- 22 Ekim 2015
- 14
- 1
- 1
- 33
4.haftada mı Beta 7400dü
bence doktorunu değiştir canım 7400 değer aralığında .5 6 haftaya giriyo bu degerle kesen görünür zaten belki de ikiz dir hayirlisiEvet bende anlamadim bu isi ben doktora gittigimde betam 7400 du doktor muayene etti 3 haftalik dedi birdahada beta istemedi bende
inşallah görürsün canım hayırlısı olsun hakkında haberlerini bekliyoruzgünaydınlarrr bugün Dr a gidicem keseyi görmek içinnn kızlar dua edin lütfenn
bence doktorunu değiştir canım 7400 değer aralığında .5 6 haftaya giriyo bu degerle kesen görünür zaten belki de ikiz dir hayirlisi
Sen bakma herkesin degerleri baska herkesin dollenmesi baska cnm bak benimde 19 ekimde 39 beta iki gun snr 124 oldu 5 gun snr 1160 oldu herkesin ayni olmuyor doktor bana hrrkesin bunyesi ayni degil dedi takma kafana ikiye katlaniyosa rahat olteşekkr ederm cnm,yorumlarda çok yüksek degerleri okuyunca kafam karştı.
kaç haftalıktr acaba?
bence normal artış gibi görünüyo sıkıntı yapma artmasa sıkıntıKızlar benim beta hcg 4 kata yakın artıyor pazar günü 135 ti. Bugün 974 oldu ilk çok sevindim ama smdi kusku yasıyorum biraz sıkıntı olabilir mi sizce?
bence normal artış gibi görünüyo sıkıntı yapma artmasa sıkıntı
Amin Allahim saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin
Tesekkur ederm.cnm içimi rahatlattnSen bakma herkesin degerleri baska herkesin dollenmesi baska cnm bak benimde 19 ekimde 39 beta iki gun snr 124 oldu 5 gun snr 1160 oldu herkesin ayni olmuyor doktor bana hrrkesin bunyesi ayni degil dedi takma kafana ikiye katlaniyosa rahat ol
TebriklEr Ela Emir sen nezaman yaptırdın kan tahlilini adet gunun gecmis miydi[/QUOTE]"Ela_Emir, post: 3287626, member: 281703"]Dosya Sonucu
No
Barkod No
Tetkik Adi
SONUÇ
Referans
Kritik Referanslar
Onay Tarihi
2347129
810190
Beta-hCG
65,05
- *
kızlar netten test sonucumu kopyaladım hamilemiyim? araya tatil girdği için pazartesi doktora gösterebilcem sonucu ama dayanamadm sizlere sormak istedim
canım ben daha hic doktora gitmedim 14 eylül son adet tarihim haftaya gidicem inşallah erken gidince stres oluyo çok inşallah kalp atısını duymaya gidicem bakalım haftayaSenin kese değerin kaçtayken göründü bende 1 saat sonra gidicem ama görünmez sanırım
Sabrına hayran oldum bencede beklemek en iyisi ben daha adetime 7 gün kala baktrmıstm insan nasıl stres oluyo. Benden 13 gün öndesin :) sat 27 eylül benimde. İns sağlıkla alırız kucağımıza:)canım ben daha hic doktora gitmedim 14 eylül son adet tarihim haftaya gidicem inşallah erken gidince stres oluyo çok inşallah kalp atısını duymaya gidicem bakalım haftaya
Tebriklerr hamilesin tabiki :):)Dosya Sonucu
No
Barkod No
Tetkik Adi
SONUÇ
Referans
Kritik Referanslar
Onay Tarihi
2347129
810190
Beta-hCG
65,05
- *
kızlar netten test sonucumu kopyaladım hamilemiyim? araya tatil girdği için pazartesi doktora gösterebilcem sonucu ama dayanamadm sizlere sormak istedim
inşallah canım ben bi bebeğimın kalp atışını duyamadim kurtaj oldum o bekleme süresi mafetti beni o yuz den şimdi beklemek istedim bakalımSabrına hayran oldum bencede beklemek en iyisi ben daha adetime 7 gün kala baktrmıstm insan nasıl stres oluyo. Benden 13 gün öndesin :) sat 27 eylül benimde. İns sağlıkla alırız kucağımıza:)
Sabrına hayran oldum bencede beklemek en iyisi ben daha adetime 7 gün kala baktrmıstm insan nasıl stres oluyo. Benden 13 gün öndesin :) sat 27 eylül benimde. İns sağlıkla alırız kucağımıza:)
keseye göre demiştir belki canım oluşmuş canlı ya bunu bilmek bile çok iyi darısı kalp atışını duymaya haftaya cuma gidicem bende bakalim inşallah hiç gitmedim daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?