Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

Cnm çok geçmiş olsun rabbim bir daha göstermesin ankarada gidebileceğiniz çok dr var aslında. Bazı dr lar önemsemiyorlar pihtilaşmayi düşün benim pihtilaşma ile ilgili neredeyse bütün genlerinde problem var bacağıma pihti atma öyküsü var bir Prof bana pihtilaşma dan değil sağlıksız gebelik ondan düşüyor dedi hadi biri sağlıksız 4 tanesi de mi sağlıksız o yüzden gen bozukluğu hafife alınmamalıdır. İgne kullan bence de iyi bir dr bulmaya çalış cnm bu konuyla ilgili olarak ankarada tolga ecemis e gidebilirsiniz hacettepe de doğum yaptım ben orada özgür ozyuncu den memnun kaldım son zamanların da gittim ama beni baya bi rahatlatmisti iyi bir dr kendisi çık da kibar.

Çok tsk ederim canım cevabın için.bu doktorlar niye ortak dilde konuşmuyor anlamıyorum yani niye onemsenmiyor dediğin gibi.eksik olan testlerin var onları da tamamlayıp artık bi kaç doktor gezecek gibiyim.tsk ederim tavsiyem için tolga beye de giderim ankara da olduğum için sansliyim.sana şunu sormak istiyorum sendeki sıkıntı mthfr c677t heterozigot tasiyicimiydi?bir de iğneyle gebelik düşünmeye başladığım andan itibaren yoksa gebe kalınca başladın? Şimdi doktorlar hamileliğin gidişatına göre iğne başlayacağız diyor ama benim hamileliklerim gidişatı olmadan sonlaniyor.etrafınızda böyle olan insanlara doktorlar nasıl bir uygulama yapmış bilginiz varmı acaba?

Cnm ben de factor v leiden; mthfr 677 ve 1298 genlerinde bozukluk vardı ve dediğin gibi çok erken kayıplarım oluyodu. 2 yıl tdavid3n sonra kavustum çok şükür yavruma metioninden diyeti yaptım coraspin Folik asit b Vitamini kullandim ayrıca hamile kalmaya karar verdiğimde de iğneye başladım ve 3. Ayda hamile kaldım ancak bu şekilde olabildiğince benim artık hangisi ise yaradi bilmiyorum diyet mi iğnemi bir de 1 yıl kadar da prednol kullanmıştım dediğim gibi hangisi ise yaradi bilmiyorum ama duyduğum herseyi denedim gittiğim dr ların bütün dediklerini katma bir şekilde yaptım neredeyse sen de inş. Kavusursun yavruna merak etme

Benim 677 ve 1298 heterizigot. Tolga beyin hastasiyim. Igneye gebelik oncesi baslatiyor. Erken kayiplar icin bu onemli. Kani gebelik oncesi sulandiriyorsun. Gitmeyi istedigin hangi dr lar var. Ben de dr dr gezmistum. Gittiklerime gidecekse bilgi veririm. Tolga bey cok iyidir. Ekibi de cok iyi. Tavsiye ederim. Hangi testlerin eksik. Zaten dr ister gerekli testleri. Allah yardimcin olsun. Bu topikteki herkes dogim yapti. Darisi basina. Kizim 21 aylik oldu bu arada. Allah bu yolda kimseyi koymasin. Kizimin iki kez kordonu dolanmisti bu arada. Dr um beklemek istemedi ve 37. Haftads aldi. dogum aninda ik uc kez iyi ki almisiz. Iyi ki almisiz dedi. Durum kotuye dogru gidiyormus. Dr cok onemli canim.

