Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Benim adete 2 gun kala 520 idi. Biraz zor görünüyor ama inşallah mutlu bi şekilde sonuçlanır

Benim adete 2 gun kala 520 idi. Biraz zor görünüyor ama inşallah mutlu bi şekilde sonuçlanır
Merhaba adet dongunuz kac gunde bir acaba? benim 6 gun falan var adetime.2-3 gundur lekelenmelerm var yerlesme kanamasi olabilir diye dusunuyorum.subatta bos gebelik gecirdm.onda boyle olmamisti

Kizlar merhabalar
Dunn bata 5 kala idrar testi yaptim silik gordum dayanamadim aksam hastaneye gttim kana baktirdim deger 145.5 cikti sizce nasil normal mi gecen ay kimyasal yasadim yine ayni olucak diye korkuyorum gerci omda adete 1 kala 12.55 ti 3 gun sonra 13.16 ve ardindan kana geldi kimyasal olabilir dediler korkuyorm normal mi bu

seninki iyi bence. ben de adete 5 gün kala yaptırmıştım 20 çıkmıştı. bugün yaptırdım tekrar adete 2 gün var. 103 çıktı. 3 günde 5 kat artmış. iyi mi acaba?

seninki iyi bence. ben de adete 5 gün kala yaptırmıştım 20 çıkmıştı. bugün yaptırdım tekrar adete 2 gün var. 103 çıktı. 3 günde 5 kat artmış. iyi mi acaba?
Adet dongune bagli canim aslinda biraz galiba emin degilim ama genelde oyle diyorlae ay iyi dedin ya heyecanlandm yaaa :) sat ne zaman di

Adet dongune bagli canim aslinda biraz galiba emin degilim ama genelde oyle diyorlae ay iyi dedin ya heyecanlandm yaaa :) sat ne zaman di

6 mayıstı sat. 28 günde bir adet oluyorum genelde. 2 gebelik kaybım var ondan bu kadar erken öğrenmem gerekti. doktorum değer katlanırsa kan sulandıran iğne başlicaz dedi. doktordan telefon bekliyorum şimdi.

inşallah hayırlısı olur hepimiz için. bir an önce bebeklerimize kavuşuruz inş.

İnsalalh canimmm ne mutlu ki hamile kalabiliyorsun benimde sat 5 mayis benim dongum 31 bakalim benimki yukselicek mi

İnsalalh canimmm ne mutlu ki hamile kalabiliyorsun benimde sat 5 mayis benim dongum 31 bakalim benimkiyukselicek mi

ekim ayıydı canım. adetim 6 gün geçmişti kan tahlili yaptırdığımda ve sonuç 56 çıkmıştı. yavaş yavaş yükseldi işte. kürtaja gerek kalmadan da düştü zaten.

Merhabalar bugün yaptırdığım beta hcg 6.46 çıktı, yorumlayabilen var mıdır? (reglimin ilk günü bugun)
Büyük ihtimalle hamilesin canım:) herkes aynı şeyi söyleyecektir muhtemelen, 2 günde bir tekrarla kan testini. bi de her gün idrar testi de yaparsan ve koyulaşırsa o zaman da Bhcg artıyor demektir. o şekilde de takip edebilirsin:)
hayırlısı olsun :) bugün kandil, dua edin bol bol:))

Benim 700 çıktı sonucum. Hemşire son adet günüme göre 5 haftalık dedi de benim tahminimce 3 olmadı dört haftalıktır. normal mi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…