Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Hamile arkadaslar bebegin kesesini ne zaman gordunuz ve karindan mi yoksa vajina ultrosanla mi gördünüz ?

5 haftaliksin canim degerin kacti gordugunzde :) hayirli ugurlu olshn canim allahim saglikla kucagna almayi nasip etsin
amin canım inşallah hepimize nasip etsin Rabbim canım 27 mayıs adet tarihinde 322.55 çıkmıştı pazartesi günü tekrar kan verdim 2199 çıkmıştı dün de keseyi gördük öyle canım

benim adet günüm 4 gün geçtiğinde kan tahlilim 23.77 çıktı, yarın akşam tekrar gidicem artış var mı diye ama biraz düşük bir değer değil mi, korkuyorum olumsuz şeyler duyucam diye
Biraz bekle bence hemen gitme, zaten döllenme olmuş ise artacaktır, ancak değer düşerse kimyasal olabilir, moralini de bozmaya değmez, her kadın fark etmeden kimyasal gebelik yaşarmış, ancka biz dayanamayıp erkenden test yaptığımız için görüyoruz ve üzülüyoruz.

çok düşük değil benimkide çok yavaş artmıştı, benim de 7 gün falan geçtiğinde 150 falandı, biraz bekle bakalım:)

Gayet iyi bence doktorlar hemen ümit vermek istemiyorlar öyle konuşuyorlar, çünkü değerler düşebiliyorda, kesin gebelik için ultrasonda görünmeden gebelik var demiyorlar bile.

Hamile arkadaslar bebegin kesesini ne zaman gordunuz ve karindan mi yoksa vajina ultrosanla mi gördünüz ?
6 haftalıkken karından gördüm, vajinal olarak asla baktırmazdım zaten daha yepyeni tomurcuk rahatsız neden edeyim:)

6 haftalıkken karından gördüm, vajinal olarak asla baktırmazdım zaten daha yepyeni tomurcuk rahatsız neden edeyim:)
Demi canim oyle bende baktirmak istemiyorumda gttigimde eger buyumedyse goremezsem korkularim deval edicek diye korkuyorum insallah buyur o zamana kadar

Demi canim oyle bende baktirmak istemiyorumda gttigimde eger buyumedyse goremezsem korkularim deval edicek diye korkuyorum insallah buyur o zamana kadar
O korkuları bilirirm, içim rahat etmezdi gider yine kan verirdim emin olmak için, birde özel hastanede yaptırırdım masrafı sen düşün ama merak işte en son 210 du baktım sonra da bir daha test yaptırmadım bekleidm ve doktora gittim:)

Saol cnm aksam dr kontrolum var hersey cikacak ortaya zaten.. dua edermisin benim icin olurmu :)

Kizlar merhaba..dun bir haftadir mide agrisi cekiorum die acile gittim .doktor gebelikten suphelendi test yapti adete daha 10 gun var 2 cikti suphelisin dedi..daha once hep 0.0100 cikardi ..boyle olan varmi aranizda deheri yukselen.9 gun var daha adete

Ben dün yaptırdığım ilk teste baktım, adet günümde 1.96 çıkmış:)

Selam kızlar 12.gün kan testim 6.1 çıktı 2gün sonrası 11.9
Doktorum dört gün sonra tekrar test yaptır dedi değer küçük olduğu için pek mutlu değil bende sevinemedim bile ne olacak diye bekliyorum değerin 150 lere çıkması gerekiyormuş benim durumumda olupta Değeri yükselen oldumu çok canım sıkıldı merakla bekliyorum

benim kafam karıştı adetten 5 gün önce beta hcg 20 çıkmıştı. 3 gün sonra 103, 2 gün sonra 91, 2 gün sonra yani bugün adetim 2 gün geçe 187 çıktı.
aradaki 103 değeri olmamış olsa artış anormal değil ama 103ten 91e düşünce doktor büyük ihtimalle kimyasal gebelik demişti. peki şimdi 2 katına çıkması garip değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…