Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

inşş öyle olurr bende çarşamba saat 10 da randevu aldım bakalım Allah ım nasip etsin inşşşş

inşş öyle olurr bende çarşamba saat 10 da randevu aldım bakalım Allah ım nasip etsin inşşşş
Geç döllenmeden bence benim kalbimde şuan hiç kötü bişey yok herkes 2 haftalık öğreniyor bizimki daha 1 haftalık bende yarın 2.30 da gidicem :)

Merhaba kizlrrr. Bende adetten 3-4 gun once beta 1.20 cikti. Hala adet olmadim. Acaba yukselirmi. 30 35 gunde bir adet olurum. Progestan kullandim 3 ay. Bu ay son kutu Bitti. Adet olmadim . gec dollenme olmus olabilirmi..

ben şimdi gidiyorum doktora arkadaşlar dua edin ne olursunuz güzel haberle döneyim yükseliş vardr inşşş

Hastaneye gitmeme gerek kalmadı sonucu internete yüklemişler ćok şükür 45 olmuş bin şükür Rabbim en kısa zamanda sanada nasip eder inşallah :)
Cok ama cok sevindim gozun aydin Allah im saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahh kendize cok ii bakin

Suan benden acik kahve rengi azcicik bi
Allah Razı olsun bacım. Rabbim sanada nasip etsin :)
Ben regl oldum benim bebiş gitti :) doktorun dediği gibi 0 a düştüyse senin regl olman lazım dedi oldum döllenme olmuş ama rahime yerleşememiş bnim bebiş tutunamadı herşeyin hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…