- 27 Ekim 2015
- 26
- 2
- 1
Bende zaten bilerek 10 defa sormadim canim hem insan soramaz mı bu hamilelik onemli bisey bana yazilan cogu yorum gormedim ben...bilip bilmeden insanlari hemen neden yargılıyoki keske anlamaya calissa biraz...bnde boyle konusmaktan hic hosnut degilim ama onun yazdiklarina tekrar bakarsaniz daha fazlasini hakediyoArkadaşlar saygılı olalım lütfen bunlar hoşkonymalar degıl izmirburcun burda hepımız bırbırımıze sayfı duymak zorundayız şuan sende yanlış konusuyorsun ama beni yanlış anlamayın benı ilgılendırmez ama buraya gıren insanların psikolojisi zaten hamilelikten dolayı zayıf üzülmek hiçbirinize yatamaz bebişlerınızı düşünün ve birbirimize anlatışlı olalım lütfen
Evet keseyı gördük canım ama kalp atısını duyamadık bir hafta sonraya randevu verdı simdi döndüm hemen size yazıyorum:)
Amin canım inşalah hepımızın teşekkür ederımTez zamanda kalp atışlarını da duyar ve sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın umarım
Teşekkür ederim darısı hepimizegözün aydın canım öyleyse :))
Neyse artık boşverın bunları bebişler nasıl beta hcgler arttımı ondan haber verinBende zaten bilerek 10 defa sormadim canim hem insan soramaz mı bu hamilelik onemli bisey bana yazilan cogu yorum gormedim ben...bilip bilmeden insanlari hemen neden yargılıyoki keske anlamaya calissa biraz...bnde boyle konusmaktan hic hosnut degilim ama onun yazdiklarina tekrar bakarsaniz daha fazlasini hakediyo
20 nin üzerinde cıkarsa bingoslm kızlar ben cumartesi kan testi yaptırıcam kac cıkarsa hamileyim bilen varsa beni aydınlatırsa sevinirim bu arada tüp bebek
İnşallah carşambaya tekrar randevu verdı gidicem doktorum Lübnanlı biraz tuaf ama ıyı bı doktor bakıcaz artıkYok kimseyi yargilamiyorum tamamen yanlis anlasildim, 7. Haftaya kadar kalp atisini duyarsin merak etme.
Aaa tüp bebekmı yazıyı yarım okumuşum pardon kac günlük olucak kac cıkacagını bilemeyız sımdıdende inşallah hayırlı haberi alırsın pekı tek transfermı cogulmuslm kızlar ben cumartesi kan testi yaptırıcam kac cıkarsa hamileyim bilen varsa beni aydınlatırsa sevinirim bu arada tüp bebek
tek transfer heycanlı bir bekleyiş var suan tahlili yaptırdıgımda ortalamasını bilmek istedimAaa tüp bebekmı yazıyı yarım okumuşum pardon kac günlük olucak kac cıkacagını bilemeyız sımdıdende inşallah hayırlı haberi alırsın pekı tek transfermı cogulmu
İnşallah ikizdir.bişey soracaktım Beta Değeri böyle çok yüksek olanlarda mide bulantısı çok olur diye duydum bende hiç yok sizde mide bulantısı var mı?gebelik belirtisi olarak ne varYa arkadaşlar ben dün 5hafta 3 günlüktüm beta hcgm 23925 cıktı sadece keseyi gördü yenı oluşmus dedi ozaman beta neden bukadar yüksek kafam cok karıstı ikiz olsa dun kese görünürdu aslında kafamı karıstıran hamılelıgımı ögrenmeden birkacgün önce rüyamda ikiz hamıle oldugumu gordum ama ne cıkıcak bılmıyorum
nBugün değerim 377 olmuş vajinal usg le kese göründü cok sükür dıs gebelik degilmis. Bi iki hafta icinde kanamayla atarsin dedi doktor kucuk bi ihtimal de olsa saglikli devam edebilir dedi. Bekleyip gorcez artik :)
cnBugün değerim 377 olmuş vajinal usg le kese göründü cok sükür dıs gebelik degilmis. Bi iki hafta icinde kanamayla atarsin dedi doktor kucuk bi ihtimal de olsa saglikli devam edebilir dedi. Bekleyip gorcez artik :)
gecmis olsun cnm sevindim senin adina ben sali gittim doktor 850 kese gorunmedi vajinadan doktor vajinadan 1500 gorunur dedi senin nasil gorundukiBugün değerim 377 olmuş vajinal usg le kese göründü cok sükür dıs gebelik degilmis. Bi iki hafta icinde kanamayla atarsin dedi doktor kucuk bi ihtimal de olsa saglikli devam edebilir dedi. Bekleyip gorcez artik :)
Hemşireyim ana bu işe aklım ermedi bi. Değerlerde sıkıntı var normalde bu değerle gorunmez dedi heralde dusuk yapcagim icinmi gorundu bilemedimkiGecmis olsu
n
cn
gecmis olsun cnm sevindim senin adina ben sali gittim doktor 850 kese gorunmedi vajinadan doktor vajinadan 1500 gorunur dedi senin nasil gorunduki
Kaç haftalık keseyi gördünüz mükızlar benim kan değerim de 668 olmuş :) iyi dimi ?
Yok şimdilik cok degıl sadece cok çabuk yoruluyorum ama öyle bi aşerıyorum ben daha ne boyle bişey duydum nede gördum resmen ruyalarımda bıle yıycek arıyorum :))))İnşallah ikizdir.bişey soracaktım Beta Değeri böyle çok yüksek olanlarda mide bulantısı çok olur diye duydum bende hiç yok sizde mide bulantısı var mı?gebelik belirtisi olarak ne var
Kac haftalık canımkızlar benim kan değerim de 668 olmuş :) iyi dimi ?
Gözün aydın arkadasim inşallah bebeğini salıcakla kucagına alırsınBugün değerim 377 olmuş vajinal usg le kese göründü cok sükür dıs gebelik degilmis. Bi iki hafta icinde kanamayla atarsin dedi doktor kucuk bi ihtimal de olsa saglikli devam edebilir dedi. Bekleyip gorcez artik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?