Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Merhaba ben de araniza yeni katilanlardanım kafamda deli sorular durumumun özeti ben 3 gün önce kan testi yaptırdım değerim 822,1 çıktı doktorum 4 haftalık dedi bu deger normal mi ?

Atkadaslar ben de doktora gittim bugun dayanamadimm. Muayene etti ve ultroson desteklemiyor dedi. Beta hcg test istedi. Daha 3 hafta oldu tahminime gire zaten hcg de 13 tu. Allah askina ne görünür ki ultroson da. Neden boyle demis olabilir. Test sonucu bekliyorum simdi. Hepimiz birbirimize dua edelimm..

Cnm hayrli olsn ne olursa olsn. Hani sıkıntı yapma bu kadar.ve bu doktorun ultrasondan bkmasnin amaci ne? Cok sacma degilmi.daha günün gelmemis bile. İnşallah degerin iyi sonuclanr......

"Sesope, post: 43545639, member: 716778"]Merhaba ben de araniza yeni katilanlardanım kafamda deli sorular durumumun özeti ben 3 gün önce kan testi yaptırdım değerim 822,1 çıktı doktorum 4 haftalık dedi bu deger normal mi ?[/QUOTE]
Degerin İyi bence, yuksek degerle baslayan arkadaslar da vardı, onemli olan duzenli artması, hakkında hayırlısı olsun

Kızlar karnım aç olaydı hemen ameliyata alacaklardı sabah ilk ameliyata gircem şuan Okmeydanı eğitim araştırmadayım yatış yaptılar gece sancım olurda acil alacaklar ameliyata malesef tüpümü de alacaklar dua edin benim için lütfen doktorlar sen Nasıl duruyorsun bu durumda hiç Ağrı'n yok mu diye şaşırdılar çok büyümüş 1 doktor bebeğide gördü .ilaçla Zaman kaybetmemeliyiz dediler suan bekliyorum dua edermisiniz bana

Allah yardımcın olsun kardeşim, tez zamanda toparlanırsın inşallah, hepsi geçecek inşallah, tüpü alınsa bile gebe kalan sağlıkla bebeğine kavuşan bi sürü anne var, sadece alınan taraftan yumurta hucresi atılırsa o ay degil bi sonraki ay sağlam taraftan yine gebe kalırsın, insanlar zaten çogunlukla normal yoldan gebe bile kalamıyo artık, o zaman da tup bebek devreye giriyo, birsuru tedavi var artık, tabi ki inşallah alınmasına gerek kalmaz ama herşey insanlar için, herşey gönlünce olsun

Canım 5.1 de h
Canım 5.1 de hcg kaçtı bana düşük dediler kanamadan dolayi kese yoktu beta 209 du tekrar dün gittim seviye dusmusmu diye 2 gün sonra yani 564 olmuş bebek duruyor dedi ama ben korkuyorum bu dış gebelik galiba kızlar dış gebelik yaşayanlarada soruyorum degerleriniz kaçtı bende bugün varsa 5.1 deyim 20 35 90 209 ve dün 564 çıktı kafam allak bullak ya

Canım kardeşim ya çok çok geçmiş olsun tek dileğim sana birdaha asla yasatmasin sen beni teselli ettin galiba bende aynı durumdayım biliyorum normal değil cünlü yemin ederim 10 gündür yani ogeendigim günden beri kanamam durmadı arada kırmızı çok diğer zamanlar sürekli kahve hiç temiz kalmadım ümidim yok benimde artış 20 35 90 209 564 2 gün arayla seninki nasıldı ve rahim 7 milim dedi dün çünkü bebek normal olsa kalinlasirmis dış gebelik direk bence bakalım ben neler yasiycam hakkımızda hayırlısı ben hazırım suan başıma gelecek herseye Allahtan gelen baş üstüne ne diyebilirim beni düşük yapıyorsun kendinden düşer dedi eve yolladı lar dün azalmismi dusmusmu diye gittim sonuç iki katından da fazla 564 normal bebek şimdiye çoktan giderdi eğer girdiğinde yazarsan çok sevinirim merak ettim seni canım Rabbim birdaha yasatmasin inşallah inşallah

Çok teşekkür ederim Sağolasın benim değerlerim çok normal yükseliyordu 2 katınaydı hep Bi sorun yoktu sancım kanamam hiç biE şeyim yoktu.doktırlar buna şaşırdı zaten

Anladım canim tekrardan geçmiş olsun ve bidaha gelmesin bende yarın gidecem alırlar içeri hazırlıklı gidecem Haktan hayırlısı ne diyelim sen nasıl oldun ameliyat nasıl geçti

Anladım canim tekrardan geçmiş olsun ve bidaha gelmesin bende yarın gidecem alırlar içeri hazırlıklı gidecem Haktan hayırlısı ne diyelim sen nasıl oldun ameliyat nasıl geçti
Benim ki feci bir durum Ağrı'larım var sezeryan oldum resmen tüpüm alınmamış ama kesip dikmişler

Ben 5+1 de b hcg baktırmadım ama tahminen 2000-2500 arası bişey olması lazımdı, sakin ol, hakkımızda iyi ve guzeli olur inşllah

Ben hala ilaç tedavisi görüyorum gözetim altındayım çok ağrım var size çok zor yazıyorum çok halsizim doktorlar en son çare ameliyata alıcaz dedi bu sabah ultrasona girdim bebeğimin hala kalp atışı var ben kendimi bıraktım. Allahım bebeğime acı çektirmesin Vardır bundada bir hayır

Benim ki feci bir durum Ağrı'larım var sezeryan oldum resmen tüpüm alınmamış ama kesip dikmişler
. Çok geçmiş olsun canım Rabbim bunu bize hayırlı görmüş çok
Şükür ki tüpün duruyo bu günlerde geçicek Allah büyüktür bizim meleklerimiz bizi öbür tarafta karşılıycak çok şanslıyız

Ya ilaç tedavisi neden hala devam ediyor o çok sancılı durum,senin değerin çok çok yüksek artık neden ameliyatla almıyorlar .senin değerlerin benimkinden de yüksekti

Ya ilaç tedavisi neden hala devam ediyor o çok sancılı durum,senin değerin çok çok yüksek artık neden ameliyatla almıyorlar .senin değerlerin benimkinden de yüksekti
Henüz bebek sahibi olmadığım tüpe zaRar vermek istemiyoruz ne olursu olsun vucüdun atma gibi bir şanaı var diyo doktorlar o yüzden düşürmeye çalışıyorlar ameliyat en son tercihimiz dediler bende dayanmaya çalışıyorum halim canım kalmadı

Kizlar 4+6 gunlukken keseyi vajinal ultrasonda gorduk dr. Gozunaydin dış gebelik yok dedi. Sizce artik bi sıkıntı olmaz dime korkuyorum bisey olcak diye. Araligin ilk haftasinda gel dedi kalp atışı ni duyarmiyim ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…