- 24 Şubat 2010
- 201
- 105
- 103
- Konu Sahibi melodysilk
-
- #7.501
Bende oyle soyleyecegim doktora once kullanmak istiyorum diye tamam demezse tamam diyen doktora giderim napayim.canim benimkiler kimyasal degildi degerlerim yuksek ve duzgun artiyordu ozellikle sordum kimyasalmi diye hayir normal gebelik dediler.bende senin gibi kullanmak istiyorum ilacı ins oyle kullancamKimyasal gebelik yasadigin icin erken kullanman iyi olur diye dusunuyorum. Ignenin zarari yok bence. Ben adet tarihiyle igneye baslamistim. Uc ay hamile kalmamis olsaydim
Kesmeden devam edecektim igneye. Yani erken kullanmanda fayda var bence.
Canim benim cok tesekkur ederim inan o kadar mutlu oluyorum ki derdime ortak olup bana yardim ettiginiz icin hepinize tek tek teşekkür ediyorum burdan.ins sacimi kasiyip suslenecegim zamanlari arayacak olurum artik bunu diyebiliyorum kendime o kadar onem verirken.o zaman bende erken ogrenmek zorundayım dediklerinize göre adet tarihlerimden once gider test yaptiririm oyle degilmi?dedigin gibi her hamilelikte evhamli olup hep bi kolumuz kırık sekilde yaşayacağız hamileliklerimizi acaba nolacak diyeIlknur oncelikle gecmis olsun umutsuzluga hic kapilma gercekten hepimiz ayni seyleri yasadik bende hic olmicakmi diodum burda umut buldum simdi oglum 11 aylik yasimiza az kaldi inan seninde olacak bende 2 kayip yasadim biri 8 haftalik kalp atisi olmadi ve gelismedi kurtajla son verildi biride cok erken kimyasaldi igneye 3.de gebeligui ogrenir ogrenmez basladim ama adetime 4 gun varken ogrendim bir perinatlga gittim o buldu 1298 homozigot benimde 0.4 clexane doguna kadar gunde tek doz kyllandim normal dr uma devam ettim ama elimde sonuclarla gittim verilen tedavi bu dedim oda tamam dedi ve onun kontrolunde devam ettim guveneceegin bir dr bul zor gunler su an ama.hamilikte rahat gecmeyecek bizim dururmumzda oyle oluyo fakat sonuc guzel olacak insallah sende kucagina alacaksin ve arkadasin dedigi gibi kendini yorgun uykusuz sikayet ederken bulacaksin sonrada sukredeceksin
Cnm aynen dediğin gibi kendine bakamayacagin günler gelecek merak etme bence de iğneye her türlü tedaviye erken başlamak ve vücudunu hamileliğe hazırlamak oneli inş. En kısa zamanda güzel haberlerini alırız.Canim benim cok tesekkur ederim inan o kadar mutlu oluyorum ki derdime ortak olup bana yardim ettiginiz icin hepinize tek tek teşekkür ediyorum burdan.ins sacimi kasiyip suslenecegim zamanlari arayacak olurum artik bunu diyebiliyorum kendime o kadar onem verirken.o zaman bende erken ogrenmek zorundayım dediklerinize göre adet tarihlerimden once gider test yaptiririm oyle degilmi?dedigin gibi her hamilelikte evhamli olup hep bi kolumuz kırık sekilde yaşayacağız hamileliklerimizi acaba nolacak diyenapalim bizim de sinavimiz budur belki de bu dunyada ama zor bi sinav Allah kimseye vermesin...
Aynen cnm her allahın günü şükrediyorum bakıp bakıp minigi më rabbim herkesin evladını bagislasinElbette Allahın izniyle yazacaksın sen de çocuğum oldu diye biz pıhtıcanlariz gucluyuz Allahım dert vermiş derman da vermiş yeterki doğru zamanda doğru doktorlar doğru tedaviler doğru dualarimiz olsun.Gececek bu günlerin sonra kendini bi an bebeğin yüzünden uykusuz kalmış yorgun ve Şikayet ederken bulacaksın ve sonra silkelenip çok şükür diyeceksin.Emine ve Şenay ve tum pıhtıcanlaaarrr haksız miyim.
