Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

ben iyi düşün iyi olsun diyorum, sen doğuma kadar öksürük diyorsun... kız doğunca çocuğuna anlatçam bunları :) kızsın sana :)

Canim ben sunan hoca ya gitmeyi düşünmüyorum ama ankara ya gelmem eksik olmuyor. Ins. Bir gün ayarlayalım agustos içinde haberle şiri z yine

Süper kadınsın tabi 2 evlat Allah yardımcın olsun canım.Oğlum 6 ayı doldurdu çok şükür Allahıma.13 Ocak doğumlu benim ki.bugün aşıları vardı ateş yaptı başında bekliyorum malum babalar uyur anneler bekler😊benim oğlum anne sütünü sevdi çok şükür ama 4. Ay bitince tadımlık ek gıda başladık artık bakla,bal,beyin, yumurta beyazı hariç herşey serbest bakalım nasıl olacak. Ben yemek yapmayı çok sevmiyorum ama oğlum için mecbur güzel yemekler yapacağım inşaallah.Rabbim herkese nasib etsin evlat büyütmeyi beslemeyi inşaallah.amin

Bizim de 21 ocak.cumartesi asimiz var bizim de.rota virusun de son dozu yapilacak.demek ates yapti.bakalim bizimki nasil olcak.bundan sonra asilar azaliyo nihayet.9. Aya kadar asi yok.
ben mecbur tam gaz ek gidaya gectim.yogurt corbasini ve tarhana corbasiji sevdi.sebze corbalarini sevmedi gibi. Cok fazla ona ozel coeba yapmiyorum.kendime yaptigimi ona uygun malzemelerden yapip icinden alip blendirdan gecirip veriyorum.sonrada.kendimizinkine tuz koyuyorum.tuz yasak ama onunkine de cok az koyuyorum.boylece sanki biraz daha yemeye basladi.bir de ari nin kahvaltiligini aldim sevdi.hic yapmiycam dedigim seyleri yaptirdi bana ipek.dogal besliycem mamalardan vermiycem diyordum ama buyuk konusmamak lazim.yemeyince herseyi deneyip neyi severse onu veriyorum.

Kizlar duamiz ne oldu.selda baslatmadi duayi galiba.siradakine gecse dua.selda da katilirsa tekrar bir sonraki onun olsun diyorum ben.siz ne dusunuyorsunuz.mubarek gunler duasiz gecmesin bence.

Blendira alıştırdın demek bana pütürlü ver dediler ben öyle başladım ve devam ediyorum.6 ay aşıları 2-3 gün ateş yaparmış ki bugün akşam üzeri yine yaptı atlattık çok şükür şimdi uyuyor ama ben yine de 5 e kadar beklerim Rabbim güç verirse. Doğru söylüyorsun evlatlar bize büyük konuşmamayı öğretiyor nefsimizi terbiye ediyor. Ben hamilelik hastalık değil amaann rahat olmak lazım derdim 2 kere sınadı Allahım çok şükür.

Kizlar duamiz ne oldu.selda baslatmadi duayi galiba.siradakine gecse dua.selda da katilirsa tekrar bir sonraki onun olsun diyorum ben.siz ne dusunuyorsunuz.mubarek gunler duasiz gecmesin bence.
ben de tam onun için açmıştım ki sen de yazmışsın duamız ne oldu diye. bence de sıradaki başlatsın şu mübarek günleri duasız geçmeyelim. sıradaki ceren o başlatmazsa vildan da. ceren için bir gün bekleyelim o olmazsa vildan başlatır. benim elim değmemişti işten kaç gündür. daha yeni kendime geldim :)

