Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

Canim yaa neler yasiyoruz biz boyle vardir bi hayir demekten baska care yok be yazikki zorlu bi surec var onumde biliyorum ama ins sonucu sizin gibi guzel olur sonunda.Ben hâla kabullenemiyorum bunları yasadigima ve o yuzden canim cok yaniyor.bi de hemen en kotu ihtimallerin siralanmasi doktorlar tarafindan o insani cok uzuyor.bi arkadasimin doktoru medicana da osman bey varmis aile dostu gibiler artik babacan bi insanmis sonuclarimi alip gosterecegim ona da.bakalim hayat neler hazırlıyor bana...

Evet cnm zor ama bu da bizim imtihanımız hayat sana çok güzel bir bebek ve uykusuz geceler hazırlıyor merak etme :)

ne güzel yazmışsın.Bu topiği seviyorum herkes birbirine üşenmeden uzuzn uzun yazıyor tecrübelerini paylaşıp yardımcı oluyor bende 2 aydır tedavideyim doktorum çatlatma iğnesiyle beraber iğnelere başlatıyor beni.0.4 cleksan corasprin yok hamile kalırsammış o.folikasit birde dbende 2.5 senedir 4 düşük yasadım ve doktor doktor geziyorum bu doktor çok içime sindi enazından pozitif ve ne sorsam cevaplıor hatta sormadan kendisi anlatıyor ama gel gör ki korunmayı bıraktığım ayda 5 kere hamile kalabilmiş ben 4 aydır gebe kalamıyorum nasip kısmet bu işler Rabbim sağlıklısını hayırlısını versin bugünümüzü aratmasın beterin beteri var tevekkül ediyorum ben elimden geleni yapıyorum olmuyorsa var bir hayır diyorum.Rabbimin hazinesi bol banada hazinesinden sağlıklı bir evlat daha nasip eylesin inşallah.Ve tüm isteyenlere ben biliyorum ki bu bir imtihan Rabbim bu süreçte bilerek bilmeyerek yaptığımız yanlışları bağışlasın inşallah...Ve bu imtihanın sonunda mükafatlarımızakavuşmamızı nasip eylesin.

Cnm keşke elimizden daha fazlası gelse. Ancak yaşadıklarımızı paylaşıyoruz bir de dua edebiliyoruz bizler kavuştuk çok şükür bebislerinize allah tüm isteyenlere nasip etsin inş. 5 kere hamile kaldiysan yine olur merak etme sakin ol stres de çok etkiliyor. Bol dua et cnm niz burada tefriciye ler ayetel kursi ler neler okuduk neler cnm ama çok şükür rabbim buradaki hiç kimseyi boş çevirmedi.

Dogum gununuz kutlu olsun cnm.
Sut de cabucak isiniyor merak etme. Cezvede cabucak isinir.

Bayadir giremiyordum. Soyle bir goz atabildim sadece. Ilknur tam okuyamasam da goz attim yazdiklarina. Sadece sunu soyleyebilirim. Umitsizlige kapilma. Arastirmaya devam et. Bir kac dr gezeceksin malesef. Aklina mantigina yatana icinin isindigina devam et. Allah yardimcin olsun. Unutma ki sadece sen yasamiyorsun bunlari. Duaya devam. Dua topikleri su donemi atlatmakta cok iyi geliyor.

Tesekkur ederim yazdigin icin.doktor bulmayi cabuk halletsem biraz daha rahat olacagim bakalim biraz zaman alacak.Allah hepimizin yardimcisi olsun ins guzel seyler bekliyordur hepimizi...

Reactions: eoe
Dogum gununuz kutlu olsun cnm.
Sut de cabucak isiniyor merak etme. Cezvede cabucak isinir.
Tesekkur ederiz buyuyoruz hizla ama uykussuzluga nasil cozum bulucaz bilmiorum simdi uyudu bende hemen yatip uyudugu kadar uyumaya niyetliyim hala gecede 2 yada 3 kez mamaya kalkio gunduz doyduguna eminim ac yatmio kilomuz gelisimimiz masallah cunku ayrica evde puset arabayla gezerek uyuma huyumuz var gece yarisi uyanip dalamadiysa tekrar kalk gezdir bakalim o kadar zor gelioki artik siz uyku egitimi verdinizmi nasil verdiniz buyudu artik yatsin uyusun istiyorum ama daha erkenmi bu istek icin

