- 10 Ağustos 2016
- 1.431
- 375
- 53
- Konu Sahibi melegim_06
-
Sana igneyi baslatan doktor ozel doktormu? Benim 2 dusuk bi kimyasal gebeligim var bende pihtilasma yok ama bende bu igneden kullanmak istiyorum.Kizlar günaydın bende kan pihtilasmasi varmış ama ben 1 hafta once öğrendim?Mart ayında 8 haftalikken bebegimin kalbi durdu kurtaj olmak zorunda kaldım.Gecenlerde kadin dogumdan randwvu almistim bu olayi soyledigimde olabilir mi diye alakasi yok dedi acaba kendi test istemedi onu suclayacagimi düşünüp ondan mi üstünü kapatti.Bu arada patoloji temizdi hicbir problem goremediler.Birkac arkadastan okuyorum kan pihtilasmasi yüzünden kaybettiklerini söylüyorlar acaba bende mi o yüzden kaybettim kafam cok karisti benim yüzümden mi oldu simdi
Bence iğneyle alakası yok benim iğne kullandığım halde 9.haftada kontrole çağırmıştı gittim kalbi durmuş kürtaj olmak zorunda kaldım bu 7 .mi 8.gebelikti bebeğin kromozomu bozuktur dediler tahlile gönderdim normal geldi eşimle birlikte genetik testler yapıldı normal çıktı hacıydı hocaydı derken yok yok yok yani canım hiç birinde olmadı11 haftalikken gitmistim .8haftada kalbi durmuş kurtaj oldum bazi ark.yorumunu okuyorum kendimi sucladim koldan bacaktan yada koldan igne vuruluyorlarmis pihtilasma için kadin dogumcum gebe kaldigin an hemen igneye baslariz demişti senin dedigin gibiyse sayet niye 2 3 ay sonra baslariz demedi
Evet var bir zamanı ama biz insanlar sabırsiziz işte o vakti bekleyemiyoruz birde yaş geçerse hiç olmaz diye acele ediyorum yaniVardır bir zamanı canım ama biz hemen olsun istiyoruz bende Martta kurtaj oldum ayni sebepten temmuzda korunmayi biraktim hicbirsey yok olmuyor
senin yüzünden diye bişey yok öyle düşünme sakın..bende martta düşük yaptım kürtaj olmadım..sonra testlerde pıhtılaşma çıktı. araştırdım doktoruma sordum..pıhtılaşma varsa bebeğin tutunması gelişmesi zorlaşıyormuş canım ama imkansız değil ..hamile kaldığımız zaman doğuma kadar kan sulandırıcı iğne vurucaz kendimize ..bununda çaresi var yani ama bizim yüzümüzden diye düşünme oda allahtan cnm..Kizlar günaydın bende kan pihtilasmasi varmış ama ben 1 hafta once öğrendim?Mart ayında 8 haftalikken bebegimin kalbi durdu kurtaj olmak zorunda kaldım.Gecenlerde kadin dogumdan randwvu almistim bu olayi soyledigimde olabilir mi diye alakasi yok dedi acaba kendi test istemedi onu suclayacagimi düşünüp ondan mi üstünü kapatti.Bu arada patoloji temizdi hicbir problem goremediler.Birkac arkadastan okuyorum kan pihtilasmasi yüzünden kaybettiklerini söylüyorlar acaba bende mi o yüzden kaybettim kafam cok karisti benim yüzümden mi oldu simdi
Bende aynen senin gibiyim herseyimi aldımki 9 haftalikdi simdi ise bi bosluga düştüm sankiIlk aylar cok üzüldüm kendimi cok kaptırmıştım 6.haftamda hamilelik pantolonu olsun 3 tane tsirt 1 esofman altı almistim cok cok heveslenmistim iste insan bilemiyor günlerin ne gosterecegini Allahin takdiri
HANGİ bölüme gidicez peki baktirmak icin ve ne dememiz gerekiyokardeşimde az miktarda vardı.genetik oluyormuş şuan 5 haftalık hamileyim doktorumla geçen hafta konuştuk.kan verdim 15 güne çıkacak inş ben de yoktur.doktorum hamilelikten önce bakılmasının daha sağlıklı olduğunu söyledi.mutlaka baktırın kızlar.dua edelim birbirimize
HANGİ bölüme gidicez peki baktirmak icin ve ne dememiz gerekiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?