- 23 Ekim 2013
- 4.261
- 5.084
- 158
- 35
Kizlar gecen persembe 768 olan beta hcg, pazar gunu 2010 olmustu. Bugun de 4370 olmus. Normal mi? Doktor cuma gel kontrole dedi sadece. :/ Benim de SAT 28 Nisan. Yumurtlama 13-14 mayis.
değerim yaklaşık 2 kat arttı canım. doktor artış güzel. Salı günü tekrarlayalım dedi. yarın sabah yaptırcam. senin değerin çok iyi artmış. adet günün ne zaman?
eski mesajlara baktım. adetime daha 3 gün var sanırım. çok güzel değerin. inşallah sağlıklı bir bebişin olur :)
yaptırdım canım 124e düşmüşTestini yaptirdin mi canim bugün? Nasil sonuclar
ben bugün üzüldüm ama senin için güzel olacak bence :)ayy agzindan bal damliyo kuzum yaa 2 gün var adetime 11 mayista olmustum senin adinada sevindim doktor pazartesi 1000 ni gecmesi lazim dedi keseyi görebiliriz hersey yolunda giderse dedi iste beklemek zor yaa heyecan dorukta insallah hakkimızda hayırlisi olur bebislerimizi görüruz :)
ben bugün üzüldüm ama senin için güzel olacak bence :)
amin. çok teşekkür ederim.Rabbim yuzunuzu guldursun.. :/
yaptırdım canım 124e düşmüşbir kimyasal gebelik vakası daha.
inşallah canım. çok umutlanmamıştım aslında ya da alıştım artık :) yapacak bişey yok. doktor aramadı henüz. inşallah teste devam etmez. yoruldum artık. bazen sıfırlandığını görmek istiyorlar ama ben bıktım. bundan sonra da adetim 15 gün geçerse doktora gidecem :)Hadi ya iyi başlamıştı aslindagecmis olsun canim inşallah en yakın zamanda güzel haberlerini alırız
inşallah canım. çok umutlanmamıştım aslında ya da alıştım artık :) yapacak bişey yok. doktor aramadı henüz. inşallah teste devam etmez. yoruldum artık. bazen sıfırlandığını görmek istiyorlar ama ben bıktım. bundan sonra da adetim 15 gün geçerse doktora gidecem :)
Canım kıyamam ya , dur bakalım belki yarın güzel bir haber getirirsin. Bnm ilk gebeliğinde dış gebelikti. Ben anlamıştım dış gebelik oldugumu. Çünkü daha oncede cok yakın arkadasım olmuştu .ondan biliordum.birde yurtdışındaydım ve eşimle motorla beraber gitmiştik. Düşün halimi .tatilim mahvolmuştu. Ama hepsi geçiyor işte, insan kötü olan anıları kafadan siliyor:)Allah hakkında hayırlısını versin .Katılıyorum :) okudugum kadarıyla o sekilde hareket edenlerin kafası rahat. Sağlık ocaginda bir kez test yapip hamilelik çizelgesi ekleyen arkadaşlar var. Bu şekilde cok stres yapıyoruz. Yarin test yaptiracagim icin cok kötü hissediyorum kendimi suan sonucu düşünmekten. Gerci ilk deneyimim oldu bu :)
Katılıyorum :) okudugum kadarıyla o sekilde hareket edenlerin kafası rahat. Sağlık ocaginda bir kez test yapip hamilelik çizelgesi ekleyen arkadaşlar var. Bu şekilde cok stres yapıyoruz. Yarin test yaptiracagim icin cok kötü hissediyorum kendimi suan sonucu düşünmekten. Gerci ilk deneyimim oldu bu :)
Canım kıyamam ya , dur bakalım belki yarın güzel bir haber getirirsin. Bnm ilk gebeliğinde dış gebelikti. Ben anlamıştım dış gebelik oldugumu. Çünkü daha oncede cok yakın arkadasım olmuştu .ondan biliordum.birde yurtdışındaydım ve eşimle motorla beraber gitmiştik. Düşün halimi .tatilim mahvolmuştu. Ama hepsi geçiyor işte, insan kötü olan anıları kafadan siliyor:)Allah hakkında hayırlısını versin .
hayırlısı olsun canım. bilmemek ve beklemek herşeyden zor bence. yarın sonucu alınca yaz bana. inşallah güzel haberlerle gelirsin :)
ben bugün üzüldüm ama senin için güzel olacak bence :)
kızlar cevap verin lütfen bu artış normal değil dimi sizce bidha yaptırmalımıyım kan testini iki gün geçinci umut işte sonucu biliyorum ama yinede bi umut oluyor
inşallah canım. çok umutlanmamıştım aslında ya da alıştım artık :) yapacak bişey yok. doktor aramadı henüz. inşallah teste devam etmez. yoruldum artık. bazen sıfırlandığını görmek istiyorlar ama ben bıktım. bundan sonra da adetim 15 gün geçerse doktora gidecem :)
Canım kıyamam ya , dur bakalım belki yarın güzel bir haber getirirsin. Bnm ilk gebeliğinde dış gebelikti. Ben anlamıştım dış gebelik oldugumu. Çünkü daha oncede cok yakın arkadasım olmuştu .ondan biliordum.birde yurtdışındaydım ve eşimle motorla beraber gitmiştik. Düşün halimi .tatilim mahvolmuştu. Ama hepsi geçiyor işte, insan kötü olan anıları kafadan siliyor:)Allah hakkında hayırlısını versin .
Sonuç daha da kötü bugün 454ten 517ye cikmis sadece. Igne taraftari olan dr'um ogleden sonra igne yapalım dedi. Çünkü artık kesin sagliksiz gebelik. Ne içte ne dista kese yok dedi. Rahim ici diye dusunse de. İğneden sonra sonuç dusmezse kurtaj yaparız dedi mecbur kalirsak. Ama değerlerim düşük olduğu için buna pek ihtiyaç olmaz.
Ben de bu kadar kararsizken baska bir dr'a gittim tavsiye üzerine. Dışta bişey görmedi ama içte cok ufak bir kese var dedi.(diger dr ic gebelik oldugunu dusundugu halde niye görmedi anlamadim.) Bu yüzden ic gebelikse diye kürtajın daha mantikli oldugunu söyledi. Igneyi dış gebelik olduguna eminse yapiyormus. Sonucta kemoterapi ignesi en son care olsun dedi. Yani kurtajdan sonra değer düşmez de artarsa o zaman rahimdeki yalancı gebelik olup normalde dis gebelik oldugunu anlariz ve o zaman igne yapariz dedi. Bu dr internetten mesajlastigim baska iki dr ile ayni seyi söyledi.
Bana da 2. mantıklı geldi ama kurtajdan çok korkuyorum ya bi sorun enfeksiyon falan olursa diye. . Buna daha yakınım ama birden fikrim de değişiyor((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?