfeksiyonu su çiçeği derken. dr da ona bağlıyor ama babasıyla ben çok dert ediyoruz kendimize.
sağlıklı olsun tek zayıf olsun diyorum ama yinede ana yüreği el vermiyor. rabbim sizlerede en kısa zamanda versin bebişler.
kardeşim hamile oda benim gibi sorunlu 2 düşüğü var. onunla beraber burdaki arkadaşlar evlat isteyen herkese dua ediyorum. oğlumu severken burda dua ettiğimiz günler aklıma gelip dua ediyorum hep isteyen herkese versin rabbim diye. allahım dualarımızı geri çevirmesin inşallah. bizler doğurduk darısı sizlerin başınıza inşallah. öpüyorum hepinizi. banada dua edin

canım nemde çok etkiliyo seni o zaman.en azından 1 aylığına falan başka bi yerde annenlerde falan kal bende çok üzülüyom haline.ninemin en etkili ilacıdır ayva çayı,limon bal karışımı ...

anneme gitmeyi çok istedim ama evdekiler yollamadı.korkuyolar bişi olcak diye.aynı şehirde değiliz.ben istanbulda annem bursada.4saat az ama bunun gelişide var.nolcaksa burda olsun diyolar.butün akrabalarım uzak ya.kızkardeşimle güya aynı şehirdeyiz ama birimiz istanbulun girişinde biri çıkışında.ayva yaprağını bana dediler ama mevsimi değil.kara turpda dediler.oyup bal konulunuyomuş.onuda bulamadık.sonbaharda oluyomuş.limonlu bal karışımı yapıyorum.içine soğan suyuda katıyorum.sarımsaklı bal karışımıda yiyorum.bütün gün içim yanıyor.ama boş bir işe yaramıyor.sanırsam doğurana kadar öksürcem.napalım çekcem başka çarem yok.

negüzel kötü günleri atlattın.oğlunu kucağına aldın.sağlıkla huzurla büyüt inşallah.bizde hayırlısıyla kucağımıza alırızda böyle geçmişten bahsederiz.

inşallah canım hayırlısıyla sağlıkla doğurabiliriz.duaların için sağol canım.çocuklarını güzel günlerde büyüt inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…