- Konu Sahibi melodysilk
-
- #7.621
Amin inş...sağol cnm. ayy maşallah az kalmış bebişin gelmesine. hayırlısıyla sağlıcakla al kucağına. Allah bize de nasip eder inşallah...
Olmaz canım üzme kendini böyle birşey için..benimde oluyordu bazen iğneyi geri çekerken...Kızlarr bugun iğnemi yaparken birkaç damla ilaç dışarı çıktı. Sorun olur mu. Lutfen cvp yazın. Çok tedrginimm((
zaten içinde biriki damla bişy var onunda kaç damlası dışarı çıktı. Bide bugun ilkdefa iğneden sonra gobeğim kanadı. Neydendr acaba yaaOlmaz canım üzme kendini böyle birşey için..benimde oluyordu bazen iğneyi geri çekerken...
Çok aman aman şakır şakır kanamamıştır ama oda bir iki damla birşey çıkmıştır merak etme bende de oluyordu öyle...ilaç dışarı ciktimi kan da çıkıyordu..iğne yi geri çekerken yavaş çektiysen veya çok kıpırdatti isen ondan oluyor...zaten içinde biriki damla bişy var onunda kaç damlası dışarı çıktı. Bide bugun ilkdefa iğneden sonra gobeğim kanadı. Neydendr acaba yaa
Yok bir iki damla çıktı. Sorun yokdemi canım. Allah razı olsun. Sabahtandr çok tedrginimÇok aman aman şakır şakır kanamamıştır ama oda bir iki damla birşey çıkmıştır merak etme bende de oluyordu öyle...ilaç dışarı ciktimi kan da çıkıyordu..iğne yi geri çekerken yavaş çektiysen veya çok kıpırdatti isen ondan oluyor...
Ayyy yok tedirgin olma..esinmi yapıyor kendin mi..benim esim yapıyordu o bile anlıyordu kanayacak diyordu..çünkü iğneyi çıkarırken farkediyordu :))) ne zaman â kadar kullanacaksın iğneyi canımYok bir iki damla çıktı. Sorun yokdemi canım. Allah razı olsun. Sabahtandr çok tedrginim
Bn kendim yapıyorum canm. 9 ay kullanmam gerek. Bebegimin yaşamı ona bağlıAyyy yok tedirgin olma..esinmi yapıyor kendin mi..benim esim yapıyordu o bile anlıyordu kanayacak diyordu..çünkü iğneyi çıkarırken farkediyordu :))) ne zaman â kadar kullanacaksın iğneyi canım
Sende hangi faktör vardı canım..kaç haftalık ti düşükler..ben 12.haftada bıraktım..8.haftada coraspini bıraktık..8 de de 12 de de kanama başladı..ama doktorlar im çoğu benim mutasyona önemsiz diyorlar iğneye gerek yok diyorlarBn kendim yapıyorum canm. 9 ay kullanmam gerek. Bebegimin yaşamı ona bağlı2 dusugum var o yüzden çok tedrginim canm.. Sen kullanio musun
Benim mthfrA 1298 homozigot bide L ile başlayan bitane vardı o da heterezigot. Senin gen hang8si canm. Keşke birakmasaydin çok riskli amaSende hangi faktör vardı canım..kaç haftalık ti düşükler..ben 12.haftada bıraktım..8.haftada coraspini bıraktık..8 de de 12 de de kanama başladı..ama doktorlar im çoğu benim mutasyona önemsiz diyorlar iğneye gerek yok diyorlar
Bende kendime açıkçası doktora sormadan bebe aspirini almaya başlamıştım. Madem herkes kullanıyor bende kullanayım dedim ve düzenli olmasa da içmeye başladım :) şuan adetime 2 gün kaldı ve göğüslerim hiç olmadığı kadar şiş ve büyüdü :) bakalım neler olacak ne göreceğim. Her ay hummalı bekleyiş içindeyim ... Rabbim hepimize hayırlısıyla Salih evlatlar versinEvet 1 coraspin veya ecoprin 1 tanede herhangi bir folik asit..
