- 20 Ekim 2015
- 4.200
- 5.405
- 108
Neden kisağol canım mucize gerekli bize
pazartesi gittiğimde değer yine az yükselmişti. bi doktor kürtajdan falan bahsetti bugün için tabi istemedim. kendi doktorumla görüştüm sağlıklı bi gebelik olmadığına karar verildi.dış gebelik şüphesini ortadan kaldırmak için metoreksat iğne yapılcak yarın. hala kanamam ağrım yok. işte ben böyle bir hal içindeyim :)
270lerdeydi o kadar çok test yaptırdım ki unuttum artıkNeden kien son Beta değerin kaçtı ki canım
Çok çok geçmiş olsun canım270lerdeydi o kadar çok test yaptırdım ki unuttum artık
canım çevremde çok örnek var kürtajdan sonra sürekli kimyasal gebelik geçiren. benimki de korku bu yüzden. Her şey Allahtan tabi ama ben sabit fikirli bir insanım galiba. alternatif çözümler arıyorum o yüzden.aslında kürtaj çok korkulacak bir şey de değilmiş. benim 8 haftalık bebeğimin kalbi durunca vakumla kürtaj yapılmıştı. daha hastaneden çıkmadan tuvalete bile gittim, acı, yanma vs hiçbir sıkıntım olmadı. 2 ay sonra hamile kaldım ama kimyasal gebelik oldu. yani kürtaja bağlı bir problem yaşamadım. okuyan arkadaşlar gerekli görülürse korkmasın diye belirtmek istedim canım.
teşekkür ederim canımÇok çok geçmiş olsun canım
verende Allah alan da Allah. geçmiş olsun ve tebrikler :)Benimde aynı şekilde kalp atışını duyamadigimiz bebeğimı kurtajla almak zorunda kaldılar çok korkmuseum buyumustum gözümde ama hiç acı ağrı kanama hiçbişey duymadım 3 ay geçti şimdi yine hamileyim inşallah bu sefer duyarım allah herseyin hayirlisini versin.
aynen ole teşekkürler :)verende Allah alan da Allah. geçmiş olsun ve tebrikler :)
aslında kürtaj çok korkulacak bir şey de değilmiş. benim 8 haftalık bebeğimin kalbi durunca vakumla kürtaj yapılmıştı. daha hastaneden çıkmadan tuvalete bile gittim, acı, yanma vs hiçbir sıkıntım olmadı. 2 ay sonra hamile kaldım ama kimyasal gebelik oldu. yani kürtaja bağlı bir problem yaşamadım. okuyan arkadaşlar gerekli görülürse korkmasın diye belirtmek istedim canım.
bide bende kese oluşmadı ya o yüzden rahimi kazımalarını gereksiz buluyorum. kese ve embriyo olaydı o Zaman zaten mecburdumaslında kürtaj çok korkulacak bir şey de değilmiş. benim 8 haftalık bebeğimin kalbi durunca vakumla kürtaj yapılmıştı. daha hastaneden çıkmadan tuvalete bile gittim, acı, yanma vs hiçbir sıkıntım olmadı. 2 ay sonra hamile kaldım ama kimyasal gebelik oldu. yani kürtaja bağlı bir problem yaşamadım. okuyan arkadaşlar gerekli görülürse korkmasın diye belirtmek istedim canım.
benim kürtajdan önce de kimyasal gebeliğim oldu canım. bende hala bulunamayan bir problem var.canım çevremde çok örnek var kürtajdan sonra sürekli kimyasal gebelik geçiren. benimki de korku bu yüzden. Her şey Allahtan tabi ama ben sabit fikirli bir insanım galiba. alternatif çözümler arıyorum o yüzden.
kazıma olayı olacaksa o başka. ben aslında senin için yazmadım. "kürtajı tabi ki istemedim" diyince yazdığını okuyanlar yanlış düşünmesin diye kendimden örnek verdim.bide bende kese oluşmadı ya o yüzden rahimi kazımalarını gereksiz buluyorum. kese ve embriyo olaydı o Zaman zaten mecburdum
Biraz sakin cevap versen! Emin olmak istiyorum eşime söylemek icin ilk defa bu duyguları yaşadığım icin normal degil mi sencede!Sen sana yazilanlari okumayi bilmiyorsun heralde, hamilesin 4 haftalik , yandaki referans degerleri gormuyirmusun!
doğru diyorsun forum insanları gerçekten fazla etkiliyor ve yönlendiriyor kimi Zaman iyi yönde kimi Zaman kötü. kese oluşmadıysa kürtaj önerilmiyo çoğu doktor tarafından yoksa kürtaj yapılması gerekiyorsa tabibi yapılacak :)kazıma olayı olacaksa o başka. ben aslında senin için yazmadım. "kürtajı tabi ki istemedim" diyince yazdığını okuyanlar yanlış düşünmesin diye kendimden örnek verdim.
doğru diyorsun forum insanları gerçekten fazla etkiliyor ve yönlendiriyor kimi Zaman iyi yönde kimi Zaman kötü. kese oluşmadıysa kürtaj önerilmiyo çoğu doktor tarafından yoksa kürtaj yapılması gerekiyorsa tabibi yapılacak :)
sana bi örnek vereyim benim bi arkadaşım 5tane düşük yaptı onda da bi sorun bulunmadı kimisinde kese oluşmadı kimisinde kalp atışı yoktu vs şimdi tekrar hamile ve 13 haftalık herşey yolunda gidiyo Allahtan umut kesilmez 4444tane tefriciye okuduk hamile kalmadan önce ve Allah yardım ettikesinlikle öyle canım :) kendim için bir umut bir, bilgi ararken o kadar fazla şey okuyorum ki. benim gibi olanlar varsa diye de bildiğim ne varsa yazmak istiyorum. beklemek ve bilmemek çok zor
teşekkür ederim canım değerlerini bi yazarmısınGecmis olsun ynvynv bizde dun keseyi gormeye gittik ama goremedik doktor persembe gel dedi ama
Malsef gidemiycem artik pazartesi giderim bende benim beta degerlerim dusuk gbi hissetim doktora dedim oda normal senin beta degerlerin ikiye katlaniyor dedi bende forumlrda insanlrin cok yuksek dedim oda sen o forumlara ne bakiyosun dedi aşilama yapilan insanlarin beta degerleri yuksek olur dedi seninkisi normal dedi bi bebegim degeri ztn 2 kat olmasi lazim dedi forumlara bakma sen dedi dogruda soyluyor herkesin bunyesi bir degil
Hic norml degil cunku bunu sana yazan en az 3-4 kisi vardi, sen sana yazilanlari takmayip yeniden soruyirsun,burada insanlar zaman ayirip cevap veriyorlar.dikkatli okursan yazilanlari sorun cikmaz.Biraz sakin cevap versen! Emin olmak istiyorum eşime söylemek icin ilk defa bu duyguları yaşadığım icin normal degil mi sencede!
İste benim 22 eyluldu son adet tarihim 19 ekimde adet gunumdu 19 ekimde pazartesi beta 39 duteşekkür ederim canım değerlerini bi yazarmısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?