Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Cnm son durumun nedir merak ettim inşallah hayırlı haberlerin vardır

Merhabalar canım, degerim normal şekilde 2 günde bir katlanarak devam ediyor, geç döllenme ihtimali uzerinde durduk dr ile...Kanamam dün bitti ve sanırım üstüne görme yaşadım. Onumuzdeki cuma dr randevum var ve eger herşey yolunda giderse degerim 398 civarlarında olacak....Sanırım normal artan degerlerde çok rakama takılmamak gerekiyor

Hiç korkma, degerinin 2 günde 1 iki katına çıkması önemli olan, geç döllenme diye düşün ve pozitif ol lütfen...Umarım şuan daha iyi bir degerdesindir

Ben Medipole gitmek istememiştim, bana yakın diye Central Hospital Dr. Aslı Alay'a gidiyorum inanılmaz güzel kalpli bir insan... Lütfen moralinizi bozmayın inşallah güzel sonuçlar alınacak

Merhaba arkadaşlar bu gün kan tahlili yaptırdım 7.99 çıktı adetime 6 gün var sizce hamilelik şansı olabilirmi ..?

Olabilir elbette neden olmasın, önemli olan degerinin normal şekilde katlanarak gidiyor olması, takipte kalalım bakalım

İnşallah güzel sonuçlar almışsındır, ne durumdasın şimdi?

Ben regl günümden bir gün önce yaptırdığımda 6.46 çıktı degerim, ve suan katlanarak devam ediyor, degerin düşüklüğünü pozitif düşünerek geç döllenme olabilir diye nedenlendirebilirsin dr ile de goruserek

ilk yükselme iyi ama son testin 400 civarı çıkması gerekiyordu. kimyasal gebelik olabilir. bende de şuan benzer bir durum var ve hala umut var. testi tekrarlamadan kesin bilgi sahibi olamayacağız malesef

Tesekkurler inşallah sorun çıkmaz
Son testim 124 degil 224 bu arada yanlış yazmışım ama yine de az ozaman 400e göre

Son testimi yanlış yazmışım 224 olacaktı. Yok canım daha gitmedim doktora sonucu aksama doğru alirim ins

Bugun tekrar kan tahlili yaptirdim.
14,6 olan degerim 13.27 ye dusmus.
ultrasonda birikmis adet kanaman gorunuyor.adet olabilirsin telas yapma dedi.esimin kan grubunu sordu.kan uyusmazliginiz mi var dedi.pazartesi tekrar kan verecegim.dusecek diye cok korkuyorum.

yine fazla yükselmemiş, 224ten 306ya cıkmış.sağlıksız dedi. iğne yapalım düşmesi için falan dedi bi test daha yapacak pazartesi sonra iğne eve şimdi geldim konuyu acayım. sağol canım ilgilendiğin için

noldu peki canım?

benim de başıma benzeri gelmişti. Dış gebelik şüphesi yoksa bence iğne yaptırma. benim ilk gittiğim Dr da aynısını söylemişti. güvendiğim bir profesöre gittim. o en son çare olarak iğneyi önerdi. yan etkileri 1 yıl geçmiyormuş. yine sen bilirsin ama bence bekle eğer sağlıksızsa beta hcg bikaç gün sonra düşüşe geçiyor kanama da başlıyor zaten. kendiliğinden düşüyor.

hadi yaa çok sağol canım.. seninki kendiliğinden mi düştü

konum bu canım
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/hcg-nin-yavas-yukselmesi.829210/

Hadi yaa coj üzüldüm canim. İnşallah bu sefer bi problem çıkmaz

Canim benimde ole 10gunu gecti ama degerim cok dusuk seninkindende dusuk... bakalim insAllah cc bi sknti yoktur

İkinci kez değer biraz daha yükseldi ama hala acabalar var??? Doktorumda perşembe günü gel değer biraz daha yükselsin yoksa göremeyiz dedi. Rabbim hakkimizda hayirlisini versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…