Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Kizlarr bnmde 4+6 günlük vajinal ultrasondan gorduuk cok heyecanlii. Bidahakine araligin 2 sinde gidicemm acaba kalp atışını duyarmiyim kii

Ben adetime 9 gun varken kan testi yaptirdim deger 13 cikti . Ama etrafimdaki herkes hamile olmayabilirsin diyor. Moralim alt ust oldu. Sag tarafimda karnimin bi sızı bar sanki biri cimdiriyor gbi. Bel agrim var. Bilmiiyorum. Uzuldum cok
Oooo cnm daha cok varms adetine Olmassin insallah regl.etrafta söylenenlerle hic takma kim iyiligimize bsey sylerki zaten.

Kizlar bugun kurtaj oldum. Esimin soyĺedigine gore 3 dk surmus. Korkulcak bisey degilmis megerse :) 3 ay korunma verdi doktor. Simdi iyiyim cok sukur en guzeli kafam rahat artik ne olcak derdi yok.
Geçmiş olsun, benim de rahat geçmişti, korunma sonrası da direk gebe kaldım, Allah sağlıklı evlatlar nasip eder hepimize inşallah

O kadarr miralim bozukk kki. Hamg
mayabilcecegimi soyldiler. Deger 13 dusuk bir degermis. Ve erken ölçuldugu icin. Belli olmazmis.
Benim beklenen tarihten 4 gun once 12 çıkmıştı ama hamdolsun 5+1de kesemizi bile gorduk, yine de bu işler biraz da nasip sanırım, yuksek çıkıp kaybeden de var düşük çıkıp sağlıkla tamamlayan da, bol bol dua edelim birbirimize, Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

Cnm üzüldüm smdi tüh. ... Çok geçmiş olsun.ckinca haber ver.
Saol canım çıkamadım hala hastanedeyim dün akşam kalçamdan iki tane iğne yaptılar biraz kanamam var bekliyorum normal atmamı bekliyorlar atamassam ameliyat ne kadar zormuş bu dış gebelik o sancı berbat Allahım bi daha yaşatmasın

Amin, ALLAH KOLAYLIKLA HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR NASİP ETSİN,İŞLERİMİZİ DE BİZE KOLAYLAŞTIRSIN

Amin canım, hala sancın mı var sancı mı çektiriyorlar sana canım en kısa zamanda bitti çok şükür attım kurtuldum demeni dört gözle bekliyorum allahım harcı olsun dayanma gücü versin ameliyatsız atlatmayı nasip esin inşallah :

Amin evet bol bol dua edelimm . Allah buyuktur insallah kucagimiza alirik bebeklerimizi. Umudum var yani o zaman. Bugun ya da yarin tekrar test yaptıracağım

Insallah kendin atarsin cnm..grek klmaz ameliyata insani mahvediyorlar.doktorun iyidr umarım oda önemli çünkü. Allahim yardmcin olsn.

Bugün hiç sancım yok kuzum beni bırakmıycak galiba doktor geldi az önce bebek baya büyük kalp atışları var o yüzden ilaçla düşme olasılığı düşük ama yinede biz şansımızı deniycez dedi resmen canlı canlı bebeğimi öldürcekler çok kötüyüm

Canım ben de korkup özel hastaneye geldim burda da hem karından hem vajinal baktılar göremediler tekrar kan yapalım bakalım dedi doktor kan verdim ben de bekliyorum hastanede değerin 5000-6000 çıkması gerekiyor dedi özel hastane daha kötüymüş. doktor doğumdan gelmesini bekledim o kadar bi de tavrı konuşmaları hiç hoşuma gitmedi bana dur diyo sus diyo işime karışma diyor kan verdim 1 buçukta çıkacak dediler devlet hastanesinde 40 dk da çıkıyordu
Minemacar

Insallah cnm brakmz.su anda kac haftalik. Bu arada iyi bi doktora gtsedinz keşke.

Değerim 9288 çok normal artıyor bu bütün doktorları şaşırtmış arkadaşlar dış gebelik teşhisi kondu kadın doğum hastanesi ya da eğitim araştırmaya gitmemi söyledi acele et dedi

Dış gebelik mi yasiyorsun kardess ?? Allah yardimcin olsun insallah yaniliyordur doktorlar.
İnşallah ama doktor bu değerde görmememiz mümkün değil acil gitmen lazım Bursa müdahale edemem büyük hastane olması lazım dedi dua edin son anda görünsün çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…