inşş öyle olurr bende çarşamba saat 10 da randevu aldım bakalım Allah ım nasip etsin inşşşşTatlım benimkide dün 11.1 çıktı Dr çarşamba tekrar çağrdı yükseliyorsa 2 kat artıyosa sıkıntı yok bi daha 2 hafta sora gelirsin dedi ben adetten 3 gün önce yumurtladım yani dün daha 1 haftalıktı seninkide öyle üzülme sadece 2 gün sora tekrar baktım :) yükselecektir Allahn izniyle :)
Geç döllenmeden bence benim kalbimde şuan hiç kötü bişey yok herkes 2 haftalık öğreniyor bizimki daha 1 haftalık bende yarın 2.30 da gidicem :)inşş öyle olurr bende çarşamba saat 10 da randevu aldım bakalım Allah ım nasip etsin inşşşş
HAYIRLI HABERLER ALIP BURDA PAYLAŞALI İNŞŞŞGeç döllenmeden bence benim kalbimde şuan hiç kötü bişey yok herkes 2 haftalık öğreniyor bizimki daha 1 haftalık bende yarın 2.30 da gidicem :)
İnşallah iyi düşünelim bol dua edelim iyi olsun :)HAYIRLI HABERLER ALIP BURDA PAYLAŞALI İNŞŞŞ
Bence yarın tekrar yaptır şüpheli gibi :)SAT 22 Haziran
Şüpheli ilişki 1 Temmuz
Bugun BHCG değerim 5.18 çıktı.
Sizce gebelik var mı?
Bende 2.3o da gidicem Rabbim hayırlı haberlerle dönmeyi nasip etsin inşallah :)ben şimdi gidiyorum doktora arkadaşlar dua edin ne olursunuz güzel haberle döneyim yükseliş vardr inşşş
Ne yaptın merak ettim sonuç nasıl çktı ?ben şimdi gidiyorum doktora arkadaşlar dua edin ne olursunuz güzel haberle döneyim yükseliş vardr inşşş
Benim sonuc 0 a dustu :) adetde olmadim pazartesi gel dediNe yaptın merak ettim sonuç nasıl çktı ?
Hadi ya e hayırlısı canmBenim sonuc 0 a dustu :) adetde olmadim pazartesi gel dedi
Yapcak bisi yok hayirlisii inss senin olumlu olurrHadi ya e hayırlısı canm
Senin sonuc nasil umarim mutlu haber getirirsin bizeeHadi ya e hayırlısı canm
Tatlım dr'un yoktu başka Dr göründüm kan verdim yarın 11 gibi öğrenicem sonucu inşallah :)Senin sonuc nasil umarim mutlu haber getirirsin bizee
Insallah guzel haberler alirsin mutlu olursun arkadasim :)Tatlım dr'un yoktu başka Dr göründüm kan verdim yarın 11 gibi öğrenicem sonucu inşallah :)
Hastaneye gitmeme gerek kalmadı sonucu internete yüklemişler ćok şükür 45 olmuş bin şükür Rabbim en kısa zamanda sanada nasip eder inşallah :)Insallah guzel haberler alirsin mutlu olursun arkadasim :)
Cok ama cok sevindim gozun aydin Allah im saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahh kendize cok ii bakinHastaneye gitmeme gerek kalmadı sonucu internete yüklemişler ćok şükür 45 olmuş bin şükür Rabbim en kısa zamanda sanada nasip eder inşallah :)
Allah Razı olsun bacım. Rabbim sanada nasip etsin :)Cok ama cok sevindim gozun aydin Allah im saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahh kendize cok ii bakin
Ben regl oldum benim bebiş gitti :) doktorun dediği gibi 0 a düştüyse senin regl olman lazım dedi oldum döllenme olmuş ama rahime yerleşememiş bnim bebiş tutunamadıAllah Razı olsun bacım. Rabbim sanada nasip etsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?