Valla arada siz de olmasanız artık giresim gelmiyor kimse bişey yazmayınca. Neyse biraz bebisler buyusun daha sık görüşürüz ben de elifi cokmerak ediyorum ne yapti acabaEski pihticanlardan kim kim kaldik senemcim. Sen ben senay:)) arada selvi ve serap da giriyor. Coook haklisin. Elif nerelerde yaa. Kizlari nasil oldu acaba. Onu cok merak ediyorum.
Ben de öğrendiğim ve kaybettiğim günleri hatırlıyorum ve galiba sadece ben hatirliyorum:, (2.sinde cinsiyetinide ogrenmistik Allah onların ömrünü evlatlarimiza versin.insaallah öbür dünyada bekliyorlardir bizleri. Kolay şeyler yaşamadık çok bekledik çok dua ettik ve cok sukur ki sağlıkla aldık bebeklerimizi kucagimiza. Allah isteyen herkese nasib etsin inşaallah. Hep dua ediyorum ismen dualar başlarsa da katilirim pıhtıcanlar.Az once kk bana odul vermis. Kk da uc yilimi doldurmusum. Sevinmem icin gelmis bir mesaj sanirim ama tabi sevinemedim. Bebegimi kaybedeli uc yil olmus demek. Huzunlendim, gozlerim doldu. Zaman herseyin ilaci. Yeni bebeklerimiz oldu cogumuzun. Cok sukur. Ama hic birimiz asla unutmayacagiz meleklerimizi. Bir tarafimiz yarali hepimizin...
Ben de öğrendiğim ve kaybettiğim günleri hatırlıyorum ve galiba sadece ben hatirliyorum:, (2.sinde cinsiyetinide ogrenmistik Allah onların ömrünü evlatlarimiza versin.insaallah öbür dünyada bekliyorlardir bizleri. Kolay şeyler yaşamadık çok bekledik çok dua ettik ve cok sukur ki sağlıkla aldık bebeklerimizi kucagimiza. Allah isteyen herkese nasib etsin inşaallah. Hep dua ediyorum ismen dualar başlarsa da katilirim pıhtıcanlar.
Gizli takipcimizmissin demek☺selam olsun hepinize...bana umut olan sayfa :))
şuan ikinci bebeğime hamileyim...Allahım bütün isteyen herkese versin.Bu ve buna benzer sayfaları 2012 den beri takip ediyorum.Etrafımda bizim gibi olan insanlara yardımcı olmak istiyorum.hatta bazen mühendis değilde kadın doğum uzmanımı olsaymışımda diyorum :) jinekolojik konular hobi haline geldi.merak edip okuyorum.
Burda da yeni katılan arkadaşlarda umut etsnler ki bebişleri olur.sağlıklı bir şekilde :))
Burası bana bir ışık olmuştu.iğne kullananları takip edip araştırmıştım.Bende sadece mthfr 1298 heterezigot tu ..
Ben ise baslayinca duzelcekmisim gibi geliyor. Daha yogun sabah kosturmacasi olacsk ise yetismek icin ama mecbur suslenip giyinip evden cikacaz. Iste de dinlencez benceIlknur evet canim egerki igneye once baslamayacaksan gebeligi planladigindan itibaren hep erken ogrenmeye calis her ay kan tahlili yaptirmak zor olur umarim cok ugrasmadan hamile kalirsin erken gebelik testleri var kullanabilrsin ovulasyon testeleri var ovulasyonu yakalamana yardimci, erken gebelik testi diye gecmio ama hassasiyeti cok yuksek benim iki gebeligigmdede cok dusuk rakamlari bile pozitif gordum abon yada acon marka ikiside yaziodu ustunde eczaneden bu marka isteyebilirsin yoksada getirler ben 25 ti sanirim ilk ogrendigimde degerim pozitifi gormustum hatta 2. Kaybimda daha dusuk dgeeride silik olarak pozitif gormustum adetine 5gun varken sabah ilk idrarla basla testlere ben oyle yaptim bi sabah bi bakuosunki dun negatifken o sabah pozitifi gormussun o mutlulugu en kisa zamanda sende yasa ve saglikla kucagina al insallah sonra kendine bakmayi ozliceksin cok aynada kendime bakinca noldu bana diorum.ben artik uykusuzlukta eklenince yaslanmis goruorm kendimi pihticanlar ne zaman kendimize gelip toparlanicaz bakalim 1 yasimiza gelioruz bizde durum hala ayni:)
