Kızlar bugün kim gidecekti Dr a keseyi görmek için?sonucu burdan yazarsanız sevinirim bende cuma günü gidicem Dr un size söylediklerinden bi çıkarımda bulunabilirim bende
270lerdeydi o kadar çok test yaptırdım ki unuttum artık
Gecmis olsun ynvynv bizde dun keseyi gormeye gittik ama goremedik doktor persembe gel dedi ama
Malsef gidemiycem artik pazartesi giderim bende benim beta degerlerim dusuk gbi hissetim doktora dedim oda normal senin beta degerlerin ikiye katlaniyor dedi bende forumlrda insanlrin cok yuksek dedim oda sen o forumlara ne bakiyosun dedi aşilama yapilan insanlarin beta degerleri yuksek olur dedi seninkisi normal dedi bi bebegim degeri ztn 2 kat olmasi lazim dedi forumlara bakma sen dedi dogruda soyluyor herkesin bunyesi bir degil
canım 290da zaten görünmesi mucize olur 1500lerde vajinal ultrosanda anca gözükür reglin kaç gün geçtiki az dedi değerinemerhaba canım ben gittim bugün doktora kesemi göremedihcg değerim 290 olmasına rağmen düşük dedi testimi dün akşam yaptırmıştım bu akşam tekrar yaptırıcam 2 katı artış olması gerekiyor dedi sonucu al ona göre değerlendirelim dedi inşallah artmıştır
canım 4gün varmış daha 12 bence normal yani kiminin yüksek çıkıyor ama senin geç döllenme olabilir benim reglmin 5. gününde 67 çıkmıştı senin regli günün 48 veya daha üstü çıkar 2günde 2ye katlayacak 5üstü pozitif sayılırMerhaba arkadaşlar, ben kulübe yeni katıldım ve fikirlerinize ihtiyacım var, bugün bat a 4 gun varken kanda b hcg baktırdım ve sonuç 12 çıktı, dr um 2 gün sonra gel yükselmiş mi bakalım adet de olabilirsin sınırda bi değer dedi, bu şekilde yaşayıp gebe olan ya da sağlıkla bebeğine kavuşan var mıdır
Değerlerini yazarmisin bi ve sat?çok çok geçmiş olsun canım benimki de 290 dı. bakalım bu akşam yükselme olacak mı çok korkuyorum ya(( offffffffffff...
aa çok ilginç :) en son ne zaman tahlil yaptırmıştın? bi daha yaptırsan mı acabaBuarada cok ilginc bisey geldi basina dun sabah kalktigimda sag elimin parmaklarinda kina vardi yikiyorum gecmiyo falan nette arastirdim bulamadim bsey fetva hattini aradim ve dediki hamileysen kiz cocugun olcak ikindiye dogru kaybolur izler dedi ve gercekten kayboldu. Sir kapisi gibi olaylar icersindeyim :)
Ben gidiyorum nasıpse birazdan 20 eylül son adet tarıhım bakalım neler olucak hayırlısı inşallah
canım 290da zaten görünmesi mucize olur 1500lerde vajinal ultrosanda anca gözükür reglin kaç gün geçtiki az dedi değerine
sat 23 eylül canım test bir kere yaptım 290 çıktı, bu akşam tekrar yaptırıcamDeğerlerini yazarmisin bi ve sat?
Yarin yaptircam sonuca gore igne olcak. Anlam veremedim hayir olsunaa çok ilginç :) en son ne zaman tahlil yaptırmıştın? bi daha yaptırsan mı acaba
Sat 22eyluldu benim ve deger 270lerde yani az yuksele yuksele 270i buldu. Eger gec dollenme degilse dusuk gibi canim aslinda dusuk olmasi onemli degil pek ikiye katlamasi onemli olansat 23 eylül canım test bir kere yaptım 290 çıktı, bu akşam tekrar yaptırıcam
Duzenli degilse gec dollenme olabilir. Ozamanda bu degerin pek onemi kalmaz sknti yapma :)5 gün geçti ama şöyle bir durum var ben düzenli regl olamıyorum hep sapma oluyor
canım öncelikle sakim ol kendini üzmen bişi kazandırmaz sen bu 290 ı bugünmü öğrendin öğrendiğinin 2gün sonrası tekrarla testi 580 civarı çıkarsa herşey yolunda önemli olna değerin 2ye katlaması herkesin hcg artışı farklılık gösteriyor5 gün geçti ama şöyle bir durum var ben düzenli regl olamıyorum hep sapma oluyor
Yarin yaptircam sonuca gore igne olcak. Anlam veremedim hayir olsun
Duzenli degilse gec dollenme olabilir. Ozamanda bu degerin pek onemi kalmaz sknti yapma :)
canım öncelikle sakim ol kendini üzmen bişi kazandırmaz sen bu 290 ı bugünmü öğrendin öğrendiğinin 2gün sonrası tekrarla testi 580 civarı çıkarsa herşey yolunda önemli olna değerin 2ye katlaması herkesin hcg artışı farklılık gösteriyor
bence pozitif düşün dr lar hemen aaaaa hamilesin demiyor zaten yok hcgnin artması lazım yok keseyi görmemiz lazım e bide kalp atışı diyene kadar 9 doğurturlar zaten insanı :) temkinliler sadecesağol canım ister istemez moralim bozuldu şimdi oturmuş akşam olmasını bekliyorum şirkette
Asıl senin anlamama gibi bir sorunun var sanirim daha yeni uye oldugum icin ancak 1 kisinin yazdigi yorumu gorebildim ayrica bu seni hic ilgilendirmez sen kendi isine bak!Hic norml degil cunku bunu sana yazan en az 3-4 kisi vardi, sen sana yazilanlari takmayip yeniden soruyirsun,burada insanlar zaman ayirip cevap veriyorlar.dikkatli okursan yazilanlari sorun cikmaz.
bence pozitif düşün dr lar hemen aaaaa hamilesin demiyor zaten yok hcgnin artması lazım yok keseyi görmemiz lazım e bide kalp atışı diyene kadar 9 doğurturlar zaten insanı :) temkinliler sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?