Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Cok tesekkur ederim, bugu regl gunum oldugundan bu deger dusuk degilmi acaba?

canım döllenmenin ne zaman olduğunu bilemezsin, ondan dolayı bence çok takılma düşüklüğe. artması önemli, 2 günde bir 2 kat.. inşallah düzgün bir şekilde artar, haber ver mutlaka
Dr umda o şekilde soyledi, pozitif gebelik olarak gorüyorum ama degerine 2 gün sonra bakalım tekrar, folik asite hemen başlayalım bugün dedi
doktor iyi dedi :) clexane ve vitamin vs verdi. ama tahlilden hala kurtulamadım çarşamba günü yine beta hcg vercem. inşallah katlar yine.
İnşallah katlayacak, içini ferah tut canım

Arkadaşlar merhaba. Ben de bugün test yaptim. Doktordan pek bişey anlamadım. Burdan da baktim da kendiminkini yorumlayamadim. Hamile olmadığım kesin gibi ama size de sormak istedim umut var mi diye. Değer 3.14 çıktı

iyi akşamlar herkese, dayanamayıp kan tahlili verdim ve sonuç 23.77 çıktı adetim 4 gün gecikmişti. bu değer normal mi bana bir yorum kızlar?

arkadaşlar merhaba ben adet günümde 27 mayısta kan testi yaptım 322,55 çıktı dün tekrar kan verdim 2199 çıktı bu artış normal mi

Kizlar merhabalar bende 2 gun once teatte silik gordum ve kana gttim 145.5 cikti daha sonrada bugun 2 gun sinra bi test yaptigim belirgin cizgiyi goedum cizgi belirginlestivine gorw kan degerimde artmismidir sizce korkuyorum artmiyicak diye

Kizlar merhabalar bende 2 gun once teatte silik gordum ve kana gttim 145.5 cikti daha sonrada bugun 2 gun sinra bi test yaptigim belirgin cizgiyi goedum cizgi belirginlestivine gorw kan degerimde artmismidir sizce korkuyorum artmiyicak diye

eğer testin markası aynı ise büyük ihtimalle artmıştır canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…