Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

bugünkü değerim 316. doktor yükselme güzel dedi. kanamadan bahsettim şuan bişey yapmayalım. 2 gün sonra testi tekrarlayalım dedi. adetim 4-5 gün geçmiş oluyor. Bu değer düşük değil mi ya

Tam iki katı olmasi gerekmiyor ya zaten canim en az %66. Seninki de en az 310 olabilirdi zaten . düşük degil yani

Merhaba kizlar.. Benim persembe gunu beta hcg degerim 768 di. Dun tekrar baktirdim 2010du.. Sizce iyi mi? Henuz erken diye doktora gitmedim. 5 haftalik falan yaziyordu kagitta ama sizin tecrubelerinize dayanmak istedim acikcasi. Kac haftaliktir sizce? Yukselisi iyi mi? Bu arada SAT 28 NISAN.

Gayet iyi canim degerin, yükseliş iyi ama haftasını bilmiyorum

Tam iki katı olmasi gerekmiyor ya zaten canim en az %66. Seninki de en az 310 olabilirdi zaten . düşük degil yani
haklısın canım artış iyi ama ne bileyim bugünlerde herkes 1000li rakamlardan söz ediyor. ondan kötü hissettim biraz. Salı günü de böyle artarsa kese için gün verir herhalde dimi?

Canım slm umarım geç kalmamışımdır seni uyarmak için. Ben. 2gundur düşük yapıyorum. Benimde değerlerim şu şekildeydi yaklaşık olarak 350 -900-1200-1400-1250gibi.... Banada sağlıksız olduğunu söyledi dr, ayrıca servikal gebelik yani rahiğzı gebeliği kürtaj olamayacagımı bunun cok tehlıkelı oldugunu ıgne olmam gerektıgını ancak ıgnenınde. Oldukca zararlı etkılerı oldugundan. Mumkun oldugunca son care olarak ıgne kullanılması , doğal yollarla dusmeyı beklenılmesı daha dogru dedı. Ancak benım durumumla senınkı farklı olabılır mutlaka dr. Sor. İğneden önce testler yapılması greklıymıs. Cok gecmıs olsun

Cok sagol canim. Yarin gidiyorum doktora. Benzer gorunuyor sanki durumumuz. Benimki de once son care demişti ama sonra cikarken dedi igne yapariz diye.ama yarin test yapacak yine de. Zaten igne dese de biraz bekleyelim diyeceğim bakalim.tesekkurler

haklısın canım artış iyi ama ne bileyim bugünlerde herkes 1000li rakamlardan söz ediyor. ondan kötü hissettim biraz. Salı günü de böyle artarsa kese için gün verir herhalde dimi?

Onu ben de anlamadım kişiden kişiye değişiyor herhalde :S kimilerinin cok yüksek. Benimde cumartesi yukselse kese için gün verecekti ama düşük olunca vermedi tabi, seninki de verir heralde artık

Kızlar bişe sormak istiyorum yardimci olurmusunuz kafam karıştı şimdi benim sat 1 Mayıs tahmini yumurtlama günü 13 14 diye hatırlıyorum sabah evde test yaptım pozitif çıktı öğlen kan tahlili yaptım beta hcg724.70 ama şunu anlamadım referans aralığı 16-156 1-2 hafta 101-4870 2-3 hafta 1110-31500 3-4 hafta 2560-82300 4-5 hafta şimdi buna göre normal mi ve kaç haftalik oluyo bu durumda??????

doktor bana umutlanmayalım iyi olursa sevinelim dedi. Bu sözden bile umutlanıyorum ben :) Rabbim hakkımızda hayırlısını versin. bebeklerimize kavuşuruz inşallah :)

senin son durumun ne merak ettim ben bu gün doktora gittim kan değeri 122,6 olmuş hamilesin dedi doktorum ultrason da göremedi çok küçük daha dedi haftaya görebilirz belki dedi haftaya randevu verdi 4 günde 7,99 dan 122,6 bence iyi artmış ama sence nasıl :)

değerim yaklaşık 2 kat arttı canım. doktor artış güzel. Salı günü tekrarlayalım dedi. yarın sabah yaptırcam. senin değerin çok iyi artmış. adet günün ne zaman?

eski mesajlara baktım. adetime daha 3 gün var sanırım. çok güzel değerin. inşallah sağlıklı bir bebişin olur :)

arkadaşlar merhaba benim adetim 2 gün geçti idrar da test yaptım 2.çizgi silik çıktı sağlık ocağına gittim sabah kan testi yaptım değerim 78,75 çıktı sizce durum ne geçen sene kimyasal gebelik yaşamıştım değerde düşük sanki acaba yine kimyasal gebelikmi diye kendime sormadan edemiyorum

Kimyasal olabilirde olmayabilir de.2 gun son ra yeniden öçltür, 2 kat artması lazım.

son adet tarihine göre yanlış hesaplamadıysam 5+3 günlük hamilesin. değerin normal de olabilir olmayabilir de. tek tahlille bunu biz bilemeyiz. tahlili bugün yaptırdıysan çarşamba tekrar yaptır. 2 kat artarsa doktora git vajinal ultrasonda kese görünür. katlamazsa yine doktora git.

merhaba kızlar tecrübelerinize ihtiyacım var 1 haziranda beta hcg 738 3 haziranda 1366 bugün ise 6443 henüz gitmedim doktora persembe gidicem kaç haftalık yada bu değerde kese görülürmü kalp atışı duyulurmu çok merak ediyorum lütfen benide bilgilendirinn herkese sağlıklı gebelikler

Merhaba sat ve yumurtlama Günlerimiz cok yakin oldugu icin kendimden ornek vereyim sana muhtemelen sonuclar da yakindir. Benim sat 28 nisan ayin 11 12si de yumurtlamaydi. Doktorun söylediği tahmini 5 haftalik o sekilde olabilir seninde. Ancak benim degerlerim düşük 454 suan ve saglikli bi gebelik olmasi icin en az 750 800 olmasi lazim suan benim degerim de. Seninki de 750 olduguna göre muhtemelen iyi bir sonuctur diye düşünüyorum benimkine kiyasla.. tabi kisiden kisiye değişiklik olabileceği için 2. Tahlilini çarşamba yaparsan iyi olur 1250 1300 den düşük olmazsa problem yoktur inşallah

Kizlar gecen persembe 768 olan beta hcg, pazar gunu 2010 olmustu. Bugun de 4370 olmus. Normal mi? Doktor cuma gel kontrole dedi sadece. :/ Benim de SAT 28 Nisan. Yumurtlama 13-14 mayis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…