- 27 Şubat 2010
- 12.221
- 2.447
- 773
- Konu Sahibi melodysilk
-
- #7.601
O ne testi cnmmerhaba cd56 testi yaptıran varmı kıslar
Bagisiklik testiO ne testi cnm
Yok canim bilgimde yok senden duydum keske yardimci olabilsekmerhaba cd56 testi yaptıran varmı kıslar
Ocakta 2 yasinda olacak ve hala kendi uyumuo aman allahim bizimde oyle olacak gibi duruo allah yardim etsin bakalim saglikli olsunda napalim ben uykuya cok duskundum uysuzluga dayanamiorum ama katlaniyoruz nelere katlandik buda gececek zaman dedigin gibi sonra bugunlerini ozleyecegiz eminim simdiden daha kucuklugunu ozluyorum bileKendi uyumuyor bizimki de. Kucagimda sallayip gezinerek veya ayakta sallayip. Ocakta iki yasi dolduracak. Buyudukce uyuma suresi uzayacak. Bizimki gece bir kez aciktigi icin uyaniyor suan. Zaman herseyin ilaci.
Hayir canım ben doğdum dogali izmir deyim. Temenniydi benimki:)Senemcim sen de mi ankaradaydin?
Cnm izmirde kime gidion drHayir canım ben doğdum dogali izmir deyim. Temenniydi benimki:)
muhakkak soylemissindir daha once izmirde oldugunu. Unutmusum kusura bakma.Hayir canım ben doğdum dogali izmir deyim. Temenniydi benimki:)
Merhaba arkadaşlar inşaAllah Rabbim acilen hayırlısıyla Salih evlatlarla kucağımızı doldurur. Bende hamile kalamayanlardanım ve kan pıhtılaşma sorunum var. Bana kimse coraspirin vermedi . Burda okudukça da çok şaşırıyorum. Coraspirini Nasıl kullandın ? Ve İstanbul duaysan hangi doktora göründün bana da söyler misin ....Canım benim doktorum folik asit ve coraspin ile gebeliğe hazırladı beni..3.gebeligim de ben iğne ve aspirin içtiğim halde gene 8.haftada kesenin içinden embriyo dağıldı..4.de tüp bebek yaptırdım artik..3 ten sonra coraspin ve folik i hic birakmadim..transferle de kan sulandirici iğne verdi doktorum..ilk bebekliğinde ise hic bilmiyordum 677 heterozigot olduğumu hamile kalınca bebe aspirini içmiştim sadece ikiz di..6 aylık erken doğum yaptım..ama erken doğum sebebi pıhtılaşma degil..benim vücudumdan kaynaklı idi..coraspin ve folik içmeni tavsiye ederim ben..ve doktorunu degistirmeni öneririm..
Ben izmirdeyim canım ama tedavi için tüp bebek için brüksel tüp bebek merkezine gittik..izmirdeki doktorum zararı yok coraspin iç folik asit le vücudu hazırlar demişti o...bende netten okumuştum..ocak ta kurtajdan sonra hic bırakmadım coraspin ile folik asiti..nisan da da transferim olmuştu zaten..Merhaba arkadaşlar inşaAllah Rabbim acilen hayırlısıyla Salih evlatlarla kucağımızı doldurur. Bende hamile kalamayanlardanım ve kan pıhtılaşma sorunum var. Bana kimse coraspirin vermedi . Burda okudukça da çok şaşırıyorum. Coraspirini Nasıl kullandın ? Ve İstanbul duaysan hangi doktora göründün bana da söyler misin ....
Çok öpüyorum sizi
Cok geçmiş olsun cnm inş. En kısa zamanda hamile kalırsın. Ecoprin de aynı diye duymuştum ama bu eczacılar da bir tuhaf neden senin istediğini vermiyor. Seni kuşkuda bırakıyor. İlla coraspin dersen başka eczaneden al canım ben coraspin kullandım bu aradamrb. kızlar. ben de pıhtılaşma yüzünden 2. düşüğümü 2012 aralıkta yaptım. ondan sonra da Allah nasip etmedi hamile kalamadım. bakalım aşılama sonucu bekliyorum. inşAllah tutarsa iğneye başlıcam. sorum var size! doktor aslında bana coraspin kullan demişti ama eczacı geçende bana ecoprin verdi, hamilelere ben hep bunu veriyorum aynı coraspinle dedi. aranizda var mı ecoprin kullanan?
