Kan sulandırıcı clexane veya hibor tarzı iğne kullananlar

Arkadaşlar bende kullanmaya başladım ama göbekten yapamıyorum iğneyi sizler nasıl yapıyorsunuz

Ben geçen ay kullandım clexan 04 luk gobekten yapiyodum 10 dakka önceden buz koyuyodum uyusturuyodum sonra gobegimi sıkıp yapiyodum igneyi çok minik bi acı oluyodu tavsiye ederim

kizlar doktora sormadan fazlafan kan sulandirici ve igne kullanmayin her cesit mutasyon icin ayri bir doz var bu dozu da doktor belirler ancak test sonuclariniza gore. ustelik hic bir kan sulandirici igne kesin olarak bilimsel acidan kanitlanmis degil. yani siz dua etmeyi birakmayin.

her gun olmak uzere gobekten 3 aydir neredeyse kullaniyorum. 3500hibor 0.2 kullanima hazir igne. donusumlu olarak gobek kol ve bacaktan yapmaya calistim. bacakta beze oluatu morardi iz kaldi malesef. koldan yaptim kolumu oynatamadim. herkesin cildi farklidir tabi ki.. ben de gobekten igne dedigi icin ilerleyen zamanlarda gobek siser diye kol bacagi sonlara sakliyorum.. bir de gobekten onceleri kolaylikla yapiyordum ayni yerlere yapmaktan ki fazla secenegimiz yok, artik igne batmamaya basladi. bazen bi kac yere batiriyorum canimi acitiyorsa cekiyorum. acitmiyorsa iyice batirip vuruyorum. yavas yaparsam cok bekletmis oluyor ve kan geliyor. hizli yaparsam ilac zerk olurken fena can yakiyor..

kisaca ben de ne yapacagimi sapittim. daha da insallah alti ay var...

kızlar bende clexsan a başlıycam 0.4 lük. rapor çıkartsam ödeme yapıcam mı yine de

rapor cikti benim saglik ocagindan yazdirdim ama fark 17tl. onu yine odedim..

heyet raporu cikarinca 9 kutu bile yaziyorlarmis farksiz bedava ama hic bir ozel hastane buna yanasmiyor cunku ilac yazdirmak icin her gittiginde kayit actirmak ve bi 60-70 tl. vermek zorundasin..

kızlar bende clexsan a başlıycam 0.4 lük. rapor çıkartsam ödeme yapıcam mı yine de
Canım rapor için tek hekim raporu yetiyor uzman kadındoğumcu olması yeterli bende 5,5 aydır kullanıyorum sadece ilk kutusunu parayla aldım daha sonrakilere ücret ödemedim

Canım rapor için tek hekim raporu yetiyor uzman kadındoğumcu olması yeterli bende 5,5 aydır kullanıyorum sadece ilk kutusunu parayla aldım daha sonrakilere ücret ödemedim
Bugün üç kütü aldım . 10 ar tane var içinde . Bir aylık yanı 40 TL ödeme yaptım . Muayene ve reçete toplam 53 TL ödemiş oldum eczaneye. Ücretsiz alan arkadaşlarım oldugunu söyledim. Eczacı kontrol etti zorunluluk gerektirmeyen bi durum olduğu için ücretsiz olmaz dedi. Tanı kısmında N96-HABiTUEL ABORTUS yazıyor sizinkinde ne yazıyor ki

Tanıda pıhtılaşma bozukluğu pai mutasyonu yazıyor canım numarasını bilmiyorum

Merhaba kızlar bende 22. Haftadayım ve dün başladım iğnelere . Ama korkmuyor değilim , ilk bebeğim olucak Allah'ın izini ile

İnşallah hepimiz hayırlısı ile alırız bebeklerimizi kucağımıza

C
Merhaba kızlar bende 22. Haftadayım ve dün başladım iğnelere . Ama korkmuyor değilim , ilk bebeğim olucak Allah'ın izini ile

İnşallah hepimiz hayırlısı ile alırız bebeklerimizi kucağımıza
canım ben de dün başladım ilk kez

Hanımlar ben sağlık ocağımda ki aile doktoruma 1 koli yazdırdım 9 paket var kolinin içinde . Raporumu gösterdim yazdırdım .
Hamileliğimin ilk ayından itibaren kullanıyorum . Artık ustalaştım iğneleri yaparken :)

Can'ım ücret ödüyormusun sen iğnenin adı ne

Canım benimde clexsan 0.4 . raporum olmasına rağmen üç kutu için 53 TL ödedim. Ücretsiz alan arkadaşlar var sanırım. Tanı kısmında ne yazması gerekiyor ki . Benimkinde N96- Habituel ABORTUS yazıyor

Canım benimde clexsan 0.4 . raporum olmasına rağmen üç kutu için 53 TL ödedim. Ücretsiz alan arkadaşlar var sanırım. Tanı kısmında ne yazması gerekiyor ki . Benimkinde N96- Habituel ABORTUS yazıyor
Tanidan dolayi çıkıyo canm işte o ücret ben 10 kutuya 20 tl filan vermştm taniyi tam hatırlamıyorum gebelikte venoz yetmezlik gibi bişeydi net olarak sana ögrenip söylerim

Venoz tromboemboli proflaksisi yazıyor raporumda. Hem homozigot hem heterozigot değerleri çıkmıştı sonuçlarımda . İkinci gebelik döneminde iki kaybım var . Belki hastane farkından dolayı ücret çıkabilir mi acaba iğneler için? Üniversite hastanesinde çıkardık raporu. Senin özel hastaneden mi? Tutuy

canım develt hastanesinde kadın doğumcu çıkardı. tanı kısmında habituel abortus yazıyor. sanırım bununla alakalı doktorla bi görüşmem lazım

canım develt hastanesinde kadın doğumcu çıkardı. tanı kısmında habituel abortus yazıyor. sanırım bununla alakalı doktorla bi görüşmem lazım
Sen rapor için gerekli olan genetik test yaptırdın mı peki? Yoksa düşüğün için önlem amaçlı mı verdi? Kaç kaybın var?
Test sonucu olmadan bu tanı konmuyormuş çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…