Halil zeynep sende insallah saaglikla al kucagina bende ayni seyi diodum kadin dogumcu olabilirmisim diye halada ilgimi cekio
Evet ise baslayinca duzeliriz belki oylside ayri yorucu olacak ama iste kafamizin dinlenecegi kesin:) benim kendi isimiz canim yapamadiklarini ben evden yaptim oyle idare ettik bu zamana kadar simdi kendim kafam dinlensin ise gideyim diyemiorumda daha kucuk kiyamiorum bide anneannemiz yardimci oluo ama tam olarak bakamayacak cunku ablaminkinede bakio oda daha 2 yasinda oyle boyle yorulsamda buyuyoruz bazen buyumesin cok hizli diyorum surekli opup kokluorum bugunleri cok ozleyecegim ikinciyi dusunemioyrum cunku bukadar sorunla bir hamilelik daha kaldiramam gibi gelio hem pihtilasma hem 4bucuk ay kanamam olmustu 5bucuk ay kustum gebelik sekeri cikti ustune dogumda rahim seklindeki farkliligi ogrendim dahada erken dogmadigina sukretti dr um ikincide erken dogum riskini bilicem yatmam gerekicek ve ilkinde yattim ama simdi bir oglanla nasil yatilir dusnuorum hep bunlari belki erken ama yasta gecio kardesi olsun cok isterdim ama cesaretim yok malesef cok uzattim ama burada hep icimi doktum rahatladim yine oyle yaptim sanirim:)Ben ise baslayinca duzelcekmisim gibi geliyor. Daha yogun sabah kosturmacasi olacsk ise yetismek icin ama mecbur suslenip giyinip evden cikacaz. Iste de dinlencez bence
Az kaldi benim baslamama. Aralikta dusunuyorum artik.
Emine hanimAminnnn...
Cok tsk ederim.
Bu sayfada sizin emeginiz cok.
Slm canim cok saol ya ins en kisa zamanda olur bakalim ilk gebeligim ilk ay oldu ikinci 6 ay sonra bakalım bi dahaki ne zaman olacak.dedigin dogru her ay kan testi insanin psikolojisini yorar.peki ovulasyon testi şanslı gunleri gosteren o testler degilmi bahsettiğin?o testlerin hamileligi gosterdigini bilmiyordum ben eger oyleyse denerim tabi.peki biraz ayip olacak ama o testler sabah idrariyla yapılıyor demistin ya gece tuvalete kalkmak etkilermi sonucu?ayy bi kac ay sonra ins size guzel haberler veririm sonuda devam eden guzel hamilelikler olurda tabi.kizlarr cok tatlisiniz hepiniz mucckkkk :)Ilknur evet canim egerki igneye once baslamayacaksan gebeligi planladigindan itibaren hep erken ogrenmeye calis her ay kan tahlili yaptirmak zor olur umarim cok ugrasmadan hamile kalirsin erken gebelik testleri var kullanabilrsin ovulasyon testeleri var ovulasyonu yakalamana yardimci, erken gebelik testi diye gecmio ama hassasiyeti cok yuksek benim iki gebeligigmdede cok dusuk rakamlari bile pozitif gordum abon yada acon marka ikiside yaziodu ustunde eczaneden bu marka isteyebilirsin yoksada getirler ben 25 ti sanirim ilk ogrendigimde degerim pozitifi gormustum hatta 2. Kaybimda daha dusuk dgeeride silik olarak pozitif gormustum adetine 5gun varken sabah ilk idrarla basla testlere ben oyle yaptim bi sabah bi bakuosunki dun negatifken o sabah pozitifi gormussun o mutlulugu en kisa zamanda sende yasa ve saglikla kucagina al insallah sonra kendine bakmayi ozliceksin cok aynada kendime bakinca noldu bana diorum.ben artik uykusuzlukta eklenince yaslanmis goruorm kendimi pihticanlar ne zaman kendimize gelip toparlanicaz bakalim 1 yasimiza gelioruz bizde durum hala ayni:)
Halil zeynep sende insallah saaglikla al kucagina bende ayni seyi diodum kadin dogumcu olabilirmisim diye halada ilgimi cekio
