- 26 Ekim 2015
- 1
- 0
- 1
- 32
ben o hatayı yaptım 2günde bir dr a gittim yordum kendimi ve 5-5defa vajinal ultrasonla bakıldı düşük yaptım şimdi Allah nasip ederse gebe kalırsam 6haftalık olana kadar gitmiycem strese girmeye gerek yok olacağı varsa sağlıklıysa olacak zatensağol canım aslında en iyisi hemen doktora gitmemek herhalde :)
ben o hatayı yaptım 2günde bir dr a gittim yordum kendimi ve 5-5defa vajinal ultrasonla bakıldı düşük yaptım şimdi Allah nasip ederse gebe kalırsam 6haftalık olana kadar gitmiycem strese girmeye gerek yok olacağı varsa sağlıklıysa olacak zaten[/
hadi ya geçmiş olsun canım bu akşam tahlilimi yaptırayım bakayım artış devam ediyorsa hemen doktora gitmesem mi ya çok kararsız kaldım. sence ?
ilk bi git tahlil vs bişi yapacaksa bakacaksa baksın sonra sana gün verecektir işte haftaya şu gün gel diye tekrar ozaman gidersin canım muhtemelen keseni görebilmek için çağıracaktır hesaplayıp
tatlım şuan kaygıdan gerçeği göremiyorsun hamilesin hcg değerin varsağol canım cuma günü tahlil sonuçlarımı götürücem artık Allaha kaldı herşey..
Canım sonuç ne oldu keseyi görebildiniz mi ne dedi DrBen gidiyorum nasıpse birazdan 20 eylül son adet tarıhım bakalım neler olucak hayırlısı inşallah
Btahcgniz kaç yüksek oldugunu soylemişsiniz ve kac haftalık benimde çok yüksek cıkıyo[/QUOTE
Ben 4+5 Beta iki binin üstüydü ams keseyi görememiştik sizin Beta kaçtı acabaBtahcgniz kaç yüksek oldugunu soylemişsiniz ve kac haftalık benimde çok yüksek cıkıyo
Merhaba SAT 24eylül bugün kanda gebelik testi yaptrdm her zamn 1.20cikiyordu bugün 4.13 çıktı ve doktorun gebelik yok dedi ve adet söktürücü vrdi bi yıl önce düşük yaptm bu arada kızlar aranızda değeri böle olup yükselen varmı herkesin gönlüne göre versin Allahim
Çok teşekkür ederim casun, herşey gönlunuzce olsun hanımlarcanım 4gün varmış daha 12 bence normal yani kiminin yüksek çıkıyor ama senin geç döllenme olabilir benim reglmin 5. gününde 67 çıkmıştı senin regli günün 48 veya daha üstü çıkar 2günde 2ye katlayacak 5üstü pozitif sayılır
Evet keseyı gördük canım ama kalp atısını duyamadık bir hafta sonraya randevu verdı simdi döndüm hemen size yazıyorum:)Canım sonuç ne oldu keseyi görebildiniz mi ne dedi Dr
Canim benim 5 haftalık 13743Ben 4+5 Beta iki binin üstüydü ams keseyi görememiştik sizin Beta kaçtı acaba
Ya hadi gözün Aydın darısı bize inşallah.kaç haftalıklen gördün canım bi de bugün ki Beta değerin kaçtıEvet keseyı gördük canım ama kalp atısını duyamadık bir hafta sonraya randevu verdı simdi döndüm hemen size yazıyorum:)
Beta değerin için ne dedi Dr yüksek dedi miCanim benim 5 haftalık 13743
Evet yüksek ama nedenini bulamadı tekrar kan ver dedi bir saat önce verdim cıkar şimdi arıycam sonuç içinBeta değerin için ne dedi Dr yüksek dedi mi
Kafan neden karıştı ki keseyi de görmüşsün işte ne güzel.ikizdir belki bişey demedi mi drVe şimdi tekrar kan verdım bırazdan cıkar 13743 ıkı gun onceydı bakalım bugun nekadar artmiş olucak kafam cok karıstı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?