Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Kizlar merhabalar bende 2 gun once teatte silik gordum ve kana gttim 145.5 cikti daha sonrada bugun 2 gun sinra bi test yaptigim belirgin cizgiyi goedum cizgi belirginlestivine gorw kan degerimde artmismidir sizce korkuyorum artmiyicak diye
Artmıştır kan sonucun iyi çıkmış ben ilk yapptırdığımda 22 çıkmıştı silik çizgi çıkıyordu:)

Arkadaşlar merhaba. Ben de bugün test yaptim. Doktordan pek bişey anlamadım. Burdan da baktim da kendiminkini yorumlayamadim. Hamile olmadığım kesin gibi ama size de sormak istedim umut var mi diye. Değer 3.14 çıktı
adet günün geçmediyse normal bir sonuç, artabilirde qartmayabilirde, adetinin geçmesini bekle 2 gün dahi geçse 100 lerde çıkıyor.

belki görünmeyebilir bugün canım. vajinal ultrasonla görünür bence. doktordan gelince haber ver :)
canım ben doktordan geldim keseyi gördüm çok şükür minicik ya Rabbimin bir mucizesi insan inanamıyor doktor dış gebelik ya da kimyasal yok dedi rahim içinde kese dedi bakalım canım hayırlısı haftaya gidecem haftaya bebeği görürüm sanırım çok heyecanlı anlar:)

ayy çok sevindim darısı başıma inşallah haftaya :)

Kaçıncı haftada gördün

Arkadaslar merhabalar,

Dun 6.46 idi bugun 9.50 ye cikti.progestana basladim vajinal...buna benzer bir durumla degeri saglikli yukselen var mi?

Adet günümdü 20 çıktığında canım. Ondan önce kan yaptırmamıştım.

benim adet günüm 4 gün geçtiğinde kan tahlilim 23.77 çıktı, yarın akşam tekrar gidicem artış var mı diye ama biraz düşük bir değer değil mi, korkuyorum olumsuz şeyler duyucam diye

Adetim 10 gün gecikti. Saglik ocaginda Kan tahlili yaptırdım hcg 176 çıktı. Doktor ve ebe değer dusuk. Bu durumda daha yuksek olmalıydı dedi. Uç gün sonra gel yeniden kan tahlili alalım dediler. Direk doktora mi gitsem yoksa beklesem mi? Bu değer çok mu düşük

Bugün beta hcg katlanıcak mı diye kan verdim ama çok hafif kahverengi lekem var korkuyorum bugün normalde adet günüm. normal mi bu sizce?

Bugün beta hcg katlanıcak mı diye kan verdim ama çok hafif kahverengi lekem var korkuyorum bugün normalde adet günüm. normal mi bu sizce?
Canim kan sonucun ciktiktan sonra doktora gozuk burlarda okumustum adet gunu kahverwngi lekelenme oluyormuş bazilarinda ama sen doktora gozuk yine

Slm Kizlar ben bugun kan sonucunu aldim 4+4 benimhesabima gore deger 1405 cikti ii mi ?? Aksam dr a gidiyorum o bakar..
raporda 4.hafta 158-31795 olmasi lazim diyor ona bakarsak acaba biraz dusuk mu ki
size degerim iyi mi.. su cok yuksek olan degerler beni korkuruyor.. Allah rizasi icin bilen varsa cvp yazsin..

Canim benimde ole 10gunu gecti ama degerim cok dusuk seninkindende dusuk... bakalim insAllah cc bi sknti yoktur

Canim kan sonucun ciktiktan sonra doktora gozuk burlarda okumustum adet gunu kahverwngi lekelenme oluyormuş bazilarinda ama sen doktora gozuk yine

kimyasal gebelikmiş canım. tahlil yaptırmasam anlamicakmışım zaten. sabahki akıntı da adet başlangıcıymış. değerim 103 ten 91e düşmüş 2 günde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…