Canim yanlis anlattim galiba ovulasyon testini ovulasyonh yakalamak icin kullanabilirsi. Dedigim digeri gebelik testi ovulasyon testi kullanmak istersen yardimci olurum adet dongun falan onemli onuda konusuruz ama abon marka gebelik testi kullandigim aconda olabilir ayni onlar eczane hangi ismi kullanir bilemiorum sen iki ismide yaz kagida ver ellerine siparis eder getirirler depodan adete bir hafta yada 5 gun kala falan basliodum ben yapmaya cok uzun surmez umarim bende ilkini ilk ayda 2.yi prolaktin yuksekligi sebebiyle kac ay hatirlaniorm ama tedavi sureci falan 1 yila yaklasmisti 3.u 2.den sonraki 2.ayda oldu seninde iyi haberlerini beklioruz:) ilk idrari sormussun gece kalkabilirsin tabi geldiyse tutmak olmaz onemli olan idrarin seyreltik olmamasi ne kadar konsantre olursa beta hcg daha cok oluo icinde ve sonucu gostermesi testin daha erken oluo:)Slm canim cok saol ya ins en kisa zamanda olur bakalim ilk gebeligim ilk ay oldu ikinci 6 ay sonra bakalım bi dahaki ne zaman olacak.dedigin dogru her ay kan testi insanin psikolojisini yorar.peki ovulasyon testi şanslı gunleri gosteren o testler degilmi bahsettiğin?o testlerin hamileligi gosterdigini bilmiyordum ben eger oyleyse denerim tabi.peki biraz ayip olacak ama o testler sabah idrariyla yapılıyor demistin ya gece tuvalete kalkmak etkilermi sonucu?ayy bi kac ay sonra ins size guzel haberler veririm sonuda devam eden guzel hamilelikler olurda tabi.kizlarr cok tatlisiniz hepiniz mucckkkk :)
Anladim canim erken gebelik testi oluyor o zaman bu dediklerin degilmi?benim adetim hamile kalmayi dusunmeden once 28 gunu geçmez gunu gunune olurdu.ne zaman hamile kalmayi dusummeye basladim bu duzen bozulup 27 bazen 30gun seklinde degisti simdi boyle oluyor artik.vucut benim dusuncelerimden etkilenip adet tarihlerimi degistiriyor.ama duzenli her ay olurum yani kisaca.bu teste 5 gun kala baslayip her gunmu yapiliyor?sonra pozitif gorulunce hemen doktora ayy ins en kisa zamanda olurda fazla beklemem beklemekte zor cunkuCanim yanlis anlattim galiba ovulasyon testini ovulasyonh yakalamak icin kullanabilirsi. Dedigim digeri gebelik testi ovulasyon testi kullanmak istersen yardimci olurum adet dongun falan onemli onuda konusuruz ama abon marka gebelik testi kullandigim aconda olabilir ayni onlar eczane hangi ismi kullanir bilemiorum sen iki ismide yaz kagida ver ellerine siparis eder getirirler depodan adete bir hafta yada 5 gun kala falan basliodum ben yapmaya cok uzun surmez umarim bende ilkini ilk ayda 2.yi prolaktin yuksekligi sebebiyle kac ay hatirlaniorm ama tedavi sureci falan 1 yila yaklasmisti 3.u 2.den sonraki 2.ayda oldu seninde iyi haberlerini beklioruz:) ilk idrari sormussun gece kalkabilirsin tabi geldiyse tutmak olmaz onemli olan idrarin seyreltik olmamasi ne kadar konsantre olursa beta hcg daha cok oluo icinde ve sonucu gostermesi testin daha erken oluo:)
