Kan sulandırıcı clexane veya hibor tarzı iğne kullananlar

Canım sarımsak niye yasak?

merhaba arkadaşlar ben de hibor coraspin progesteron kullanıyorum.6 haftalık hamileyim.karnımdan yapıyom iğneleri ama morarma oluyor sizdede böyle bir durum varmı...

merhaba arkadaşlar ben de hibor coraspin progesteron kullanıyorum.6 haftalık hamileyim.karnımdan yapıyom iğneleri ama morarma oluyor sizdede böyle bir durum varmı...
Bende ilk vuruşta olmuştu. Sonra hiç olmadı diye seviniyordum. Dünkü yine morardı. Ben soğuk jel kompresle vuruyorum. Dün az beklettim, belki ondandır.

Canım benim de başlarda morarma olmuştu da. Ama sonra alışıyor sanırım norarmıyor. Bazen nokta gibi kırmızı oluyor. Alışırsın sen de.

Bende su an hibor kullaniyorum doğumda sonrada lohusalik bitene kadar kullanmam gerektigi söylendi. Doğumdan sonra birakirsam pihti yüzünden felç olma riski varmış özellikle en riskli dönem lohusalikmis. Benim su an merak ettigim siz bebeginizi kucaginiza alabildiniz mi?

Canim morarmamasi için iğneyi yaptıktan sonra kesinlikle ovalamicaksin ovalarsan morarir. Sadece bi kac dk bastırıcaksin. Ignenin kullanma talimatibda da yaziyo ayriyeten igneyi nasil yapmam gerektigini öğreten eczacida oyle soylemisti bende bir bucuk aydir kullaniyorum bi kere bile morarmadi.

Sadece sarımsak değil çikolata balık ve deniz ürünleri roka maydanoz tere nane bütün yapay tatlandırıcılar kepek ve kepek ürünleri Fındık Fıstık ceviz sarı leblebi ve daha birçok şey yasak yersen hibor 3500 fazla etkili olamaz bebeğe kan gitmez dedi doktorum

Canım sarımsak niye yasak?

Sadece sarımsak değil çikolata balık ve balık ürünleri Fındık Fıstık kepek ve kepekli ürünler yapay tatlandırıcılar maydanoz tere toka nane bezelye soya fasulyesi ve daha birçok şey yasak doktor bu perhiz i yapmazsa. Hibor fazla etkili olmaz bebeğe kan gitmez dedi

İnanmıyorum ya ben bunkarın neredeyse hepsini yiyorum. İnş iyidir bebeğim

İnanmıyorum ya ben bunkarın neredeyse hepsini yiyorum. İnş iyidir bebeğim
Korkma hemen ama mutlaka bir doktora danış inşallah bir sıkıntı yoktur benim doktorum sıkı sıkı tembihledi yememem için.belki her bünyede farklıdır ama mutlaka sormalısın

benim Dr hiç bunlardan bahsetmedi balık ne alaka balık Yağı verdi içiyorum hergün Fındık badem ceviz bunlarda Bebeğin Gelişimi için cok önemli ilk kez duydum

benim Dr hiç bunlardan bahsetmedi balık ne alaka balık Yağı verdi içiyorum hergün Fındık badem ceviz bunlarda Bebeğin Gelişimi için cok önemli ilk kez duydum
Bana izin vermedi uzun bir liste verdi belki Bendeki pırtılaşma sizinkinden fazladır hibor 3500 Progestan folik asit Prednol corasprin kullanıyorum

Bana izin vermedi uzun bir liste verdi belki Bendeki pırtılaşma sizinkinden fazladır hibor 3500 Progestan folik asit Prednol corasprin kullanıyorum
Bende hibor 3500 folik asit coraspin kullanıyorum bnm Dr U MA göre pıhtılaşma yok ama genetik uzman ve hemotolog kullanmamı önerdi gidince sorarım konrtrole

Bende hibor 3500 folik asit coraspin kullanıyorum bnm Dr U MA göre pıhtılaşma yok ama genetik uzman ve hemotolog kullanmamı önerdi gidince sorarım konrtrole
Bende pırtılaşma varmış ilk iki bebeğimi de bu Yüzden kaybetmişim öyle söyledi işte herkesin hastalığı farklı aynı ilaçları kullansak bile

Slm kizlar bugün genetik sonucumu aldim homozigot cikdi doktorum hibor5000 yazmis benm saglk guvencem yok ne yapacagimi bilmiyorum esim bagkur borclusu lütfen fikri olan yardim etsin cok uzgunum :-(

Merhaba arkadaslar bende hibor 3500 kullaniyorum dr um senin icin en uygun saatte vurulabilirsin dedi. Benim aklima takilan bazen saat farki oluyor maksimum 3 saat gecikme ornegin. Bunun bir sakincasi var mı? Dr unuz bununla ilgili bir bilgi verdi mi? Benim dr um cok titiz biri eger saat farki cok onemli olsaydi muhakkak bunu soylerdi ancak siz ve sizin dr lariniz bu konuda ne dusunuyor?

Mrb bende de pıhtılasma cok fazla faktor 5 homozigotum dıger genlerım de heterozıgot .5 haftalık hamıleyım kullandıklarım clenexe 0.8 . cor aspırın..folık asıt . ama merak edıyorum herkes baska turlu kullanıyor acaba yeterlı oranda sulandırıyor mu kanımzı

bu arada ıgneyı vuralı 5 gun oldu karnım mosmos sımdıden sızın de mı oyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…