KAN PIHTILAŞMASI??

nejlaa 86

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2018
1.541
1.107
133
38
kızlar benimde 8 haftalıkken kalp atışı durdu ilk gebeliğimdi dr tahlil istedi yeni çıktı kan pıhtılaşması şu an da gebe değilim dr gebe kalınca gel bebe aspirine başlarız demişti.yalnız benim anlamadığım nokta bebe aspirini coraspirin 100 veya 300 veya clexane 0.4 0.6 0.8 mg war peki neye göre bu dereceleri veriyorlar..Hangi değere göre bilen varmı?TAHLİLİLİM EKTEDİR.

Eklentiler

• IMG-20190117-WA0002.webp
    60,4 KB · Görüntüleme: 476
Bu patoloji sonucu mu

Tedbir amaclı kullandiriyorlar net bir şey kendileri de soylemiyor bi doktor clexan başka doktor hibor bazı doktorlar hem iğne hem de bu bebek çocuk asprini kullandiriyorlar. Hangi doktor ile gebelik kontrollerine başlar iseniz onunla devam edin.

Tahlilden birşey anlamam ama ben de 6 haftalık kalbi durdu kürtaj oldum 8 ay sonra tekrar hamileyim hem aspirim hemde clexane 0,6 kullanıyorum heryerim delik deşik oldu
Bugin hemotolojiye gidicem ne kadar kullanmam gerektiğine dair bakalım ne dicek

HAYIRLISI OLSUN CANIM.BENDE GEBE KALDIĞIMDA KULLANACAGIM BÜYÜK İHTİMALLE

Bende tahlilden anlamıyorum ama 5 kimyasaldan sonra bana araştırma hastanesinde detaylı bir tahlil yapıldı 8 alandan 4 ünde mutasyon tespit edildi doktorum ilk değerde hemen hem hap hemde oksapar 4000 başlattı çok şükür bugün ilk defa keseyi gördüm

Bu kan pihtilasma sonucu degil.. bu lupus sonucu... lupus da dusuge sebep olan bir rahatsizlik ama ben size bir romotolog ile gorusmenizi tavsiye ederim. Lupus ile gebe kalmak ve gebeligi devam ettirmek zordur. Ama direk pozitiflik lupus hastasi oldugunuz anlamina gelmez. Belki sadece tasiyicisinizdir. Kan pihtilasma problemi apayri bir test. O dereceleride hastaliginiza turune gore falan veriyolar. Lupus otoummin bir hastaliktir. Once hastaliginiz ile ilgili tedaviye yonelmenizi tavsiye ederim

Canim öncelikle gecmis olsun. Konuya dahil oldum .8 haftalikken kalbi durdu bebegimin demissin. Ben 7+1 de doktor kontrolume gittigimde hala kalp atisini görememisdim. 3 gün sonra tekrar gidicem . Bu arada suan 7+5 im hala duyamazsam diye korkuyorum. Sen kacinci haftada duymusdun kalp atisini ki sonradan durdu ??

7+3 haftalıkken duymuştum canım.tekrar kontrole gittiğimde 10 haftalıktı ama ultrasyon da 8 haftalıkken öldüğü görüldü.

valla bende bilmiyorum canım kafam karıştı şu anda.2 tane kadın doğum dr gösterdiğimde kan pıhtılaşması dedi ve gebe kalınca gel coraspirin başlayacaz dedi ama farklı bir hastalıktan bahsetmedi...

Merhaba, hastanın lupus hastası olduğu teşhis edilirse ne gibi önlemler alınıyor acaba? Yine pıhtılaşmada olduğu gibi iğne tedavisi var mı?

Merhaba, hastanın lupus hastası olduğu teşhis edilirse ne gibi önlemler alınıyor acaba? Yine pıhtılaşmada olduğu gibi iğne tedavisi var mı?
Lupus baska tedaviler gerektiriyor . Bunun icin en dogru bilgiyi romoloji hekimleri verecektir. Lupus bir kan pihtilasmasi hastaligi degil otoummin yani bagisiklik sistemi rahatsizligidir.

Eger lupus antikor testleriniz pozitif ise romotolog ile derhal gorusmelisiniz

Çok teşekkürler bilgi için, lupus antikor testi yapılmadı bana ama bilgi olarak merak ettim, pıhtılaşma için coraspin kullanıyorum, ileride iğneye geçmeyi önerecek doktorum büyük ihtimalle.

Çok teşekkürler bilgi için, lupus antikor testi yapılmadı bana ama bilgi olarak merak ettim, pıhtılaşma için coraspin kullanıyorum, ileride iğneye geçmeyi önerecek doktorum büyük ihtimalle.
Merak etmeyin herkese yapilmiyor zaten. Lupusun belirtileri var. Oyle bir belirti yoksa ve istenmiyor. Coklu gebelik kayiplarinda detayli arastirmalar isteniyor genelde.

Ben ciddi bir kanama pihtilasma hastasi oldugum icin her turlu test yapildi malum. Ecopirin ve igne kullaniyorum. Yarin transferim var

İnşallah hayırlısı ile pozitif sonuçla gelirsiniz ya, Allah yardımcınız olsun.

Arkadaşlar bebeğimin kalbi durup kürtaj olmuştum . Test sonucun çıktı. Genetik doktoru kadın doğumcunuza kalmış tekrar hamile kaldığınızda herhangi bi ilaç yada iğne kullandırıp kullandırmamak dedi. Doktoruma görüşmedim sonuçlarla ilgili daha. Sizce durum nedir ? Böyle aynı durumda olan arkadaşlar var mı aramızda ?? Bu arada eşimdede bende de kromozom analizi testi temiz çıktı problem yok yani..

Eklentiler

• IMG_20190419_234829.webp
    48,7 KB · Görüntüleme: 257
Bence bi problem yok ama doktorunuz daha iyi bilir cogunlugu problemsiz. Sadece o homozigot olan arastirilabilir belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…