Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

Kızlarr bugun iğnemi yaparken birkaç damla ilaç dışarı çıktı. Sorun olur mu. Lutfen cvp yazın. Çok tedrginimm ((

zaten içinde biriki damla bişy var onunda kaç damlası dışarı çıktı. Bide bugun ilkdefa iğneden sonra gobeğim kanadı. Neydendr acaba yaa
Çok aman aman şakır şakır kanamamıştır ama oda bir iki damla birşey çıkmıştır merak etme bende de oluyordu öyle...ilaç dışarı ciktimi kan da çıkıyordu..iğne yi geri çekerken yavaş çektiysen veya çok kıpırdatti isen ondan oluyor...

Yok bir iki damla çıktı. Sorun yokdemi canım. Allah razı olsun. Sabahtandr çok tedrginim

Yok bir iki damla çıktı. Sorun yokdemi canım. Allah razı olsun. Sabahtandr çok tedrginim
Ayyy yok tedirgin olma..esinmi yapıyor kendin mi..benim esim yapıyordu o bile anlıyordu kanayacak diyordu..çünkü iğneyi çıkarırken farkediyordu :))) ne zaman â kadar kullanacaksın iğneyi canım

Ayyy yok tedirgin olma..esinmi yapıyor kendin mi..benim esim yapıyordu o bile anlıyordu kanayacak diyordu..çünkü iğneyi çıkarırken farkediyordu :))) ne zaman â kadar kullanacaksın iğneyi canım
Bn kendim yapıyorum canm. 9 ay kullanmam gerek. Bebegimin yaşamı ona bağlı 2 dusugum var o yüzden çok tedrginim canm.. Sen kullanio musun

Bn kendim yapıyorum canm. 9 ay kullanmam gerek. Bebegimin yaşamı ona bağlı 2 dusugum var o yüzden çok tedrginim canm.. Sen kullanio musun
Sende hangi faktör vardı canım..kaç haftalık ti düşükler..ben 12.haftada bıraktım..8.haftada coraspini bıraktık..8 de de 12 de de kanama başladı..ama doktorlar im çoğu benim mutasyona önemsiz diyorlar iğneye gerek yok diyorlar

Benim mthfrA 1298 homozigot bide L ile başlayan bitane vardı o da heterezigot. Senin gen hang8si canm. Keşke birakmasaydin çok riskli ama

Evet 1 coraspin veya ecoprin 1 tanede herhangi bir folik asit..
Bende kendime açıkçası doktora sormadan bebe aspirini almaya başlamıştım. Madem herkes kullanıyor bende kullanayım dedim ve düzenli olmasa da içmeye başladım :) şuan adetime 2 gün kaldı ve göğüslerim hiç olmadığı kadar şiş ve büyüdü :) bakalım neler olacak ne göreceğim. Her ay hummalı bekleyiş içindeyim ... Rabbim hepimize hayırlısıyla Salih evlatlar versin

Coraspin ecoprin ve bebe aspirini dedigimiz 100 mg lik aspirin hepsi aynidir bebe aspirini midede cozunur diger ikisi bagirsakta mide sorunu yaratmamasi icin genelde coraspin yada ecopirin tercih edilir elinizde hangisi varsa kullanabilirsiniz eczaciya kizmayin arkadaslar yanlisi yok bilgisizce vermez zaten heleki gebelik gibi bir durumda ama tedavi secimi dr unuza kalmis bazi dr lar kanama sebebiyetinden onermezken bazilari igneyle bazilariysa ignesiz sadece aspriinle tedaviyi secio allah yardimciniz olsun yuzunuzu en kisa zamanda guldursun

Benim mthfrA 1298 homozigot bide L ile başlayan bitane vardı o da heterezigot. Senin gen hang8si canm. Keşke birakmasaydin çok riskli ama
Senin faktör leiden v anladığım onda kesinlikle burdaki bütün prof lar hemotologlar da iğne şart diyorlar...benim 677 heterizigot...677 ve 1298 de önemli değil mis burdaki bütün prof kadın doğumcular normal operator kadın doğumcular ve hemotologlar gerek yok dediler. Biz olsak tüp bebek doktorunun yerinde vermezdik bile dediler...yeni araştırmalar da artik tıp dünyası ikiye ayrılıyormuş doktorum öyle dedi..

İlk ikiz lerde hep bebe aspirini kullandım benden dolayı erken doğum oldu..gebelik koeastazi geçirdim..6 aylık doğdular..2.de 7 veya 8 haftalık idi kalp atışlarını duymadan kürtaj oldum o zaman doktorum tahlil istedi..677 heterozigot Çıktı..3.gebelikte iğne de kullandım ama gene kalp atışlarını duymadan embriyo dağıldı kesenin içinde..en sonunda yeter deyip tüp bebek yaptırdım..ama 3.den sonra hic kesmedim folik ve coraspini..esim de de bende de problem var diye tüp olsun dedim..bunda da 8.haftaya kadar coraspin 12.ye kadar iğne oldum..

kusura bakma önceki msjlarında yazmışsındır belki ama sormak istedim, 12. haftadan sonra kullanmadın mı iğne?

kusura bakma önceki msjlarında yazmışsındır belki ama sormak istedim, 12. haftadan sonra kullanmadın mı iğne?
Yok hic kullanmadim...zaten aşırı kanamam oldu hastanede yattım hatta bir gece...izmirdeki kadın doğumcular boz olsak iğne bile vermezdik bu mutasyona dediler ama tüp bebek doktorum transfer ile birlikte kan sulandırıcı iğneye başladı..oda 12.haftadan sonra yeter artik kullanma deyince bıraktık..

Canim saol yanit verdigin icin testim tekrarlandi TSH 1.3 cikti bu sefer ve doktor hersey yolunda dedi:)

Selam kizlar epeydir yazmadim son durumlari bi aktarayim size dedim.cuma gunu rahim agzi yaram donduruldu.bunu yapmaliyiz bazen rahim agzindaki yogun sivi olusumu spermlere zarar verip hamile kalmanizi geciktirebilir dedi.bi de zaten benim epey sikayetim vardi kanama oluyordu bazen iliski sonrasi.doktor yaran yuzeysel ama genis dedi bakalim simdilik kocayla yanyana gelmek yasak zaten :) 1 ay sonra kontrol var ondan sonra baslariz artık dedi doktor.akliniza gelebilecek hemen hemen butun testler yapildi hic bişi cikmadi sadece MTHFR C677T:heterozigot tasiyici var iste.bu da cok onemli degil dedi.yani dusuk neden oluyor bulamadik.bana biraz rahat ol %70 bir dahaki hamilelikte dusuk yapmama olasiligin var hamile kal sonrasina bakcaz dedi.bakalim durumlar bende boyle kizlar...

Canim ins bebisini saglicakla kucagina alirsin.Allahim hayirli dogum hayirli evlat nasip etsin sana.sende bize dua et nolur hamislerin duasi kabul olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…