Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Rüyalarına güven hakkında hayırlısı ne işe o olsun

yardımınıza ihtiyacım var
beta hcg 377 vajinal ultrasonla kese göründü.
bu değerle kese görünmesi tuhaf değilmi sizce bilgisi olan varmı acabaaaa

yardımınıza ihtiyacım var
beta hcg 377 vajinal ultrasonla kese göründü.
bu değerle kese görünmesi tuhaf değilmi sizce bilgisi olan varmı acabaaaa
Ben yazdim sana cok sasirdim ben pazarttesi gunu 850 vajinadan goremedi doktor 1500 gorucez vajinadan dedi

Ben yazdim sana cok sasirdim ben pazarttesi gunu 850 vajinadan goremedi doktor 1500 gorucez vajinadan dedi
araştırıyorumda kesin bişey bulamadım. belki başına gelen vardır diye bi yazayım dedim. gece uykumda kına yaktılar şimdi de böyle bişey hayır olsun inşallah :))

İyiymiş:) benim beta hcg 23925 anca keseyı gördük bizdemi bi tuaflık var acaba:)
Benim adetim gecikeli 10 gun oluyo acaba betaya bagli degilmi bu sat tarihine goremi gorunuyo acaba beta az olunca keseyi nasil olusturuyo bu hormon acaba acaba acaba :)

Iyi aksamlar canim benimde 4.hafta ama benim betam 7400lerdeydi bende ilk baslarda kahverengi siyah bir lekelenme oldu bende cok korktum bazen dusuk riski oluyormus bu durumlar ben doktora gittim dun doktor hic bir sorun yok dedi bebek filan olusmus dedi insallah seninkide oyledir.yorulmamaya dikkat et cok agir is yapma birde doktora git muhakkak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…