Kan pihtilasmasi

Bana doktor clexan igne verdi ama coraspirine de devam günde bi tane dedi baska doktor ise coraspirini birak sadece igne dedi sizce ne yapayim cok kararsız kaldım
Bana da doktorum coraspini kesinlikle içme dedi sadece kan sulandirici dedi asprin hakkinda bilimsel bi sonuc da yokmus oyle hatta yabanci saglik sitelerine cok bakiyorum aspirinin ciddi zarari olabiliyormuş ozellikle ilk 12 haftada ama doktorlarin çogu yaziyor belki faydasi olur diye ..ben de cok kararsizim 7 haftalik oldum hic aspirin almadim ama gebeligim devam ederse 12 haftadan sonra 100mg ikiye bölerek içsem mi diye düşünüyorum .bir de yurtdisinda hamileler genelde75mg kullaniyorlar keske turkiyede de olsa..

Bana doktor clexan igne verdi ama coraspirine de devam günde bi tane dedi baska doktor ise coraspirini birak sadece igne dedi sizce ne yapayim cok kararsız kaldım
Lekelenme olmuştu doktorum coraspirini bırakırdı iğneye devam demişti ama yine kalp atışı durdu kürtaj olmak zorunda kaldım iğne çözüm değil bence yada daha başka bisey var bulamiyorlar

Yani aslinda genetik testin hamilelikle bencede alakasi yok kromozomlar hamilelikte degismiyor yani doktorum sanirim gercekten beni yanlis anladi. Bilmiyorum acikcasi napicagimi Allah a emanet edicem gibime geliyo ama:))
Canim B3n de Okuldaki 3+7 gunluk ken ken verdim sonuç bekliyorum.doktorum bu kromozom bozukluğu hamileyken de aynidi kanında degilken de dedi.fakat devlet hastanesindeki doktor da hamileyken yapilmanın anlamı yok dedi.ben kendi doktoruma guveniyorum.o hamilelikte değişmez dedi yabi önce de yaptirsan aynı sonucu alırız dedi.

Canim Ben gün aşırı bebek asprinı kullanıyorum pıhtılaşma sonucum çıkana kadar önlem amaçlı kullanalım dedi doktorum.

clexsan kullanan arkadaşlar ilacı alırken ücret ödemeyen varmı

PAI-1 4G\5G heterozigot çıktı. Hafif derece pıhtılaşma var ded genetik teki doktor ilaç kullanman a gerek yok dedj ama doktorum asprin e devam et dedi.inşallah sorunsuz ilerler.

Kizlar rabbim herkese bebegini saglikla kucagina almayi nasip etsin ins. Clexan kan sulandirici igneyi sigorta karsiliyo mu acaba?

Arkadaşlar hepinizin yazdiklarini okudum hemen hemen benim başımdan geçen leri yazmışsınız. Beninde üç dusugum var dile kolay ama icine anlatmak zor yaşayan bilir. İlk düşük te normaldir diye tahlil yapilmadi ikincide yapildi kan pihtilasmasi denildi var çaresi diye tekrar düşündüm iğne yaptim kollrim dan karnimdan baldirimdan ama kontrole gittigimde kalbinin durduğunu öğrendim Allah büyük sabir etmek lazim ama o an sanki kendi kalbim durdu öyle hissettim ağla dim cokk hemde korkudan birdaha istemedim her şeyi yaptirdim sadece kan pihtilasmasi var denildi ne varsa kaderde o dedim

Canım hamile kaldığında hemen sulandırıcı iğne başlaman gerekir oğlumda öyle oldu benim doğuma kadar kullandım. Şimdi ikinciye hamileyim yine erkenden dr gidip iğne kullancam genetik ben de

Kullandığım halde düştü o yüzden kafam çok karıştı claxen die iğne kullandim tekrar düşünmeye korkuyorum ne yapacağım bilmiyorum

Bende bu testi yaptirmayi dusunuyorum hatta kurtaj sonrasi 3. Ayin dolmasini bekliyorum benimde 9. Haftada kalbi durdu bebegimin ben kromozom olduguna inanmiyorum kromozom sorunu olan bebek 9 haftalik olana kadar mutlaka bir problem cikartir gibi geliyor aniden durup dururken kalbi duruyorsa bence sorun baska biseydir

Aynen oyle kaderde varsa ne yaparsan yap hepsi bos bende ilk düşüğümde doktor 1 kere kurtaj oldun hep olacak diye birsey yok 1 tane saglikli çocuğun var demekki sorun yok dedi bende kalp atisi durdugu için kurtaj olmustum doktor bundan sonra olmaz iyi düşün dedi 3 ay korundum 5.ayimda tekrar gebe oldugumu öğrendim deger en son 562 gördü ve dusmeye basladi kimyasal dedi oda kismet olmadı yeni 0 landi degerim bence yasta etkili ilk kızıma 23te gebe kaldim hicbirseyden haberim yoktu kimyasal nedir pihtilasma nedir vs gebe kaldim ve dogurdum simdi yas 30 zaman ve dusukler sonucu bilmediğim kalmadıAllah bundan sonrakilere saglik sihhat versin hayirlisiyla gebe kalip doğurmayı nasip etsin

Amin canim sağlıklı bi evlatin olduğu için gercekten sevindim o kadar çok istiyorum ki hayallerim varki anlatamam Allah im nasip eder insallah hastaliklar da ondan sifalarida ondan geliyor rabbim yardimcimiz olsun

Aynen canım hakkimizda hayırlısı ne ise o olsun insallah Allah hepimize sağlıklı gebelikler sağlıklı doğumlar nasip eder AMİNNNN

merhaba arkadaşlar ben beş kasımda kürtaj oldum bebeğim 9+5 de kalbi durmuş kan pıhtılaşması için test yaptırdım birşey çıkmadı bir doktor bebek sakattır ondan dedi ama ben korkuyorum cok tavsıye edılen başka bir doktora gıttım oda yine hamile kaldıgında hem igne hem ilaç kullan dedi kan pıhtılaşma için çok kararsızım kullanıp kullanmama konusunda bu konuda önerileriniz nedir

Bende yaptırdım canım pihtilasma çıkmadı hamile kaldığında birsey kullanmana gerek yok o pihtilasma sorunu olanlar icin geçerli tabi yine once doktorun bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…