Cnm son durumun nedir merak ettim inşallah hayırlı haberlerin vardır
Merhabalar canım, degerim normal şekilde 2 günde bir katlanarak devam ediyor, geç döllenme ihtimali uzerinde durduk dr ile...Kanamam dün bitti ve sanırım üstüne görme yaşadım. Onumuzdeki cuma dr randevum var ve eger herşey yolunda giderse degerim 398 civarlarında olacak....Sanırım normal artan degerlerde çok rakama takılmamak gerekiyor
Selam kızlar 12.gün kan testim 6.1 çıktı 2gün sonrası 11.9
Doktorum dört gün sonra tekrar test yaptır dedi değer küçük olduğu için pek mutlu değil bende sevinemedim bile ne olacak diye bekliyorum değerin 150 lere çıkması gerekiyormuş benim durumumda olupta Değeri yükselen oldumu çok canım sıkıldı merakla bekliyorum
Hiç korkma, degerinin 2 günde 1 iki katına çıkması önemli olan, geç döllenme diye düşün ve pozitif ol lütfen...Umarım şuan daha iyi bir degerdesindir
Bu HGC konusu çok sıkıntılı ... ben 30 mayıs ta 351.77 -- 2 haziranda 906 --- 4 haziranda , hafif kahverengi leke gördüğüm için acilen gittiğim Koşuyolu Medipol hastanesinde 1242-- öğleden sonra gittiğim farklı bir hastanede 1453 değerleri gördüm...
Medipol deki dr. gebelik geriliyor, yada dış gebelik var...dopler çektir gel bu gebeliği sonlandırmamız gerekecek dedi... Lanet olsun böyle Dr.lara... sözde çok ünlü doç. dr. Şükriye leyla Altuntaş... asla ve asla tavsiye etmiyorum... çok yoğun olduğu başından savmaya çalıştı.. moralimi alt üst etti.. soru sormama müsade etmedi.. zaten hepiniz çok soruyorsunuz diyerek lafı ağzıma tıktı....tüm gün ağladım beni mahfetti. ve yanlış teşhisi yüzünden kim bilir kaç annenin canını yaktı. 250 TL dopler parası için değmez yazıklar olsun.
Arkadaşımı aradım.. sakın karar verma başka dr. gidelim dedi.. Ardından başka bir hastaneye gittim yeniden test yaptırdım sonuç biraz daha yüksek çıktı ve dr. değer 1500 olmadan ve kese görünmeden bir karar vermeyelim dedi.
Bana neler olabileceğini tek tek anlattı... 950 beta hcg den yüksek değerlerin dış gebelik ihtimalinin az olduğunu söyledi... 1500 e ulaşmayan değerle ilgili herhangi bir dopler in işe yaramayacağını çünkü kesenin görülmeyeceğini anlattı.
Bazı gebeliklerde hormonlar yavaş yükselebilirmiş. Kontrol altındayken korkma ve moralini bozma dedi...
Dolayısıyla erken karar vermeyin mutlaka başka bir hekimle görüşün... Adı çok duyulmuş diye sakın inanmayın. Yoğun oldukları için ilgilenmiyorlar bile...
Yarın 4. kez beta hcg yapılacak orana göre karar verilecek.
Rabbim hepimizin evladını bağışlasın. Hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin.
Ben Medipole gitmek istememiştim, bana yakın diye Central Hospital Dr. Aslı Alay'a gidiyorum inanılmaz güzel kalpli bir insan... Lütfen moralinizi bozmayın inşallah güzel sonuçlar alınacak
Merhaba arkadaşlar bu gün kan tahlili yaptırdım 7.99 çıktı adetime 6 gün var sizce hamilelik şansı olabilirmi ..?
Olabilir elbette neden olmasın, önemli olan degerinin normal şekilde katlanarak gidiyor olması, takipte kalalım bakalım
İnşallah güzel sonuçlar almışsındır, ne durumdasın şimdi?selam kizlar ..regle 2 gün kala test sonucu 16.8 çıktı. 5 gün geciktikten sonra 151e yükseldi. Doktor rahim kalinligin ve deger yükselişi iyi demisti ki o gün sonucun 124 olduğunu söyledi arayip, yeni bi testten sonra (8 gün gecikmişti regl). Ama baska bisey demedi.
Doktor tekrar test yapacak Yarın ama ancak aksama doğru belli olur. Cok merak ediyorum böyle bi durum yaşayip hamileligi saglikli devam eden var mi ? Bu konularda pek bi bilgim yok yeni yeni ogreniyorum dakötü bi sonuçla katsilasirmiyim ki yani en azından benzer bi durum yasayan varsa nasil sonuclandi diyeyim herkesin durumu bir olmaz ama
merhabalar.
02.06.2015de adet olmam gerekiyordu.olmadim.
05.06.2015 dayanamayip test yaptim.ikinci cizgi silik cikti.ayni gun kan testi yaptirdim 14,6 cikti. 4 gunu geciken biri icin bu deger normal midir ki? Birkac gun sonra tekrar kan testi yaptiracagim.insallah olumlu ilerleyen sureclerden geceriz Allahin izniyle.
Ben regl günümden bir gün önce yaptırdığımda 6.46 çıktı degerim, ve suan katlanarak devam ediyor, degerin düşüklüğünü pozitif düşünerek geç döllenme olabilir diye nedenlendirebilirsin dr ile de goruserek