Ayni canim ayni marka aksama gidicem yine kan vericem arttysada yarin doktora insallah korkuyorum artmiyicak diyeeğer testin markası aynı ise büyük ihtimalle artmıştır canım :)
Artmıştır kan sonucun iyi çıkmış ben ilk yapptırdığımda 22 çıkmıştı silik çizgi çıkıyordu:)Kizlar merhabalar bende 2 gun once teatte silik gordum ve kana gttim 145.5 cikti daha sonrada bugun 2 gun sinra bi test yaptigim belirgin cizgiyi goedum cizgi belirginlestivine gorw kan degerimde artmismidir sizce korkuyorum artmiyicak diye
adet günün geçmediyse normal bir sonuç, artabilirde qartmayabilirde, adetinin geçmesini bekle 2 gün dahi geçse 100 lerde çıkıyor.Arkadaşlar merhaba. Ben de bugün test yaptim. Doktordan pek bişey anlamadım. Burdan da baktim da kendiminkini yorumlayamadim. Hamile olmadığım kesin gibi ama size de sormak istedim umut var mi diye. Değer 3.14 çıktı
İnsallah canim sen ilk bata ne kadar varken yaptirdinArtmıştır kan sonucun iyi çıkmış ben ilk yapptırdığımda 22 çıkmıştı silik çizgi çıkıyordu:)
Teşekkür eederm cevap verdiğin için canm. Iki üç gün daha bekleyecemadet günün geçmediyse normal bir sonuç, artabilirde qartmayabilirde, adetinin geçmesini bekle 2 gün dahi geçse 100 lerde çıkıyor.
canım ben doktordan geldim keseyi gördüm çok şükür minicik ya Rabbimin bir mucizesi insan inanamıyor doktor dış gebelik ya da kimyasal yok dedi rahim içinde kese dedi bakalım canım hayırlısı haftaya gidecem haftaya bebeği görürüm sanırım çok heyecanlı anlar:)belki görünmeyebilir bugün canım. vajinal ultrasonla görünür bence. doktordan gelince haber ver :)
canım ben doktordan geldim keseyi gördüm çok şükür minicik ya Rabbimin bir mucizesi insan inanamıyor doktor dış gebelik ya da kimyasal yok dedi rahim içinde kese dedi bakalım canım hayırlısı haftaya gidecem haftaya bebeği görürüm sanırım çok heyecanlı anlar:)
sağol canım darısı başına gerçekten başka duygular inşallah bebeği de görürüm haftaya 6 haftalık olmuş olacak inşallah görünürayy çok sevindim darısı başıma inşallah haftaya :)
Kaçıncı haftada gördüncanım ben doktordan geldim keseyi gördüm çok şükür minicik ya Rabbimin bir mucizesi insan inanamıyor doktor dış gebelik ya da kimyasal yok dedi rahim içinde kese dedi bakalım canım hayırlısı haftaya gidecem haftaya bebeği görürüm sanırım çok heyecanlı anlar:)
canım 5. haftadayım şuanda idrara sıkışık gittim ultrasonda göründüKaçıncı haftada gördün
Adet günümdü 20 çıktığında canım. Ondan önce kan yaptırmamıştım.İnsallah canim sen ilk bata ne kadar varken yaptirdin
Adet günümdü 20 çıktığında canım. Ondan önce kan yaptırmamıştım.
Canim kan sonucun ciktiktan sonra doktora gozuk burlarda okumustum adet gunu kahverwngi lekelenme oluyormuş bazilarinda ama sen doktora gozuk yineBugün beta hcg katlanıcak mı diye kan verdim ama çok hafif kahverengi lekem var korkuyorumbugün normalde adet günüm. normal mi bu sizce?
Adetim 10 gün gecikti. Saglik ocaginda Kan tahlili yaptırdım hcg 176 çıktı. Doktor ve ebe değer dusuk. Bu durumda daha yuksek olmalıydı dedi. Uç gün sonra gel yeniden kan tahlili alalım dediler. Direk doktora mi gitsem yoksa beklesem mi? Bu değer çok mu düşük
Canim kan sonucun ciktiktan sonra doktora gozuk burlarda okumustum adet gunu kahverwngi lekelenme oluyormuş bazilarinda ama sen doktora gozuk yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?