Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Kızlar ablam gebeliğini öğrendignde kan degeri 160 dı iki gün sonra 503 iki gün sonra 896 iki gün sonra 1572 bu arts normal mi

20 eylül son adet tarıhım senın butun degerlerını hangı gunde kac oldugunu son adet tarıhını söylermisin
Son adet tarıhim 25 Eylül adet tarihim geçtikten bir gün sonra idrarda çıktı kanda 1062 ertesi gün yeniden yaptırdım 1855 ertesi gün yeniden yaptırdım 2519 yani üç gün üst üste yağtırdığım Değerler bunlar.yorumlarınızı bekliyorum kızlar

4.haftada mı Beta 7400dü

Arkadasim kac haftalikken bu deger ne zaman yaptirdin

Merhaba arkadaslarr, adetime 2gun kala beta hcg degerim 184,4cikti. Sizce nasıl? Burdakı rakamları okuyunca bana düşük geldi. Ha bide 10gün kala sidikde görünüyordu ikinci cizgi

Mrb arkadaşlar benim kafam çok karıştı bazı belirtiler üzerine ve adetim7 gün geçtiği için bugün kan testi yaptırdım ve bhcg değerim 36,57 çıktı bana "gebelik var gibi" dediler .1hafta 10 gün sonra tekrar test yapalım dediler.bu ne demek oluyordu eşimle var ya da yok diye hazırlamıştık kendimizi,dün ve bu sabah idrar testi yaptığımda 2.cizgi çok silik çıktı,ara ara leke geldiği için korktuk ve akşamüstü test yaptırdık sonuç bu.değer sanırım çok düşük bilgisi olan fikir verebilir mi? En son adetimin ilk günü 22 eylüldü . Yardımcı olabilecek fikri olan biri var mı.bu arada senelerdir pko tedavisi gördüm doğum kontrol hapları yüzünden adet oluyorum ama kan akmıyordu en son adetimde ilk defa güzel adet oldum.

Arkadasim iki gun sonra testi tekrar yaptir artis iki katina cikarsa devam ediyo demektir 36 deger hamile oldugunu gosterir bende ilk yaptirdigimda 33 cikmisti sonradan artti lekelenmen varsa dusuyoda olabilir onun icin doktora basvur

Peki siz adetten kaç gün geçince yaptırmıştınız ve her defasında kan testi mi yaptırıyoruz? Leke kan şeklinde olmuyor kahverengi

Peki siz adetten kaç gün geçince yaptırmıştınız ve her defasında kan testi mi yaptırıyoruz? Leke kan şeklinde olmuyor kahverengi
Benim son adet tarihim 20 eylul ekimin 13 unde yaptirdim adetim duzensiz oldugu icin adetime gore hesapliyamiyorum saglikli bi hamilelikte iki gune bir degerin iki katina cikmasi gerekiyo onun icin takip etmeniz lazim mutemelen sizinki gec dollenme insallah hakkinizda hayirlisi olur

Evet kan tahlili yaptirmaniz lazim bende daha once dusuk yaptigim icin surekli takip ediyoruz 5 kere oldu kan tahlili yaptiriyorum suan 5 hafta 4 gunlugum son adetime gore dun keseyi gorduk haftaya kalp atisi icin tekrar gidicem

• Evet kan tahlili yaptirmaniz lazim bende daha once dusuk yaptigim icin surekli takip ediyoruz 5 kere oldu kan tahlili yaptiriyorum suan 5 hafta 4 gunlugum son adetime gore dun keseyi gorduk haftaya kalp atisi icin tekrar gidicem
    Çok teşekkür ederim ilginiz için inşallah Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip eder. Ben daha önce düşük yaptıysam bile bilmiyorum hiç üstüne düşmedim ama Zaman Zaman belirtiler yaşamıştım adet olunca önemsememiştim . Hayırlısı olsun inşallah .bana herkes yatıp dinlenmen gerek hiç bişey yapma diyor ama çalışıyorum da ne yapacağımı bilemedim.sağlık ocağında kan testini aynı gün veriyorlar mı acaba?bi de 2 günde Bi sağlık ocağına gitsem bana hergün geliyorsun derler mi ki?:)

Sat 6 ekim , bat 3 Kasım
Bat a 10 gün varken beta hcg baktırdım 1,4 çıktı 8 gün varken 1,5 olmuştu.
Bazı belirtiler yaşıyorum bu arada her aydan farklı , yine burada kk da ovulasyon testlerinin gebeliği erken bildirdiğini okumuştum 3 gündür yapıyorum gitgide koyulaştı.Hatta bugün 2. çizgi ilkinden daha koyuydu.Hemen gebelik testi yaptım clear blue , 1-2 haftalık hamile yazdı, akabinde kanda baktırdım beta hcg 67 olmuş.Bat a 4 gün var.
Allah bana da nasip etti çok şükür hamileyim.
Şimdi katlanıyor mu diye takip etmem gerekecek,henüz çok erken biliyorum...
Allah dileyen herkese nasip etsin inşallah...

Neden desinlerki :) doktorada gitsen bu testi yapmani istiycek iki gune bir amin cumlemizin yavrusunu kucagina allayi nasip etsin Allahim benim bi oglum var bu ikinci insallah yaptirinca bizede haber ver hayirli haberler insallah

Amin Allahim saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin

Ozaman beni kovmalari gerek ben iki haftadir 5 kere kan tahlili yaptirdim pazartesi bide carsamba tekrar yaptirmami istedi doktor laburatuar bana calisiyo :)))

Dosya Sonucu

No
Barkod No
Tetkik Adi
SONUÇ
Referans
Kritik Referanslar
Onay Tarihi

2347129
810190
Beta-hCG
65,05
- *

kızlar netten test sonucumu kopyaladım hamilemiyim? araya tatil girdği için pazartesi doktora gösterebilcem sonucu ama dayanamadm sizlere sormak istedim

Hamilesin cnm tebikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…