M melodysilk canim cok tesekkur ederim.arkadasim baskent univ. prof.hulusi bey varmis onu tavsiye etti ilk ona gitmeyi düşünüyorum.daha sonra da eve yakin diye koru hastanesinda huseyin pehlivan varmis ona da giderim diye dusundum.simdilik bunlar dusunduklerim.sen hematologa da gittinmi?gen taramasi yapildi esimde de bende de genlerde sikinti yok hani yaziyor ya 46-xx normal diye onu yaptirdik.hsg cektirdim rahim normal boyut ve sekilde oyle dediler yani.eşimin sperm degerlerine bakildi normal cikti cok sukur.benim trombofili testlerimde
F-V G1691A mutasyonu=homozigot normal
F-II G20210A mutasyonu=homozigot normal
MTHFR geni C677T mutasyonu=homozigot normal
MTHFR geni A1298C mutasyonu=homozigot normal cikti.kan degerlerim hani FSH, TSH falan var ya onlar da normal.baska protein c, protein s ve vitamin folik asit testlerim eksik tabi bilmiyorum doktor baska neler isteyecek.kanamamin bitmesini adet olup 2.gun hormon testlerini tekrar yaptirip gitcem artik doktora.tolga bey hacettepe de olan doktor degilmi?ins Allahim bana da nasip eder bende buralarda yazarim. sinavimiz dunyada belki bunlardir.Allah yardım etsin bizim gibi insanlara...

Reactions: eoe
ayy canim umut dunyasi iste bende is yerinde benzer seyleri yasayan insanlara soruyorum naptiniz diye.bende senin gibi ek herseyi yaparim heralde sonrasi nasip kismet.ne zor bu isler ins hayallerimiz gercek olur hepimizin.sizin olmus darisi olmayanlara.dua edin nolur bizlere...

Koru hast. Hangisi. Sincan mi. Balgatta umit korucuoglu var. Iki arkadasim onda dogum yapti. Bu bahsetgigin dr lar pihtilasmada iyimiymis? Sincan civarinda oturuyorsan eryamanda asg tip merkezinde suleyman ercoban var.o da igne oneren bir dr. Tolga bey hacettepede degil. Suan liv hospitalde sanirim. Tunalida muayenehanesi var. Biraz maddi olarak sarsiyor malesef. Asg de muayene ucretleri 27 tl. Hematologa gittim. Kanlarima bakildi. Hacettepede baktirmistim. Zekai tahirde de kromozom testi ve pihtilasma testlerine baktirdim. Senin sonuclarin normal yaziyor sanirim. 677 heterozigot dememismiydin?
Allahin izniyle senin de bebegin olacaktir. Sen de bizler gibj baya arastirma yalmissin belli oluyor. Biraz ugras, biraz mucadele, biraz sabir, biraz dua... oluyor cok sukur. Dedigin gibi sinavimiz bu bizim...

canim yanlis yazmisim ya mthfr c677t heterozigot tasiyici benim.sincan koru hastanesi arkadaslarim ii dedi deneyecegim.Hulusi bey turkiyedeki nadir yapilan uygulamalarda 3 kisiden biri ve herseyi cok iyi araştırıyormus.bilmiyorum ki bu konuda iilermi bi bakalim artik.tolga beyin muayenesi ne kadar?bunlara bi gideyim sonra senin dedigib doktorlari denerim denek olduk valla:)

Çok çok geçmiş olsun canım bende 2 düşükten sonra Allaha çok şükür sağlıkla aldım oğlumu kucağıma 21 aylık şimdi. Buradaki herkes önce Allahın izniyle ve dualarla sonrada doktorlarimiz sayesinde evlat sahibi olduk inşaallah sen de olacaksın. Senayin ve Eminenin de söylediği gibi dr çok çok ve coookkk önemli. Benim mutasyonum homozigot ama heterozigot da olsa igne muhakkak yapılmalı biz de çok çelişki yaşadık ama eminizki ignenin etkisi büyük. Ilk iki bebegimi ben de 6 haftada kaybettim ama oğlum da kanda hamileliği öğrenir öğrenmez iğneye başladım. 0.6 clexan kullandım. Dozunu dr ayarladi. Sen de Ankarada muhakkak iyi bir Dr bulursun iyi dr ve iyi Insan olsun ki ne yaşadığını anlayabilsin inşallah.

Canim Allah razi olsun.bana o kadar destek oldunuz ki Allah hepinizin gonlune gore versin.sizler umut oluyorsunuz bana.sanki hic cocugum olmayacak gibi dusunmeye basladigim an sizden gelen bir yazi umut oluyor bana.ins bende bigun yazarim buraya bebegim oldu sonunda diye arayıp bulucaz artik bi doktor.tavsiyelerde var onlara da giderim.bakalim ins olur bi dahakine

Ilknur sakin olumsuz dusunme. Umudunu yitirme. Emin ol ki bu yazdiklarini zamaninda hepimiz yazdik. Bizlere de baskalari umut oldu. Birbirimize destek olduk. Dua ettik. Allah yardim etti. Atisin dedigi gibi bunun tek yolu igne. Igne kullandiran dr cok yok. Kullandiranlarin bile tedavi sekilleri cok degisiyor. Ama hepimizin tek emin oldugu sey ignenin bizim icin gerekliligi. Ben cok dr a gittim. Sen de git. Igne kullandiracak olan aklina mantigina uyan, icinin isindigi dr a devam et.

