- 22 Ocak 2014
- 810
- 291
- 323
- 35
Canım rapor için tek hekim raporu yetiyor uzman kadındoğumcu olması yeterli bende 5,5 aydır kullanıyorum sadece ilk kutusunu parayla aldım daha sonrakilere ücret ödemedimkızlar bende clexsan a başlıycam 0.4 lük. rapor çıkartsam ödeme yapıcam mı yine de
Bugün üç kütü aldım . 10 ar tane var içinde . Bir aylık yanı 40 TL ödeme yaptım . Muayene ve reçete toplam 53 TL ödemiş oldum eczaneye. Ücretsiz alan arkadaşlarım oldugunu söyledim. Eczacı kontrol etti zorunluluk gerektirmeyen bi durum olduğu için ücretsiz olmaz dedi. Tanı kısmında N96-HABiTUEL ABORTUS yazıyor sizinkinde ne yazıyor kiCanım rapor için tek hekim raporu yetiyor uzman kadındoğumcu olması yeterli bende 5,5 aydır kullanıyorum sadece ilk kutusunu parayla aldım daha sonrakilere ücret ödemedim
Tanıda pıhtılaşma bozukluğu pai mutasyonu yazıyor canım numarasını bilmiyorumBugün üç kütü aldım . 10 ar tane var içinde . Bir aylık yanı 40 TL ödeme yaptım . Muayene ve reçete toplam 53 TL ödemiş oldum eczaneye. Ücretsiz alan arkadaşlarım oldugunu söyledim. Eczacı kontrol etti zorunluluk gerektirmeyen bi durum olduğu için ücretsiz olmaz dedi. Tanı kısmında N96-HABiTUEL ABORTUS yazıyor sizinkinde ne yazıyor ki
canım ben de dün başladım ilk kezMerhaba kızlar bende 22. Haftadayım ve dün başladım iğnelere . Ama korkmuyor değilim , ilk bebeğim olucak Allah'ın izini ile
İnşallah hepimiz hayırlısı ile alırız bebeklerimizi kucağımıza
Can'ım ücret ödüyormusun sen iğnenin adı neHanımlar ben sağlık ocağımda ki aile doktoruma 1 koli yazdırdım 9 paket var kolinin içinde . Raporumu gösterdim yazdırdım .
Hamileliğimin ilk ayından itibaren kullanıyorum . Artık ustalaştım iğneleri yaparken :)
Canım benimde clexsan 0.4 . raporum olmasına rağmen üç kutu için 53 TL ödedim. Ücretsiz alan arkadaşlar var sanırım. Tanı kısmında ne yazması gerekiyor ki . Benimkinde N96- Habituel ABORTUS yazıyorRaporunla alakali bi sorun vardir benim raporumuda ilk yazdiklarinda bi eksiklik sanirim yapilmis ondan dolayi 10 kutuya 100 tl ucret çıkti eczanede,ilać raporlariyla ilgili oldukca bilgiliyim yillarca bu ilaçlarin raporunu kendim yazdim...tani ilaç uyumsuzlugu veya bu ilaci karsilamasi icin rapora eklenmesi gereken başka brosodr varsa bu eksik yazildiginda eczaneden ucret cikar.banada aynisi yapildi ve düzeltildi bunun karsiliginda cikan 100 tl yide ödemedim...
Tanidan dolayi çıkıyo canm işte o ücret ben 10 kutuya 20 tl filan vermştm taniyi tam hatırlamıyorum gebelikte venoz yetmezlik gibi bişeydi net olarak sana ögrenip söylerimCanım benimde clexsan 0.4 . raporum olmasına rağmen üç kutu için 53 TL ödedim. Ücretsiz alan arkadaşlar var sanırım. Tanı kısmında ne yazması gerekiyor ki . Benimkinde N96- Habituel ABORTUS yazıyor
Çok sevinirim canımTanidan dolayi çıkıyo canm işte o ücret ben 10 kutuya 20 tl filan vermştm taniyi tam hatırlamıyorum gebelikte venoz yetmezlik gibi bişeydi net olarak sana ögrenip söylerim
Yok hiç para ödemiyoruz clexane 0,4 kullanıyorum canımCan'ım ücret ödüyormusun sen iğnenin adı ne
canım bende yeni kullanmaya başladım.rapor olmasına rağmen ücret ödedim. senin tanı kısmında ne yazıyor.Yok hiç para ödemiyoruz clexane 0,4 kullanıyorum canım
canım develt hastanesinde kadın doğumcu çıkardı. tanı kısmında habituel abortus yazıyor. sanırım bununla alakalı doktorla bi görüşmem lazımVenoz tromboemboli proflaksisi yazıyor raporumda. Hem homozigot hem heterozigot değerleri çıkmıştı sonuçlarımda . İkinci gebelik döneminde iki kaybım var . Belki hastane farkından dolayı ücret çıkabilir mi acaba iğneler için? Üniversite hastanesinde çıkardık raporu. Senin özel hastaneden mi?Tutuy
Sen rapor için gerekli olan genetik test yaptırdın mı peki? Yoksa düşüğün için önlem amaçlı mı verdi? Kaç kaybın var?canım develt hastanesinde kadın doğumcu çıkardı. tanı kısmında habituel abortus yazıyor. sanırım bununla alakalı doktorla bi görüşmem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?