Kizlar hepinize meraba.bugun doktora gittim butun sonuclarimi gosterdim TSH tekrarlanmisti degerler normal cikti.yaptirdigim butun testler normal cikti.doktor 3-4 ay bekleyelim kendiliginden hamile kalmaya calis olmazsa mudahale ederiz surece dedi.pihtilasma icinde onlem amacli gebelik olunca baslariz igneye ama sende cok faydasi olacagini dusunmuyorum cunku tek gen de sıkıntı var buna igneye bile gerek yok aslinda dedi.simdi haftaya rahim agzi yarami dondurcak artik kurtulmak istiyorum surekli akinti ara sira iliski sonrasi kanama yordu beni onu halletcek sonra da calismalar baslayacak.dua edin bana da Allah cok bekletmesin.buna da sukur hastane de beklerken halime daha da sukrettim.insallah cabukca kavusurum yawruma...

Cnm çok sevindim en azından bu da bir gelisme yarayı dondurunca 3 ay beklemen gerek diye biliyorum. Bana da var dedi dr lar yara yakalım dediler ben yaktırmadim. Akıntı ben de de ćok olur ama renk be koku problemi olmadığı için rahatsız etmediginden müdahale ettirme dim. Hamilelik sürecinde bir sıkıntı olmadı çok şükür. Ama seninki ileri düzeyde anladigim kadariyla o yüzden dr a güveniyor san müdahale ettir. Demekki rahimde bir problem yokmuş buna sevindim. İnş. Çok beklemezsin cnm. Olacak hiç merak etme.

Canim bende cok sevindim sukur kotu bisi cikmadi.güveniyorum artik doktora yara dondurmadan sonra sadece 3 hafta cinsel iliski yasak oluyor sonra serbest doktor oyle soyledi yani.koku ve renk sıkıntisi yok ama akıntı cok oluyor.bi de doktor bunlardan enfeksiyon olmasin diye aradan cikarmak istiyor ciksin bakalim.sonrasi kismet artik ins cabukca olur:))

Kendi uyumuyor bizimki de. Kucagimda sallayip gezinerek veya ayakta sallayip. Ocakta iki yasi dolduracak. Buyudukce uyuma suresi uzayacak. Bizimki gece bir kez aciktigi icin uyaniyor suan. Zaman herseyin ilaci.

Kizlar bugun vildan ve serapla gorustuk. Eskilerden kimse kalmadi ama yine de yaziyim. Bizi bilenler bilir. Bundan 2,5 sene once ilk ankara bulusmasini biz gerceklestirmistik.Disarida bir kafece bulusup tum vaktimizi pihtilasma uzerine konusarak gecirmistik. Hepimiz cok tedirgindik, acaba cocugumuz olacak mi, igne kullanimi nasil olacak, hangi dr a gitsek, kime guvensek vs...diye konusarak gecirmistik.
Cok sukur bugun ikinci kez bu ayni kisiler bulustuk. Evde bulustuk tabi cocuklardan dolayi. Ikimizin iki yasa yakin birimizin bir yasini yeni doldurmus cocuklari da vardi yanimizda. Bu kez muhabbetimiz cocuklarimizin istahsizligi, ise baslayinca kim bakacak, gunde kac kez kaka yapiyor vs... idi:) tabi eski gunleri de yad ettik. Kimler vardi burda diye konustuk. Aptt yi homosisteini andik gulucuklerle. Cok sukur bu gunleri yasamamiza musade edene. Iki bucuk sene sonra cocuklarla bulusmak superdi. Cok manidardi bizim icin.
Darisi buradaki arkadaslara olsun. Umutsuz olmasin kimse. Duadan ve umudetmekten vazgecmeyin. Vaktiniz gelince rabbim veriyor...

Amin cnm ins ya. Bizde izmir grubu bi toplansak mi ne

Cok guzel cnm ama cook kıskandım ben de aranızda olmak isterdim çok özledim sizleri :)

Reactions: eoe
Keşke ben de kayilabilseydim araniza ama sizin gorusmenize çok sevindim tüm pıhtıcanlar ima selam olsun öpüyorum süper kahramanları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…