Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Evet bende anlamadim bu isi ben doktora gittigimde betam 7400 du doktor muayene etti 3 haftalik dedi birdahada beta istemedi bende
bence doktorunu değiştir canım 7400 değer aralığında .5 6 haftaya giriyo bu degerle kesen görünür zaten belki de ikiz dir hayirlisi

bence doktorunu değiştir canım 7400 değer aralığında .5 6 haftaya giriyo bu degerle kesen görünür zaten belki de ikiz dir hayirlisi

Kesem gorundu canim ulturasonla bakti kesen var dedi gecen hafta doktora gittigimde bu haftada ulturasonla bakti kesen buyumus ama bebek gorunmuyor dedi bi alttan bakalim mi kese dolu mu bosmu diye bakti bebek olusmus dedi canli dedi 4. Haftaya girdin dedi bende internetten arastirdigim kadariyla 5 6 haftalik oluyor o degerde aceba keseye gore filan mi dedi anlamadim .doktorunu degistirecemde bulamiyorum hangi doktor iyi maalesef kimseyi tanimiyorum burda aranizda antepli olan varsa bana yardimci olabilir mi lutfenn

teşekkr ederm cnm,yorumlarda çok yüksek degerleri okuyunca kafam karştı.
kaç haftalıktr acaba?
Sen bakma herkesin degerleri baska herkesin dollenmesi baska cnm bak benimde 19 ekimde 39 beta iki gun snr 124 oldu 5 gun snr 1160 oldu herkesin ayni olmuyor doktor bana hrrkesin bunyesi ayni degil dedi takma kafana ikiye katlaniyosa rahat ol

Kızlar benim beta hcg 4 kata yakın artıyor pazar günü 135 ti. Bugün 974 oldu ilk çok sevindim ama smdi kusku yasıyorum biraz sıkıntı olabilir mi sizce?

keseye göre demiştir belki canım oluşmuş canlı ya bunu bilmek bile çok iyi darısı kalp atışını duymaya haftaya cuma gidicem bende bakalim inşallah hiç gitmedim daha

"Ela_Emir, post: 3287626, member: 281703"]Dosya Sonucu

No
Barkod No
Tetkik Adi
SONUÇ
Referans
Kritik Referanslar
Onay Tarihi

2347129
810190
Beta-hCG
65,05
- *

kızlar netten test sonucumu kopyaladım hamilemiyim? araya tatil girdği için pazartesi doktora gösterebilcem sonucu ama dayanamadm sizlere sormak istedim[/QUOTE]
TebriklEr Ela Emir sen nezaman yaptırdın kan tahlilini adet gunun gecmis miydi

Sen bakma herkesin degerleri baska herkesin dollenmesi baska cnm bak benimde 19 ekimde 39 beta iki gun snr 124 oldu 5 gun snr 1160 oldu herkesin ayni olmuyor doktor bana hrrkesin bunyesi ayni degil dedi takma kafana ikiye katlaniyosa rahat ol
Tesekkur ederm.cnm içimi rahatlattn

TebriklEr Ela Emir sen nezaman yaptırdın kan tahlilini adet gunun gecmis miydi[/QUOTE]
Tesekkurler, 28 ekimde yaptrdm cnm araya tatil girdi 29 ekim tatili ve haftasonu oyuzden pazartesiye kaldı sonuç ama hastanenin int sitesinden sonucuma baktm evet gecikmisti adetim ama benm bazen gecikmeler oluyordu deglmdr DİE düşünüyordum sonuçtaki beta değerini gorunce inandm yinede pazartrsiye kadr evhamlancam sanrm

Senin kese değerin kaçtayken göründü bende 1 saat sonra gidicem ama görünmez sanırım
canım ben daha hic doktora gitmedim 14 eylül son adet tarihim haftaya gidicem inşallah erken gidince stres oluyo çok inşallah kalp atısını duymaya gidicem bakalım haftaya

canım ben daha hic doktora gitmedim 14 eylül son adet tarihim haftaya gidicem inşallah erken gidince stres oluyo çok inşallah kalp atısını duymaya gidicem bakalım haftaya
Sabrına hayran oldum bencede beklemek en iyisi ben daha adetime 7 gün kala baktrmıstm insan nasıl stres oluyo. Benden 13 gün öndesin :) sat 27 eylül benimde. İns sağlıkla alırız kucağımıza:)

Tebriklerr hamilesin tabiki :):)

Sabrına hayran oldum bencede beklemek en iyisi ben daha adetime 7 gün kala baktrmıstm insan nasıl stres oluyo. Benden 13 gün öndesin :) sat 27 eylül benimde. İns sağlıkla alırız kucağımıza:)
inşallah canım ben bi bebeğimın kalp atışını duyamadim kurtaj oldum o bekleme süresi mafetti beni o yuz den şimdi beklemek istedim bakalım

Çok sükür minik kesemizi gördük 5 tup kan verdim doktorum istedi 2 hfta sonra gidicez insallah bebisimide gorurum o zaman Cok degisik duygular icindeyim rabbim herkese nasip etsinn

Ne mutlu sizlere... Allah sağlıklı şekilde kucağınıza almayı nasip etsin...ben de görebilecekmiyim acaba böyle Mutlu günleri
Suan tek duam döllenmenin geç olması ,hormonlarım adetim hep sorundu benim hayatımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…