Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

Canim bisi sorcam sana yaa.acon gebelik testinin 40lik kutusu var 30 tl.senin aldigin test ne kadardi bu senin dedigin degilmi yoksa daha once hic kullanmadim o yuzden soruyorum
Canim simdi gordum benimki tek tekti ama varsa coklu paket tabiki uygun olur istersen netten alcaksan link at yada foto cek at bakayim aynimi diye ama bence aynidir hala almadiysan tabi persembe yazmissn

Kizlar bnde de pihtilasma var iki kurtaj oldum. Su an farkli iki perinatologa gidiyorum. Kafam cok karisik cok kafama takilio ne olur nasil olur fln
Gecmis olsun canim elinddn geleni yapiosun iki dr a gidiosun insallah en kisa zamanda sende kavusacaksin bebegine bizde gectik ayni yoldan yipratici ama guzel gunler gelecek inan buna yorgunluktan sikayet edeceksin sonra. Dr kontrollerine devam et aklina takilanlari bize sorabilirsin bildigimiz kadariyla hepimiz yardimci oluruz

Canim simdi gordum benimki tek tekti ama varsa coklu paket tabiki uygun olur istersen netten alcaksan link at yada foto cek at bakayim aynimi diye ama bence aynidir hala almadiysan tabi persembe yazmissn
Canim henuz almadim cunku almami gerektircek bisi olmadi ya o yuzden arkadasim su yolladigim linktekini al dedi
http://www.eczanemizde.com/predictor-early-erken-gebelik-testi
senin dedigini de soyle buldum
http://www.tipkimsan.com/?urun-6033
Bu mu senin dedigin.Sana sorayim dedim.ilk linktekinin simdi yeni cikani var 6 gun once diyor.denemeler baslayinca alcam iste :)

Kizlar bnde de pihtilasma var iki kurtaj oldum. Su an farkli iki perinatologa gidiyorum. Kafam cok karisik cok kafama takilio ne olur nasil olur fln
Canim seninle su anda ayni sorunu birebir yasayan benim.ne guzel arkadaslar atlatmislar ve bize destek oluyorlar.gun gelecek bizde neler yasadik ama artik anneyiz diyecegiz.ben artik ne olacaksa olacak elimden geleni yapiyorum gerisi Allaha kaldi cok sukur hamile kalabildigimi gosterdi diyerek durumu kabullenmeye çalışıyorum sana da ayni seyi tavsiye ederim.bizim elimizde degil sonucta bunlar.ne yasayacaksak yasayacagiz ins guzel gunler bizle olacak...

Ne güzel demissin cnm aynen hamile kalabiliyorsun o zaman bebeğin de olur muhakkak allahın izniyle ama er ama geç inş. Çok aratmasin rabbim

http://urun.gittigidiyor.com/kozmetik-kisisel-bakim/acon-gebelik-testi-137872221
Ilknur dogru verebilmsimdir insallah linki benimkinin ambalaji buydu toplu ambalaj farklidir belki buarada arkadasinin dedigi predictor erken gebelik testi evet cok iyi bir markadir ama tanesi 10 lira hergun yapmaya kalkinca epey pahaliya gelir sen bilirsin benim kulladigimda yeterince erken gostermisti 2. Kaybimda duzensiz kanamalar olmus durmustu aksam baktim deger silik.poztif dr a gittim ertesi gun 4 tu deger dr muhtemelen deger dusmus ve dusuo kimyasal olmus dedi ertesi gunde kanamam basladi yani ondada cok dusuk degeri yakalamisti secim senin canim hangi ay baslicaksin calismalara bekleme suresi verdilermi

Cok geçmiş olsun cnm hepimiz ayni şeyler yaşadık geçecek emin ol sonra bebeğime nasıl bakarım telaşı başlayacak :)
Ayyy insallah cnm ya :'( inan cok istiyorum arastiriyorum da. Pihtilasma fln cikti iste . Dua edin bana ya . Inan o nasil bakcm telasini yasamak istiyorum Rabbim nasip etsin saglikli hayirli ins

Cok tskler cnm Allah razi olsun . Boyle dusunmen yardumci olman cok mutlu etti insanin kendini anlayan birileriyle konusmasi rahatlatici oluyo.ins bnde guzel sonuclara ulasip boyle hep yard olmak istiom. Yorgunluk olsun yaa guzel yorgunluk onlar :) aratiriyorum iste 19 kasimda trst sonuclarimi goturcm dualarinizi bekliorum

Tskederim cnm cok guzel dusunuyosun haklisin gercekten. Rabbim e sukur gebelik oluo ins saglikli devam edeni de en kisa zamanda olur. Ayni senin gibi dusunuyorum ins bnde hep yardimci olcm bnde gecmistim bu yollardan deyip. Bu site sayesinde hem moral buluyorum hem beni anlayan insanlarla tanisiom. Hem de bilnedigim seyler ogreniom. Sana da cok gecmis olsun cnm. Senin kac dusugun var

Haklisin canim arkadasin soyledigi epey masraflı olur senin yolladigin linkteki urun kapanmistir diyor.muhtemelen ambalaj valan degismistir.o kadar küçük degerleri gösterdiğine gore gayet ii bi test fazla vermeye gerek yok.henuz calismalarla ilgili ne denicek hic bilmiyorum cunku doktora gitmedim.yarin doktor maceram basliyor adetin ikinci gunu yapilacak testleri yaptircam sonra da ne gerekiyorsa isteyecekler artik.ins Allah daha buyuk dertler sıkıntılar göstermez

Canim ins bak bizi de guzel gunler bekliyor gorecegiz.benim 2 tane kendiliginden dusugum oldu ikinci olali 1 ay oluyor eksik olan arastirmalari yaptircam iste bakalim hayırlısı.guzel dusunmeye çalış canim guzel seyler olsun.hayatta ne dertleri olanlar var gunumuze sukredelim Allah daha kotu dertlerden esirgesin herkesi...

Amiinnn cnm cok haklisin. Rabbim afiyet huzur saglik versin gerisi olur vakti gelince ins. Guzel gunler goreceggiz ins ccanim. Burada da ins birbirimizle o guzellikleri paylasiriz.sana da cok gecmis olsun cnm. Biz ugrasalim elimizden geldigince ins. Bn d gidip geliyorum eksik testler fln iste

Arkadaslar size bide beslenme sorusu sormak istiyorum biz simdi 1 yasimizi dolduruoruz mamayla buyuduk ama artik normL sute gecmek istiyorum haftaya dr kontrolune gidince sorucam ama siz nasil yaptiniz pastorize sutmu normal sutmu verdiniz icim normal sut icmesinden yana tabi dokunurmu bilmiorum hep hazir formul sutle buyudu cokta sevio artik dogal icsin istiyorum ama dogrusu nedir bu isin

konu başlığını okudunuzmu ?

Arkadaşlar kan pıhtılaşması sorunu genetik testle mi anlaşılıyor? Biz tüp bebek tedavisine başlayacağız ve azospermi sebebiyle belki de tek bir kez şansımız olacak. İnşallah olumlu sonuçlanırsa bu sebepten kaybetmek istemiyorum Allah korusun. Öncesinde bu durumu öğrenmek istiyorum varsa bile önlem alabilmek adına Allahım herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.

Canim ins hayırlısıyla olur bebegin.kan pihtilasma testi var trombofili diye geciyor genetik test degil bu baska bi test.eger tehlikeye atmak istemiyorum diyorsan bu testleri de yaptir istersen ins bisi cikmazda sen tedbir amacli yaptırmış olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…