Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Selam kızlar yardımcı olurmusunuz banada bat 5 temmuz ama ben 1 temmuzda kan tahlili yaptırdım 0.100 çıktı sizce erkenmi yaptırdım yükselme ihtimali varmıdır acaba

merhaba son adetim 03 hazirandaydı ve 26 günde bir düzenli adet olan ben adet olamadım 29 haziranda olmam gerekirdi.. idrar testlerim negatif çıktı, dün hastanede kan verdim beta hcg değerim 9,79 çıktı, 4 hafta hamilelik değer aralığı 9,50 ile 750 arası sizce hamilemiyim?

bence hamilesin canım hayırlı olsun :) İdrarda belli olması için biraz daha zaman gerekebiliyor. Ben de ilk olarak kan tahlilinde öğrenmiştim ve değerim 8'di :)

bence hamilesin canım hayırlı olsun :) İdrarda belli olması için biraz daha zaman gerekebiliyor. Ben de ilk olarak kan tahlilinde öğrenmiştim ve değerim 8'di :)
ya arkadaşlarda bana değerin düşük senin düşük yapıyor olabilirsin hemen doktora git dediler , alttan muayene olmak istemiyorum zaten ultrosanda da görüneceğini düşünmüyorum, ilk defa denemiştik tutmuş olabileceğine inanmakta zorlanıyorum

miskinterazi adetin kaç gün geçtikten sonra yaptırmıştın ve değerin 8 çıkmıştı?

haklısın ultrasnda çıkmaz henüz...niye öyle diyorsun ki ilk geceden hamile kalanlar da çok :) ilk denemede olmuş olabilir yani

Merhabaaa 2 temmuzda doktora gittim testler yapıldı yaklşık 24 gündür regli olamıyorum geçti beta hgc 6.85 çıktı doktor yarın tekrar kan ver bakalım dedi... Çok heyecanlıyım. Umarım hamileyimdir. Umarım yarın yükselir... Sizce ne olur ? Prolaktin hormonum yüksek çıktı. Doktor hamileyawn eğer normal dedi ama değilsen tedavi olunması gerek yoksa hamile kAlamazsın dedi .umarım hamileyimdir.. Dualarınızı bekliyorum

Merhabalar ben yeni katildim bi sorum olucak sizebana yumurtalama takibi yapti doktorum simdi progestan kulaniyorum ve adetime 6gun daha var ama ben dun kan testi yaptim sonuc 7.28cikti sizce hamilelik varmidir yardimci olabilirmisiniz

Merhabalar arkadaslar ben yeni katildim buraya biseyler sormak istiyodum sizlere bana yumurta takibi yapildi simdide progestan kulaniyorum adetimede 6gun var dun kan tahlili yaptirdim degerim 7.28cikti sizce hamilelik varmidir cevaplarinizi beyliyorum

MERHABA HERKESE KIZLAR NOLUR BANA YARDIM EDİN BUGÜN AŞILAMAMIN 5.GÜNÜ DAYANAMAYIP TEST YAPTIRDIM VE DEĞERİM 4.95 ÇIKTI.SİZCE OLUMLU DÜŞÜNEYİM Mİ ? DEĞERE BAKILIRSA 5İN ALTINDA YALNIZ SANKİ 5E ÇOK YAKIN OLDUĞU İÇİN BİR UMUT VAR İÇİMDE.BENİM GİBİ AYNI DURUMU YAŞAYAN VAR MI ?

Merhabalar ben yeni katildim bi sorum olucak sizebana yumurtalama takibi yapti doktorum simdi progestan kulaniyorum ve adetime 6gun daha var ama ben dun kan testi yaptim sonuc 7.28cikti sizce hamilelik varmidir yardimci olabilirmisiniz
VALLA CANIM BENİM NEGATİF SONUÇ OLMASINA RAĞMEN UMUTLANIYORUM .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…