Hadi yaaaakimyasal gebelikmiş canım. tahlil yaptırmasam anlamicakmışım zaten. sabahki akıntı da adet başlangıcıymış. değerim 103 ten 91e düşmüş 2 günde.
canım ben 5 haftalık hamileyim dün karından gördük keseyiHamile arkadaslar bebegin kesesini ne zaman gordunuz ve karindan mi yoksa vajina ultrosanla mi gördünüz ?
Hadi yaaaacanim uzuldum bunu bende yasamistim daha once allahim sabir versin uzulme sakin
5 haftaliksin canim degerin kacti gordugunzde :) hayirli ugurlu olshn canim allahim saglikla kucagna almayi nasip etsincanım ben 5 haftalık hamileyim dün karından gördük keseyi
amin canım inşallah hepimize nasip etsin Rabbim canım 27 mayıs adet tarihinde 322.55 çıkmıştı pazartesi günü tekrar kan verdim 2199 çıkmıştı dün de keseyi gördük öyle canım5 haftaliksin canim degerin kacti gordugunzde :) hayirli ugurlu olshn canim allahim saglikla kucagna almayi nasip etsin
Biraz bekle bence hemen gitme, zaten döllenme olmuş ise artacaktır, ancak değer düşerse kimyasal olabilir, moralini de bozmaya değmez, her kadın fark etmeden kimyasal gebelik yaşarmış, ancka biz dayanamayıp erkenden test yaptığımız için görüyoruz ve üzülüyoruz.benim adet günüm 4 gün geçtiğinde kan tahlilim 23.77 çıktı, yarın akşam tekrar gidicem artış var mı diye ama biraz düşük bir değer değil mi, korkuyorum olumsuz şeyler duyucam diye
çok düşük değil benimkide çok yavaş artmıştı, benim de 7 gün falan geçtiğinde 150 falandı, biraz bekle bakalım:)Adetim 10 gün gecikti. Saglik ocaginda Kan tahlili yaptırdım hcg 176 çıktı. Doktor ve ebe değer dusuk. Bu durumda daha yuksek olmalıydı dedi. Uç gün sonra gel yeniden kan tahlili alalım dediler. Direk doktora mi gitsem yoksa beklesem mi? Bu değer çok mu düşük
Slm Kizlar ben bugun kan sonucunu aldim 4+4 benimhesabima gore deger 1405 cikti ii mi ?? Aksam dr a gidiyorum o bakar..
raporda 4.hafta 158-31795 olmasi lazim diyor ona bakarsak acaba biraz dusuk mu ki
size degerim iyi mi.. su cok yuksek olan degerler beni korkuruyor.. Allah rizasi icin bilen varsa cvp yazsin..
6 haftalıkken karından gördüm, vajinal olarak asla baktırmazdım zaten daha yepyeni tomurcuk rahatsız neden edeyim:)Hamile arkadaslar bebegin kesesini ne zaman gordunuz ve karindan mi yoksa vajina ultrosanla mi gördünüz ?
Ooooo ne gzuel canim masallah :)amin canım inşallah hepimize nasip etsin Rabbim canım 27 mayıs adet tarihinde 322.55 çıkmıştı pazartesi günü tekrar kan verdim 2199 çıkmıştı dün de keseyi gördük öyle canım
Demi canim oyle bende baktirmak istemiyorumda gttigimde eger buyumedyse goremezsem korkularim deval edicek diye korkuyorum insallah buyur o zamana kadar6 haftalıkken karından gördüm, vajinal olarak asla baktırmazdım zaten daha yepyeni tomurcuk rahatsız neden edeyim:)
sağolasın canım senin ne kadarlık canım vajinal olarak kesinlikle baktırma çok tehlikeli diyorlar ben idrara sıkışık gittim hemen gördüm inşallah sende görürsünOoooo ne gzuel canim masallah :)
O korkuları bilirirm, içim rahat etmezdi gider yine kan verirdim emin olmak için, birde özel hastanede yaptırırdım masrafı sen düşün ama merak işte en son 210 du baktım sonra da bir daha test yaptırmadım bekleidm ve doktora gittim:)Demi canim oyle bende baktirmak istemiyorumda gttigimde eger buyumedyse goremezsem korkularim deval edicek diye korkuyorum insallah buyur o zamana kadar
Saol cnm aksam dr kontrolum var hersey cikacak ortaya zaten.. dua edermisin benim icin olurmu :)Biraz bekle bence hemen gitme, zaten döllenme olmuş ise artacaktır, ancak değer düşerse kimyasal olabilir, moralini de bozmaya değmez, her kadın fark etmeden kimyasal gebelik yaşarmış, ancka biz dayanamayıp erkenden test yaptığımız için görüyoruz ve üzülüyoruz.
çok düşük değil benimkide çok yavaş artmıştı, benim de 7 gün falan geçtiğinde 150 falandı, biraz bekle bakalım:)
Gayet iyi bence doktorlar hemen ümit vermek istemiyorlar öyle konuşuyorlar, çünkü değerler düşebiliyorda, kesin gebelik için ultrasonda görünmeden gebelik var demiyorlar bile.
Ben dün yaptırdığım ilk teste baktım, adet günümde 1.96 çıkmış:)Kizlar merhaba..dun bir haftadir mide agrisi cekiorum die acile gittim .doktor gebelikten suphelendi test yapti adete daha 10 gun var 2 cikti suphelisin dedi..daha once hep 0.0100 cikardi ..boyle olan varmi aranizda deheri yukselen.9 gun var daha adete
Cnm son durumun nedir merak ettim inşallah hayırlı haberlerin vardırArkadaslar merhabalar,
Dun 6.46 idi bugun 9.50 ye cikti.progestana basladim vajinal...buna benzer bir durumla degeri saglikli yukselen var mi?
Ckkkk sagollll cvp verdin umud oldun sag salim bebegini kucagina alirsin isallah Allah razi olsun umud ariyorum deli gibi cokk sagolBen dün yaptırdığım ilk teste baktım, adet günümde 1.96 çıkmış:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?