Senin faktör leiden v anladığım onda kesinlikle burdaki bütün prof lar hemotologlar da iğne şart diyorlar...benim 677 heterizigot...677 ve 1298 de önemli değil mis burdaki bütün prof kadın doğumcular normal operator kadın doğumcular ve hemotologlar gerek yok dediler. Biz olsak tüp bebek doktorunun yerinde vermezdik bile dediler...yeni araştırmalar da artik tıp dünyası ikiye ayrılıyormuş doktorum öyle dedi..Benim mthfrA 1298 homozigot bide L ile başlayan bitane vardı o da heterezigot. Senin gen hang8si canm. Keşke birakmasaydin çok riskli ama
İlk ikiz lerde hep bebe aspirini kullandım benden dolayı erken doğum oldu..gebelik koeastazi geçirdim..6 aylık doğdular..2.de 7 veya 8 haftalık idi kalp atışlarını duymadan kürtaj oldum o zaman doktorum tahlil istedi..677 heterozigot Çıktı..3.gebelikte iğne de kullandım ama gene kalp atışlarını duymadan embriyo dağıldı kesenin içinde..en sonunda yeter deyip tüp bebek yaptırdım..ama 3.den sonra hic kesmedim folik ve coraspini..esim de de bende de problem var diye tüp olsun dedim..bunda da 8.haftaya kadar coraspin 12.ye kadar iğne oldum..Bende kendime açıkçası doktora sormadan bebe aspirini almaya başlamıştım. Madem herkes kullanıyor bende kullanayım dedim ve düzenli olmasa da içmeye başladım :) şuan adetime 2 gün kaldı ve göğüslerim hiç olmadığı kadar şiş ve büyüdü :) bakalım neler olacak ne göreceğim. Her ay hummalı bekleyiş içindeyim ... Rabbim hepimize hayırlısıyla Salih evlatlar versin
kusura bakma önceki msjlarında yazmışsındır belki ama sormak istedim, 12. haftadan sonra kullanmadın mı iğne?İlk ikiz lerde hep bebe aspirini kullandım benden dolayı erken doğum oldu..gebelik koeastazi geçirdim..6 aylık doğdular..2.de 7 veya 8 haftalık idi kalp atışlarını duymadan kürtaj oldum o zaman doktorum tahlil istedi..677 heterozigot Çıktı..3.gebelikte iğne de kullandım ama gene kalp atışlarını duymadan embriyo dağıldı kesenin içinde..en sonunda yeter deyip tüp bebek yaptırdım..ama 3.den sonra hic kesmedim folik ve coraspini..esim de de bende de problem var diye tüp olsun dedim..bunda da 8.haftaya kadar coraspin 12.ye kadar iğne oldum..
Yok hic kullanmadim...zaten aşırı kanamam oldu hastanede yattım hatta bir gece...izmirdeki kadın doğumcular boz olsak iğne bile vermezdik bu mutasyona dediler ama tüp bebek doktorum transfer ile birlikte kan sulandırıcı iğneye başladı..oda 12.haftadan sonra yeter artik kullanma deyince bıraktık..kusura bakma önceki msjlarında yazmışsındır belki ama sormak istedim, 12. haftadan sonra kullanmadın mı iğne?
Canim saol yanit verdigin icin testim tekrarlandi TSH 1.3 cikti bu sefer ve doktor hersey yolunda dedi:)benim de hep 4 küsür çıkardı. doktor bana gebe kalmayı zorlaştırabileceğini ve Allah korusun bu şekilde gebelik yaşarsam çocukta öğrenme geriliği yapabileceğini söylemişti. düşüklerin nedeni pıhtılaşma çıkınca valla düşüğe de neden olur mu diye sormak aklıma hiç gelmedi. tsh önemli bir şeymiş yani ve gebelikte 2nin altında istiyo çoğu doktor. bunu öğrendiğimden beri ilaç kullanıyorum ve her ay ölçtürüyorum değeri. merak etme küçücük ucuz bir hapla düzene girer tsh ın.
Canim ins bebisini saglicakla kucagina alirsin.Allahim hayirli dogum hayirli evlat nasip etsin sana.sende bize dua et nolur hamislerin duasi kabul olur...Ben izmirdeyim canım ama tedavi için tüp bebek için brüksel tüp bebek merkezine gittik..izmirdeki doktorum zararı yok coraspin iç folik asit le vücudu hazırlar demişti o...bende netten okumuştum..ocak ta kurtajdan sonra hic bırakmadım coraspin ile folik asiti..nisan da da transferim olmuştu zaten..
ah ne güzel. inşallah böyle devam eder...Canim saol yanit verdigin icin testim tekrarlandi TSH 1.3 cikti bu sefer ve doktor hersey yolunda dedi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?