- 20 Ekim 2015
- 4.200
- 5.405
- 108
Benim değerlerim neden bu kadar yüksek acaba?aklıma bin tane şey geliyo.en iyisi Tevekkül etmekGecmis olsun ynvynv bizde dun keseyi gormeye gittik ama goremedik doktor persembe gel dedi ama
Malsef gidemiycem artik pazartesi giderim bende benim beta degerlerim dusuk gbi hissetim doktora dedim oda normal senin beta degerlerin ikiye katlaniyor dedi bende forumlrda insanlrin cok yuksek dedim oda sen o forumlara ne bakiyosun dedi aşilama yapilan insanlarin beta degerleri yuksek olur dedi seninkisi normal dedi bi bebegim degeri ztn 2 kat olmasi lazim dedi forumlara bakma sen dedi dogruda soyluyor herkesin bunyesi bir degil
Cnm sen asilamami yaptirdin veya klomen falan mi veya catlatma ignesimi yaptirdin ? Senin buyuk ihtimal ikiz diye tahmin ediuorumBenim değerlerim neden bu kadar yüksek acaba?aklıma bin tane şey geliyo.en iyisi Tevekkül etmek
Normal canım benimde ilk gebeliğim bi şeyden emin olmak için dr a da forumda ki Arkadaşlara 10 defa sorabiliyorum.canım sende gebelik var hemen eşine müjdeyi ver ve Dr a git bence.iki güne bir Beta değerine bakar Dr artiş olup olmadığına.bende çok bilgisizim bu konuda ama bildiğim kadarıyla yazdımBiraz sakin cevap versen! Emin olmak istiyorum eşime söylemek icin ilk defa bu duyguları yaşadığım icin normal degil mi sencede!
sana bi örnek vereyim benim bi arkadaşım 5tane düşük yaptı onda da bi sorun bulunmadı kimisinde kese oluşmadı kimisinde kalp atışı yoktu vs şimdi tekrar hamile ve 13 haftalık herşey yolunda gidiyo Allahtan umut kesilmez 4444tane tefriciye okuduk hamile kalmadan önce ve Allah yardım etti
Canım benim gayet normal bi artış olmuş. doktorun dediği gibi aşılamada daha fazla yükseliyomuş bana da öyle söylemişti. sakın stres yapma bak benim hep 30-40 arttı anormal olan benimki seninki normal :) zaten o değerle kese görünmezdi önümüzdeki günler gidersen görürsünüzİste benim 22 eyluldu son adet tarihim 19 ekimde adet gunumdu 19 ekimde pazartesi beta 39 du
Carsamba gunu bidaha yaptim 124 beta cuma gunu betam 248 cumartesi pazar 496 pazartesi gunude 577 cikti doktorda bana sali yapsaydin daha yuksek ciktigini gorcektin dedi en son 577 kaldik daha bakmadik beta kac diye
Yok canım ya klomene başlatacaktık bu ay çatlatma iğnesi filan olacaktım.ama işte Rabbim verdikten sonra hiçbişeye gerek kalmıyor ben adet günümü beklerken hamile olduğumu öğrendim.dr da ikiz gebelik olabilir dedi ama keseyi göremedi bende korkuyorum dış gebelik kimyasal gebelik filan olabilir mi diyeCnm sen asilamami yaptirdin veya klomen falan mi veya catlatma ignesimi yaptirdin ? Senin buyuk ihtimal ikiz diye tahmin ediuorum
Cok ilginc bisey bende sasirdim valla ne bilim hic duymadim normalde bu kdr cok yukselmezki seninki baya yuksek doktor bana 1500 keseyi goruruz dedi neyse kendi doktoruna gtcejsin ztn ins hayirli amhaberlerle gelirsinYok canım ya klomene başlatacaktık bu ay çatlatma iğnesi filan olacaktım.ama işte Rabbim verdikten sonra hiçbişeye gerek kalmıyor ben adet günümü beklerken hamile olduğumu öğrendim.dr da ikiz gebelik olabilir dedi ama keseyi göremedi bende korkuyorum dış gebelik kimyasal gebelik filan olabilir mi diyeAllah korusun
Dış gebelikte yasa kimyasal gebelikte bu kadar Artış olur mu acabaCok ilginc bisey bende sasirdim valla ne bilim hic duymadim normalde bu kdr cok yukselmezki seninki baya yuksek doktor bana 1500 keseyi goruruz dedi neyse kendi doktoruna gtcejsin ztn ins hayirli amhaberlerle gelirsin
Sagol cnm insallah rabbim ne yazdiysa anlimiza onu yasicaz bende temuzda kimysal gebelik yasAdim cok uzuldum ama snr dusundumki saglikli bi bebek olsaydi dururdu dedim vucut ztn sagliksiz olan seyleri istemedigi icin atmaya calisiyormus doktorum oyle solemisti hayirlisi neyse onu yasicaz hepimizCanım benim gayet normal bi artış olmuş. doktorun dediği gibi aşılamada daha fazla yükseliyomuş bana da öyle söylemişti. sakın stres yapma bak benim hep 30-40 arttı anormal olan benimki seninki normal :) zaten o değerle kese görünmezdi önümüzdeki günler gidersen görürsünüz
Kimyasal gebelikte dususe geciyor gebelik yukselmiyor dusuyor yavas yavas dis gebeligi bilmiyorumkiDış gebelikte yasa kimyasal gebelikte bu kadar Artış olur mu acaba
Buarada cok ilginc bisey geldi basina dun sabah kalktigimda sag elimin parmaklarinda kina vardi yikiyorum gecmiyo falan nette arastirdim bulamadim bsey fetva hattini aradim ve dediki hamileysen kiz cocugun olcak ikindiye dogru kaybolur izler dedi ve gercekten kayboldu. Sir kapisi gibi olaylar icersindeyim :)çok şükür ki ben de eşim de inancımızın kuvvetiyle sabrediyoruz. çocukları ikimiz de çok seviyoruz ama 3 yılı geçti hala bekliyoruz. ben de arkadaşlarımla tefriciye okuyayım. inşallah Rabbim bize de yardım eder :)
Dış gebelikte de bu kadar yükselmiyor diye okumuştum inşallah ikizdir o Yüzden böyle yükseliyordur dua edin lütfenKimyasal gebelikte dususe geciyor gebelik yukselmiyor dusuyor yavas yavas dis gebeligi bilmiyorumki
Sende belirtiler nedir canım?Kimyasal gebelikte dususe geciyor gebelik yukselmiyor dusuyor yavas yavas dis gebeligi bilmiyorumki
Ben gidiyorum nasıpse birazdan 20 eylül son adet tarıhım bakalım neler olucak hayırlısı inşallahKızlar bugün kim gidecekti Dr a keseyi görmek için?sonucu burdan yazarsanız sevinirim bende cuma günü gidicem Dr un size söylediklerinden bi çıkarımda bulunabilirim bende
Cnm bendede ayni belirti sirt agrisi hafif kasik agrisi var baskada hic hise yok bide goguslerim aciyorSende belirtiler nedir canım?
İns guzel haberle gelirsin bekleriz hbrlerniBen gidiyorum nasıpse birazdan 20 eylül son adet tarıhım bakalım neler olucak hayırlısı inşallah
Btahcgniz kaç yüksek oldugunu soylemişsiniz ve kac haftalık benimde çok yüksek cıkıyoSende belirtiler nedir canım?
Teşekkür ederim Rabbim herkese hayırlı evlatlar nasıp etsınİns guzel haberle gelirsin bekleriz hbrlerni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?