Insallah canim benim doktorum hic olumsuz bisey demedi bebegi gormemize daha 2 yada 3 gunumuz var ama sen sali gel garantiye alalim dedi bi folikasit yazdi sen kullaniyomusun hapinşallah kesemizide görürüz canım ben pzartesi gidicem tekrar kontrole bakalım
bence hamilesin canım hayırlı olsun :) İdrarda belli olması için biraz daha zaman gerekebiliyor. Ben de ilk olarak kan tahlilinde öğrenmiştim ve değerim 8'di :)merhaba son adetim 03 hazirandaydı ve 26 günde bir düzenli adet olan ben adet olamadım 29 haziranda olmam gerekirdi.. idrar testlerim negatif çıktı, dün hastanede kan verdim beta hcg değerim 9,79 çıktı, 4 hafta hamilelik değer aralığı 9,50 ile 750 arası sizce hamilemiyim?
ya arkadaşlarda bana değerin düşük senin düşük yapıyor olabilirsin hemen doktora git dediler , alttan muayene olmak istemiyorum zaten ultrosanda da görüneceğini düşünmüyorum, ilk defa denemiştik tutmuş olabileceğine inanmakta zorlanıyorumbence hamilesin canım hayırlı olsun :) İdrarda belli olması için biraz daha zaman gerekebiliyor. Ben de ilk olarak kan tahlilinde öğrenmiştim ve değerim 8'di :)
miskinterazi adetin kaç gün geçtikten sonra yaptırmıştın ve değerin 8 çıkmıştı?bence hamilesin canım hayırlı olsun :) İdrarda belli olması için biraz daha zaman gerekebiliyor. Ben de ilk olarak kan tahlilinde öğrenmiştim ve değerim 8'di :)
benim adetlerim düzensizdi (tedavi falan olmadım bu arada)... 28 günlük döngüye göre hesaplandığında adetimden 1 gün önce bu değer çıkmıştı..miskinterazi adetin kaç gün geçtikten sonra yaptırmıştın ve değerin 8 çıkmıştı?
haklısın ultrasnda çıkmaz henüz...niye öyle diyorsun ki ilk geceden hamile kalanlar da çok :) ilk denemede olmuş olabilir yaniya arkadaşlarda bana değerin düşük senin düşük yapıyor olabilirsin hemen doktora git dediler , alttan muayene olmak istemiyorum zaten ultrosanda da görüneceğini düşünmüyorum, ilk defa denemiştik tutmuş olabileceğine inanmakta zorlanıyorum
Merhabalar arkadaslar ben yeni katildim buraya biseyler sormak istiyodum sizlere bana yumurta takibi yapildi simdide progestan kulaniyorum adetimede 6gun var dun kan tahlili yaptirdim degerim 7.28cikti sizce hamilelik varmidir cevaplarinizi beyliyorumcanım 20 sene diyosun .bu süre içerisinde herhangi bir tedavi veya çalışma bunlar önemli ..
ayrıca doktorun biyokimyasal gebelik demiş,doktorunla görüşmende fayda var bu konuda..
beta hcg değerine gelince; inanki bu değer herkeste değişebiliyor..ben adet günümde yaptırmıştım 822 çıkmıştı.. arkadaşım adetin 5 gün geçe yaptırdı 400 civarında çıkmıştı.. yani bu değer döllenmeye ve kişiye göre değişiyo bence..
rahat ol inşallah normal ve sağlıklı bir gebeliğin vardır canım
VALLA CANIM BENİM NEGATİF SONUÇ OLMASINA RAĞMEN UMUTLANIYORUM .Merhabalar ben yeni katildim bi sorum olucak sizebana yumurtalama takibi yapti doktorum simdi progestan kulaniyorum ve adetime 6gun daha var ama ben dun kan testi yaptim sonuc 7.28cikti sizce hamilelik varmidir yardimci olabilirmisiniz
Catlatma ignesi olmusmuydnYa benim degerden biraz yuksek cikmis ama daha 6gunum var o yuzden cok merak iyorum
Evet oldum simdide progestan kulaniyorumCatlatma ignesi olmusmuydn
Ignenin kacinci gunuEvet oldum simdide progestan kulaniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?