Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

Kendi uyumuyor bizimki de. Kucagimda sallayip gezinerek veya ayakta sallayip. Ocakta iki yasi dolduracak. Buyudukce uyuma suresi uzayacak. Bizimki gece bir kez aciktigi icin uyaniyor suan. Zaman herseyin ilaci.
Ocakta 2 yasinda olacak ve hala kendi uyumuo aman allahim bizimde oyle olacak gibi duruo allah yardim etsin bakalim saglikli olsunda napalim ben uykuya cok duskundum uysuzluga dayanamiorum ama katlaniyoruz nelere katlandik buda gececek zaman dedigin gibi sonra bugunlerini ozleyecegiz eminim simdiden daha kucuklugunu ozluyorum bile

Merhaba arkadaşlar inşaAllah Rabbim acilen hayırlısıyla Salih evlatlarla kucağımızı doldurur. Bende hamile kalamayanlardanım ve kan pıhtılaşma sorunum var. Bana kimse coraspirin vermedi . Burda okudukça da çok şaşırıyorum. Coraspirini Nasıl kullandın ? Ve İstanbul duaysan hangi doktora göründün bana da söyler misin ....
Çok öpüyorum sizi

Ben izmirdeyim canım ama tedavi için tüp bebek için brüksel tüp bebek merkezine gittik..izmirdeki doktorum zararı yok coraspin iç folik asit le vücudu hazırlar demişti o...bende netten okumuştum..ocak ta kurtajdan sonra hic bırakmadım coraspin ile folik asiti..nisan da da transferim olmuştu zaten..

mrb. kızlar. ben de pıhtılaşma yüzünden 2. düşüğümü 2012 aralıkta yaptım. ondan sonra da Allah nasip etmedi hamile kalamadım. bakalım aşılama sonucu bekliyorum. inşAllah tutarsa iğneye başlıcam. sorum var size! doktor aslında bana coraspin kullan demişti ama eczacı geçende bana ecoprin verdi, hamilelere ben hep bunu veriyorum aynı coraspinle dedi. aranizda var mı ecoprin kullanan?

Cok geçmiş olsun cnm inş. En kısa zamanda hamile kalırsın. Ecoprin de aynı diye duymuştum ama bu eczacılar da bir tuhaf neden senin istediğini vermiyor. Seni kuşkuda bırakıyor. İlla coraspin dersen başka eczaneden al canım ben coraspin kullandım bu arada

Cnm hamilelik için uğraşıyor san ve pihtilaşma problemin varsa öncesinde muhakkak coraspin kullanmalısınız günde 1 tane. Çok geçmiş olsun.

sağol cnm, inşallah Allah isteyen herkese verir. evet eczacı da aynı olduğunu söyledi. neyse ben yine coraspin alayım bari. kızlar bir de anti kardiyolopin igg ve anti kardiyolopin igm testi yaptıran var mı? ben bayadır takip etmiyorum bu konuyu kaçırmış olabilirim çoğu şeyi...

benim de hep 4 küsür çıkardı. doktor bana gebe kalmayı zorlaştırabileceğini ve Allah korusun bu şekilde gebelik yaşarsam çocukta öğrenme geriliği yapabileceğini söylemişti. düşüklerin nedeni pıhtılaşma çıkınca valla düşüğe de neden olur mu diye sormak aklıma hiç gelmedi. tsh önemli bir şeymiş yani ve gebelikte 2nin altında istiyo çoğu doktor. bunu öğrendiğimden beri ilaç kullanıyorum ve her ay ölçtürüyorum değeri. merak etme küçücük ucuz bir hapla düzene girer tsh ın.

Hergun 1er tane mi içtin ?

Yoo bende ecoprin kullandım coraspin bulamayınca sorun yok bence..içebilirsin ben içtim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…