Kaç haftalık keseyi gördünüz mü
Kac haftalık canım
Benimde inanılmaz iştahım açıldı çok fena:)Yok şimdilik cok degıl sadece cok çabuk yoruluyorum ama öyle bi aşerıyorum ben daha ne boyle bişey duydum nede gördum resmen ruyalarımda bıle yıycek arıyorum :))))
ben hiç bu değerle kese görüldüğünü duymadım değerler böyleyken kucağıma almak biraz zor ama dış gebelik değil çok şükürGözün aydın arkadasim inşallah bebeğini salıcakla kucagına alırsın
Rüyalarına güven hakkında hayırlısı ne işe o olsunYa arkadaşlar ben dün 5hafta 3 günlüktüm beta hcgm 23925 cıktı sadece keseyi gördü yenı oluşmus dedi ozaman beta neden bukadar yüksek kafam cok karıstı ikiz olsa dun kese görünürdu aslında kafamı karıstıran hamılelıgımı ögrenmeden birkacgün önce rüyamda ikiz hamıle oldugumu gordum ama ne cıkıcak bılmıyorum
Benimde inanılmaz iştahım açıldı çok fena:)
Amin inşallah Rabbim herkesın kalbine göre versın inşallahRüyalarına güven hakkında hayırlısı ne işe o olsun
Cok ıyı deger ama daha cok yenı iki gün sonra tekrar yaptırmanı onerırım ozaman kafan rahat ederBat a 3 gün var beta 60 cikti
AminAmin inşallah Rabbim herkesın kalbine göre versın inşallah
Ben yazdim sana cok sasirdim ben pazarttesi gunu 850 vajinadan goremedi doktor 1500 gorucez vajinadan dediyardımınıza ihtiyacım var
beta hcg 377 vajinal ultrasonla kese göründü.
bu değerle kese görünmesi tuhaf değilmi sizce bilgisi olan varmı acabaaaa
araştırıyorumda kesin bişey bulamadım. belki başına gelen vardır diye bi yazayım dedim. gece uykumda kına yaktılar şimdi de böyle bişey hayır olsun inşallah :))Ben yazdim sana cok sasirdim ben pazarttesi gunu 850 vajinadan goremedi doktor 1500 gorucez vajinadan dedi
Aynen tuafliklar sende var cnm hayirlisi olur insallaharaştırıyorumda kesin bişey bulamadım. belki başına gelen vardır diye bi yazayım dedim. gece uykumda kına yaktılar şimdi de böyle bişey hayır olsun inşallah :))
İyiymiş:) benim beta hcg 23925 anca keseyı gördük bizdemi bi tuaflık var acaba:)yardımınıza ihtiyacım var
beta hcg 377 vajinal ultrasonla kese göründü.
bu değerle kese görünmesi tuhaf değilmi sizce bilgisi olan varmı acabaaaa
Seninle benim Beta neden böyle bende çok merak ediyorum:))senin son adet tarihin kaçtıİyiymiş:) benim beta hcg 23925 anca keseyı gördük bizdemi bi tuaflık var acaba:)
Benim adetim gecikeli 10 gun oluyo acaba betaya bagli degilmi bu sat tarihine goremi gorunuyo acaba beta az olunca keseyi nasil olusturuyo bu hormon acaba acaba acaba :)İyiymiş:) benim beta hcg 23925 anca keseyı gördük bizdemi bi tuaflık var acaba:)
20 eylül son adet tarıhım senın butun degerlerını hangı gunde kac oldugunu son adet tarıhını söylermisinSeninle benim Beta neden böyle bende çok merak ediyorum:))senin son adet tarihin kaçtı
Hepberaber yaşayıp görücez düşük ve yüksek beta hcgliler olarakBenim adetim gecikeli 10 gun oluyo acaba betaya bagli degilmi bu sat tarihine goremi gorunuyo acaba beta az olunca keseyi nasil olusturuyo bu hormon acaba acaba acaba :)
Merhabalar, benim de cuma gunu bhcg kan testim 171 çıktı. Bugun hafif kahverengi ve cok açık pembemsi lekelenmeler oldu akşam hemen doktora gittik nöbetci doktor pek bi ilgisizdi gerçi ama kan değerlerine bakalım artış olduysa sağlıklıdır şuan kese gözükmez dedi ve tekrar kan testi yapıldı bhcg 770 çıktı ve gebeliğimin sağlıklı devam ettiğini lekelenmeden korkmamam gerektiğini, normal oldugunu söyleyip gönderdi hiç bakmadan bileyarın kendi doktoruma gidicem.. lekelenmeler normalmidir 4.-5. Haftalarda ve değerlerimin artışı nasıl sizce kızlar çok endişeliyim bişey olur diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?