- 20 Ağustos 2011
- 890
- 365
- 103
- Konu Sahibi melegim_06
-
Bana da doktorum coraspini kesinlikle içme dedi sadece kan sulandirici dedi asprin hakkinda bilimsel bi sonuc da yokmus oyle hatta yabanci saglik sitelerine cok bakiyorum aspirinin ciddi zarari olabiliyormuş ozellikle ilk 12 haftada ama doktorlarin çogu yaziyor belki faydasi olur diye ..ben de cok kararsizim 7 haftalik oldum hic aspirin almadim ama gebeligim devam ederse 12 haftadan sonra 100mg ikiye bölerek içsem mi diye düşünüyorum .bir de yurtdisinda hamileler genelde75mg kullaniyorlar keske turkiyede de olsa..Bana doktor clexan igne verdi ama coraspirine de devam günde bi tane dedi baska doktor ise coraspirini birak sadece igne dedi sizce ne yapayim cok kararsız kaldım
Lekelenme olmuştu doktorum coraspirini bırakırdı iğneye devam demişti ama yine kalp atışı durdu kürtaj olmak zorunda kaldım iğne çözüm değil bence yada daha başka bisey var bulamiyorlarBana doktor clexan igne verdi ama coraspirine de devam günde bi tane dedi baska doktor ise coraspirini birak sadece igne dedi sizce ne yapayim cok kararsız kaldım
Canim B3n de Okuldaki 3+7 gunluk ken ken verdim sonuç bekliyorum.doktorum bu kromozom bozukluğu hamileyken de aynidi kanında degilken de dedi.fakat devlet hastanesindeki doktor da hamileyken yapilmanın anlamı yok dedi.ben kendi doktoruma guveniyorum.o hamilelikte değişmez dedi yabi önce de yaptirsan aynı sonucu alırız dedi.Yani aslinda genetik testin hamilelikle bencede alakasi yok kromozomlar hamilelikte degismiyor yani doktorum sanirim gercekten beni yanlis anladi. Bilmiyorum acikcasi napicagimi Allah a emanet edicem gibime geliyo ama:))
Canim Ben gün aşırı bebek asprinı kullanıyorum pıhtılaşma sonucum çıkana kadar önlem amaçlı kullanalım dedi doktorum.Bana da doktorum coraspini kesinlikle içme dedi sadece kan sulandirici dedi asprin hakkinda bilimsel bi sonuc da yokmus oyle hatta yabanci saglik sitelerine cok bakiyorum aspirinin ciddi zarari olabiliyormuş ozellikle ilk 12 haftada ama doktorlarin çogu yaziyor belki faydasi olur diye ..ben de cok kararsizim 7 haftalik oldum hic aspirin almadim ama gebeligim devam ederse 12 haftadan sonra 100mg ikiye bölerek içsem mi diye düşünüyorum .bir de yurtdisinda hamileler genelde75mg kullaniyorlar keske turkiyede de olsa..
Insallah sorunsuz ilerler bir perinatologla mi devam ediyorsun cunku bu konuda normal kadin dogumcular biraz yetersiz.PAI-1 4G\5G heterozigot çıktı. Hafif derece pıhtılaşma var ded genetik teki doktor ilaç kullanman a gerek yok dedj ama doktorum asprin e devam et dedi.inşallah sorunsuz ilerler.
Hayır normal kadın doğumcu canim.kardesim de böyle devam etti onda da vardi sorun yaşamadı bebeği olduInsallah sorunsuz ilerler bir perinatologla mi devam ediyorsun cunku bu konuda normal kadin dogumcular biraz yetersiz.
Arkadaşlar hepinizin yazdiklarini okudum hemen hemen benim başımdan geçen leri yazmışsınız. Beninde üç dusugum var dile kolay ama icine anlatmak zor yaşayan bilir. İlk düşük te normaldir diye tahlil yapilmadi ikincide yapildi kan pihtilasmasi denildi var çaresi diye tekrar düşündüm iğne yaptim kollrim dan karnimdan baldirimdan ama kontrole gittigimde kalbinin durduğunu öğrendim Allah büyük sabir etmek lazim ama o an sanki kendi kalbim durdu öyle hissettim ağla dim cokk hemde korkudan birdaha istemedim her şeyi yaptirdim sadece kan pihtilasmasi var denildi ne varsa kaderde o dedim
Canım bazen ne yapsak olmuyor ben de öyle iki düşük yaptım herşey zamanına esirKullandığım halde düştü o yüzden kafam çok karıştı claxen die iğne kullandim tekrar düşünmeye korkuyorum ne yapacağım bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?