Saol canim iste insan bazen umutsuzluga düşüyor orda da halden anlayan insanlar bi anda koluna girip sana dusmemen icin destek oluyorlar.
Bugun bi arkadaşımla konustum o da 2 kimyasal gebelik yasadi simdi 6 aylik hamile.ayni bende olan rahatsizlik varmis doktoru igne baslatmis.daha sonra gittigi butun doktorlar ne gerek vardi sana igneye demisler ve basladigi icin simdi de birakamiyormus bunları daha bugun öğrendim.dediginiz cok dogru doktor cok onemli tolga ecemise giderim sizin dediginiz gibi igne baslatiyor diye.hepiniz saolun canlar valla buraya girdigimde duygulaniyorum ailemden daha iyi anlayan tanismadigim dostlarım var diyorum:)

Elbette Allahın izniyle yazacaksın sen de çocuğum oldu diye biz pıhtıcanlariz gucluyuz Allahım dert vermiş derman da vermiş yeterki doğru zamanda doğru doktorlar doğru tedaviler doğru dualarimiz olsun.Gececek bu günlerin sonra kendini bi an bebeğin yüzünden uykusuz kalmış yorgun ve Şikayet ederken bulacaksın ve sonra silkelenip çok şükür diyeceksin.Emine ve Şenay ve tum pıhtıcanlaaarrr haksız miyim.

Eski pihticanlardan kim kim kaldik senemcim. Sen ben senay:)) arada selvi ve serap da giriyor. Coook haklisin. Elif nerelerde yaa. Kizlari nasil oldu acaba. Onu cok merak ediyorum.

Baska dr lar da vardir muhakkak igne kullandiran. Arastir ilknurcum. Bildigimiz dr lar varsa yorum yapariz haklarinda. Tolga bey de bana 20. Haftada igneyi birak dedi. Ama ben birakmam dedim. Ignenin gerekliligine oyle inandim ki birakirsam psikolojik olarak birsey olur dedim. Nitekim bir gece oncesine kadar kullandim ve iyi ki kullanmisim. Cunku kizim kordonunu boynuna iki tur attirmisti. Kan akisini engelleyebilecek bir durum olabilirdi. Dr onemli cok onemli ama bizim de mantigimizla ve hislerimizle hareket etmemiz lazim. Olumsuz yazmis gibi oldum tolga bey hakkinda ama kesinlikle degil. Kanin sulanma derecesini her ay olcturdu. Yani aptt degerime baktirdi. Vs. Vs. Tum onlemleri alan bir dr. Ve 37. Haftada dogru bir karar verip kizimi almasaydi belki sonuc cok kotu olacakti.
Ama yine de hersey duayla oldu. Ben en cok buna inaniyorum. Burda ne dualar ettik yaa...dua topigimizdi bir zamanlar bu issiz topik

Haklisiniz ins bende yazacagim buraya henuz doktora gitmedigim icin netten bi kac doktora mail atmistim.sorunumu tazip hamilelik oncesimi sonrasimi ilac kullanacagim diye.gelen bir cevap kan sulandirici igne kullanmaniz gerekli.diger cevapta ise su yaziyor hamile oldugunuzu öğrendiginiz gibi kan sulandirici igne yaziyor.peki kizlar once kullan diyen yok cunku benimki en düşük duzey diye geçiyormus aklim karisti şimdi.sonradinda kullandim gec kaldik diyen var sonra kullandim sıkıntı olmadi diyen var napcam ben???

Kimyasal gebelik yasadigin icin erken kullanman iyi olur diye dusunuyorum. Ignenin zarari yok bence. Ben adet tarihiyle igneye baslamistim. Uc ay hamile kalmamis olsaydim
Kesmeden devam edecektim igneye. Yani erken kullanmanda fayda var bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…