Erken gebelik testi yazmio ustunde normal gebelik testi ama.hassasiyeti erken gibi yuksek diger markalarin pozitif gostermedigi degeri bu gosterio hergun yapmak zorunda degilsin sana kalmis ben hergun yapiodum kacirmadan bian once igneye baslamak icin iki gun falan negatifti o ay 3.testte poztifi gormustum hemen dr a gitmistim adet evet stresimizden etkilenio ovulasyonuda ben anliodum aslinda ovulasyon agrisini hissediorm cunku ama testte yapip kesin goruodum tabi ne kadar gununj bilsende olmicaksa olmuo zamanini beklio herkes tahmini gelecek adet gununden 14 gun oncesi diye gecio ovulasyon ama illa tam o gun olmuo onunda 3-5 gun oncesi ovulasyon testiyle kontrol edebilirsin yani test manyagi olursun bunlarin hepsini yaparsan maddi olarak biraz harcamada yaparsin o test farkli ilk idrarla yapilmio ustunde ayrintilari yazio ogleden sonra yapiodum 3-4 saat idrarini tutuosun artik nasil denersen hadi bakalim hayirlisiAnladim canim erken gebelik testi oluyor o zaman bu dediklerin degilmi?benim adetim hamile kalmayi dusunmeden once 28 gunu geçmez gunu gunune olurdu.ne zaman hamile kalmayi dusummeye basladim bu duzen bozulup 27 bazen 30gun seklinde degisti simdi boyle oluyor artik.vucut benim dusuncelerimden etkilenip adet tarihlerimi degistiriyor.ama duzenli her ay olurum yani kisaca.bu teste 5 gun kala baslayip her gunmu yapiliyor?sonra pozitif gorulunce hemen doktora ayy ins en kisa zamanda olurda fazla beklemem beklemekte zor cunku
:) cok saol canim haklisin biraz ugrastirici seyler.ama hayirlisi artik olacaksa olur olmayacaksa olmaz.ben o kadar dusundum dusundum olmadi ev tasima telasinin arasinda aklimdan çıktığı zaman oldu.aslinda akışına bırakmak en guzeli ama bizim su pıhtılaşma sıkıntı iste.hersey nasip, nasipten ötesi yok...Erken gebelik testi yazmio ustunde normal gebelik testi ama.hassasiyeti erken gibi yuksek diger markalarin pozitif gostermedigi degeri bu gosterio hergun yapmak zorunda degilsin sana kalmis ben hergun yapiodum kacirmadan bian once igneye baslamak icin iki gun falan negatifti o ay 3.testte poztifi gormustum hemen dr a gitmistim adet evet stresimizden etkilenio ovulasyonuda ben anliodum aslinda ovulasyon agrisini hissediorm cunku ama testte yapip kesin goruodum tabi ne kadar gununj bilsende olmicaksa olmuo zamanini beklio herkes tahmini gelecek adet gununden 14 gun oncesi diye gecio ovulasyon ama illa tam o gun olmuo onunda 3-5 gun oncesi ovulasyon testiyle kontrol edebilirsin yani test manyagi olursun bunlarin hepsini yaparsan maddi olarak biraz harcamada yaparsin o test farkli ilk idrarla yapilmio ustunde ayrintilari yazio ogleden sonra yapiodum 3-4 saat idrarini tutuosun artik nasil denersen hadi bakalim hayirlisi
Canim bisi sorcam sana yaa.acon gebelik testinin 40lik kutusu var 30 tl.senin aldigin test ne kadardi bu senin dedigin degilmi yoksa daha once hic kullanmadim o yuzden soruyorumErken gebelik testi yazmio ustunde normal gebelik testi ama.hassasiyeti erken gibi yuksek diger markalarin pozitif gostermedigi degeri bu gosterio hergun yapmak zorunda degilsin sana kalmis ben hergun yapiodum kacirmadan bian once igneye baslamak icin iki gun falan negatifti o ay 3.testte poztifi gormustum hemen dr a gitmistim adet evet stresimizden etkilenio ovulasyonuda ben anliodum aslinda ovulasyon agrisini hissediorm cunku ama testte yapip kesin goruodum tabi ne kadar gununj bilsende olmicaksa olmuo zamanini beklio herkes tahmini gelecek adet gununden 14 gun oncesi diye gecio ovulasyon ama illa tam o gun olmuo onunda 3-5 gun oncesi ovulasyon testiyle kontrol edebilirsin yani test manyagi olursun bunlarin hepsini yaparsan maddi olarak biraz harcamada yaparsin o test farkli ilk idrarla yapilmio ustunde ayrintilari yazio ogleden sonra yapiodum 3-4 saat idrarini tutuosun artik nasil denersen hadi bakalim hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?