Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Benim değerlerim neden bu kadar yüksek acaba?aklıma bin tane şey geliyo.en iyisi Tevekkül etmek

Biraz sakin cevap versen! Emin olmak istiyorum eşime söylemek icin ilk defa bu duyguları yaşadığım icin normal degil mi sencede!
Normal canım benimde ilk gebeliğim bi şeyden emin olmak için dr a da forumda ki Arkadaşlara 10 defa sorabiliyorum.canım sende gebelik var hemen eşine müjdeyi ver ve Dr a git bence.iki güne bir Beta değerine bakar Dr artiş olup olmadığına.bende çok bilgisizim bu konuda ama bildiğim kadarıyla yazdım

çok şükür ki ben de eşim de inancımızın kuvvetiyle sabrediyoruz. çocukları ikimiz de çok seviyoruz ama 3 yılı geçti hala bekliyoruz. ben de arkadaşlarımla tefriciye okuyayım. inşallah Rabbim bize de yardım eder :)

Canım benim gayet normal bi artış olmuş. doktorun dediği gibi aşılamada daha fazla yükseliyomuş bana da öyle söylemişti. sakın stres yapma bak benim hep 30-40 arttı anormal olan benimki seninki normal :) zaten o değerle kese görünmezdi önümüzdeki günler gidersen görürsünüz

Cnm sen asilamami yaptirdin veya klomen falan mi veya catlatma ignesimi yaptirdin ? Senin buyuk ihtimal ikiz diye tahmin ediuorum
Yok canım ya klomene başlatacaktık bu ay çatlatma iğnesi filan olacaktım.ama işte Rabbim verdikten sonra hiçbişeye gerek kalmıyor ben adet günümü beklerken hamile olduğumu öğrendim.dr da ikiz gebelik olabilir dedi ama keseyi göremedi bende korkuyorum dış gebelik kimyasal gebelik filan olabilir mi diyeAllah korusun

Cok ilginc bisey bende sasirdim valla ne bilim hic duymadim normalde bu kdr cok yukselmezki seninki baya yuksek doktor bana 1500 keseyi goruruz dedi neyse kendi doktoruna gtcejsin ztn ins hayirli amhaberlerle gelirsin

Cok ilginc bisey bende sasirdim valla ne bilim hic duymadim normalde bu kdr cok yukselmezki seninki baya yuksek doktor bana 1500 keseyi goruruz dedi neyse kendi doktoruna gtcejsin ztn ins hayirli amhaberlerle gelirsin
Dış gebelikte yasa kimyasal gebelikte bu kadar Artış olur mu acaba

Sagol cnm insallah rabbim ne yazdiysa anlimiza onu yasicaz bende temuzda kimysal gebelik yasAdim cok uzuldum ama snr dusundumki saglikli bi bebek olsaydi dururdu dedim vucut ztn sagliksiz olan seyleri istemedigi icin atmaya calisiyormus doktorum oyle solemisti hayirlisi neyse onu yasicaz hepimiz

Buarada cok ilginc bisey geldi basina dun sabah kalktigimda sag elimin parmaklarinda kina vardi yikiyorum gecmiyo falan nette arastirdim bulamadim bsey fetva hattini aradim ve dediki hamileysen kiz cocugun olcak ikindiye dogru kaybolur izler dedi ve gercekten kayboldu. Sir kapisi gibi olaylar icersindeyim :)

Göğüslerde hassasiyet sık tuvalare gitme ve kasıklarda ki hafif Ağrı'nın dışında hiçbir gebelik belirtim de yok.mide bulantısı kusma başdönmsei kokulara karşı hassasiyet filan hiçbişey yok.

Kızlar bugün kim gidecekti Dr a keseyi görmek için?sonucu burdan yazarsanız sevinirim bende cuma günü gidicem Dr un size söylediklerinden bi çıkarımda bulunabilirim bende
Ben gidiyorum nasıpse birazdan 20 eylül son adet tarıhım bakalım neler olucak hayırlısı inşallah

Merhaba arkadaşlar, ben kulübe yeni katıldım ve fikirlerinize ihtiyacım var, bugün bat a 4 gun varken kanda b hcg baktırdım ve sonuç 12 çıktı, dr um 2 gün sonra gel yükselmiş mi bakalım adet de olabilirsin sınırda bi değer dedi, bu şekilde yaşayıp gebe olan ya da sağlıkla bebeğine kavuşan var mıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…