Kan pihtilasmasi

HANGİ bölüme gidicez peki baktirmak icin ve ne dememiz gerekiyo
Ben genetik e gittim ozeldeki doktorum oraya kan vermem gerektigini soledi.devlet hastanesinde yapılıyor sadece bibde üni hastanesinde devlet hastanesinde 15 güne sonuç çıkacak ins.gen bozukluğu oldugubicin genetik e gittim ordaki doktor da baya soru sordu kaç kardeşsiniz ailenizde sakat ölü doğum var mı gibisinden

Trombofili paneli testi yaptirmak istiyorum deyin

Sonu çıkana kadar bebek asprinı kullanacagim.sonuca göre tedaviye başlayacağız ins gerek kalmaz.ama önemli bi sorun aksatmadan gelmez

Arkadaslar hepinize geçmiş olsun ben won wilibrand hastasiyim kan pihtilasmasi yani doktor gebe kalirsam igneyle ilaci sordum hayir zaten sende pihtilasma var sen kendini hemen öldürmek mi istiyorsun dedi yani gebelik oldugunda ilacla igne yok dedi kafam resmen corba oldu ya

Bndede kan pirtilasmasi var canim hamilelik boyunca gunde bir sefer kan sulandirici igne vuruyorum gobekten suanda 35. Haftamdayim cok sukur bundan oncekiler ilki bos gebelik ikinci bebegim karnimda ölmustu tabi Allahin takdiri hersey ama vesile oldu bu igne bana ignenin bircok faydasi var

Benimde ilk gebeliğim gelişmediği için 9. Haftada kürtaj oldum. Benimde patolojim temiz çıktı.Doktorum kan pıhtılaşmasından süphelendi. Bu arada başka doktora göründüm kürtaj sonrası o doktorum dedi kan pıhtılasması diye. Bana tekrar gebe kalırsam iğne kullanacağımı söyledi. Öğrendiğim günden beridir kullanıyorum çok şükür 17 haftalıgız. Yinede başka doktora görün yada doktoruna ben bu testi yaptırmak istiyorum de canım. Tekrar hayal kırıklığına uğrama :)

Bu kadar erken bebek kayiplari pihtilasmadan kaynaklanmiyor ..buyuk ihtimalle bebekte kromozom bozuklugu saglikli ciftlerin başina da gelebiliyor
Hayor arkadasim benimde 8 haftalik kalbi durdu ve kan pihtilasmasi cikti test sonucu kalp durmalarinda pihtilasma cikabiliyor bende cikti mesela...her ihtimale karsi tedt yapin arkadaslar bebek kayiplarinda...ilk bebek kaybedince kromozom bozuklugu dendi erken gebelikler oyledir dendi meger kan pihtilasmasi varmış.2. Bebegimin kalbi durduktan sonra testte anlaşıldı erken önlem almak gerek

Peki bunun önlemi ney test yaptirinca sonuc kan pihtilasmasi cikinca onlem.olarak ne yapiyolar

Peki bunun önlemi ney test yaptirinca sonuc kan pihtilasmasi cikinca onlem.olarak ne yapiyolar
Cnm önlem olarak coraspirin verildi bana kani sulandiriyorlar...Hamile kaldığın anda da ilk günden hemem igneye geçiliyor..gecen gün kamda çıkınca bana hemen igne baslandi karından mesela

Limonlu su pıhtılaşmaya iyi geliyomuş saraçoğlu hocanın sitesine bakın orda detaylı yazar

Kızlar Allah hepinize şifa versin hepinize sağlıklı bebekler dünyaya getirmeyi nasip etsin.İnşallah İnşallah

