Bu patoloji sonucu mukızlar benimde 8 haftalıkken kalp atışı durdu ilk gebeliğimdi dr tahlil istedi yeni çıktı kan pıhtılaşması şu an da gebe değilim dr gebe kalınca gel bebe aspirine başlarız demişti.yalnız benim anlamadığım nokta bebe aspirini coraspirin 100 veya 300 veya clexane 0.4 0.6 0.8 mg war peki neye göre bu dereceleri veriyorlar..Hangi değere göre bilen varmı?TAHLİLİLİM EKTEDİR.
Bu patoloji sonucu mu
Tahlilden birşey anlamam ama ben de 6 haftalık kalbi durdu kürtaj oldum 8 ay sonra tekrar hamileyim hem aspirim hemde clexane 0,6 kullanıyorum heryerim delik deşik oldu
Bugin hemotolojiye gidicem ne kadar kullanmam gerektiğine dair bakalım ne dicek
kızlar benimde 8 haftalıkken kalp atışı durdu ilk gebeliğimdi dr tahlil istedi yeni çıktı kan pıhtılaşması şu an da gebe değilim dr gebe kalınca gel bebe aspirine başlarız demişti.yalnız benim anlamadığım nokta bebe aspirini coraspirin 100 veya 300 veya clexane 0.4 0.6 0.8 mg war peki neye göre bu dereceleri
Canim öncelikle gecmis olsun. Konuya dahil oldum .8 haftalikken kalbi durdu bebegimin demissin. Ben 7+1 de doktor kontrolume gittigimde hala kalp atisini görememisdim. 3 gün sonra tekrar gidicem . Bu arada suan 7+5 im hala duyamazsam diye korkuyorum. Sen kacinci haftada duymusdun kalp atisini ki sonradan durdu ??kızlar benimde 8 haftalıkken kalp atışı durdu ilk gebeliğimdi dr tahlil istedi yeni çıktı kan pıhtılaşması şu an da gebe değilim dr gebe kalınca gel bebe aspirine başlarız demişti.yalnız benim anlamadığım nokta bebe aspirini coraspirin 100 veya 300 veya clexane 0.4 0.6 0.8 mg war peki neye göre bu dereceleri veriyorlar..Hangi değere göre bilen varmı?TAHLİLİLİM EKTEDİR.
Canim öncelikle gecmis olsun. Konuya dahil oldum .8 haftalikken kalbi durdu bebegimin demissin. Ben 7+1 de doktor kontrolume gittigimde hala kalp atisini görememisdim. 3 gün sonra tekrar gidicem . Bu arada suan 7+5 im hala duyamazsam diye korkuyorum. Sen kacinci haftada duymusdun kalp atisini ki sonradan durdu ??
Bu kan pihtilasma sonucu degil.. bu lupus sonucu... lupus da dusuge sebep olan bir rahatsizlik ama ben size bir romotolog ile gorusmenizi tavsiye ederim. Lupus ile gebe kalmak ve gebeligi devam ettirmek zordur. Ama direk pozitiflik lupus hastasi oldugunuz anlamina gelmez. Belki sadece tasiyicisinizdir. Kan pihtilasma problemi apayri bir test. O dereceleride hastaliginiza turune gore falan veriyolar. Lupus otoummin bir hastaliktir. Once hastaliginiz ile ilgili tedaviye yonelmenizi tavsiye ederim
Merhaba, hastanın lupus hastası olduğu teşhis edilirse ne gibi önlemler alınıyor acaba? Yine pıhtılaşmada olduğu gibi iğne tedavisi var mı?Bu kan pihtilasma sonucu degil.. bu lupus sonucu... lupus da dusuge sebep olan bir rahatsizlik ama ben size bir romotolog ile gorusmenizi tavsiye ederim. Lupus ile gebe kalmak ve gebeligi devam ettirmek zordur. Ama direk pozitiflik lupus hastasi oldugunuz anlamina gelmez. Belki sadece tasiyicisinizdir. Kan pihtilasma problemi apayri bir test. O dereceleride hastaliginiza turune gore falan veriyolar. Lupus otoummin bir hastaliktir. Once hastaliginiz ile ilgili tedaviye yonelmenizi tavsiye ederim
Lupus baska tedaviler gerektiriyor . Bunun icin en dogru bilgiyi romoloji hekimleri verecektir. Lupus bir kan pihtilasmasi hastaligi degil otoummin yani bagisiklik sistemi rahatsizligidir.Merhaba, hastanın lupus hastası olduğu teşhis edilirse ne gibi önlemler alınıyor acaba? Yine pıhtılaşmada olduğu gibi iğne tedavisi var mı?
Çok teşekkürler bilgi için, lupus antikor testi yapılmadı bana ama bilgi olarak merak ettim, pıhtılaşma için coraspin kullanıyorum, ileride iğneye geçmeyi önerecek doktorum büyük ihtimalle.Lupus baska tedaviler gerektiriyor . Bunun icin en dogru bilgiyi romoloji hekimleri verecektir. Lupus bir kan pihtilasmasi hastaligi degil otoummin yani bagisiklik sistemi rahatsizligidir.
Eger lupus antikor testleriniz pozitif ise romotolog ile derhal gorusmelisiniz
Merak etmeyin herkese yapilmiyor zaten. Lupusun belirtileri var. Oyle bir belirti yoksa ve istenmiyor. Coklu gebelik kayiplarinda detayli arastirmalar isteniyor genelde.Çok teşekkürler bilgi için, lupus antikor testi yapılmadı bana ama bilgi olarak merak ettim, pıhtılaşma için coraspin kullanıyorum, ileride iğneye geçmeyi önerecek doktorum büyük ihtimalle.
İnşallah hayırlısı ile pozitif sonuçla gelirsiniz ya, Allah yardımcınız olsun.Merak etmeyin herkese yapilmiyor zaten. Lupusun belirtileri var. Oyle bir belirti yoksa ve istenmiyor. Coklu gebelik kayiplarinda detayli arastirmalar isteniyor genelde.
Ben ciddi bir kanama pihtilasma hastasi oldugum icin her turlu test yapildi malum. Ecopirin ve igne kullaniyorum. Yarin transferim var
Benim kalp atimida duyuadi bi türlü. Bugün kürtaj oldum bende 8hafta 2 günlükdü bugün. Hakkimizda hayirlisi olur insaAllah7+3 haftalıkken duymuştum canım.tekrar kontrole gittiğimde 10 haftalıktı ama ultrasyon da 8 haftalıkken öldüğü görüldü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?