Çok tşkler inşallah en kısa zamanda güZel haberler alırız bana sarımsak yasak ama ben döner yiyordum dönerin içinde varmış bugün öğrendim çok kötü oldum panikledim acaba birsey olur mu yine kaybeder miyimbacağımdan
Canım sarımsak niye yasak?Çok tşkler inşallah en kısa zamanda güZel haberler alırız bana sarımsak yasak ama ben döner yiyordum dönerin içinde varmış bugün öğrendim çok kötü oldum panikledim acaba birsey olur mu yine kaybeder miyim
Bende ilk vuruşta olmuştu. Sonra hiç olmadı diye seviniyordum. Dünkü yine morardı. Ben soğuk jel kompresle vuruyorum. Dün az beklettim, belki ondandır.merhaba arkadaşlar ben de hibor coraspin progesteron kullanıyorum.6 haftalık hamileyim.karnımdan yapıyom iğneleri ama morarma oluyor sizdede böyle bir durum varmı...
Canım benim de başlarda morarma olmuştu da. Ama sonra alışıyor sanırım norarmıyor. Bazen nokta gibi kırmızı oluyor. Alışırsın sen de.merhaba arkadaşlar ben de hibor coraspin progesteron kullanıyorum.6 haftalık hamileyim.karnımdan yapıyom iğneleri ama morarma oluyor sizdede böyle bir durum varmı...
Canim morarmamasi için iğneyi yaptıktan sonra kesinlikle ovalamicaksin ovalarsan morarir. Sadece bi kac dk bastırıcaksin. Ignenin kullanma talimatibda da yaziyo ayriyeten igneyi nasil yapmam gerektigini öğreten eczacida oyle soylemisti bende bir bucuk aydir kullaniyorum bi kere bile morarmadi.merhaba arkadaşlar ben de hibor coraspin progesteron kullanıyorum.6 haftalık hamileyim.karnımdan yapıyom iğneleri ama morarma oluyor sizdede böyle bir durum varmı...
Canım sarımsak niye yasak?
İnanmıyorum yaSadece sarımsak değil çikolata balık ve balık ürünleri Fındık Fıstık kepek ve kepekli ürünler yapay tatlandırıcılar maydanoz tere toka nane bezelye soya fasulyesi ve daha birçok şey yasak doktor bu perhiz i yapmazsa. Hibor fazla etkili olmaz bebeğe kan gitmez dedi
Korkma hemen ama mutlaka bir doktora danış inşallah bir sıkıntı yoktur benim doktorum sıkı sıkı tembihledi yememem için.belki her bünyede farklıdır ama mutlaka sormalısınİnanmıyorum yaben bunkarın neredeyse hepsini yiyorum. İnş iyidir bebeğim
benim Dr hiç bunlardan bahsetmedi balık ne alaka balık Yağı verdi içiyorum hergün Fındık badem ceviz bunlarda Bebeğin Gelişimi için cok önemli ilk kez duydumSadece sarımsak değil çikolata balık ve deniz ürünleri roka maydanoz tere nane bütün yapay tatlandırıcılar kepek ve kepek ürünleri Fındık Fıstık ceviz sarı leblebi ve daha birçok şey yasak yersen hibor 3500 fazla etkili olamaz bebeğe kan gitmez dedi doktorum
Bana izin vermedi uzun bir liste verdi belki Bendeki pırtılaşma sizinkinden fazladır hibor 3500 Progestan folik asit Prednol corasprin kullanıyorumbenim Dr hiç bunlardan bahsetmedi balık ne alaka balık Yağı verdi içiyorum hergün Fındık badem ceviz bunlarda Bebeğin Gelişimi için cok önemli ilk kez duydum
Bende hibor 3500 folik asit coraspin kullanıyorum bnm Dr U MA göre pıhtılaşma yok ama genetik uzman ve hemotolog kullanmamı önerdi gidince sorarım konrtroleBana izin vermedi uzun bir liste verdi belki Bendeki pırtılaşma sizinkinden fazladır hibor 3500 Progestan folik asit Prednol corasprin kullanıyorum
Bende pırtılaşma varmış ilk iki bebeğimi de bu Yüzden kaybetmişim öyle söyledi işte herkesin hastalığı farklı aynı ilaçları kullansak bileBende hibor 3500 folik asit coraspin kullanıyorum bnm Dr U MA göre pıhtılaşma yok ama genetik uzman ve hemotolog kullanmamı önerdi gidince sorarım konrtrole
Bende 3 kez kaybettimBende pırtılaşma varmış ilk iki bebeğimi de bu Yüzden kaybetmişim öyle söyledi işte herkesin hastalığı farklı aynı ilaçları kullansak bile
bu arada ıgneyı vuralı 5 gun oldu karnım mosmos sımdıden sızın de mı oyleMrb bende de pıhtılasma cok fazla faktor 5 homozigotum dıger genlerım de heterozıgot .5 haftalık hamıleyım kullandıklarım clenexe 0.8 . cor aspırın..folık asıt . ama merak edıyorum herkes baska turlu kullanıyor acaba yeterlı oranda sulandırıyor mu kanımzı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?