Cnm hamilelik için uğraşıyor san ve pihtilaşma problemin varsa öncesinde muhakkak coraspin kullanmalısınız günde 1 tane. Çok geçmiş olsun.Merhaba arkadaşlar inşaAllah Rabbim acilen hayırlısıyla Salih evlatlarla kucağımızı doldurur. Bende hamile kalamayanlardanım ve kan pıhtılaşma sorunum var. Bana kimse coraspirin vermedi . Burda okudukça da çok şaşırıyorum. Coraspirini Nasıl kullandın ? Ve İstanbul duaysan hangi doktora göründün bana da söyler misin ....
Çok öpüyorum sizi
sağol cnm, inşallah Allah isteyen herkese verir. evet eczacı da aynı olduğunu söyledi. neyse ben yine coraspin alayım bari. kızlar bir de anti kardiyolopin igg ve anti kardiyolopin igm testi yaptıran var mı? ben bayadır takip etmiyorum bu konuyu kaçırmış olabilirim çoğu şeyi...Cok geçmiş olsun cnm inş. En kısa zamanda hamile kalırsın. Ecoprin de aynı diye duymuştum ama bu eczacılar da bir tuhaf neden senin istediğini vermiyor. Seni kuşkuda bırakıyor. İlla coraspin dersen başka eczaneden al canım ben coraspin kullandım bu arada
ay bak sinir oldum şimdi eczacıya. tamam canım sağolasın.Cnm hamilelik için uğraşıyor san ve pihtilaşma problemin varsa öncesinde muhakkak coraspin kullanmalısınız günde 1 tane. Çok geçmiş olsun.
benim de hep 4 küsür çıkardı. doktor bana gebe kalmayı zorlaştırabileceğini ve Allah korusun bu şekilde gebelik yaşarsam çocukta öğrenme geriliği yapabileceğini söylemişti. düşüklerin nedeni pıhtılaşma çıkınca valla düşüğe de neden olur mu diye sormak aklıma hiç gelmedi. tsh önemli bir şeymiş yani ve gebelikte 2nin altında istiyo çoğu doktor. bunu öğrendiğimden beri ilaç kullanıyorum ve her ay ölçtürüyorum değeri. merak etme küçücük ucuz bir hapla düzene girer tsh ın.Kizlar gecen sene aralikta hormon testi yaptirdigimda TSH 1.84 du.dun yaptirdigim testte TSH 2.96 cikmis tiroid nomal degerler arasinda ama hamilelikte 2.5dan az olmali diyor bunun yuksek olmasi nette biraz arastirdim dusuklere yol aciyormus.ama ilk dusugumde deger 1.84 gibiydi.hadi onu gectim 1 sene de neden yukseldi.ayrica aranizda bu sorunu yasayan varmi kizlar?Allahim normal olan seylerde de sıkıntı cikmaya basladi haftaya gitcem doktora acaip moralim bozuldu valla.hatfaya gitsemde artik kafa karisikligim duzelse
Hergun 1er tane mi içtin ?Ben izmirdeyim canım ama tedavi için tüp bebek için brüksel tüp bebek merkezine gittik..izmirdeki doktorum zararı yok coraspin iç folik asit le vücudu hazırlar demişti o...bende netten okumuştum..ocak ta kurtajdan sonra hic bırakmadım coraspin ile folik asiti..nisan da da transferim olmuştu zaten..
Yoo bende ecoprin kullandım coraspin bulamayınca sorun yok bence..içebilirsin ben içtim..mrb. kızlar. ben de pıhtılaşma yüzünden 2. düşüğümü 2012 aralıkta yaptım. ondan sonra da Allah nasip etmedi hamile kalamadım. bakalım aşılama sonucu bekliyorum. inşAllah tutarsa iğneye başlıcam. sorum var size! doktor aslında bana coraspin kullan demişti ama eczacı geçende bana ecoprin verdi, hamilelere ben hep bunu veriyorum aynı coraspinle dedi. aranizda var mı ecoprin kullanan?
Evet 1 coraspin veya ecoprin 1 tanede herhangi bir folik asit..Hergun 1er tane mi içtin ?
sağol cnm. ayy maşallah az kalmış bebişin gelmesine. hayırlısıyla sağlıcakla al kucağına. Allah bize de nasip eder inşallah...Yoo bende ecoprin kullandım coraspin bulamayınca sorun yok bence..içebilirsin ben içtim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?