Dun yaptrdim aksam canim bata 5 kala 145.5 ciktisen ne zaman tahlil yaptırdın ve kaç çıktı canım?
Dun yaptrdim aksam canim bata 5 kala 145.5 cikti
Walla canim insallah sagliklidir senikide bence iyi artmks doktorda iyi diyecektir :)maşallah güzel çıkmış değerin. inşallah katlanarak gider. doktor bir arasaydı ben de iyi olup olmadığından emin olucam ama
Büyük ihtimalle hamilesin canım:) herkes aynı şeyi söyleyecektir muhtemelen, 2 günde bir tekrarla kan testini. bi de her gün idrar testi de yaparsan ve koyulaşırsa o zaman da Bhcg artıyor demektir. o şekilde de takip edebilirsin:)
hayırlısı olsun :) bugün kandil, dua edin bol bol:))
Gözün aydın canımCok tesekkur ederim, bugu regl gunum oldugundan bu deger dusuk degilmi acaba?
canım döllenmenin ne zaman olduğunu bilemezsin, ondan dolayı bence çok takılma düşüklüğe. artması önemli, 2 günde bir 2 kat.. inşallah düzgün bir şekilde artar, haber ver mutlakaCok tesekkur ederim, bugu regl gunum oldugundan bu deger dusuk degilmi acaba?
Walla canim insallah sagliklidir senikide bence iyi artmks doktorda iyi diyecektir :)
Katalr katlae canim ben katliyicagina inaniyorum :) hadi gozun aydin diyelim o zaman bizde 2016 ocak sonu subat basi annesiyiz :)doktor iyi dedi :) clexane ve vitamin vs verdi. ama tahlilden hala kurtulamadımçarşamba günü yine beta hcg vercem. inşallah katlar yine.
Katalr katlae canim ben katliyicagina inaniyorum :) hadi gozun aydin diyelim o zaman bizde 2016 ocak sonu subat basi annesiyiz :)
Dr umda o şekilde soyledi, pozitif gebelik olarak gorüyorum ama degerine 2 gün sonra bakalım tekrar, folik asite hemen başlayalım bugün dedicanım döllenmenin ne zaman olduğunu bilemezsin, ondan dolayı bence çok takılma düşüklüğe. artması önemli, 2 günde bir 2 kat.. inşallah düzgün bir şekilde artar, haber ver mutlaka
İnşallah katlayacak, içini ferah tut canımdoktor iyi dedi :) clexane ve vitamin vs verdi. ama tahlilden hala kurtulamadımçarşamba günü yine beta hcg vercem. inşallah katlar yine.
Dr umda o şekilde soyledi, pozitif gebelik olarak gorüyorum ama degerine 2 gün sonra bakalım tekrar, folik asite hemen başlayalım bugün dedi
İnşallah katlayacak, içini ferah tut canım
arkadaşlar merhaba ben adet günümde 27 mayısta kan testi yaptım 322,55 çıktı dün tekrar kan verdim 2199 çıktı bu artış normal mi
amin canım inşallah bugün doktora gidecem keseyi görebilecekmiyim bilmiyorum çok heyecanlıyım :)bence normal canım 2 günde 2 kat artıyor. senin de hesap yapılınca nerdeyse her gün 2 katına çıkmış. Allah hayırlısını versin :)
amin canım inşallah bugün doktora gidecem keseyi görebilecekmiyim bilmiyorum çok heyecanlıyım :)
canım vajinal istemiyorum tehlikeli diyorlar doktor idrar sıkışık gel ultrasondan bakalım dedi bakalım canım haber veririm:)belki görünmeyebilir bugün canım. vajinal ultrasonla görünür bence. doktordan gelince haber ver :)
Kizlar merhabalar bende 2 gun once teatte silik gordum ve kana gttim 145.5 cikti daha sonrada bugun 2 gun sinra bi test yaptigim belirgin cizgiyi goedum cizgi belirginlestivine gorw kan degerimde artmismidir sizce korkuyorum artmiyicak diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?