Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

eski mesajlara baktım. adetime daha 3 gün var sanırım. çok güzel değerin. inşallah sağlıklı bir bebişin olur :)

ayy agzindan bal damliyo kuzum yaa 2 gün var adetime 11 mayista olmustum senin adinada sevindim doktor pazartesi 1000 ni gecmesi lazim dedi keseyi görebiliriz hersey yolunda giderse dedi iste beklemek zor yaa heyecan dorukta insallah hakkimızda hayırlisi olur bebislerimizi görüruz :)

ben bugün üzüldüm ama senin için güzel olacak bence :)

Hadi ya iyi başlamıştı aslinda gecmis olsun canim inşallah en yakın zamanda güzel haberlerini alırız
inşallah canım. çok umutlanmamıştım aslında ya da alıştım artık :) yapacak bişey yok. doktor aramadı henüz. inşallah teste devam etmez. yoruldum artık. bazen sıfırlandığını görmek istiyorlar ama ben bıktım. bundan sonra da adetim 15 gün geçerse doktora gidecem :)

Katılıyorum :) okudugum kadarıyla o sekilde hareket edenlerin kafası rahat. Sağlık ocaginda bir kez test yapip hamilelik çizelgesi ekleyen arkadaşlar var. Bu şekilde cok stres yapıyoruz. Yarin test yaptiracagim icin cok kötü hissediyorum kendimi suan sonucu düşünmekten. Gerci ilk deneyimim oldu bu :)

Canım kıyamam ya , dur bakalım belki yarın güzel bir haber getirirsin. Bnm ilk gebeliğinde dış gebelikti. Ben anlamıştım dış gebelik oldugumu. Çünkü daha oncede cok yakın arkadasım olmuştu .ondan biliordum.birde yurtdışındaydım ve eşimle motorla beraber gitmiştik. Düşün halimi .tatilim mahvolmuştu. Ama hepsi geçiyor işte, insan kötü olan anıları kafadan siliyor:)Allah hakkında hayırlısını versin .

hayırlısı olsun canım. bilmemek ve beklemek herşeyden zor bence. yarın sonucu alınca yaz bana. inşallah güzel haberlerle gelirsin :)

hayırlısı olsun canım. bilmemek ve beklemek herşeyden zor bence. yarın sonucu alınca yaz bana. inşallah güzel haberlerle gelirsin :)

İnşallah kızlar hayirlisi. artik pek yukselecegini sanmıyorum 3 dr da sağlıksiz bir durum dedi. Bakalim yine de Allah bilir, belli olmaz. Yarin yazarım sonucu :)

kızlar merhaba cok uzgunum pazartesi kan testim 78.75 di 2 gun sonra yaptirdim yani bugun 94.28 olmus iki ye katlamamis yine kimyasal gebelik galiba cok da sevinmistim gecen senede kimyasal gebelik gecirmistim 5 gun gecti adedim hala olmadim ama karnim ve belim cok agriyo sizce doktora gitmlimiyim adetimin gelmesinimi beklemwliyim

kızlar cevap verin lütfen bu artış normal değil dimi sizce bidha yaptırmalımıyım kan testini iki gün geçinci umut işte sonucu biliyorum ama yinede bi umut oluyor

kızlar cevap verin lütfen bu artış normal değil dimi sizce bidha yaptırmalımıyım kan testini iki gün geçinci umut işte sonucu biliyorum ama yinede bi umut oluyor

Canim umutsuzlaga düsme bence 2 gün sonra tekrar yaptır ozaman emin olursun bol bol dua et rabbim hayırlı olanı nasip etsin ve bebisini kucagina almayida kısmet etsin insallah..

Sonuç daha da kötü bugün 454ten 517ye cikmis sadece. Igne taraftari olan dr'um ogleden sonra igne yapalım dedi. Çünkü artık kesin sagliksiz gebelik. Ne içte ne dista kese yok dedi. Rahim ici diye dusunse de. İğneden sonra sonuç dusmezse kurtaj yaparız dedi mecbur kalirsak. Ama değerlerim düşük olduğu için buna pek ihtiyaç olmaz.

Ben de bu kadar kararsizken baska bir dr'a gittim tavsiye üzerine. Dışta bişey görmedi ama içte cok ufak bir kese var dedi.(diger dr ic gebelik oldugunu dusundugu halde niye görmedi anlamadim.) Bu yüzden ic gebelikse diye kürtajın daha mantikli oldugunu söyledi. Igneyi dış gebelik olduguna eminse yapiyormus. Sonucta kemoterapi ignesi en son care olsun dedi. Yani kurtajdan sonra değer düşmez de artarsa o zaman rahimdeki yalancı gebelik olup normalde dis gebelik oldugunu anlariz ve o zaman igne yapariz dedi. Bu dr internetten mesajlastigim baska iki dr ile ayni seyi söyledi.

Bana da 2. mantıklı geldi ama kurtajdan çok korkuyorum ya bi sorun enfeksiyon falan olursa diye. . Buna daha yakınım ama birden fikrim de değişiyor ((

adetim 1 gün gectıkten sonra kan testı yaptırdım 217 cıktı bana deger az gıbı geldı doktor gec dollenmedır dedı bu ay ovulasyon testı kullandım 12 mayıs sat 26 mayıs ovulasyon gunum.. dr beni tatmın eden acıklamada yapmadı sizce bu deger normalmidir?

benim ilk kimyasal gebeliğimde ilk gittiğim doktor da hemen iğne demişti canım. dış gebelik falan emin olmadan. ben de çok güvendiğim bir profesöre gittim. (jinekolojik onkoloji dalında prof.) o da dedi ki kanamayı bekleyelim, kanama bittiğinde eğer değer hala düşmemişse kürtaj yapalım. kürtajdan sonra değer hala düşmemişse hücresel gebelik kalıntıları var demektir ve bir sonraki gebeliğe zarar verir. eğer öyle olursa o zaman iğne yapalım dedi. yani en son çare. ve benim kanamam bittiğinde beta hcg düşmeye başladı. haftada bir kontrol ettik ve sıfırlandı. ne kürtaja ne iğneye gerek kalmadı. şuan yine kimyasal gebelik yaşadım. kanama başladıktan sonra zaten yarı yarıya düştü değer. salı günü 124tü. doktor cumartesi tekrar bakalım. eğer ağrınız olursa daha erken test yaptırın dedi.

ha kürtaj yaptırmak istersen vakumla yapıp yapmadıklarını sor. hala eski yöntemi kullanan yerler varmış. benim 8 haftalık bebeğim alındığında vakumla kürtaj oldum. hiç sıkıntı yaşamadım. ki çok çabuk enfeksiyon kapan biriyim. antibiyotiği de bitene kadar kullandım tabi. doktor ne dediyse onu yaptım. 3 hafta ilişkiyi yasakladı mesela. bazı yerlerde 10 gün 2 hafta diyor ama benim doktor 3 hafta demişti. başka merak ettiğin bişey olursa sor canım, bildiğim yerden :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…