Duamıza katılmak isteyen arkadaşlar gerçek isimleriyle, kaç adet okuduklarını yazabilirler
1-Hangi dilek için okunuyorsa niyet edilir. (aşağıdaki duamız okunur).
2-Euzu besmele çekildikten sonra duaya başlanır.
DUAMIZ
Yerleri ve gökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikram kapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkınızda hayırlısıysa şu an hamile olan ceren'in sağlıkla hamileliğini devam ettirip, hayırlarla bebeğine kavuşmasını evladının ana baba sözü dinleyen, allahtan korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine, senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN
dua
SALAVAT-I TEFRİCİYE
Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.
NICK GERÇEK İSİM
Şenay079-Şenay:
muco509-Emel:
esmiras-ceren
MANOLYA0606-Selda
Ayşegülzeynepali-Ayşegül
umud40-Vildan:
67elif-Elif:
hame0101-meryem
Atis-Senem:
slvy1987-Selvi:
eoe-Emine:
serap06_06-Serap
TOPLAM:
DUAYA BAŞLAMA .TARİHİ:16/07/2014
DUA TOPLAMA TARİHİ:
zikirler ve dualar abdestsiz okunabilir. Eğer bir murat için okunacaksa dua ve zikirleri abdestli okumaya çalışılmalıdır denir. Ama hayızlı kadın Besmele, selavat-ı şerif, kelime-i tevhid, istigfar dualarını okur ve tesbih çekebilir. Sorun yoktur denir. Dua niyetiyle okunarak Rabbena, Fatiha, Rabbenagfirli gibi dualarda ezberden okunabilir.
Alıntı ile Cevapla Alıntı ile Cevapla Bu mesajdan Alıntı
25-06-2014, 21:20 Konu Sahibi : eoe #5627

kızlar duayı yapıştırdım ama ben bi absest alıcam sonra yarım saat sonra başlatıcam dualamayı bide dualamayı başlatmak için bende bu yukarıdaki niyeti okuyup duamı edip öyle başlatıyorum değilmi??

tamam kızlar başlattım duayı..hiç beklemiyordum sıranın bana gelmesini ama çok mutlu oldum tam hamileyken ve bu mübarek günlere denk gelmesi beni çok mutlu etti..Allah şimdiden hepinizden razı olsun

Tamam cnm olmuş dua allah kabul etsin şimdiden. Dua sayısını sen mi takip edersin yok sa yine ben mi edeyim

kızlar aptt baktırdım 29,5 çıkmış normalmi sizce 0,6 clexane kullanıyorum. gerçi dahiliye dr.u aptt ile anlaşılmaz clexane dozu dedi. bilemiyorumki acaba daha mı yüksek çıkmalıydı

kızmaz acır bana.acınacak durumdayım.Allahım acısın halimede şifa versin en yakın zamanda inşallah.

bak ben bugün doktora gittim. gayet iyi moralle geldim. lütfen senin düzelsin. bizim gibilerin her şeyden önce morale ihtiyacı var... karnındaki için iyi ve güçlü olmalısınnn

kızlar aptt baktırdım 29,5 çıkmış normalmi sizce 0,6 clexane kullanıyorum. gerçi dahiliye dr.u aptt ile anlaşılmaz clexane dozu dedi. bilemiyorumki acaba daha mı yüksek çıkmalıydı

Benim 32 çıkmisti en son yaptirdigimda şenay ama benim doktorum ona bakmiyor en son 04 1 tane kullanirken kayip yasaxigim için şimdi 12 saat ara ile 04 clex kullandiriyor.bence bu igne zaten 12 saat etkili die okumustum biyerde böyle 2 tane kullanilması daha mantikli sanki ki benim pihtilaşmam yok derecede neredeyse ama en yüksek dozu ben kullaniyorum mhtrf 677 heterezigottu benimde sadece..hadi inşallah güzel haberlerini bekliyorum bende..

29.5 normal dıyo benım dr umda (benımde bı ay once 29.9 du) ama bı yandanda clexane ıcın aptt takıbını dogru bulmayan dr lar var bır perıntlg bana ancak kafanı karıstrırısın aptt takıbıyle gerek yok demıstı daha oncede yazmıstım ablamın hamılıegınde hıc bılmıoduk aptt falan dogum yapılacakken tahlılıne baktıgımda 25.3 tu o kadar dusuk olmasına ragmen cok sukur bebegımız saglıkla dogdu çok takılma aptt ye bence bende onu gordukten sonra daha rahatım bır ay oldu benımde bakılmadı dr um ıstemezse baktırmayı dusunmuorum cunku stres yapıorum allah hepmızın hakkında hayırlısnı versın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…