Ben doktorlari iki gruba ayiriyorum 1.normal kadin dogumcular 2 .docent ve prof perinatologlar ...simdi 1 numaradakiler erken gebelik kayiplarini pihtilaşmadan kaynaklandigini söylüyorlar. 2 numaradakiler pihtilasmadan 8 hafta oncesi kayip yasanmasi mumkun degil diyorlar ..benim 3 kaybim ve pihtilasmam bu forumdaki herkesten de daha fazla. faktor 5 homozigot düşünün artik . o kadar doktor doktor gezdim ki inanamazsin istanbuldaki en iyi proflara da gittim.pihtilasma testlerimi gostermeme ragmen pihtilasmayi ciddiye almadilar zaten en yuksek doz igne kullandim daha ne olcak yine dekalpleri durdu ..herkes igne kullaniyor işe yariyor diye düşünuyor ama aslinda bebek cok saglikli 3 aya kadar igne kullanmazsa zaten yasayacak.pihtilaşma faktoru 12 haftadan sonra devre giriyormus 5 aylik bebek ölümleri gibi . Ilk gebelik kayiplarinda ben de oh sebep bulundu .her sey bir igneye bakiyor diye dusunuyordum ama profesyonel destekler alinca artik inanmamaya başladim

Bende doktorumla konustum pzrtsi halamin kizino ve teyzemin kizinin durumunu soyledim genetik olabilir mi test yaptrmam gerekiyo mu dedim oda evet olabilir ama suanda testlerin pozitif cikar cunku hamilelikte pihtilasma artiyormus oyizden onlem amacli coraspirin verdi. Onu kullaniyorum hergun. Ve butun dediklerinin dogru oldugunu kuzenimjn 5 aylik bebegini kaybetmesinden biliyorum herseyin Allah tan duguna inaniyorum ve tevekkul ediyorum ama Allah ta onlemimizi almamizi istiyor oyuzden soruyorum benim icin suan coraspirin yeterli mi ne yapmam gerek bi hemotolaga gidiyim mi yani?

Senin kayiplarin kac haftalikti

Kizlar bugunde gittim kan pihtilasmasi degil kan pihtilasmamasi varmışsonunda buldular teşhisi ilk kizima normal doğum yapmıştım bir problem olmadi bundan sonraki gebeligim de normal doğum kesinlikle yapamazmisim benimde apayri cok dikkatli ol dedi normal yasamda da biryerim kanasa durmuyor özellikle burun kanamam da

Canim senin daha once kayiplarin olmamiş ve pihtilasma testlerin de yok henüz .o
Yuzden hiçbir doktor sana igneyi başlatmaz sadece coraspin verebilirler aslinda gebeligin cok yeni bu durumda da mi test yapmiyorlar. bir de mesela bende faktor 5 geninden homozigot ciktim ben hamile de olsam test sonucu ayni hamile olmasam da test sonucu degişmez doktorun yanlis mi anladi acaba seni 4 tane gene bakiliyor normalde zaten hamileligin başindasin şu an ne pihtilaşmasi olcak ki eger paraya kiyarim diyorsan ozel labav.da yaptir gitsin hematolog sana şu aşamada yardimci olmaz ama genetik doktorlari sana kesin bilgi verirler. bence bu genetik pihtilasma testleri hamileyken sonucu farkli cikartacagıni düşünmüyorum ..

Yani aslinda genetik testin hamilelikle bencede alakasi yok kromozomlar hamilelikte degismiyor yani doktorum sanirim gercekten beni yanlis anladi. Bilmiyorum acikcasi napicagimi Allah a emanet edicem gibime geliyo ama:))

Offf benim 2 iken zor durumlar yasadim allah sana yardim etsin iyi düşün igneler çözüm degil diye bakma sakin rahat olursan ignelerde çözüm olur ...ben suan 5 haftalik olacam hem coraspirin hem igne kullanmaya basladim ins allah izin verirse birsey olmaz zaten rahat olmaya çalışıyorum bi yandan da korkuyorum ...rabbim korusun ins onu diyorum...Allah yardımcı olsun ikimizede ins

Bana doktor clexan igne verdi ama coraspirine de devam günde bi tane dedi baska doktor ise coraspirini birak sadece igne dedi sizce ne yapayim cok kararsız kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…