- Konu Sahibi melodysilk
-
- #5.781
Ben iyi olmam lazimki onlarda iyi olsun.hastayiiiiim.boyle devam ederse hem Griple hem hamilelikle nasil mücadele etcem.şua 3.5ayligim.yolun basi.herşey dahada zorlancak zaman geçtikçe.dogurana kadar oksurdugumu düşününce sinirlerin bozuluyor.ağlama krizine gidiyorum.Allahtan geldi buda.her serde bir hayir vardir.bir bildiği var demekki.
Canim ben sunan hoca ya gitmeyi düşünmüyorum ama ankara ya gelmem eksik olmuyor. Ins. Bir gün ayarlayalım agustos içinde haberle şiri z yinemerhaba kızlar nasılsınız hepinizi çok özledim oğluma içim kaynadığında hep siz geliyorsunuz aklıma. geçen sene bu zamanlar aklıma geliyor korkularım telaşlarım ümitlerim ama kucağınıza aldıktan sonra yaşadığınız her türlü stres yerini başka şeylere bırakıyor. tabiki çok zor bebek bakmak sana muhtaç olan birinin ihtiyaçlarını gidermek -ki çoğu zaman neye hitiyaç duyduğunıu anlamadan- ama bunların hiçbiri ağır gelmedi bana evlat özlemi çekmek hepsinden daha zor. bu mübarek günler hürmetine Rabbim tüm hamilelerimizin hamileliklerini sağlıkla hayırla tamamına erdirsin hamilelik isteyen arkadaşlara en kısa ve hayırlı zamanda sağlıklı gebelik nasip etsin.. evlat sahibi olanlara da güç kuvvet sabır versin bebişlerine de sağlık tabi ki.
bana da dua edin kızlar şu aralar ev bakıyoruz. lojmanda kalıyoruz lojman çok eski rutubetli geçen hafta da çok afedersiniz üstekinin tuvaleti aktı üstümüze( daha öncesinde de 4 5 defa tuvalet tıkandı en tiksindiğim şey başıma geldi. o yüzden ev arıyoruz şimdi dua edin gönlümüze göre bir ev bualım hayırlısıyla huzurla oturabileceğimiz.
bu arada kızlar ağustos geliyor. ağustosta ankara buluşması yapcaktık bayramdan sonra. şenaycım sen sinan hocaya gelecek misin senin geldiğin vakit ayarlasak inşallah ben de kırıkkaleden gelirim
Super kadin haa:))ilahi senem cok hossun:))
Aslinda ben de bazen kendime sasirorum.evdeki yogun maratona ragmen yikilmadim ayaktayim:))ben de aynen senin gibiyim.istahsiz bir kizim var.ek gidalara hizli bir gecis yaptim cunku uyanikken mama icmiyo.memeyi zaten hic emmedi.sut kesildi.mamayi da reddedince ek gidaya basladik iki aydir.bir hafta sonra alti ay bitecek.haa ek gidayi da bayila bayila yemiyo zaten.bin takla atiyorum yedirebilmek icin.bunlarla ugrasirken buyuk kizim da malum evde okullar kapandi.kiskancligi tavan yapti.kardesinin bezini bile baslayip ona cis yapti yedi yasindaki cocuk:) kucuge ne yedirsem hemen yanimda bitiyo:) o ne, ne yediriyorsun, ben de yiyebilir miyim,...bu boyle uzayip gidiyo.cok da seviyo kardesini.zarar vermiyo.bir de aksam parka cikariyorum guc bela onu.iste bunlardan dolayi kendime ben de sasiriyorum.allah demekki guc veriyo.dermanim kalmiyo ama mecbur.iste boyle...senin bebis ne kadarlik oldu?
Süper kadınsın tabi 2 evlat Allah yardımcın olsun canım.Oğlum 6 ayı doldurdu çok şükür Allahıma.13 Ocak doğumlu benim ki.bugün aşıları vardı ateş yaptı başında bekliyorum malum babalar uyur anneler bekler😊benim oğlum anne sütünü sevdi çok şükür ama 4. Ay bitince tadımlık ek gıda başladık artık bakla,bal,beyin, yumurta beyazı hariç herşey serbest bakalım nasıl olacak. Ben yemek yapmayı çok sevmiyorum ama oğlum için mecbur güzel yemekler yapacağım inşaallah.Rabbim herkese nasib etsin evlat büyütmeyi beslemeyi inşaallah.amin
Bizim de 21 ocak.cumartesi asimiz var bizim de.rota virusun de son dozu yapilacak.demek ates yapti.bakalim bizimki nasil olcak.bundan sonra asilar azaliyo nihayet.9. Aya kadar asi yok.
ben mecbur tam gaz ek gidaya gectim.yogurt corbasini ve tarhana corbasiji sevdi.sebze corbalarini sevmedi gibi. Cok fazla ona ozel coeba yapmiyorum.kendime yaptigimi ona uygun malzemelerden yapip icinden alip blendirdan gecirip veriyorum.sonrada.kendimizinkine tuz koyuyorum.tuz yasak ama onunkine de cok az koyuyorum.boylece sanki biraz daha yemeye basladi.bir de ari nin kahvaltiligini aldim sevdi.hic yapmiycam dedigim seyleri yaptirdi bana ipek.dogal besliycem mamalardan vermiycem diyordum ama buyuk konusmamak lazim.yemeyince herseyi deneyip neyi severse onu veriyorum.
ben de tam onun için açmıştım ki sen de yazmışsın duamız ne oldu diye. bence de sıradaki başlatsın şu mübarek günleri duasız geçmeyelim. sıradaki ceren o başlatmazsa vildan da. ceren için bir gün bekleyelim o olmazsa vildan başlatır. benim elim değmemişti işten kaç gündür. daha yeni kendime geldim :)Kizlar duamiz ne oldu.selda baslatmadi duayi galiba.siradakine gecse dua.selda da katilirsa tekrar bir sonraki onun olsun diyorum ben.siz ne dusunuyorsunuz.mubarek gunler duasiz gecmesin bence.
ceren cnm duayı sen başlatır mısın yarın sbaha kadar haber ver ki olmazsa vildan başlatacak cnm.
kızlar duayı yapıştırdım ama ben bi absest alıcam sonra yarım saat sonra başlatıcam dualamayı bide dualamayı başlatmak için bende bu yukarıdaki niyeti okuyup duamı edip öyle başlatıyorum değilmi??
Tamam cnm olmuş dua allah kabul etsin şimdiden. Dua sayısını sen mi takip edersin yok sa yine ben mi edeyim
tamam cnm ben takip ederim.Cnm bende onu nasil yapicam die düsünüyordum eğer senin için zor olmazsa sen yapsan olurmu ama eğer işlerin varsa ben yapmaya calisirim..
ben iyi düşün iyi olsun diyorum, sen doğuma kadar öksürük diyorsun... kız doğunca çocuğuna anlatçam bunları :) kızsın sana :)
kızmaz acır bana.acınacak durumdayım.Allahım acısın halimede şifa versin en yakın zamanda inşallah.
kızlar aptt baktırdım 29,5 çıkmış normalmi sizce 0,6 clexane kullanıyorum. gerçi dahiliye dr.u aptt ile anlaşılmaz clexane dozu dedi. bilemiyorumki acaba daha mı yüksek çıkmalıydı
kızlar aptt baktırdım 29,5 çıkmış normalmi sizce 0,6 clexane kullanıyorum. gerçi dahiliye dr.u aptt ile anlaşılmaz clexane dozu dedi. bilemiyorumki acaba daha mı yüksek çıkmalıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?