Benim adete 2 gun kala 520 idi. Biraz zor görünüyor ama inşallah mutlu bi şekilde sonuçlanırSelamun aleykum.. arkadaslar ben cok oncerahatsizlandim bulanti halsizlik ozaman gebelik tahlili yaptilar 0.1 cikti bu ayda 3gun adet gecikmem olunca test yaptirdim 0.6 ciktibuanda gecikmemin 8. Gunundeyim .. siZce yukselme ihtimali varmi ... benim gibi olaniniz varmi acaba
InsAllah ccBenim adete 2 gun kala 520 idi. Biraz zor görünüyor ama inşallah mutlu bi şekilde sonuçlanır
Merhaba adet dongunuz kac gunde bir acaba? benim 6 gun falan var adetime.2-3 gundur lekelenmelerm var yerlesme kanamasi olabilir diye dusunuyorum.subatta bos gebelik gecirdm.onda boyle olmamistiBenim adete 2 gun kala 520 idi. Biraz zor görünüyor ama inşallah mutlu bi şekilde sonuçlanır
Kizlar merhabalar
Dunn bata 5 kala idrar testi yaptim silik gordum dayanamadim aksam hastaneye gttim kana baktirdim deger 145.5 cikti sizce nasil normal mi gecen ay kimyasal yasadim yine ayni olucak diye korkuyorum gerci omda adete 1 kala 12.55 ti 3 gun sonra 13.16 ve ardindan kana geldi kimyasal olabilir dediler korkuyorm normal mi bu
Kimyasal nasıl oluyor arkadaşlar?
seninki iyi bence. ben de adete 5 gün kala yaptırmıştım 20 çıkmıştı. bugün yaptırdım tekrar adete 2 gün var. 103 çıktı. 3 günde 5 kat artmış. iyi mi acaba?
Adet dongune bagli canim aslinda biraz galiba emin degilim ama genelde oyle diyorlae ay iyi dedin ya heyecanlandm yaaa :) sat ne zaman diseninki iyi bence. ben de adete 5 gün kala yaptırmıştım 20 çıkmıştı. bugün yaptırdım tekrar adete 2 gün var. 103 çıktı. 3 günde 5 kat artmış. iyi mi acaba?
Kimyasal ne zan oldu canim benim gecen ay ama hic yukselmedi isteben de bir kez kimyasal gebelik geçirdim. beta hcg normalden düşük oluyor ve yavaş yükseliyor. benim en fazla 300 küsüre çıkmıştı. sonra zaten adetten daha yoğun şekilde kanama ile düşüyor.
Adet dongune bagli canim aslinda biraz galiba emin degilim ama genelde oyle diyorlae ay iyi dedin ya heyecanlandm yaaa :) sat ne zaman di
Artış güzel canım...
Kimyasal ne zan oldu canim benim gecen ay ama hic yukselmedi iste
ekim ayıydı canım. adetim 6 gün geçmişti kan tahlili yaptırdığımda ve sonuç 56 çıkmıştı. yavaş yavaş yükseldi işte. kürtaja gerek kalmadan da düştü zaten.
Büyük ihtimalle hamilesin canım:) herkes aynı şeyi söyleyecektir muhtemelen, 2 günde bir tekrarla kan testini. bi de her gün idrar testi de yaparsan ve koyulaşırsa o zaman da Bhcg artıyor demektir. o şekilde de takip edebilirsin:)Merhabalar bugün yaptırdığım beta hcg 6.46 çıktı, yorumlayabilen var mıdır? (reglimin ilk günü bugun)
İnsalalh canimmm ne mutlu ki hamile kalabiliyorsun benimde sat 5 mayis benim dongum 31 bakalim benimkiyukselicek mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?